Hirdetés
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz hroberto #17284 üzenetére
Ugyanezek a problémáim a 800-zal. Éjjel iszonyat zajos képek, a makrója egy nulla. Akksija akkor bír ki egy hosszabb napot (mondjuk egy esti sörözéssel), ha napközben nem nyomkodtam. A fotós résztől tartottam egyedül, a többiben tudtam, hogy jobb a 720. A nagyobb kijelző nagyobb billentyűket jelent a képernyőn? Ennyivel könnyebb gépelni?
-
btudos
veterán
válasz hroberto #18038 üzenetére
Elvileg tudja, többen írták már, mindjárt megnézem 520-on mi a helyzet. (a storage check rohadtul fog hiányozni, nagyon kéne egy ilyen 8X-re is )
Megvan: Storage check-->details-->maps --> Store maps on SD card/phone. (bocs hogy angol, én így használom, de szerintem meglesz)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
jeni
félisten
válasz hroberto #18129 üzenetére
Adobe Reader erre nem jó mert nálam se látja a fájlokat
a PDF Reader-t próbáld ki(mindkettő le van szedve tutira) -
jeni
félisten
válasz hroberto #18138 üzenetére
lefotóztam.
Adobe Reader sem látja,így a PDF Reader kell hozzá.
Viszont a dologban az furcsa,hogy amelyik a telefon dokumentumában van azt más színben olvassa be mint azt amelyik az SD kártyán van,eltérő színben és kezelésében is eltérnek egymástól.woland_y2k
nocsak, én ezt se tudtam ez idáig,hogy ilyet is tud
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz hroberto #19372 üzenetére
naponta 1x ellenőrzi ha jól tudom. szóval legkésőbb 24 órán belül kapsz róluk értesítést. most azt nem tudom, ha nincs net és nem tudja ellenőrizni akkor megteszi-e később, vagy mindig csak 1 időpontban keres frissítést...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
-
no1r
őstag
válasz hroberto #22311 üzenetére
az miért van, hogy nekem ez bent van a beállításoknál, de ott nem engedi módosítani a térképek helyét. ellenben ha megnyitom ezt a linket akkor letölt egy programot az app listában, és ott engedi? (ugyanaz a program btw ahogy nézem)
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen