Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Strapabíró és csinos belépő szintű modellt mutatott be a Vivo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz Rob700 #27891 üzenetére
Az Mr2 gyengélkedik a win8.1 asztalin is,sőt a radioM appban is gyakran összefossa magát.
Nemtom miért,más rádiót alig hallgatok,telefonon meg végképp nem/most megnéztem telón,szaggat mint az állat."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
kolosanyi
veterán
válasz Rob700 #28861 üzenetére
Valami kigyomlált custom ROM azért gondolom használhatóvá teszi. Nyilván nem kell sokat várni tőle, de ha kellenek a netes szolgáltatások és nincs pénz (ne járjon senki így, de pl én így vettem meg a 800-at tavaly, ellopták a Nexus S-t és akkor vettem meg ezt), akkor bevállalnám. Mondjuk lehet, hogy ennyi pénzért jobban megérné mondjuk egy E52 használtan, kevesebb agyf@szt kap tőle az ember, nem tudom.
-
kolosanyi
veterán
válasz Rob700 #34139 üzenetére
Livescape. Edzést, étkezést, testzsírt, arányokat, útvonalat, gyakorlatilag mindent tud rögzíteni, eszméletlen összetett, profi alkalmazás. Cserébe drága és WP only. Ha multiplatform cucc kell, akkor Runtastic plusz MyFitnessPal. A kettőt össze lehet kötni, jól szinkronizálnak egymással, így meg tudod oldani az edzés és a kaja naplózását is.
-
catroot
veterán
válasz Rob700 #41857 üzenetére
Én annyira, hogy kukáztam is most már a francba.
Az egy dolog, hogy szinte mindig felhős időt mutat. De ha esetleg valami csoda folytán átvált másra, az elég nagy baromság (legutóbb pl. jégeső volt szerinte).
Szóval sajna elég silány.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Pietro 22
aktív tag
-
Azazael
aktív tag
válasz Rob700 #45533 üzenetére
Az útvonal beállításainál lehet kicsi trükközni (leggyorsabb, legrövidebb, kiegyensúlyozott), de nekem még köztest célt csak úgy sikerült beállítanom, hogy beraktam előre egy megállót és a normális végcélt így megjelent előzményként mind a kettő, gyorsan lehetett átállni egyikről a másikra a lámpánál.
@Bobtail: jogos, bár egy 1030-nak örülnék
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Rob700 #45538 üzenetére
Ha van mobilneted, próbáld ki a Waze-t. Bár abban sem lehet köztes pontot megadni a Wp-s kliensben. Az M0 pedig már egyáltalán nem rossz opció. Kb. 30 km plusz van benne, de sokkal simább, mint a városon keresztül. Ráadásul innen már mehetsz az M31-en Gödöllő felé, azzal már nyersz is.
-
m1lan
őstag
válasz Rob700 #49361 üzenetére
Gondolom 8.0 van mind3 készüléken. Azzal valóban nincs gond, ha kijön a hivatalos 8.1, elég rendesen lehet majd érezni, hogy az 520 mennyivel kevesebb, mint a 820 (háromszázzal mindenképp )
@MasterMark: a legtöbb problémát a kevés RAM okozza. 1 gigás telefonokon nem laggol az animáció kezdőképernyőre lépéskor, nem tűnnek el a csempék, nem fekete képernyőzik az Internet Explorer és társai.
@PuMbA: az OS tudtommal hivatalos, a firmware meg nem fogja javítani az appok lassúságát, meg az Internet Explorer hülyeségeit, de ne nekem legyen igazam.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gitáros topic
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Adobe Photoshop
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen