Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
Hirdetés
-
Megjelent a The Elder Scrolls: Castles (Mobil)
gp A régiós tesztek után mostantól elérhető lett a teljes kiadás Android és iOS rendszerekre.
-
Meghozta a jelenlegi mobil generációs utolsó Radeonját az AMD
ph A Radeon RX 7800M régóta hiányzott a palettáról, de nem kell tovább várni rá.
-
Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
ma A dinamikus sziget után az iPhone 16 kameravezérlőjét is lemásolhatja.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Ma vettem a kezembe a Lumia 800-at, épp kezdem belakni a rendszert. Nagyon jó ajánlatba futottam bele a nagy T-nél, pont teló után nézelődtem (sajnos a Nexus S-em ellopták), így elhoztam. Sosem idegenkedtem a rendszertől, gondoltam itt a jó alkalom, hogy kipróbáljam. Hát... Eddig nagyon pozitív az összkép, nem bántam meg, a rendszer valami eszméletlen intuitív. Először tartottam attól, hogy milyen lesz droid után, két éve azt használom, de tényleg nagyon tetszik, ráadásul csomó droidon használt dologra van alternatíva, vagy alapból tudja a WP. Remélem ezt is olyan megelégedettséggel használom majd, mint a robotot és részese lehetek egy remek közösségnek, akárcsak a Nexus topicban.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #5076 üzenetére
Nos szerintem nem lesz gond a megszokással. Legalábbis egyelőre nem tűnik úgy.
HawerKing
Köszi szépen.
-----------------------------------
Fel is merült egy kérdés, böngészésnél a lapon hogy lehet keresni a lapon? Eddig erre nem jöttem rá, de lehet én vagyok a hibás.
-
kolosanyi
veterán
válasz Goatman #5830 üzenetére
Én Nexus S után voltam hasonló cipőben (bár szerettem azt a telót, de ki akartam próbálni a WP-t). Az okostelós topicban nem is jött válasz a kérdésemre, pedig vagy háromszor is írtam oda. Valamiért csak a droidra reagálnak ott...
Mindenesetre a 610 topicban készségesen segítettek, ott azt javasolták, hogy inkább egy 710, sokkal kevesebb kompromisszummal jár. A végén egy 800 lett, mert olyan csomagban tudtam nagyon jól elhozni, ami kihagyhatatlan volt. Két hete van meg, egyáltalán nem érzem rossz döntésnek. Ha még belefér a költségvetésbe, a 800-ra szavaznék. -
kolosanyi
veterán
Srácok, jól emlékszem, hogy a natív programozhatóság csak WP8-ra lesz elérhető, 7.8-ra nem ugye? Azért kérdezem, mert felvettem a kapcsolatot a kedvenc droidos lejátazóm fejlesztőjével és azt mondta, hogy tervben van egy WP port is, de erős a gyanúm, hogy kb a hajamra kenhetem Lumia 800 alatt az egészet.
adam014
Fuck, pedig nagyon kéne az a lejátszó...[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
De miért, mit raknál még ki a lockra? Minden fontos dolgot jelez.
-
kolosanyi
veterán
&(#6536) Barthezz2
Jogos, erre nem gondoltam, pedig nekem is több email fiók van hozzáadva.
Így belegondolva, tényleg nem ártana valami közös értesítési terület. Már látom is magam előtt, hogy MS-ék csinálják is, viszont nem akarnak felülről lehúzható rolót, mint droidon, meg iOS-en, ezért balra fogják betenni a homescreen mellé, hasonlóan, mint az alkalmazáslistát, csak épp a másik irányba. -
kolosanyi
veterán
Ja, az meg tudjuk mennyire szuper. Úgyhogy asszem elkezdem hanyagolni a gugli szolgáltatásait, pedig szerettem használni őket.
(#6598) htibike
Pedig úgy néz ki, hogy az lesz, hacsak a MS nem építi teszi támogatottá a technológiát. De van alternatíva a gugli naptárára is. Azért hála a jó égnek nem csak ők tudnak ilyesmi szolgáltatásokat felmutatni.(#6599) woland_y2k
Jó, ez már tényleg elég kabbeaf@szom hozzáálás... Most komolyan felhúztam magam. Droid alatt nem jöttek elő ezek a problémák értelemszerűen, de azért ez valóban a patkányság netovábbja. Szerintem fogom magam és mindenhol a MS cuccait használom inkább, a gugli meg rohadjon meg. -
kolosanyi
veterán
Szerintem azért páran túldramatizálnak egy-két dolgot itt és ezt most nem bántásból mondom. Másfél év Nexus használat után (meg előtte másfél GT540) van némi droid tapasztalatom. Ott se kiszámíthatóbb semmi, pláne nem stabilabb. Nekem eddig 2 fagyásom volt, zene + IE közben mindkettő. A Nexus mondjuk jó volt, gyári ROM-on kevés ilyen jellegű hiba fordult elő, cserébe teljesen rapszodikusan változott a sebessége a rendszernek. Ha olyanja volt (főleg ICS, vagy JB ROM esetén), akkor lobogott az ember haja a sebességtől, máskor meg átment diavetítésbe a lapozás, app drawer megnyitás, illetve ha telefonálni akartál, volt, hogy 1 perc alatt töltődött be a névjegyzék! Azért azon néztem egyet. Persze custom dolgokkal lehetett alkotni szépen, egy jól összerakott CM vagy MIUI ROM nagyon jó tudott lenni (én pl MIUI fan voltam jó sokáig). Egyedüli dolog, amit hiányolok a Nexusomból, az a kiváló hangzás, Voodooval nagyon szépen szólt, nem kellett még a lejátszómat is cipelni magammal. Mondjuk a Lumia meg sokkal jobb képet lő...
Szóval igen, nem jobb a WP, mint a droid, de nem is rosszabb. Egyszerűen más. Nincs meg egy hónapja, de egyelőre tetszik, elégedett vagyok vele. -
kolosanyi
veterán
válasz catroot #6989 üzenetére
Na mondjuk erre nem tudok mit mondani, 7.5-öt használok. Az elég gáz, ha a 8 ilyen trágya lett...
(#6990) Barthezz2
Az kéne, hogy legyen, ez való igaz. Viszont azt a kék fost sose tekintettem értelmes kommunikációs csatornának. Droidon is egy kalap szar, de tényleg. Az appon keresztül nincs push (ez azért javítgatásra került, de még mindig megbízhatatlan), tele van buggal és lassú is. Külön messenger appot kellett írniuk, hogy lehessen csevegni normálisan, ami über gáz. Ami tetézi az egészet, hogy az se sikerült jól, ugyanazok a hibák előjöttek, mint amikre itt panaszkodtok sokat. Nálam volt, hogy se wifin, se HSPA-n keresztül nem tudtam üzenetet küldeni max jelerősség mellett, mindent visszadobált. Az, hogy nem kaptam meg üzeneteket, vagy csak fél nap késéssel teljesen rendszeres volt ott is, szóval ez cukorbáék hibája. Meg is mondtam az ismerőseimnek, hogy ha el akarnak érni, akkor GTalkon keresnek, emailt írnak, sms-ben zaklatnak, felhívnak, postagalambot küldenek, füstjeleket eregetnek, mit bánom én, de a kék szutykot nem vagyok hajlandó használni. Persze most gondban vagyok, mert normális GTalk nincs WP-re, a Skype se az igazi, marad a Facebook, de inkább emailt használok, nekem nem hiányzik az agybaj emiatt. Persze kipróbáltam, van amikor jó, de van, amikor meg nagyon nem...(#6998) negyedes
Vagy ott nem Facebookon keresztül kommunikálnak az emberek. -
kolosanyi
veterán
Én is akarok olyat, de bakker, nem tudom nyitni a bootloadert a nokiás zárt izé miatt. Mondjuk nem hiányzik a droidos barkácsolás, de azért mégiscsak elviselnék pár plusz funkciót.
-
kolosanyi
veterán
válasz pushalias #7111 üzenetére
"Egyébként ahogy a 920 tesztjében le is írtuk, a L920 hangzása pariban van a HTC 8X-ével, holott nem reklámozzák. Ha a gyári fülest nem cseréled, akkor a 920-szal még jobban is jársz. Na ezt kapd ki!"
Bakker, bár ne az lenne a szint. Egy SGS/Nexus S Voodooval, az bizonyított, én is szerettem, de sajnos az egy más kategória. Elvileg az Ativban van Wolfson DAC, az se lehet rossz még. Viszont a gyári fülesek 99%-ban kacatok, egy 5k-s IEM (pl valamelyik Maxell) köröket ver rá.
-
kolosanyi
veterán
válasz catroot #7416 üzenetére
Meg, de amúgy nem egy jó böngésző. Tipikus példája annak, hogy papíron igen impozáns a képességek listája, élőben meg nem az igazi. Normál módban lassú, döcög a UI és csúnya is. Ha bekapcsolod az adattömörítést, akkor meg mindent egy hasábba tördel és pár ékezetes karakter helyett meg valami kriksz-krakszot jelenít meg. Nekem nem vált be, le is szedtem.
-
kolosanyi
veterán
Próbálgatom az email fiókot, az outlook.com-os tényleg frankó, ahogy már többen is írták. Meg bejelentkeztem a Live Messengerbe, egyből kiabált, hogy frissítsek, mert a Skype meg a Messenger egyesítik erőiket, blabla. Na most, amit ki akarok hozni az egészből, az az lenne, hogy a telefonon chatként csak a Facebook működik rendesen (illetve nem rendesen) push szolgáltatással, vagy a messengeres verzió is? Illetve Skype integráció várható a 7.8-al? Bocsi, ezekre nem emlékszem.
szerk.: Rinyál az Outlook Team, hogy "Get a new ID". Ennek van valami haszna? Gondolom ezentúl nem hotmail.com-ra végződne, hanem outlook.com-ra. Ez a telefont érinti valamiben? Hozzá kell adni az új fiókot? Mert akkor gondolom reset kell neki, vagy csak én komplikálom túl?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Alexios #7514 üzenetére
Mondjuk ezt érdekesnek tartom. Ok, ne működjön az Apple chat, meg a Google cucca se, de a saját termékük a Skype. Töketlen egy banda, hogy ezt nem bírják megoldani...
Viszont a Messenger nekem nem akar működni. Barátnőm és én sokat szoktunk chatelni, de a Facebook chat rapszodikus működése miatt kéne valami megoldás. Messenger jó lenne, de most a saját gépemen próbálom, ő be van jelentkezve nálam (már nincs fent a régi Messenger program, csak a Skype, mert frissített a múltkor) PC-ről, de a telefonomat nem látja valamiért. Azt nem tudod, hogy miért lehet ez? Elég idegesítő... -
-
kolosanyi
veterán
válasz marcusa #8914 üzenetére
Van kliens a GMapshez, de turn by turn navigáció nincs. [link]
De vannak fizetős navi szoftverek, pl a GPS Voice Navigation, dicsérik a hozzászólásokban, én nem próbáltam ki.
A GPS ON - Turn by Turn Navigation szintén egész jól használható a hozzászólások alapján (ennek az offline változata 7500 foirnt amúgy). Illetve ott a Navigon is, de nem hinném, hogy a 23 rugós ár miatt megérné megvenni, szerintem még mindig a Nokiával jársz a legjobban, ha kell a navigáció. -
kolosanyi
veterán
Jó, de 23k-ért? Annyiért ne csak navigáljon, vezesse is azt a kocsit. De viccet félretéve, a Nokia navija már tök jól használható, mióta vannak útvonal opciók. De ott van még egy csomó egyéb nokiás app, ami miatt megéri azt választani, pl a tömegközlekedéses, vagy a böngésző...
-
kolosanyi
veterán
válasz mukibuci #8938 üzenetére
Na, nekem meg pont ezek nem kellenek, ellenben fontos a navi, meg a böngésző.
Amúgy mi a baj a robottal? Az is teljesen jól használható, főleg a JB már. Mondjuk nekem az volt az első, hogy a Google Now ment a kukába, nekem ne dobáljon fel idétlen kártyákat, azzal is merítve az akksit.
-
kolosanyi
veterán
Azért ICS-től már teljesen jó a gyári droid erőforrás kezelése is, felette mégjobb. (Persze egy jó főzött ROM, custom kernellel, finomhangolt procival, memóriakezeléssel, emelt BUS sebességgel és feszültségállítással nagyon jó tud lenni, majdnem annyira, mint a WP gyári állapotban... )
Mindenesetre most már van összehasonlítási alapom, ki merem jelenteni, hogy a droid jó, sőt egyre jobb lesz. Ennek ellenére olyan a WP-hez képest, mint valami hobbisták által összetákolt vacak. Sokkal minőségibb benyomást kelt a WP (meg persze az iOS is). Még akkor is, ha itt sem fenékig tejfel az élet. -
kolosanyi
veterán
Zenére tényleg nem a legjobb a WP, de miért is akar mindenki EQ-t? Nem attól lesz jó egy lejátszó, az esetek nagy részében csak ront a hangképen a hangszínszabályzó. Meg úgy általában az összes szoftveres "hangzásjavító" marketing marhaság. Beats, Doby mobile, XLoud, ClearAudio+, meg stb marhaságok. Ha jó minőségben akarsz zenét hallgtni, ahhoz jó DAC + AMP páros kell, meg egy rendes füles (10-15 körül már bőven találni jókat, de 10 alatt is el lehet csípni).
Egy rendes lejátszó az kb olyan, mint a Neutron Music Player. Droidos lejátszó, de van port BB-re, illetve lesz WP8-ra is. Na ezzel már mindjárt más a helyzet. Itt a link hozzá (bocsi, telóról vagyok):
http://neutronmp.com/ -
kolosanyi
veterán
Ezt láttátok már?
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #12277 üzenetére
Ja, csak van, hogy mégse működik a push. Nem értem, hogy ez miért és hogyan van, de eddig az összes 3rd party csevegő app olyat csinált, hogy néha működik jól, néha nem. Hogy ez micsoda és miért?
-
kolosanyi
veterán
Úgy döntött a gépemen a Win7, hogy nem hajlandó bebootolni. Most pendriveról egy Ubuntu alól csináltam adatmentést, illetve formázás után épp telepítem az Ubuntu 12.10-et (ezt tudtam így hirtelen szerezni, senkinek nem volt telepítője a koliban, warez szutykot meg nem teszek fel). A kérdésem az lenne - sry, ha már volt róla szó, bevallom nem kerestem -, hogy a Zune futtatása megoldható valahogy? Ha máshogy nem, Wine képes futtatni?
-
kolosanyi
veterán
Jézusom! Múlt héten nem néztem a topicot, mert nem volt net a koliban (most sincs, csak info van, másik épületben). Azóta 700 akárhány új hsz. Ezt lusta vagyok átolvasni... Lemaradtam valami fontosról? Igazán megköszönném, ha valaki megemlítené, ha van ilyen.
-
kolosanyi
veterán
válasz catroot #13517 üzenetére
Álnaivság be: pedig ennyire pörgő topicnál azt hihetné a felületes szemlélő, hogy a Microsoft végre kijavította az eddigi bosszantó hibákat, amit OTA frissítéscsomag formájában mindenki megkapott már. És akkor kiveszem a kezem a biliből...
crey
Ez kiraly volt!Blyan
Akkor stipistop Nokia 1000! Barátnőm van, azok a r*bancok meg nem túlzottan érdekelnek. -
kolosanyi
veterán
Lumia 800 topicban is feltettem a kérdést, de talán itt előbb tud valaki tapasztaltabb válaszolni. Bocsi a dupláért.
Na szóval a kérdésem a következő lenne, egy ideig Linuxon ragadtam, gyorsan kellett valami a gépemre, Windows telepítőm nem volt, így maradt egy Ubuntu, mint vészmegoldás. Nem tudom, hogy mikor tudok Windowst felrakni a gépemre, ezért próbálkozok egy olyannal, hogy a Zune beüzemelése Ubuntun. Wineban próbáltam futtatni a telepítőt, de hibával kilép. Valakinek van ötlete, hogy miként oldható ez meg?
-
kolosanyi
veterán
válasz xperiasigi #14360 üzenetére
Én droidról jövök, nekem egyre inkább tűnik úgy, hogy elcsesztem a váltást. Személyes véleményem: [link] Rögtönözve, vonaton zötykölődve, hulla fáradtan írtam, ezért bocs a gépelési hibákért, meg a stilisztikáért.
(#14406) btudos
Nemtom, én nem akasztottam szarrá a droidot sose. Persze, hogy laggolt, de úgy vagyok vele, hogy inkább laggoljon, pont nem érdekel. Nekem más elképzeléseim vannak a felhasználói élményről, úgy látszik, hogy túlzottan is droidon szocializálódtam, ezért van ennyi problémám vele. Mindegy, az már kiderült számomra, hogy nem nekem való ez a rendszer, ezt meg csak úgy tudtam eldönteni, hogy kipróbálom.(#14435) AMD Power
Én annak tartom magam, ennek ellenére, így 3 hónap távlatából úgy gondolom, hogy a droid megfelelőbb számomra. Szerintem kisebb gond az, hogy néha megakad, mint amilyen hiányosságokkal küzd a WP. Ettől még nem lesz szar egyik rendszer se, odáig nem akarok lesüllyedni, hogy fantroll csatákba menjek bele. Egyszerűen a droidot jobban szeretem. -
kolosanyi
veterán
válasz Alexios #14493 üzenetére
Na ez az, amit a Lumia sose csinált még. Az optimalizáltsága tényleg lenyűgöző.
Blyan
Nem, de szerintem jó ideig nem is fog. Hülye voltam, hogy törlesztőre vettem meg, így eladni se tudom. Na mindegy, majd lehet, hogy nyáron melózok, veszek egy Nexust, a Lumiát meg lepasszolom vkinek a családban. Addig nyúzom ezt. Nem használhatatlan, de ki merem jelenteni, hogy a sebbeségen kívül mindenben jobban igazodik hozzám a droid. -
kolosanyi
veterán
válasz btudos #14499 üzenetére
Na igen, ez így van. Viszont mégis van előnye annak, hogy WP-t vettem. Így tudom teljes mértékben felmérni, hogy nekem mennyire felel meg, vagy mennyire nem. Nem rossz rendszer, el lehet vele lenni, én se tartom használhatatlannak, de nekem kényelmesebb a droid.
Blyan
Szar dolog, ja, de most már nem tudok mit csinálni. Legközelebb körültekintőbb leszek.petroleumlam
Igen, zavaró apróság és semmibe nem kerülne másképp csinálni.btudos
Ja, a zene... Az a baj, hogy nagyon kevés telefonnál figyelnek erre. Mondjuk ez rétegigény, szóval ezt elfogadom. Egy 10k-s Sansa Clip orvosolja ezt.[ Módosította: mukibuci ]
-
kolosanyi
veterán
Nos én 195, szintén nagy tenyérrel és ugyanígy gondoltam. Aztán nálam volt egy S3 pár napig és megváltozott a véleményem. Szerintem tényleg frankó a nagy kijelző használat közben. Mondjuk a WP felülete jobban pertner a nagyobb kijelzőhöz, mint a droidé. Az értesítési sávot már kényelmetlen volt lehúzni fentről, legalább a WP-n ilyen gond nincs. Igazából nem a nagy kijelzővel van a gond, egy 5"-es tepsit is kényelmesen el lehet kezelni, ha a tervezők foglalkoznak a szoftverergonómiával egy kicsit. Nem kell a sarkokba kezelőszerveket rakni, olyan távolságban kéne elhelyezni a legfontosabb dolgokat, amiket még elérsz egy kézzel stb. A tartalmat meg lehet jeleníteni teljes képernyőn, azt akkor mindenki happy. Zsebben meg jól elfér a cucc, mert vékony, így nem gáz.
(#14997) Plazmacucci
Ezen én is jókat szoktam mosolyogni, de mindegy, akinek ez kell, csinálja.(#14998) crey
WAV-ból csinálhat WMA losslesst. Mondjuk igazából tök mindegy, úgyis sz@r lesz a végeredmény a telefon képességei miatt. Ok, mielőtt nekem esne akárki, "nem szar, csak átlagos".(#15006) woland_y2k
Ez amúgy csak angol területi beállításokkal működik? Nálam a Lumia 800-on nem, mondjuk igazából mindegy, sose használok ilyeneket.(#15025) pushalias
Atya ég! Ki szarakodik ilyenekkel, most komolyan? Aki telefonról hallgat zenét, ráadásul a jelenlegi WP-s telefonokról, az nem fog úgyse különbséget tenni FLAC, WMA lossless, MP3, vagy akármilyen más formátum között. Egy 320-as MP3 miért nem jó? Ok, ha van egy Shure SE425-öd, akkor hallgass losslesst, azzal hallani a különbséget (mondjuk egy Sansa Clipről hallgatva is), de átlagos fülesekkel nem fogja senki ki A/B-zni... -
kolosanyi
veterán
válasz AMD Power #15095 üzenetére
Ennél a kategóriánál már bőven a mobil eszköz a szűk keresztmetszet. Ugyanezt a fejest egy rendes fejhallgató erősítőről és DAC-ról hajtva egész más eredményt kaptál volna.
(#15098) Tomeeka28
Próbáltam a 8X-et, maradjunk annyiban, hogy jobb forrásom van itthon és utcára is. Az általad megadott lánccal én egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy A/B-s tesztben 10-ből 10-szer eltalálod, hogy melyik a veszteségesen tömörített és melyik a veszteségmentes. Persze nem te lennél az egyedüli, nagyon sokan buktak már el ilyen teszteken. A sikerhez nagyon jó rendszer és bizony nagyon jó fül is kell, nálam biztos, hogy egyik sem adott, nekem sem sikerült (az enyém egy abszolút belépő cuccokból álló lánc, nem csoda hát).-----------------------------------------------------------
Más: Kezdem egyre jobban megszeretni a Lumia 800-am a 7.8 frissítés óta. Ebben maximálisan szerepet játszik az, hogy végre működik a FB chat (kb 5 perces késés a max, ami eddig volt), telefonálási hibám nem volt, illetve az sem mellékes, hogy ma segítettem a 15 éves unokahúgomnak beállítani az első okostelefonját. Tegnap kapta, egy Galaxy mini 2 az. Nos... teljesen használható, első okostelónak bőven megteszi, de azért a Ginger mára eléggé elavult. A rendszer sebessége teljesen rendben van, de ismerve a droidot, amint elkezd alkalmazásokat telepíteni, az a gyenge hardver egy idő után borzalmasan izzadni fog a gyári ROM alatt. Ilyen gondom tuti nem lesz a Lumiával...
-
kolosanyi
veterán
válasz AMD Power #15160 üzenetére
Nem lep meg. Általában a házimozi erősítőkben nem jó a fejes erősítő rész. Egy kifejezetten ilyen célra tervezett erősítő jobb eredményt fog adni. Persze az is lehet, hogy az adott típus neked nem jön be. Technikailag biztos magas szinten van, de ez csak egy dolog, attól még lehet, hogy nem tetszik. Milyen típusról van egyébként szó?
-
kolosanyi
veterán
Bing Vides-ra fel lehet tölteni valahogy videókat? A Youtube 19084 pecet ír ki, mint hátralevő idő és kb negyed órája 0%-on van, de a percek száma csak növekszik. Bocsi az offért.
-
kolosanyi
veterán
válasz Tomeeka28 #16338 üzenetére
A hangerőszabályzás tuti nem fog rendesen működni, max valami BT vackon. Viszont csodálkozom, hogy az Apple-féle fordított kiosztás miatt működik rendesen a füles. Elvileg az ilyeneket csak átalakítóval lehet rendesen használni headsetként. Mondjuk egyes Samsung telefonokban ez az Apple-féle kiosztás található meg, ilyen volt a Nexus S-em is. Nokiákra jellemző a hagyományos, régen a Sonyra is igaz volt ez, most meg össze-vissza van náluk is minden. Azért az Apple bekaphassa, jól megkeverték a dolgokat ezzel a csak azért se leszünk olyanok, mint a többi szarságukkal...
(#16339) mukibuci
Azzal csak kiosztást cserél, de arra lehet venni átalakítót is, akkor legalább nem kell kókányolni. Viszont a hangerő nem fog működni sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan /Kártyafüggetlen/2027.08.01-ig Garancia/Számla
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen