- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #25 üzenetére
Nő most nézem ezt a videót…. Hát a korábbiakkal kapcsolatban erősen módosult a meglátásom. A Multiplayer Gameplay, meg a hírben lévő Multiplayer köszönő viszonyban sincsenek egymással. Semmi olyasmi nincs, mint pl a sebesült elhúzása stb… még a járműbe való beszállási animációt is elvették. Ez egy Battlefield 4 szintű játék, játékmenetben. Szebb grafikával, de látszik, hogy nincs ezeknek ötletük. 100 millió eladott példány? Ugyanmár…
-
Felesbandi
senior tag
A BF1, V, 2042-vel is elvagyok, ezzel is elleszek. Nyilt betat lehet kiprobalom ha lesz ra lehetosegem, de az elozmenyek utan egyelore szkeptikus vagyok, meg ha az irany igeretes is. Par ev mulva learazva es kikupalva eleg jo vetel lehet majd.
-
Kr/\toS
senior tag
Annyi év után ismét libabőr. BF3+BC2 back baby!
-
bunfi
őstag
Nekem kicsit ráeresztettük a chatGPT-t a community fórumokra, hogy mit hiányolnak az emberek szaga van. Hogy össze fog-e, össze tud-e állni egésszé a dolog, az jó kérdés. Mindenki igényeit nem lehet kiszolgálni, ez a modern játékok rákfenéje, hogy nincs célközönség, így feledhető, semmilyen játékok készülnek.
De legalább van több open beta, így mindenki kipróbálhatja, hogy ezt az érzést keresi-e. A legutóbbi 3, de legfőképpen a legutóbbi trágyadomb Battlefield rész után erősen kétkedem.
-
fLeSs
nagyúr
Láttam egy (asszem) gameplay videót, amiben volt öngyilkos drón. De lehet, hogy az másik játék volt? Már nem emléxem...
Itt egyébként egy normális videó a játékról: [link]
Az épületek rombolhatósága most részletesebb mint volt.
Este egyébként eléggé fel voltam hypeolva a videó láttánde aludtam rá egyet, és rájöttem, hogy igazából nekem az tetszik ebben most, hogy aktuális, korhű és élethű (kis sikátorokkal, raktárakkal, stb) városok vannak benne amiben mindent szét lehet lőni, és ez nagyon sokat ad az élményhez (nekem), a realitáshoz. Van háttér (hang)ulata, és nem csak a nagy kuss van mint egyes játékokban.
Egyébként a gépkövetelmény nem is durva, asszittem fejlesztenem kell majd.
Még sosem rendeltem előre, most sem fogok. -
oriic
HÁZIGAZDA
Van gépigényünk is már.
-
gabor7th
addikt
válasz
warfernom #12 üzenetére
Egyrészről pl. a látvány lehetne jobb másrészről én nagyon vártam, hogy valamit reflektál a játék az ukrán háború realitására és a drónoknak kiemelt szerepe lesz, hisz folyton arról beszélnek, hogy a drónok forradalmasították a háborút. Tehát minimum öngyilkos drónok kellenének, eddig felderítők voltak + ha együttműködtél mással csinálhattál belőle öngyilkos drónt...
-
GoodSpeed
addikt
Egyébként én amit kihagynék már nagyon ezekből a játékokból, az ezek az Afgán, Iraki és hasonló mapok.
Igazából az a baj, hogy a vezető politikai irányvonal szerint aktuális konfliktust nem engednek feldolgozni. Így nem lehet Battlefield Ukrajna... pedig az rekordokat döntene, és NATO részéről lehetne Abrams, Challanger, Leopard tankok halmaza, drónok, Bayraktar és Lancet (orosz oldalról), meg Kindzsal stb...
Álszent bagázs, mintha anélkül nem halt volna meg 1 millió ember... meg nem ölnék halomra egymást. Így meg maradnak ezek a fiktív dolgok.
Fegyvereket küldeni lehet, de játszani? Azt nem!Aztán még az sincs, hogy valami kisebb cég megcsinálja, mert nem engedik fel Steamre sem...
-
GoodSpeed
addikt
-
Polllen
félisten
Szerintem pont ennek örülnek az emberek, mert a mai kínálatban nincs ilyen vagy ehhez hasonló. A régi BF-ket lehet még játszani, ha ilyen élményre vágysz és ennyi. A 2042 és a Delta force az nem ilyen.
Én idén poroltam le a BC2/BF3/BF4/BF1-t és jó móka volt újra csapatni velük egy kicsit, de a játékos bázis annyira kicsi, hogy kb ugyanazt a néhány mapot játsza a meglévő banda.
Októberig lehet a BFV-t is leoporolom egy kicsit.
-
.LnB
titán
válasz
GoodSpeed #21 üzenetére
Mert alapvetően nincsenek. Visszatértek a jól bevált gyökerekhez. Amik meg változtak, azokat a hozzáértő, tapasztalt BF játékosok látják, akik mindegyik résszel rengeteget játszottak. Én is játszottam mindegyik résszel, régebben viszonylag sokat is. De én is csak egy szokásos BF-nek látom, ami kicsit modern, meg jónak tűnik.
-
GoodSpeed
addikt
Nekem tetszik, bár nyilván ez Cinematic Trailer.
Ami viszont remek, hogy ez végre debütáláskor is Steam-en elérhető. Mivel ugyanúgy 69.99€ illetve 99.99€ Steamen is mint EA appon, így nem is tudom, ki az aki nem Steam-en vásárolja meg. Vajon lesznek Acsik is Steam-en? -
-=MrLF=-
senior tag
Jónak néz ki, de sajnos én sem látom azt a nagyon nagy fejlődést. Térképekre kíváncsi leszek, remélem lesznek nagyobbak is repülőgép-hordozóval esetleg kísérő hajókkal, hogy ne magába álljon. Commander mode megint nincs benne... úgy látom. Pedig bírtam volna egy commanderként mozgatható [CSG]-t Midway vagy Wake island körül.
Repülőgépről, helikopterről ledobható torpedók... lennének ötleteim. -
Laraxior
titán
Na, szerintem ezt behúzom, hatha megizzad vegre az 5090
-
kapeti07
senior tag
Jónak ígérkezik. Sajnos nincs már PC-m de ha lenne erre most beruháznék. Én örülök, hogy visszatértek az alapokhoz. Szerintem sokan emiatt fogják megvenni, a nosztalgia miatt. Aki pedig most kamasz annak úgyis újdonság erejével hat majd.
-
warfernom
tag
Azért van ekkora hype mert már nincsen normális fps shooter.
A cod széria el K**ult tele lett rakva fortnite skinekkel a többi meg kb csak battlerolyal. Ja és mindenhol csak cheaterek vannak, úgy tudom a codban a legrosszabb.
Ami még értelmes játék volt az a Battlebit Remaster
de azt is a fejlesztők meg csinálták, azóta konkrétan le léptek és nincs frissítve évek óta.
Szóval jelenleg a piacon nincs sok választék ami könnyed fel megyek lövök párat és le jövök típus régi bfek meg unalmasak ha játszottal velük, az Arma meg az ilyen csak realisztikus full taktikai játék.
Én személy szerint örülök neki és meg fogom venni mert hiányzik egy jó Bf ahol fel megyek lövöldözök cheaterek nélkül és kész.
@gabor7th Milyen forradalmi újdonságot akarnál? Sejtem mire gondolsz de ugyan akkor mi lehetne új dolog ezekben a játékokban? -
anulu
félisten
hosszú évek BF vergődése után ez most tetszik.
-
.LnB
titán
Az a hype, hogy az előző rész(eke)t elqrták. És most annak örül a nép, hogy a látottak alapján, talán ezt nem fogják.
Elég sokszor mondogatják a videókban a fejlesztők is, hogy ezt ők az alapoktól építették újra. A nagy ló... Semmi mást nem csináltak, csak visszatértek a jól működő alapokhoz.
Itt tart a világ, ennyi elég, hogy a nép lelkes legyen. Ehhez nem kell mást csinálni, csak évekig hülyét csinálni belőlük. Aztán amikor jót csinálsz, akkor piedesztálra emelnek.
Mondjuk még mindig jobb mint a CoD-os közönség. Nekik elég azt előadni, hogy "nézd az előző részben ez a pixel piros volt, most meg kék lesz" és.. [link] egyből eldobják az agyukat.De egyébként nekem is tetszik. Csak ezt csöndben intézem, nem éljenzek.
-
Cifu
félisten
Őszintén szólva én nem igazán értem mi ez a hype a játék körül.
Konkrétan semmi rendkívüli, még a pálya rombolhatósága is olyasmi, ami másfél évtizede a szériában van valamilyen szinten.
-
.LnB
titán
Ebben a videóban a mapokról van szó: Battlefield 6 Maps, Modes & Portal
-
.LnB
titán
Elég okés az a gameplay trialer. Jó alatta a zene is. Legjobban az a New York map érdekel az egészből. Viszont ha ennyire durva lesz a rombolás, nagyon könnyű lesz miatta meghalni.
Egyébként én amit kihagynék már nagyon ezekből a játékokból, az ezek az Afgán, Iraki és hasonló mapok.. Nagyon unalmasak. Bár teljesen megértem, hogy legalább egynek miért van helye minden játékban.
Azért az a kalapács kicsit erősnek tűnik a videók alapján. Egyet csap, aztán leszakad egy egész szint. wtf? Sledge meg sírva fakad ezt látva az R6:Siege-ben.
#4Feri1977
Multiplayer játékoknál nem csinálhatsz túl magas gépigényt, mert akkor sok mindenkit kizársz a közönség közül. Hogy minél nagyobb tömeget érj el, kompromisszumot kell kötnöd.
Játékos oldalon meg sokan egyébként sem állítják maxra a grafikát, mert a stabil, sok fps fontosabb mint a látvány. Ezek a játékok nem bámészkodásra vannak. -
Enton
addikt
-
gabor7th
addikt
Amennyit láttam a videóból nem látok semmi forradalmi újdonságot, a szokásos Battlefield...
-
SwitcX69
tag
Elképesztő volt, úgy utáltam a 2/bc2/3 óta amik kint voltak. Mindegyikkel elvoltam, de ezt a triót nem tudta elérni. Nagyon bejött amit most láttam, jöhet a beta
Bírom ahogy lángol a chat: no preorder
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest