Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szervusztok! Az lenne a kérdésem hogy a wp8-al tudok használni valamilyen külső BT billentyűzetet?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Arra van valami megoldás, mint a iPhonnal az airprint, hogy wifin myomtassak?
-
moleculez
veterán
válasz nbukta77 #26540 üzenetére
Mozog. De ha a beallitasoknal kivalasztod az idonkent-t akkor meg azis kikapcsol, ha zsebrerakod/bezarod a flipcovert.-kozelsegerzekelovel erzekeli. Amugy sztem nem meriti eszrevehetoen. Ha kibekapcsolgatod a kijelzot az jobban eszi.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Kérdés: Üzenetek alkalmazásban a facebook cjat mitők csinál olyat, hogy fogja magát és nem kapcsolódik? Minden aktiv ami érintheti, wifi,4g, amitakarsz. Hogy tudom ujra működésre bírni? L925
-
moleculez
veterán
hard reset az megoldás, de tényleg nincs kedvem havonta ezzel bohóckodni, mert havonta egyszer bejátsza ezt...
ahogy láttam eddig másoknak az szokott lenni a problem, hogy nem jelez/késik/kihagy, az hogy be sem jelentkezik az másnál is van? Az érdekes hogy a többi fb funkcio,frissul szépen, igaz azokat pont nem használom.
update: ag automata ora atallitodott, es nem hajlando helyes időpontra állni. igen dátummal együtt. manuálisan kellene beállitani, de ez már elég para.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Természetesen az órat visszaállitottam, azert szolt is, amit eddig leirtatok azt mind probaltam, de semmi... Az fb chat nemis annyira fontos, csak bosszant ha valami nem stimmel a telon, az hogy az ora mitol allitodik el, es mitol nem all vissza(csak kezi beallitassal)az jobban aggaszt...
-
moleculez
veterán
Update: hardreseteltem, befagyott boot kozben (fogaskerekes toltes dolog) es ugy maradt,forog es jolerzi magat. Szerviz.
-
moleculez
veterán
Biztos ezerszer volt már tárgyalva, de az outlookban hogy kell googlet szinkronizalni, hogy ne kapjak hibaüzit?
-
moleculez
veterán
925-nek a kijelzőjét lerendezte a fiam, értsd full karc az egész. Youtube-n láttam videót hogy csak a digitizer-t cserélik 920-n, nyilván ezen is megoldható. Egész kijelzőnél biztos olcsóbb azért, de én neki nem állok azis biztos. Érdemes keresnen szervizt, vagy esélytelen hogy ezt valaki bevállalja?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Fb chathez nincs egy app sem ami képes push-ra is???
-
moleculez
veterán
Nekem semmi nem jelez semmit. Miërt? Akksikimeles kikapcs, mindenmas bekapcsolva...
-
moleculez
veterán
free zenelejátszó alternatíva, a (egykori) Nokia Music helyett? Frissítés után ez a MixRadio rövid karriert futott nálam.
-
moleculez
veterán
Jobban belegondolva, tényleg hülyeséget mondtam, mire hazaérek nem nyúlok géphez, mégis mindent elintézek/elolvasok/megnézek/meghallgatok, igy a napi (odavissza) 3órát amit utazással töltök, hasznosan tellik, otthona családdal tudok foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Egyébként még mindig nem oldódott meg az outlook-gmail szinkronom.
szóval: az outlook fiokomban hozzá van adva a gmail cimem. A telon ha hozzáakarom adni, mint outlook fiokot akkor hogy csináljam, mert azt mondja, hogy nem találja a beállításokat.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
RT user irjon már privit légyszi, lenne pár kérdésem.
Köszi😊Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Erre várok: http://m.wpcentral.com/leakster-says-nokia-lumia-929-has-2510mah-december%20release
-
moleculez
veterán
Az egy dolog, hogy elejtettem a telóm, és rommátört az üveg az elején, de használat közben üvegmorzsalék hullik belőle...
hamár ugyis szét van a kijelző, kipróbáltam kulcs/kés karcolja-e a GG-t. Tényleg nem karcolja.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Pár napig korhazban van a drága, addig s4 van...
-
moleculez
veterán
Talán hasznos lehet valakinek, hogyan csináljunk új mappát a galériába. Remélem beépítik majd.
http://m.wpcentral.com/tip-create-your-own-photo-album-folders-your-windows-phoneMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Nemertem ezt a qrwa push rendszert miért nem lehet rendberakni, kinek fájna ha működne rendesen.
-
moleculez
veterán
Egyszer WPCentralon olvastam egy app-rol, ami olyan mint a PhotoBeamer, de nemcsak kép hanem teljes screen mirroring online. Beta cucc volt, és egy kiállításon videózták asszem.
-
moleculez
veterán
válasz orangutan4 #29952 üzenetére
Szinkronizáld újra. (beállítás-fiókok,email) ott a facebookon hosszan nyomod és látni fogod.
a képeknek meg szedd le a csempét és tedd vissza.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- GoPro Topic
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen