Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Ahhá, már értem... nagy képet nem szokás beszúrni, tehát:
1. méretezd át a képet egy képszerkesztővel kicsire, majd ezt a képet linkeld be a "új kép feltöltése a szöveghez"-nél. OK, majd beillesztés
2. amit a hozzászóláshoz berakott linket, jelöld ki az egészet [IMG....IMG]
3. kattints a link gombra, majd illeszd be a skydrivos nagy kép előzőleg kimásolt link-jét. -
Bukk900
őstag
Miért van az, ha gmailos válaszlevél az alábbi zagyvaságokat tartalmazza? Mit kell beállítani, hogy az ékezetes szavak is rendesen átmenjenek, wp7-nél és 8-nál is ilyen.
"?utf-8?Q?sz=C3=A9n,_2._felh=C3=ADv=C3=A1s?=
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary=089e0160b828302e0604e437fb61--089e0160b828302e0604e437fb61
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printableSzia!
Okt. 12-=C3=A9n megyek a d=C3=A9li-B=C3=BCkkbe a Less N=C3=A1ndor eml=C3=A9=
kt=C3=BAra 38km-es
t=C3=A1vj=C3=A1ra." -
Bukk900
őstag
válasz dellfanboy #22178 üzenetére
Skydrive mellőzhető, email remekül használható, csempék átméretezhetőek, 2g beállítható.
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
WP 7.8-ról WP8-ra költözés esetén az IE kedvenceket hogy lehet átvinni? -
Bukk900
őstag
A középkategóriás Lumia 620 - 720 - 820-at már sehol nem lehet kapni függetlenül, gyári garanciával.
Leálltak a gyártással? Aki most akar WP-t venni csak a két végletből választhat. Kinek jó ez? -
Bukk900
őstag
válasz Tiberius.C #34215 üzenetére
Csengőhanghoz a Nokia collection/ringtone Maker-t tedd fel, azzal megy a beállítás.
-
Bukk900
őstag
Segítsetek, a live.com-os levelező beállításaiban nem találom, hogy hol adhatok hozzá egy citromailes címet, hogy leszedje, majd törölje onnan a leveleket.
-
Bukk900
őstag
válasz Spinmaster #35292 üzenetére
Szerviz előtt próbáld ki, ez egy hivatalos elsősegély program. [link]
Legalul válaszd azt, hogy az eszközöm nem indult újra, használtam 620-on, amikor már két órája csak fogaskerekezett, pár perc alatt helyrehozta. -
Bukk900
őstag
válasz Bogyó bá' #35934 üzenetére
15k postával, nem nagy durranás, de legalább olcsó.
-
Bukk900
őstag
[link] Ilyen lesz a kamera, hogy a kép mellé elment egy rövid videót? Remélem ki lehet majd kapcsolni.
-
Bukk900
őstag
Én 620-ról váltottam mert nem voltam megelégedve a kamerájával. A 920-al már elvagyok, munkára használom berendezéseket, tárgyakat fotózni kül és beltéren egyaránt, valamint alkalmi családi és hobbifotózásra.
A 620 beltérben és gyenge fényviszonyoknál elvérzett, a 920 viszont itt egész jól helytáll. Jó (napos) fényviszonyoknál mindkettő csak átlagos.
Viszont a 920 videója kiemelkedő mobil viszonylatban. -
Bukk900
őstag
Várható erre a fejlesztői változatra valami javító csomag a végleges kiadása előtt? Úgy látom vannak még hiányosságai...
-
Bukk900
őstag
NSU-t lehet használni HR-re frissítés után, az mit rak vissza?
-
Bukk900
őstag
Ha 8.1-en hard reset után nem az eddig használt MS-fiókomat adom meg (amivel az appstudioban regisztráltam), akkor ez hátrányosan érinthet a következő frissítések, hibajavítások tekintetében?
woland_y2k: köszönöm, akkor a biztonság kedvéért regisztrálom az újat is.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
8.1-nél már nincs szükség a sysapp pusher és társai programokra? Tehát az áruház manuális frissítése rákeres a system appokra is?
A másik kérdésem, hogy a naptár csempéje beállítható már, hogy mutassa a névnapokat és legalább egy bejegyzést? -
Bukk900
őstag
válasz mukibuci #40991 üzenetére
Pont ezzel találkoztam nemrég, egy ismerősöm mutatja a 625-ösét, hogy milyen sz@r ez a WP, még az áruházból sem enged letölteni már fél éve... pc-n belépve a fiókjába látom, hogy a vásárlás dátuma volt megadva születési időnek... átállítottam, azóta már tetszik neki!
-
Bukk900
őstag
válasz Oppenheimer #41610 üzenetére
Már a here drive is mutatja a forgalmat, vajon ha megkérem cortanat, elszegődik sávasszisztensnek is?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz gege547 #41695 üzenetére
A másik oldalon az akkuhasználat mit mutat? Nálam az első 20 alkalmazásnál végig van a csík (olyan is amit el sem indítottam még és nem futhat a háttérben) azután kezd csökkenni. Ennek így semmi értelme, az összes csíkot összeadva nam a 100%-ot kellene mutatnia?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Frissült az extrák+info, hátha ez előrevetíti egy komolyabb javítócsomag érkezését.
-
Bukk900
őstag
-
Bukk900
őstag
Június 24-én már jön a lumia cyan is, vagy ez csak az alap frissítés lesz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen