Hirdetés
- Megérkezett a HMD Skyline, a márka első felsőbb kategóriás készüléke
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz Zsoleszhun #59538 üzenetére
Két szó: gyenge hardver.
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59605 üzenetére
Telefonon nem jelenik meg ilyen beállítás. Mivel ez országszerte elérhető upc wi-free mindig más routerhez csatlakozik helytől függően és kell neki 2 féle biztosnági beállítás. PEAP+MSCHAPV2
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59607 üzenetére
igen én is látom a neten képeken, hogy van ilyen, de nekem fent felhasználói név + jelszó van alapból. nem is állítható. Lent pedig tanúsítvány tipusa és ott mindenféle ország, cég jön be. microsoft usa, stb.. vagy 50 fél dolog közül lehet választani, de egyik sem ez. nincs EAP-os ablak.
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59609 üzenetére
Lumia 520. Nem tudom mi van rajta, de megnézem az extrákat
-
integrated
tag
-
Blyan
félisten
válasz Zsoleszhun #59695 üzenetére
Ez teljesen reális különbség a két SoC fogyasztását nézve.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #59861 üzenetére
Köszönöm!
-
Aeroglobus
tag
válasz Zsoleszhun #59900 üzenetére
Nekem gyárilag Nokia Cyan van rajta, de nem preview for developeres. Azért Köszi a válaszokat. Mivel sehogy sem megy, marad az, hogy megpróbálom a gyári beállításokat visszaállítani és úgy próbálom ki, hogy működik-e a mentés. Már másra nem tudok gondolni, csak hogy a telefonban van valami ami ezt a hibát csinálja.
-
Aeroglobus
tag
válasz Zsoleszhun #59975 üzenetére
Nekem 96-98%-ig jut el, aztán kiírja hogy sikertelen, próbáljam később. Pedig már a régit is töröltem.
-
akoska23
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60225 üzenetére
Nekem azóta csinálja hogy bekapcsoltam a képernyő feloldásakor hogy kódot kérjen. Most ezt kiiktattam de mivel még garis lehet megy a szervízbe ha nem hagyja abba. De szerintem ráfogják a repedésre a gombok alatt.............
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #60227 üzenetére
Úgy tudom,hogy csak Ms dolgozók
-
confuser
senior tag
válasz Zsoleszhun #60300 üzenetére
21-éig megspórolok neked 10 bejelentkezési kísérletet. Addig biztosan felesleges.
-
eszgabor
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60300 üzenetére
Miert van, hogy en a storeban nem latom a phone insidert?
Nyelvet vagy regiot kell behazudni vmi masnak?
fuggetlen L625Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
zojjektum
senior tag
válasz Zsoleszhun #60330 üzenetére
Nálunk is baromkodott. Hellyel-közzel sikerült a programokat visszahozni recovery tool után. Viszont, hogy megvolt a visszaállítás egyből mentett. Ami még furcsa, hogy denim volt fent, de most csak a cián került vissza, bár nem is baj, mert azután bolondult meg a telefon, hogy frissítettük denimre.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Zsoleszhun #60330 üzenetére
Töröld le a Lockscreen Beta-t, ha még fenn van, váltsd vissza a zárképernyőt egy sima fotóra, előző mentés törlése, reboot, újrapróbál.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz Zsoleszhun #60334 üzenetére
Visszaváltottad sima fotóra és kijelöltél egy képet?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Aeroglobus
tag
válasz Zsoleszhun #60247 üzenetére
Koszi szépen. Nekem sem az enyémen, sem a másik telefonon nem megy, akárhogy próbálom.
-
temagad.aho
tag
válasz Zsoleszhun #60608 üzenetére
L520 az elsők között volt akik megkapták a Denimet. A magyar 520-akra elvileg tölthető
Honor 8
-
this is life
Ármester
válasz Zsoleszhun #60614 üzenetére
Konnyen megeshet hogy a pfd miatt csuszik a frissites a denimre l520-on, ha mas nem akkor a nokia softver recovery toolal nez ra, ha az feldobja a denimet ,akkor ra flashelheted, igaz ez gyalul mindent.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Unlimited
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60685 üzenetére
Mappa készítést a 8.1 hozta, nem Nokia frissítés függő.
-
viewdetails
addikt
-
Воланд
titán
az nem a denim. 920-ra egyebkent sem hoz semmit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
válasz Zsoleszhun #60693 üzenetére
nem tudjuk
-
Unlimited
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60690 üzenetére
Ez nekem is mind meg van L930-ra, csak cyan van fent. Hidd, ezt a 8.1 tudja, nem a denim!
-
félisten
Amig a Lumia Csmera 5 nem megy addig nem Denim 😅
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
válasz Zsoleszhun #60793 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
novoszath
senior tag
válasz Zsoleszhun #60813 üzenetére
Hol lehetet regelni az insider-re?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Zsoleszhun #60944 üzenetére
Hogy ne kelljen óránként beírni a hátralévő időt.
Romanes eunt domus
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Zsoleszhun #60954 üzenetére
Nekem kb 1 percet megy most, aztán kb 1-2 percig "buffering", újratöltés, körözés, megint megy egy percet.
Most percek óta megy!
Ehh mire beírtam megszakadt!!
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Zsoleszhun #60971 üzenetére
Körülbelül.
De viszont örülök hogy win7-ről is ingyenesen frissíthetek 10-re, elég volt egyszer kiszenvednem az árát a rendszernek.
Jól néz ki a telefonos 10, tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
Nálam 1szer bufferelt, 3-4mp-t
-
jockas
senior tag
Az csak a jobbuk eset, amikor buffering van...
-
temagad.aho
tag
-
Pilács
senior tag
válasz Zsoleszhun #61295 üzenetére
System error... és el sem tudom távolítani, nem találom hogyan kell...
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Zsoleszhun #61295 üzenetére
Hű ez jó lenne ha működne, éjjel neteztem a telefonon és a gombok nagyon zavaróan világítottak.
-
tyan
senior tag
válasz Zsoleszhun #61323 üzenetére
Nincs külső lockscreen progi telepítve. Lumia 530 a telefon és gyári OS van rajta (Cyan).
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61339 üzenetére
de én már hard resetelni sem tudom! Nyomom a hangerő le+ bekapcs+ cam, zizzen egy nagyot, de csak újraindul.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61339 üzenetére
...na szóval, ha a csempék mögötti képet kiveszem, kikapcsolom a PD-t, és az alkalmazások biztonsági mentését akkor megcsinálja 100%-ra.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61346 üzenetére
...köszönöm segítséged és a nem kevés munkád, sajnos nekem így sem műxik, sőt, ha az alkalmazások mentését kikapcsolom akkor sem. Így marad a HR.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61348 üzenetére
..már gyalultam. Valami mentés mégiscsak volt, mer megy a visszaállítás. Kíváncsi vagyok az eredményre.
Joe
-
simonjoe
őstag
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61353 üzenetére
a menüből gyári visszaállítás. Minden visszakerült, egyedül a google crome nem ment vissza, de azt nem is találom.
[ Szerkesztve ]
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61355 üzenetére
1ébként az Extrák+infóknál felsorolja a plusz dolgokat, pontosan 11-et. Remélem neked is összejön.
...és megy a biztonsági mentés is!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Zsoleszhun #61358 üzenetére
HAGYD ÍGY!! Ami még szembetűnő, h nagyon szépen lassan tölti az akkut, nem rántja fel hirtelen.
Joe
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Zsoleszhun #61361 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
air
nagyúr
válasz Zsoleszhun #61357 üzenetére
Most akkor ez hogy is van?
PfD-vel lehet váltogatni FW-ek között?
Tegnap mintha mást mondtak volna. Hogy a PfD-nek semmi köze az FW-hez.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Aeroglobus
tag
válasz Zsoleszhun #61346 üzenetére
Köszi, nekem sajnos így sem sikerült. Sőt, még rosszabb lett, mert telefonról nem tudtam utána egyáltalán elérni az One drive webhelyet. Meguntam így csináltam egy hardver resetet. Legalább a telefonszámokat nem kell újjra beállítani az igaz, csak a telefon egyéb dolgai (asztal, stb) kell szórakozni.....
Az a baj, ha az ember a régi biztonsági mentést kényszerűségből törli, (mert az általában tényleg használ a problémára) de a telefon ennek ellenére nem frissít, sajnos így jár az ember. Jó lenne, ha számítógépre le lehetne menteni a frissítéseket illetve visszatölteni az oldalra, vagy közvetlenül számítógéppel is lehetne biztonsági mentést csinálni.
A gyári beállítások visszaállítása óta működik a mentés egyébként, úgyhogy valami a telefonban nem akart úgy működni ahogyan kell. -
félisten
-
valaki_xy
tag
válasz Zsoleszhun #61504 üzenetére
Köszi! Kipróbálom
-
Zoli133
őstag
válasz Zsoleszhun #61590 üzenetére
Ugyanez a felállás csak 4g nélkül. Jöhet a HR.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Megérkezett a HMD Skyline, a márka első felsőbb kategóriás készüléke
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen