Hirdetés
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz77
senior tag
-
Fkris
őstag
Jogos, van fel ev a ketto között.
bar nemertem, hogy miert nem voltak képesek egy masik kozepkategoriasat kihozni, mert a 820at leszámítva nincs is a palettán egy sem.(525 egy TFTvel meg vaku nelkul sztem nem kozepkategoria, foleg a regiozaras herével)."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Najó, de a felső kategoria 3 kiadását nem ertem( jo, 1020 az fotós, de a 920-925 az egy kis fogyókúrás kivitel.tekintsunk el a mindenfele szolgaltato specifikus készülékektől.)
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
x1port
addikt
Ja , odáig fejlődött,hogy a 2.3 sokkal használhatóbb volt mint a mostani csupa bug halmaz 4.+
Ami ráadásul iszonyat memória igényes.
De hát ez kell a népnek. Új legyen és kész !
A használhatóság kevésbé számít a verziószámhoz képest.
Inkább nem eszik és összekaparja az árát de azon már már 4.4 lesz ! -
catroot
veterán
Ó, ez milyen régi duma. Már kb. két éve ez megy, hogy "de új még ez a rendszer (wp), feljődnie kell", meghogy: "a konkurencia is így kezdte".
Igen ám, de azóta kialakultak bizonyos igények. Mondhatnám azt is, hogy adott dolgokat kellene okosan el lesni a konkurenciától, vagy azokat tovább fejleszteni. Nem csoda, hogy ilyen lassan fejlődik ez a rendszer.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
Nekem is volt már úgy, hogy foglaltat jelzett a telefonom, pedig 10 éve aktív a hívásvárakoztatásom. Szolgáltatón múlik ez , nem a telefonon. Annak semmi köze ehhez, csak egy távkapcsoló ehhez a szolgáltatáshoz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dewil666
őstag
A hívásvárakoztatásnál a másik félnél foglaltat jelez és az én készülékemen nem is jelzi. (viszont most kaptam új kártyát de a számom a régi és a Nokia C7-nél is működött a várakoztatás)
Természetesen a rádiónál a füles be van dugva.[ Szerkesztve ]
KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Na el kell hogy mondjam NEKED volt igazad!! Felhívtam a telenort ott egy hölgy vette fel megnézte mik is vannak a kártyámon aktiválva de azt mondta hogy ez telefon beállítási probléma (elég flegma volt).
Visszahívtam miután a hozzászólásodat jobban megnéztem és mondom hogy ezt nekik tudniuk kellene. Egy nagyon kedves hölgy vette most fel és azonnal megkérdeztem hogy nem ütközhet e ez a két dolog. Válsz de ütközhet és ki is kapcsolta a foglaltság jelzést.
Most így néz ki:A telefonon meg így: hálózat+ , beállítás , hívásvárakoztatás = bekapcsolva
Továbbra is azt jelzi hogy foglalt vagyok a 3. félnél. Telefont újra indítottam.
Vagy várni kell valamennyi időt? Az baj lehet hogy 2G-re van állítva a telefon? (Szerintem nem)[ Szerkesztve ]
KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Bogyó bá'
nagyúr
"...az OTP legalább foglalkozik a WP platformmal is...."
Ne éppen ezért nem sikerült a K&H-s üzletkötő kis csajnak átcsábítania magukhoz. Náluk WP alatt semmi sincsen... (A gépjármű-felelősségbiztosításaik viszont igen jó áron vannak, ezért is néztem be hozzájuk. Persze az ügyintéző első szava az volt, hogy miért nem náluk vezetem a folyószámlámat?)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
StLui
veterán
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
rgeorge
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt az új LOGOUT!
- Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Final Fantasy XVI
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen