Hirdetés
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
IFA 2024: x86-os Acer Swift notebookok hármasfogatával találkoztunk
ph A Copilot+ PC minősítésű, MI lázat meglovagló újdonságok kétféle méretben jönnek, és rendkívül hosszú üzemidőt ígérnek.
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz danilla #6168 üzenetére
detto nalam. 3 hr volt(mikor megvettem, mikor osszebasztam a zuneban a dolgokat, meg mikor uj lapost vettem) soha semi baj nem volt. mindig figyeltem is a cachenak tartott heleyet h nem-e no, de soha. meg ha tele is pakolom a telot. es camu omniam van.
tybsen: sajnos nekem first gen keszulekem van. nem tudok hasonlorol nyilatkozni. btudos kolleganak van azt hiszem legregebben wp8 teloja, tole kellene kerdezni.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
veterán
válasz danilla #6321 üzenetére
Jo, most olvasom, van ra valami garancia, az eredeti vasarlasi helyen...
Erdelyben az sem jatszik (azt hittem, ez atjott abbol, hogy lejben irtam elobb az arat). Es igy nincs rajta semmi szerzodes vagy miegymas..[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
StLui
veterán
válasz danilla #6479 üzenetére
gondolom akkor a partner boltokat fel lehet hívni, de oda sosem megyek, a "rendes" T-ket nem lehet, nem is adnak telefonszámot egyik bolthoz sem ha felhívod a központi számot. Illetve nekem egyszer adtak, de kiderült az is a központba futott be
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
veterán
válasz danilla #11125 üzenetére
Fail, ez még mindig a wp7 link
Ez a wp 8 link, vagyis a csengőhangnak beállítani kívánt zenét a telefonon a csengőhangok mappába kell bemásolnod, ezután elvileg megjelenik a listában.
(#11126) bernadett79
Közben megkerestem, a linkben ott a leírás a wp8-hoz[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz danilla #14518 üzenetére
Ha kell a HD kijelző, akkor a 820 kiesik, ha könnyebb készüléket szeretnél, a 920 kiesik, ha kellenek az exkluzív appok, akkor a 8x kiesik - nehéz ezt megválaszolni.
Én - magamnak is azt venném - a 920-at ajánlanám.
(#14517) xperiasigi
Alapvetően nagyon jó a WP, de az ismert problémák miatt - számomra - nem alternatíva.
Ha az iOS-en elérhető összes API meglenne/elérhető lenne a WP8-on, akkor már elgondolkoznék - bár így is filózok állandóan, mert szeretem a WP-t, minden szarsága ellenére.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Creed23
tag
válasz danilla #46274 üzenetére
Miért köszönsz el emiatt. Én is iphone 5re váltottam 920ról, de továbbra is lelkesen olvasom a fórumot. Ha a kezembe akad a 920 mindig ámulok a kijelzőn, az i5 túl kicsi Majd ha normális szintre süllyed a 930 ára tuti, hogy visszaváltok wp-re.
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- DIGI kábel TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen