Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
addikt
Ha átnevezem a jelenlegi live ID-met, (ami hotmailes, de levelezést nem használom), mert a felhasználó név már elég régi és újat szeretnék, outlook-os domainnal, akkor minden hozzá kapcsolódó adat megmarad, csak új lesz az ID?
Mert az lenne a célom, hogy új outlook-os ID hozzak létre, aminél már használnám a levelezést is, viszont olyan dolgok, hogy Xbox account meg egyebek megmaradjanak az előzőből.
Mert ugye van olyan, hogy fiók átnevezése, amit most jelenleg nem enged, nem tudom miért. Az igaz, hogy ha ez megvan HR kell a telónak? A megvásárolt appok megmaradnak, vagy teljesen új ID-ként veszi a rendszer és fizethetem ki őket ismét?
Kicsit zavaros nekem ez a sztori
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Kicsit off, de érvényes a garancia vajon egy új telónál abban az esetben is, ha a garilevél nincs lepecsételve, nem tudjátok véletlenül?
Teljesen tiszta a telefon, csak ajándékba kapott a gyártótól, ezért sem számla, sem pecsét a garilevélen nincs, de minden tartozék, imei szám stb stimmel.Run&Ride
-
HKorn
addikt
Live ID átnevezésről van valami hír mikor fog menni?
Azt vettem észre hogy a teló nem szinkronizál automatikusan a gmail-el, csak ha manuálisan rányomok. Ez a gugli b@szakodása miatt van vajon? Eddig mindig magától lehúzta az új leveleket...
Run&Ride
-
HKorn
addikt
-
HKorn
addikt
válasz szabonagyur #9043 üzenetére
Mindenképp 710. Nekem az van, barátnőmnek 610.
710 érezhetően gördülékenyebb+ kijelzője is szebb a ClearBlack miatt, meg 610-en nincs skype, meg angry birds, meg nokia városnézegető app se. (persze azt nem tudom neked ezek mennyire fontosak)
Egyébként teljesen jó a 610 is, addig amíg nem használod a 710-et.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
-
HKorn
addikt
válasz legiaap #9055 üzenetére
Ezzel most már ellőtték, amit el lehetett, több eszköz nem hinném, hogy van a kezükben, amivel WP-nek keresztbe tehetnek.
Persze ez is fájdalmasKezdem is őket leépíteni szépen, gusztustalan brigád, most már csak a search-öt használom meg a gmailt, de már onnan is költözök át az @outlook.com-ra, és már ízlelgetem a bing-et is.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
-
HKorn
addikt
Srácok, a Lumia 620 Adreno 305 GPU-ja mennyivel jobb, mint a 710 205-je?
Vagy jobb egyáltalán?
Elgondolkodtam, hogy ha megjelenik a 620 beruházok egyre. (már ha előben megtapicskolom és nem ábrándít ki, mert csak képen láttam eddig)
Run&Ride
-
HKorn
addikt
A windows ID átnevezése (ha majd menni fog valamikor) csak a domain átnevezését jelenti @aaa.com-ról @outlook.com-ra, vagy az user nevét is engedni fogja átnevezni?
Tehát pl gjakab@hotmail.com-ról gipsz.jakab@outlook.com-ra.
Ha ezt az ember nem akarja megvárni, de mindenképp szeretne egy outlook-os mailt, hogy lehet megoldani, hogy telón maradjon az eddigi live ID, viszont a levelezés az outlookról menjen?
Regelek egy új acc-ot és összekötöm a jelenlegi live ID-vel?Köszi!
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Szerintem ő az iphone 6-ra gondolt ami majd 4,7-es kijelzővel jön asszem, de nem tudom, nem követem az almás híreket, csak mintha olvastam volna valahol ilyet.
Egyébként ezzel egyet kell hogy értsek, nálam is 4" a határ, egyszerűen onnantól felfelé már kényelmetlen.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Mi van olyankor, ha bankkártya meg van adva, aztán jól elveszítem/ellopják a telót? Le lehet valahogy lőni, hogy ne tudjanak vásárolgatni a marketen?
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Nokia Drive Magyarország térképfrissítés vajon jelent meg mostanában WP7-re?
Hogy lehet a verziószámokat megnézni? Azt se tudom ami fent van térkép mikori lehet, de lehet van már újabb, akkor updatelném.
Köszi a válaszokat az előző kérdésemre!
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz AMD Power #13345 üzenetére
Ez az IPS panel szebb képet ad, mint a TFT?
Mert nekem pont az tűnt fel, hogy az 520 nem ClearBlack, ami szerintem elég fontos. Legalábbis ha összehasonlítom a 610 meg a 710 kijelzőjét, akkor a 710 képe a CB miatt sokkal szebb szerintem.
Amúgy ez az 520 abszolút bestbuy szerintem is. Nekem kifejezetten tetszik a mérete, ideális 4"-os, nem is túl vastag.
Ha nálunk kártyásan megállna 50K-ból szerintem beruháznák egyre, ha élőben is megfogna.Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz AMD Power #13363 üzenetére
Pedig szemmel láthatóan van. Barátnőmnek 610 van, nekem 710, egymás mellé rakom a kettőt, a 710-en a fekete jóval feketébb, 610-en inkább szürke. De a többi szín is fakóbbnak tűnik nekem a 610-en.
Szóval a CB érezhető.Erre lennénk kíváncsi, hogy nem-e ugyanolyan fakó színei vannak az 520-nak.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz AMD Power #13368 üzenetére
Ebből is látszik, hogy minden csak szokás kérdése, neked 610-ed volt ha jól tudom előtte, most meg már megszoktad a 710-et, így már csak akkor vennéd észre a különbséget a két kijelző között, ha egymás mellé raknád őket.
Amúgy nekem a ha legalább 710 szintű képe lenne az 520-nak, bőven megfelelne. Mondjuk nekem a 620 is tetszik így képeken, majd élőben megnézem mindkettőt, aztán amelyik jobban bejön azt veszem.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Lumia 710-en hol kell a netelérést beállítani? Telenor Okostarifa csomagról váltottam vissza praktikum+netre, mert marhán nem használtam ki, de most meg hiába van pár mega adatmennyiségem, nem megy a net egyáltalán.
Vagy eza kártyán nincs alapból engedélyezve?Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz Alexios #13697 üzenetére
azt nem valóban, de nézegettem róla videót, amik MWC-n készültek és ott is feltűnt a sokkal tükröződősebb kijelző, szürkés háttér, aminek elvileg feketének kellene lennie.
Kikapcsolt állapotban sem teljesen fekete a kijelzője, hanem inkább szürke.
De persze élőben majd megnézem, aztán lehet nem is lesz olyan vészes.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Van olyan backup program wp7-re, ami egy az egyben lement mindent a telóról és vissza is rakja?
Azon gondolkodok, hogy felteszem NCS-el a 7.8-at, mert még mindig sehol semmi.
Vagy hogy lehet megoldani a legfájdalommentesebben?
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz Tomeeka28 #13750 üzenetére
Nem tudom, hogy esetleg van e módod rá összehasonlítani egy 710-el az 520 kijelzőjét?
Engem az az egy aggaszt az 520-ban, hogy nincs benne ClearBlack, ami a 720-ban van (ha jól tudom) és ezért valószínűleg jobban tükröződő a kijelző és fakóbbak a színek, ahogy írtad is.
Legalábbis egy 610-et meg egy 710-et egymás mellé téve jól látható a különbség, kíváncsi lennék egy 520-at téve a 710 mellé mennyire szembetűnő ez.
De gondolom 720 mellett jól láthatóan fakóbbak az 520 színei, meg a fekete is szürkésebb, nem tudsz egy ilyen képet csinálni a kettőt egymás mellé rakva bekapcsolt kijelzővel?
Köszi!
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz AMD Power #14157 üzenetére
Telenor 710 semmi..
Viszont voltam ma bent Telenorban, cicamicának a pultban mondom, van már Lumia 620, meg lehet nézni?
Látom téblábol, odamegy a kiállított demotelókhoz mutogat egyikre, gyanús volt már messziről is, de mondom odamegyek, erre az Asha 311 vagy valami ilyesmit mutatja.
Na gondoltam magamban, téged se az eszed miatt vettek ide fel.
És még ezek adnak tanácsot egy véletlenül betévedő okostelefont venni akaró tudatlannak, aztán azért rohangál ennyi galaxy mini meg ace az utcákon.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz petroleumlam #14166 üzenetére
Azt hiszed tud olvasni, mi? Kiállított teló alá oda volt írva nem kis betűmérettel, hogy Nokia Asha 311.
Namost ha ilyenek csinálnak önjelölten meghibásodási statisztikákat, akkor azt fenntartással kezelném.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz Bogyó bá' #14343 üzenetére
+1
Bepozícionálták a prémium kategóriába, iszonyatos ár-érték aránnyal, de a marketingnek státusz szimbólumot csinálva belőle sikerült eladnia a készüléket óriási profitot hozva a cégnek.
Mert ugye akinek pénze van és ezt mutatni is akarta az az elmúlt években, az iPhone-t vett. A szomorú az, hogy az is, akinek nem volt pénze, csak pénzesnek akart tűnni.
4S-t többször nézegettem már, de soha nem értettem, hogy képesek egyesek 200K-t kifizetni egy telefonért, engem egyáltalán nem fogott meg sem a design, sem az UI.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz btudos #14576 üzenetére
Igen, teljesen simán, zökkenőmentesen felpakolgatta nekem a frissítéseket, igaz 4-et is.
Minden adat megmaradt, bár azért előtte csináltam biztonsági mentést, hátha...
NCS-sel nekem se volt kedvem szívni, ezért vártam a Zune-ra, de seveneighter megoldotta szépen a kérdést
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Megnéztem élőben pár WP8-as telót, amit még eddig nem láttam (L920, L820, L620, 8S), bár abszolút Nokia párti vagyok, de azt kell mondjam, hogy a 8S lenyűgözött, nagyon szép, jó volt kézbe fogni, ideális méretű.
820 is nagyon szép, még épp elmegy a mérete, a 920 szerintem nagy, viszont a sokat kritizált súly nem tűnt fel.
Simán beruháznék egy 8S-re, ha Nokia lenneRun&Ride
-
HKorn
addikt
válasz saiyajin #14896 üzenetére
Jaja, a második befutó mindenképp a 820, nagyon szép az is.
Most már nagyon kíváncsi vagyok az 520/720-ra.
Egyébként engem a 8S 4Gb memóriája nem zavarna, nem telepítek annyi alkalmazást, hogy ne férjen fel rá, zenéket, képeket meg úgyis a memóriakártyára rakja. Leginkább nekem a Nokia féle ingyen offline navi az (meg még egy-kettő Lumia only app), ami kizárja, hogy HTC-t vegyek.
Vagy hova kell annyi hely, hogy a rendelkezésre álló x száz mega kevés?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Most, hogy felraktam seveneighter-el, a 7.8-at és telepíteni akarom a Nokia féle megosztás BT-n appot, azt írja, hogy a szoftver ezen verziójával nem kompatibilis.
Ugyanezt írta mikor 7.5 volt rajta is.
Ez mi lehet?
Run&Ride
-
HKorn
addikt
MS acc átnevezése outlook.com-ra, csak HR-el lehetséges a telón?
Nagyon nincs kedvem HR-elni a telót, viszont igencsak átnevezném a hotmailos fiókomat.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz MasterMark #16496 üzenetére
Közben bejött még egy kategória az 520-szal. És szerintem az 520 felel meg kb a 610-nek, ha már párosítgatni akarjuk őket mindenképp, főleg a kijelzője miatt, de hardveresen még az is kevésbé kompromisszumos, mint anno a 610 volt a többihez képest.
620-720 kérdést és teljesen egy kategóriának látom, csak mérettel (meg a kamerával) differenciálták.
Egyébként én is úgy látom, hogy érdemes váltani, kérdés hogy kinek mennyit ér meg a váltás, mert jelenleg én kb 30K-s diffit látok a két telefon között (használt 710 ~30K - kártyás csomagban 620 ~60K)
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Ilyet hogy lehet L710-en megvalósítani? (nagy óra, akksi százalékos kijelzés)
Úgy tudtam WP7-en ilyen nincs.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Egy kérdés: WP8-on a naptár már képes egyszerre több eseményt kijelezni a csempén?
WP7.8-on csak egyet mutat mindig, hiába van több is.
Köszi
Run&Ride
-
HKorn
addikt
Jól láttam hogy notif centerből megint csak úgy lehet wifit kapcsolni hogy bedob a menübe, mint bármelyik egyéb alkalmazásból? Azt hittem ezt végre megoldották hogy egy kattintás legyen a ki-bekapcs.
Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz kolosanyi #40457 üzenetére
Miért drága a 630? Mennyi lesz itthon?
Egyébként sztem nem anyira rossz, egy L720 szintjét hozza 8.1-gyel, leszámítva a kamerát és a villanót, de cserébe kapsz kicsivel nagyobb kijelzőt meg 4 magos procit.
Nálam játszik 710 utódnak, persze majd a szolgáltatói árazáson fog múlni.Run&Ride
-
HKorn
addikt
válasz br.rak #40467 üzenetére
Ha így nézzük hogy az 520 utódja akkor viszont egyértelmű az előrelépés sztem, legalábbis kijelző terén a méret+clearblack miatt, meg talán soc terén is.
Kiváncsi leszek rá élőben, ha 40k-ért megkapom hűségprogramban akkor nálam esélyes mindenképp. Nekem egyedül csak a led villanó hiánya fáj, kamera meg játékok nem érdekelnek, van xboxom, meg egy sony dslr-em, ezek után sztem telefonnal játszani meg fotózni max bohóckodásnak jó.Run&Ride
-
HKorn
addikt
Bakker, amióta megjelent a 8.1 az összes WP teló topik az akksi prroblémákkal van teli. Benéztem mindenhova majdnem és mindenhol csak ez megy
Run&Ride
-
HKorn
addikt
8.1 naptár tudja már a több esemény kijelzést?
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen