Hirdetés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Na igen nekem se újraindítás, de ROM újrapakolás, se újrakapcsolódás nem segített pedig Mind Win 8-alol, mind Outlook alól, mind külön programból müködik. csak az integrált nem akar (a telefonon a fiókoknál viszont azt jelzi minden rendben )
Nekem hét elején kezdte úgy, hogy nem volt chat sehol (w8 outlook, aztán azt írta ki mint neked (Can't connect to see who's online), ekkor már volt w8-on és outlookban) most meg megint az van hogy senki nincs online, de w8 és outlook alól megy. Úgyhogy ez most egy jó nagy WTF (de ez már lehet, hogy WHTGB szintű inkább )
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Воланд
titán
az rt-hez kepest harom honap mulva fog megjelenni, tehat januar vege fele. ez az eredeti utemterv.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz legiaap #1160 üzenetére
Ez nem hiba, iOS-en is így van. Egyrészt korlátozzák a hülyeusert, hogy ne lépje át a havi data plant, mert épp útközben jön rá, hogy ő most frissítené Zimbabwe térképét, másrészt így a szolgáltatók hálózatát is kevésbé terhelik, még a korlátlan csomaggal rendelkezők is...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
nagyúr
válasz legiaap #1168 üzenetére
Tok mas a ketto. A Pro szinte biztosan nem fog 5 oranal hosszabb akkuidot tudni, vastagabb lesz es nehezebb. Ha egy laptop kell, amit tabletkent is hasznalhatsz idokent, akkor Pro. Ha elsosorban egy tablet kell, akkor RT. Az RT sokkal gyengebb hardverileg, de ha tabletkent hasznalod, akkor altalaban nincs ezzel problema.
(En ugye RT-t veszek, mert tabletkent biztosan kenyelmesebb egy hatszazvalahany grammos gep, mint egy kilencszazvalahany grammos.)
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz legiaap #1171 üzenetére
szerintem a modern stilusu jatekokat igyekeznek majd ugy megcsinalni, hogy fussanak normalisan az arm alapu eszkozokon.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
amanoba
őstag
válasz legiaap #1806 üzenetére
én meg egyre jobban elgondolkozom rajta..nagyon bejöttek/-nek a wp7esek is, csak új korában mindnek olyan ára van.
mi a baj egyébként az omniával?
muki: én voltam az egyik legnagyobb antisamu-fan, akit lehetett eltántorítottam, de az omnia7-w-ativ vonal tetszik..szégyenlem is magam.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #2029 üzenetére
Ha mar a platform támogatja a bővítést akkor vétekl kihagyni szerintem.
Lehetne picivel erősebb akksi is benne.
A lényeg azon volt, hogy mi az ami nálam mínusz pont lett volna, ha értékelnem kellene.
Es ezzel ellentétben a the verge miként értékelt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #2031 üzenetére
Szerintem kártyája válogatja. Alapvetően egyetértek Veled, de objektíven nézve, ha van SD kártya támogatás, akkor egy ilyen zászlóshajó tudja, mert ez elvárható.
2100, 2300, 3000-es gyári akksik is vannak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz legiaap #2812 üzenetére
Én azon a véleményen vagyok, hogy ma nem kellene a telefonhoz sem fülhallgatót, sem töltőt, sem adatkábelt csomagolni, így kisebb lehetne a csomag, és ezért olcsóbb a szállítás, és ezek miatt olcsóbb maga a telefon. És akinek nincs fülhallgatója, vehet hozzá külön, amilyet akar, töltőt és kábelt is, ha szüksége van rá. De akinek már van egy drága fülese, van otthon vagy 3 adatkábele, és töltője, annak miért is kell kifizetni a telefon mellé csomagoltakat? Főleg hogy már szabvány a microUSB, és a 3,5-ös jack. Tudom, hogy a mikrofonos fülesek nem működnek minden telóval, hiába a szabvány jack, de ennek ez az oka:
"a mikrofonhoz és a vezérléshez TRRS csatlakozók kellenek. A T és az első R (tip és ring) a bal és a jobb csatorna. Ezen nincs vita. De itt jön az apple marhasága, a második R és az S (slave) normális esetben a mikrofonért és a földért felel (ebben a sorrendben), az alma viszont telibe..za a megszokásokat, és nemes egyszerűséggel felcserélte ezt a kettőt. Tehát nagyon nem mindegy, hogy hogyan van bekötve a jack csatlakozó."
Nekem speciel a két telefonom (Optimus 7 és Nexus S) is az alma féle kiosztást használja, ezért mindkettőt tudom ugyanazzal a headsettel használni.
Egyébként ha a gyártók felhívnák a figyelmet arra, hogy melyik telefon melyik bekötést alkalmazza, vagy esetleg csak az alma félét használnák, akkor nem lenne gond a headsetekkel. Tudom, szép álom marad ez. -
Integrale
veterán
-
catroot
veterán
válasz legiaap #3207 üzenetére
Azért én még hozzátenném a WeatherLive-t is. Annak is eléggé jó csempéje van (megjegyzem, szerintem a régebbi csempéje még jobb volt, ott az időjárás piktogramja volt nagyobb az adott hőmérsékletnél, most meg fordítva).
Azért érződik szegény Straub Ádámon, hogy nem használt még rongyosra egy wp-s telefont sem
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
válasz legiaap #3249 üzenetére
lefagy, ujraindul, por van a kijelzo mogott. hirtelen ennyi.
szerk.:
• Battery drain.
• Dust under screen.
• Freeze / Restarts.
• Sound issues when using speakers.
• Vibration rattling when motor is activated.
• Overheating.
• Display issues with colours (white).[ Szerkesztve ]
-
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #3481 üzenetére
Szerintem még nincs 8.0-ra kiadva... A live tile-ja úgy van hogy nagy csempeként (széles nincs) megy ahogy 7-en, kis csempeként pedig a hely-idő-hőfok oldala van kirakva (szépen olvasható) de nem pörög. Nagy méretben eléggé felskálázott képet ad, kicsiben tökéletesen tiszta a szöveg.
https://enginedesigns.net
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest