- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Rob700 #78730 üzenetére
here: beírtam, hogy "strand", mindezt Esztergom környékén, erre kiírta, hogy Cape Town- ig valami 1700km(?) és már ott is vagyok?! Hát, ezt nem nevezném a felhasználói élmény csúcsának.
Többen panaszkodták, hogy angol nyelvi/területi beállítás mellett, végképp fogalma sincs a szoftvernek, hogy
1. hol a francban tartózkodik éppen;
2. hogyan tudna a kisgazdája örömére lenni azzal, hogy nem pl. USA-ba szóló helyeket ajánlgat egy-egy keresésre..Bp-n.. na ott még el-elmegy, de hosszú útra, én erős fenntartással kezelném.
Nooeca: ha az idióta Microsoft, ma küldött róla
az outlook.com-os fiókra levelet, hogy van ez a verzió, hogyan linkelhette volna a T. fórumtárs hetekkel ezelőtt?!
mflex: tök jó, hogy "valamit heggesztettek rajta" , éppen csak a frissítések keresése nem találja meg.
starr: én már azt gondolom - figyelembe véve az eddig sem kimagaslónak nevezhető, de legalább csökkenő MS figyelmet a platform iránt - hogy a következő eszközömön, amiért kiadok valami erősebb összeget, igencsak droid lesz.. és azért, egy 6-os droid már korántsem az a 4-es, amit mindenért csak szidtak.
-
zodes
aktív tag
válasz
Rob700 #64101 üzenetére
Én türelmes vagyok, csak nem szeretem, ha olyan dolgok keringnek a fórumban ami nem igaz és mindenki hajtogatja a hülyeséget. Abban azért igazam van, ha már áldozok nem egy Ft-ot, (igaz nem hajtom igába 2 évig a fejem), akkor legalább, ha nem is előbb, vagy nem pont ugyanakkor, de legalább 1 hónapon belül az is megkaphatná, aki függetlenül "drága" pénzért megvette kedvencét. Vagy Bástya Elvtárs már le van szarva?
-
Rob700
senior tag
válasz
Rob700 #58122 üzenetére
Döbbenet! Működik a zárolásin a Bing időjárás app. Glance-n még nem jelent meg, de ez már idővel működni fog. Az volt a baj, hogy SD kártyára volt mentve az alkalmazás. Töröltem az időjárás appot, majd beállítottam, hogy telefonra mentse az alkalmazást. Újra letölöttem majd beállítottam a szokásos zárolási dolgokat és patent.
-
SsPL711
őstag
válasz
Rob700 #58070 üzenetére
Próbálj meg beállítani valami mást, ne a Bing időjárást.
Ne is a Fitness-t, mondjuk fényképet.
Mindent úgy, mintha véglegesítenéd.
Majd vissza a beállításokba, és válaszd a Bing időjárást.
Azt is mindenhol rendesen állítsd be, glance-ra is.
Utána, ha kint a csempe, akkor azon keresztül lépj be az időjárás app-ba, várd meg amíg mindent betölt, majd kiléphetsz belőle. Így elvileg jó lesz a Glance is.
Ha, nincs neted akkor viszont ne várd, hogy megjelenjen, ha nem tud frissülni akkor leveszi a glance-ról is. -
-
m1lan
őstag
válasz
Rob700 #49361 üzenetére
Gondolom 8.0 van mind3 készüléken. Azzal valóban nincs gond, ha kijön a hivatalos 8.1, elég rendesen lehet majd érezni, hogy az 520 mennyivel kevesebb, mint a 820 (háromszázzal mindenképp
)
@MasterMark: a legtöbb problémát a kevés RAM okozza. 1 gigás telefonokon nem laggol az animáció kezdőképernyőre lépéskor, nem tűnnek el a csempék, nem fekete képernyőzik az Internet Explorer és társai.
@PuMbA: az OS tudtommal hivatalos, a firmware meg nem fogja javítani az appok lassúságát, meg az Internet Explorer hülyeségeit, de ne nekem legyen igazam.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Rob700 #45538 üzenetére
Ha van mobilneted, próbáld ki a Waze-t. Bár abban sem lehet köztes pontot megadni a Wp-s kliensben. Az M0 pedig már egyáltalán nem rossz opció. Kb. 30 km plusz van benne, de sokkal simább, mint a városon keresztül. Ráadásul innen már mehetsz az M31-en Gödöllő felé, azzal már nyersz is.
-
Azazael
aktív tag
válasz
Rob700 #45533 üzenetére
Az útvonal beállításainál lehet kicsi trükközni (leggyorsabb, legrövidebb, kiegyensúlyozott), de nekem még köztest célt csak úgy sikerült beállítanom, hogy beraktam előre egy megállót és a normális végcélt így megjelent előzményként mind a kettő, gyorsan lehetett átállni egyikről a másikra a lámpánál.
@Bobtail: jogos, bár egy 1030-nak örülnék
-
Pietro 22
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rob700 #34139 üzenetére
Livescape. Edzést, étkezést, testzsírt, arányokat, útvonalat, gyakorlatilag mindent tud rögzíteni, eszméletlen összetett, profi alkalmazás. Cserébe drága és WP only. Ha multiplatform cucc kell, akkor Runtastic plusz MyFitnessPal. A kettőt össze lehet kötni, jól szinkronizálnak egymással, így meg tudod oldani az edzés és a kaja naplózását is.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rob700 #28861 üzenetére
Valami kigyomlált custom ROM azért gondolom használhatóvá teszi. Nyilván nem kell sokat várni tőle, de ha kellenek a netes szolgáltatások és nincs pénz (ne járjon senki így, de pl én így vettem meg a 800-at tavaly, ellopták a Nexus S-t és akkor vettem meg ezt), akkor bevállalnám. Mondjuk lehet, hogy ennyi pénzért jobban megérné mondjuk egy E52 használtan, kevesebb agyf@szt kap tőle az ember, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest