Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok! Gondolkodok egy WP-s telefonon, és úgy hallottam hogy az ilyen készülékekre van Excel, Word, Powerpoint stb. És hogy ezek fizetösek, vagy ingyé' leszedhetem öket a Store-ból? És milyen a funkcionalitásuk? Elfogadható sima mobilos szövegszerkesztök, vagy van valami kis plusz?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gyurkikrisz
őstag
Hello!
Egy Lumia 920 vételén gondolkodom, (ide írom, mert mást nem találtam) és meg szeretném kérdezni, hogy van-e valami különbség a 920 és a 920.1 között.Itt találtam mindkét fajtát, a 920.1 10 ezer forinttal drágább, talán egy feljavítot modell lenne? Van valami különbség köztük?És ha már itt járok, megkérdezném hogy a 920-nak valósak-e az interneten leírt hibái, pl: melegszik, lötyög az aksi, porosodik a kamera stb. vagy ezek csak néhány gyengébb kivitelű telefonon észlelhetőek, amelyek kis szórásban kerültek ki a nagyvilágba?
Illetve jól tudom hogy a Microsoft 36 hónapig vállal támogatást a telefonokra, és így a 920-at még 2 évig támogatni fogják?
És még egy felvetés: (jaj de sok kérdésem van ) Az hogy egy éves a telefon jelenthet valami problémát? Még így is az egyik legjobb WP, és sok minenben jobb mint fiatalabb társai, de az hogy egy éves a hardver, mégis nem jelenthet valami problémát?
[ Szerkesztve ]
-
-
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Nem járt még Windows Phone napi használatban a kezemben, de nemsokára veszek egyet, és az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk éppen böngészek, és jön egy facebook üzim, azt jelzi valahol, vagy csak csippan egyet és kész? Mert azt tudom hogy a kezdöképernyön van toast vagy hogyhívják értesítés, de ez appok közben is létezik, mondjuk mint droidon az êrtesítési sáv, csak nem lehúzható verzióban?A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Micorsoft fiok hozzáadásnál a 0x80048264-es errorral mit lehet csinálni? HR-t nem merek csinálni, nem akarom első nap elcseszni a telót lumia920A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gyurkikrisz
őstag
válasz gyurkikrisz #30796 üzenetére
HR után is ugyanez van.
Akkor most mit?[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Üdv! Letöltőttem a Subway Surferst, a store azt irja hogy gyujtemenyben van, de nem talalom a telon? Akkor most mit es hogyan?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Oppenheimer #32370 üzenetére
Nekem is nagyon sokat késik a nem béta, a beta meg alapból rossz. Hajjajaj.
-
gyurkikrisz
őstag
Ahogy nézem jó lesz ez a WP 8.1.
Lesz file picker! Mingyárt méltó lesz az okostelefonokhoz ez a rendszer is!a "Stereoscopic 3d support" mit takar?
Fincsinek tűnik az hogy az appok tudnak magukról felvételt készíteni, bár ez sem a tökéletes megoldás, de becsüljük meg!
-
gyurkikrisz
őstag
Ha a file pickert jol tudják majd alkalmazni, akkor nekem nem fog hiányozni a filekezelő, bár eddig is csak akkor hiányzott mikor rossz mappába tettem egy zenét, és meg kellett vrnom mig ujra géphez jutok, és jó helyre tehetem.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Sofian #32746 üzenetére
Ahogy mondod. Bár mostanában egyre több fejlesztő kezd el kacsingatni a WP felé, és egyre több ismertebb kiadó is csiszolgatja az appjait, ami jó jel.Bár a részesedés még mindig egy számjegyű, és legalább kétszámjegyűvé kéne nőnie hogy komoly tényező legyen, de már nem is tudom ki megmondta: 2014 lesz a WP éve
-
gyurkikrisz
őstag
"Nem indithato el cseveges". Mit tegyek hogy tudjak csetelni?
-
gyurkikrisz
őstag
Azthittem megoldottam a chatet. Talatam, hogy toroljem le a skypeot, le is toroltem, kiirta hogy bejelentkezve, erre nem kuldi el az uziket...
-
gyurkikrisz
őstag
Úgy érzem, valamennyire megbántam a WP-re váltást. 3 FB appom van (gyárival együtt), egyik sem értesít. Az m.facebook.com-ot kényszerülök használni. Ez szerintetek állapot? Remélem az FB Blue hoz sok jót, mert ha ez így marad, nem lesz hosszú, WP-s pályafutásásom
-
gyurkikrisz
őstag
válasz WinPho #33343 üzenetére
Imádom a telót. De. Nekem most üzennek, nem holnap, hanem most. Értem én, átmenteti, de ma is egy számomra fontos dolgot szalasztottam el emiatt... Szerintem a WP-nek ez a leggyengébb pontja.
wtf: mikor posztolnám a hsz-t, kiírta hogy DNS error. Ez érzékeli ha szidom a rendszert és nem engedi elküldeni?
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz hülyegyerek #33357 üzenetére
Már ha tud csatlakozni.... Ami nem sikerült neki az elmúlt napokban
-
gyurkikrisz
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
Lol. Az ingyen skypot amugyus megkapod reg utan, amugymeg van 105 gigam
-
gyurkikrisz
őstag
Insiderrel ki tudod utni
-
gyurkikrisz
őstag
Nincs lumiaaaa???
-
gyurkikrisz
őstag
Csak én vagyok olyan perverz beteg állat, hogy nézem a sorozatot, és próbálom kitalálni hogy melyik WP-je van a szereplőknek? Kimerevítem a képet, és megnézem a csempéjiket, és ilyenek. Nem értem mi ez a nagy WP láz, minenkinek ájfonnal kéne rohangálnia, erre nem. Lehet valami elindult...
-
gyurkikrisz
őstag
Jön az fb push a sima FB appban, 2 hét ota először. Jeah
-
gyurkikrisz
őstag
Ha a beépített jelez egy üziről, akkor a facebook app nem jelez automatán, vagy csak elkúrtam valamit?
Ha kikapcsolom a beépítettet már jelez. Okosabb ez mint hittem. Pedig semmit nem hittem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen