Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
justaview
őstag
válasz Pearce #59386 üzenetére
Az MS ezzel kinyírhatja a WP-t.
A fejlesztők még kevésbé lesznek érdekeltek a WP-s appok fejlesztésben, hiszen elég lesz androidra fejleszteni.
Az androidos felhasználók azért nem fognak váltani, mert ugyanazzal fognak találkozni WP-n is, csak éppen virtuálisan. Az meg minek, ha eredetiben is megkaphatják.
A WP-s felhasználóknak meg majd kezd android feelingje lenni, biztos jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Pearce #60434 üzenetére
Ne vicceljünk már, nem azért nem terjedt a platform, mert nem lehetett 5-6 darab 80 és 200 usd közötti WP-t venni, szinte full ugyanolyan specifikációval. Márpedig most (is) erre gyúrnak.
Szokás szerint szar a fejlődési ráta, a hardveres pl erősen. Mennyi időbe tellett, mire sikerült letenni egy az aktuális kornak megfelelő hardverezettségű csúcsmodellt? 3 év. És itt sem erőltették meg magukat, mert már megint elhaladt a fejlődés mellettük. Megint várni kell egy erős update-re, hogy eljussanak a következő lépcsőfokra.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Burt1793
veterán
válasz Pearce #66707 üzenetére
Bírom amikor kell valakinek az ON hozzászólás, ezért kijelöli a szöveget és úgy teszi OFF-ba, az aláírásán meg látszik, hogy az ON-ban van.
Tényleg nem kellene ennyire elalélni a WP-től, vagy ha valakinek tényleg ennyire bejön, menjen máshova dicsérni, hátha többen leszünk. Pont az téveszti el az ajtót, aki itt dicséri a WP-t gátlástalanul, mivel mi ismerjük a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Pearce #66712 üzenetére
Szerintem nem hisztiztem, pusztán reagáltam egy olyan dologra, ami nem állja meg a helyét. Jelen esetben arra, hogy a 735 sokkal jobb, mint az i6. Ez már önmagában is abszurdum, nem hasonlítok össze egy csúcskategóriás telefont a középkategóriással. Lehet szeretni a 735-öt, a maga kategóriájában egy remek kis készülék, de nyilván nem tud annyit, mint a high end készülékek.
-
törölt tag
válasz Pearce #77248 üzenetére
Hát alsó- és középkategóriában még elfogadja az ember a kompromisszumokat, de flagship árért nem jöttek az appok éveken át egyáltalán vagy csak fapados minőségben, MS maga is lelőtt saját appokat, és közben még egyedi funkciók vesztek el a rendszerből is, design terén is... elhiheted két bukta után most nem 950-ben gondolkozik. Meg tudom érteni. Pár hete beszélgettünk még az egyik fő selling point, a live tile témával se kezdett semmit az MS évek óta. Oké jól mutat a start screen. Ez a varázs egy idő után elmúlik aztán csak lesi az ember minek várjon míg vált egyet, ha annyi idő alatt beléphet az appba megnézni rendesen mi van és amúgyis jön értesítés is. Miért nem lehet megadni pl. sport appnál X téma érdekel akkor ne rakja ki Y-t. A naptár miért csak egy eseményt jelez, amikor elférne 2-3 is. Mást is javíthattak volna még: Miért nem lehet időpont és wifi alapján if then módon automatizálni bizonyos dolgokat, csengetési hangerő, fényerő, téma váltás. Miért van Cortanához kötve a quiet hours. Miért pattog a zene seek közben. Miért csak képet lehet levélíráskor csatolni. Ilyenek.
-
mirci18
addikt
válasz Pearce #80278 üzenetére
Én nem ezt írtam le?
Foltozgatják a telefon oprendszerét.
De közben nem fejlesztik az appokat sőt több fejlesztését leállítják.És egyébként milyen új funkciókat építenek be a telefonba?
Az a legnagyobb baj hogy a meglévőket is elkaszálják vagy bugosra csinálják meg.Te azt jövendölöd hogy jövőre jönnek a surface telefonok rendben jöjjenek.
Egy kérdésem van.
Amíg nem jön ki az új platform addig az elkövetkezendő egy évben ki fog telefont venni egy tetszhalott platformon?
Addig nem kéne ugyanúgy appokat fejleszteni?
Értem én hogy egy év kényszerszünet jön s szerinted idő kérédése minden.
De kérdem én szerinted egy év múlva hány aktív user lessz itt aki potenciális wp vásárló lessz.
Elárulom egy nullához közeli szám lessz.És onnan már szinte lehetetlen nyerni sőt valószínűleg több évnyi munka lessz ezzel sutba dobva és újra elkezdhetik a táborukat építeni.
Vagy megelégszenek az üzleti ügyfelekkel vagy éppenséggel más gyártóknak adják ki a telefongyártást ők csak a szoftvert adják.
Bár ez a megoldás régen sem működött.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
csabyka666
addikt
válasz Pearce #80278 üzenetére
Ahha, ez jól hangzik! Hadd kérdezzem meg, hogy akik 8.1-en vannak, és ráhegesztik a 10-est, ez azoknak is ugyanúgy jó lesz?
Bocsi, Švejk-nek szántam.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pearce #80283 üzenetére
Na jó, ha valaki ezek után olyan elszánt, hogy mégis windowsos készülékbe ruházna be most, akkor mit vegyen? A 950 hardveresen nagyon cool, de kidolgozásában az árához képest elég gáz. A másik véglet meg a szépen kimunkált 650 a hitvány hardverével, és ahhoz képest túlárazottan. Közötte semmi, az OEM készülékek csak a kiállításokon léteznek.
(#80284) mirci18: én is ragaszkodnék a platformhoz (2 db független készülékkel a zsebeimben), ráadásul most vennék - középáras, középkategóriás - dual--SIM készüléket, de egyszerűen nincs mit, ami megérné. Kártyás vagyok, nem köt a hűség, de csak 2-3 évenként szoktam készüléket cserélni, és nem látom a platformban a jövőt, a perspektívát. Sajnos. Tényleg sajnos.
(#80287) Máté94: a kollégámé volt a kezemben, nekem az a 920-am után túl nagy, és túl hitvány (kijelző, kamera, az egész készülék kidolgozása)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mirci18
addikt
Milyen új platform? A 10-es az új rendszer. És vannak nagyobb frissítéshullámok /Treshold, Redstone 1, 2/
Miért nem új platform a surface amiről te is írtál?
Milyen alkalmazásokat? MS írja meg az official youtube alkalmazást? Ez a fejlesztők feladata.
Ki beszélt youtube alkalmazásról.
Én azokról az alkalmazásokról beszélek amit a Microsoft maga fejleszt. Amikből jó pár darab meg lett szüntetve a kis felhasználói tábor miatt.
Nagyon úgy veszem észre hogy te elbeszélsz melettem mert teljesen más dolgokat reagálsz a felvetéseimre.Igen, ez a terv, kb. nem tudom már, hány alkalommal ezt nyilatkozták. Ők adják a szoftvert, az OM gyártók meg a hardvert. Ha a partnerek nem gyártanak, majd gyártanak ők telefont. Ezt is elmondták.
És van fejlesztő aki kiadna telefont erre a rendszerre?
Ott a Hp aki nem adja ki publikusan a nagyágyúját.
Ott az Acer ami még meg sem jelent meg ott vannak a sufni noname kínai csodák.
Ezt tényleg komoly felhozatal.Nem trollkodni jövök ide de be kell látni hiába véded a Microsoftot.
Magára hagyta a platformot és ezáltal a felhasználókat.
Egyszer majd talán fejleszt telefonokat.
Ezek igéretek.És kérdem tőled hinni fogsz egy olyan cégnek aki nem elősször játsza el azt hogy bejelent valamit majd az utolsó pillanatban lefújja vagy megmásítja.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
iihorvath
tag
"Milyen alkalmazásokat? MS írja meg az official youtube alkalmazást? Ez a fejlesztők feladata."
Ahogy azt már korábban is írtam, a youtube, viber, facebook, stb. stb. tömegfelhasználsú appokra erősen ajánlatos az MS-nek odafigyelnie és bábskodnia a fejlesztésükben, mert ha ezek körül valamelyik nincs, vagy csapnivalóan működik, akkor az user nem a youtube-ot a viber-t fogja lecserélni más videómegosztóra vagy éppenséggel közösségi portálra, hanem a telefont fogja lecserélni egy olyanra, amin mindez igényei szerint működik. -
őstag
válasz Pearce #81193 üzenetére
Mert a telefonok és az OS fejlesztése (még ha meglepő is számodra) üzleti alapon folyik. Ha üzlet nem megy, akkor ez egy az egyben hat ezekre. Ez már elért egy olyan szintet, hogy a lét a tét alapon kell gondolkodnak, illetve már úgysem, mert a vége dátumot is tudják.
Szerintem a BB topikokban anno nem volt sok hasonló -nem szűnik meg- , majd: - nem ez alapján döntök- baromságok. Remélem, hogy zsoltzsolt következő telefonja is Windows lesz és nem kamuzza be, amikor platformot vált, hogy csak azért nem veszi meg, mert nem tetszik neki. Mert sajnos gyakori, hogy valami azért nem népszerű, mert sz@r, vagy azért sz@r... mert nem népszerű. El tudja zsoltzsolt képzelni, ha világon minden harmadik telefon (gyk 33%) windows lenne, akkor most nem írogatnátok W10es siralmakat? Na így kell leszarni "hány százalékon áll a rendszerek között"
Szakköri keretek közt erre futja... ez van. Ennyit a részesedés és a topik problémáinak összefüggéséről.Ezek az OS jelenét jövőjét érintő infók nagyon ontopic-ok, de tényleg szomorú olvasni. Hidd el leírni sem könnyű. Hónapokkal ezelőtt még én voltam a cikizett jós, akinek lehetett a "tény" szavain lovagolni, de most már a megmaradók egy része is tudja már... csak fáj. Ezt értem. Vállalom is ezért az ilyen-olyan fanyalgást.
Szerintem a váltóknak, belépőknek ez segít, mert tényszerű mutatja és jelzi, hogy meggondolandó az újabb vásárlás. A felvásárlás körüli dolgok megírása pedig remélem segített jobban megérteni, hogy mennyire kicsi az esély, hogy ebből bármi is lesz. Írtam, hogy meg sem szabadott volna történnie a felvásárlásnak és akkor már nem lenne W10M, vagy csak olyan ami a régieken fut... ekkor kis veszteséggel tudták volna zárni az OS-t, ahogy tervezték.
Meliora sunt bono inimica
-
-
tomboy0013
veterán
válasz Pearce #83964 üzenetére
"Attól, hogy olcsóbb a fejlesztés még nem lesz bevételük, maximum kevesebb a veszteség."
Ezt látod ha tovább olvasod amit írtam. Vagy most mit nem értesz? Te beszéltél a költségekről. Én csak odaírtam hozzá ezt, mivel a W10M-ről beszéltél, a W10-es telefonokon meg az van, tulajdonképpen más telón nincs is W10M ez ugye értelem szerű. Nem értem milyen magyarázatra vársz ezzel kapcsolatban, szerintem ez egy elég egyszerű magyar mondat volt.[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pearce #83967 üzenetére
Nem kell ezt meg, vagy túlmagyarázni ennél jobban, ha Te úgy gondolod, hogy házon belül egy OS-t évek alatt nem tudnak normálisan megcsinálni, hogy legalább 10 emberből 8-nál működjön stabilan, frissítési halmokkal egyetemben,......
Ha évek alatt nem fejleszt senki a market-ra, inkább lelépnek, de még maga az MS sem képes erre, de nem is akar!
Ha szinte még újnak mondható, sőt nagyon sok helyen árulnak 8.1 készülékeket és már most bejelentik, hogy nem támogatják jövőre, de addig is korlátozottan és itt a saját "dolgukról", amit dollár milliárdokért felvásárolt sykpe-ról beszélünk, nem mástól átvett és sok pénzbe kerülő cset programról van szó, hanem sajátja... elveszik azoktól, akik talán főleg emiatt használják a készülékeiket, hozzáteszem én is nagyon sokszor használom és Te abban a hitben vagy, hogy a mobil részleg már szinte semmibe nem kerül, akkor legyél ebben :-)
Még itt az MA-n is volt róla cikk, hogy a jelentős veszteségeket, a máshonnan befolyó (főleg office) fedezik, és ez még évekkel ezelőtt volt, amikor 2.5 körül volt a részesedése, abból a bizonyos tortából, most meg talán 1 körül tanyáznak, ugyan mi a francból lenne már ebből pénzük, hiszen folyamatosan lépnek le tőlük a csalódott felhasználok. Nincs bevétel, csak folyamatos veszteség, ami egyre nagyobb és nagyobb. Talán a Phonearena-n olvastam, hogy dollármilliárdokba került ez a w10 fejlesztés, ami ablakon kidobott pénznek minősül? Bár nem tudom, hogy az infóikat honnan szedik, de ők nem igazán szoktak hasraütésszerűen cikkeket írni, de mindegy is...
Nincs ezzel semmi gond, csak én, meg más is már másképp látja. 650 és 950 XL is van nekem, télen bejelentik, hogy csak az SP-on lesz elérhető a skype?Már ezen sem lennék meglepve...de már kezd egyre jobban nem érdekelni ez az egész katyvasz, ami mobil szinten folyik ennél az elfuserált cégnél. Részemről, ez a véleményem, többet nem tudok hozzátenni, mert nem látom a javulást...Még az RS frissítést is képtelenek voltak megoldani, eltolták 1 héttel, aztán az eltoltat is eltolták , kedden elfogják tolni újból? Már a pontos időt sem tudják, csak azt, hogy valamikor...
Részemről close.
[ Szerkesztve ]
-
iihorvath
tag
-
zsamiatt
őstag
-
mirci18
addikt
válasz Pearce #86492 üzenetére
Napokkal ezelőtti hír.
Ilyen híreket minden héten tudnak ide az emberek beírni sajnos.
Mondjuk az ebay-t nem sajnálom mert rossz volt jobb a böngészős verzió.Én már csak arra lennék kiváncsi hogy meddig lesznek még itt emberek a fórumon akik elhiszik azt hogy majd egy új frissítés érkezése után jobb lesz a telefon.
-
Kube
senior tag
válasz Pearce #86889 üzenetére
Igazad van, bár ezt írtam, de fejben hasonlóra gondoltam én is. Belefektetett forrás ide vagy oda, oka van annak, hogy még mindig fejlesztik. Alkalmazásbázis ha nem is lesz nagyobb, de remélem legalább az alap dolgok stabilan fognak működni, mert jelenleg amit produkál a rendszer az elszomorító.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pearce #90260 üzenetére
Igen a gép rögzíti, pl a te, vagy az én feedback-em, aztán utána mehetnek rá a szavazatok, de mint írtam, mennyi kell, hogy egyáltalán elolvassanak egy panaszt.... Mindegy is, mert nem foglalkoznak vele.
Szerk:
Mondjuk az enyémet még 2015 végén (vagy 16 elején, pontosan nem emlékszem) átírták, igen átírták, hogy ne legyen annyira negatív! Tehát azt valaki elolvasta és szerkesztette is.
-------------------
(#90261) kalm007
: D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen