Hirdetés
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Tudom, lehet triviális hülyeség, de nekem akkor vacakol így - jó azonosítókkal a rendszer - mikor benn maradt egy space a jelszó vagy az azonosító után, már nem emlékszem, és ugyebár ez nem látszódik, max az, hogy eggyel arrébb ugrál a kurzor. Nekem egy fél napom ment rá mire észrevettem, hogy ez lehet a hiba
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Sofian #49030 üzenetére
Nem akkor mikor létrehozod, hanem mikor már beírod. Hisz mobiltelefon esetében sok billentyűzet automatikusan a szó után helyez egy space-t, ami nem vesz észre a felhasználó, mert beütögette az azonosítóját, majd tovább tapicskolt a jelszóra, de ebben az esetben gyakran "ottmarad" az említett space, amit ugye a rendszer ilyenkor karakternek vesz, és ennek eredményeképpen hibásnak érzékeli a belépési adatokat.
-
zsoltzsolt
addikt
Nem tudja valaki,hogy az OneDrive-t nem lehet jelszóval védeni,mint pl.egy androidos telón?
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tud segíteni? A telelfonon a Skype miér tnem mutatja az elérhető Facebook ismerősöket? A két fiók össze van kapcsolva, laptopon mutatja, weboldalon belépve is írja, hogy összekapcsolta a két fiók. Vagy ezt nem tudja a teleofnos változat? Előre is köszönöm, ha valaki segíteni tud
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #57754 üzenetére
Bár azt nem értem, hogy a hotmil-es fiókomba nelépve is tudok csetelni az ismerőssökkel, a sykpe-ba belépve is, akkor ezt a telefonos alkalmazásbamiért nem lehetett adaptálni???
-
zsoltzsolt
addikt
Pfd-t érdemes feltenni? Mennyire lesz instail a rendszer tőle? Illetve csak hr-tel tudok megszabadulni, ha már nem akarom?
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Ha Hívás+SMS szűrőben mit jelent az ismeretlen szám tiltása? A telefonkönyvben nem szerepelő vagy a rejtett számról hívók tiltása? Előre is köszönöm
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Most veszek egy Dt 601 vezetéknélküli töltőt. Az akkumulátornak ha mondjuk itthon ezen tárolom a telót?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #60134 üzenetére
Kicsit láma kérdés,de kezdő Wp-s vagyok,ezeket a telón kell átállítani? S ha igen,akkor ott hol? Az áruházas vásárlásokat ez hogyan érinti? A telefon nyelve magyar marad utána? Előre is köszönöm
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #60227 üzenetére
Úgy tudom,hogy csak Ms dolgozók
-
zsoltzsolt
addikt
Nem tudja valaki,hogy miként tudok ftp szerverhez kapcsolódni a telóval? Lumia 930
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60399 üzenetére
Köszi, kereséssel nem adta ki, így igen, de azt írja, hogy nincs engedélyem letölteni
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60402 üzenetére
Igen,ez lehet. Arra nincs még mód regisztrálni?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60402 üzenetére
S nincs más mód ftp szerverhez való kapcsolódáshoz?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #60408 üzenetére
Köszi,megnézem ezt is
-
zsoltzsolt
addikt
De ilyesmit tud ugye a Here City Lens is?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #61787 üzenetére
Többek közt én is 😊 Köszönöm,ez remélem jó lesz,s ma ingyen le lehet tölteni
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tud segteni, hogy az természetes, hogy ha előbb netes felületen pc-n olvasom el egy leveleme jött választ, akkor azt már nem látja a telefon?? Vagyis írtam egy levelet, jött rá három válasz, azt a telefon jelezte is, elolvastam, majd jött még kettő, de azt pc-n olvastam először és ez a két válasz nem látható azóta se a telefonon levelek közt. Ez a fö fiók
-
zsoltzsolt
addikt
Hát ezeket tudom, de semmi nem tökéletes 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen