- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Zsoleszhun #82628 üzenetére
Melyik körön?
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Zsoleszhun #82379 üzenetére
Úgy sem akarja. Naon unom már ezt a wp-t. Atom bug-os.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Zsoleszhun #81943 üzenetére
Na ez nem győzőtt meg
ez a mókolás, hogy menjen, épp ez az , ami nem hiányzik.
Attól függetlenül a Sony szép telókat csinál, szép az ui is. De ezek nekem, amiket írtál megy wp-n is. Akku kevés igaz, de most szándékozom venni egy Xiaomi Power Bank 20000mAh-t, ezzel nem lesz gond napközben. Amúgy meg általában mindenhol van konnektor, munkahelyemen egy dt 900-on fekszik, így nem ér meglepetés hazafelé
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Zsoleszhun #81941 üzenetére
Amire nekem kell, arra megfelel.
Érdekelne, nem droid fikázás miatt, miben nyújt többet a Z3 (néztem és gondolkodtam rajta én, de inkább a Z5-ön)? -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #81862 üzenetére
Nem használom...tele van nem odaillő dolgokkal..., s kicsit szerintem átláthatatlan...kb. Olyan az app mint egy weboldal bele tömörítésé egy alkalmazásba....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #77290 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy a 950 XL a v6-ban hibával kilép (komolyan nem vágom, hogy mi nem tetszik neki), de v8 béta alatt meg kisujjból dobott 30 ezret.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #77284 üzenetére
A párom 6s+ ájfonbuzifonnyja meg 137 ezret dob úgy, hogy háttérben egy rakás szarság fut, kb ennyit jelent, hogy mennyire van optimalizálva egy OS a brutális hardverekkel készült androidos telefonokhoz képest.
Nyilván a w10 is gyorsulhat az ilyen teszteken, ha minél jobban optimalizálva lesz. -
mtm800
senior tag
válasz
Zsoleszhun #77225 üzenetére
Nálam nem lassú de a 0.1/ 0.1 az dettó
-
mtm800
senior tag
válasz
Zsoleszhun #77205 üzenetére
Nálam is ott van,nem hiba sztem sem.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #76766 üzenetére
Köszi!
-
monosgeri21
tag
válasz
Zsoleszhun #76774 üzenetére
Ezt értem, meg tök korrekt, csak így hogy ránézel a térképre és lövésed sincs mi merre van elég gáz. Nem értem miért kellene nekem pontosan bepötyögni az úti célt, ha csak tájékozódni szeretnék és látni milyen tömegközlekedési lehetőségeim vannak a közelben. De persze tudom, a W10M jobban teljesít.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #76728 üzenetére
nahát...milyen pletykás vagy mán....
de kár kipletyizned...ez a dátum is olyan mint a többi... háp-háp...
-
Teagol
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #76654 üzenetére
Igan, a végén minden út a wdrt-hez vezet és sajnos az rakja fel az eredeti olasz-t.
Ha a NSRT-t próbálom offline módban, akkor is a wdrt-re irányít át.
Majd jövő héten megpróbálom bevinni a szervize, hátha ...Köszönöm minden esetre!
-
okoska74
senior tag
válasz
Zsoleszhun #76654 üzenetére
.
-
Teagol
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #76634 üzenetére
Na, erre ráment a napom.
egyik program sem akart működni, már a hajamat téptem, amikor találtam egy hozzászólást, hogy a MS tett keresztbe az összes programnak. Az NDPM nem is indul el, sőt még a pc-t is újra kell indítanom, úgy fagy tőle. Így csak rajtuk keresztül tölthető le, de úgy meg csak az olaszt látja.Mondjuk ezt nehezen hiszem el, hiába tapasztalom...
A legszebb, hogy leszedem egy csomagot, bemásoltam a frissítés könyvtárába, de mivel frissült az NSU 4.3.2 már rohadtul nem akar együtt működni offline módban!
Na, itt kezdem elveszíteni a fonalat!
Most ott tartok, hogy fogalmam sincs.
Hiába követem lépésről - lépésre a leírtakat, az már a múlt, úgy tűnik. -
Teagol
aktív tag
válasz
Köszönöm, egy próbát megér!
-
törölt tag
válasz
és csak windows device recovery tool-lal, a data package manager nem működik, a navifirm+ nem működik, az NSU4R nem működik....talán a PST működik még, amivel lehet régebbi Lumiákat szoftverezni, a 930-at már nem szereti!az NSU4R talán Offline módban működik, de nem biztos...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #76217 üzenetére
Jaja, jól mondod
-
confuser
senior tag
válasz
Zsoleszhun #75664 üzenetére
Nem jön Lumia 850.
-
juve600
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #75413 üzenetére
+1
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #75393 üzenetére
Ertem. Koszonom a tippet. Akkor lehet erdemes lesz akkut cserelnem. Logikus amit mondasz. Erre nem is gondoltam...
-
RMZ250
senior tag
válasz
Zsoleszhun #75332 üzenetére
Szerintem nem. Nekem Ausztrál volt a 925-öm. Miután megbütyköltem magyar lett, és szerencsére nem tégla
A manufacturer name is ausztrálból átment hun-ra.
-
edari
őstag
válasz
Zsoleszhun #75332 üzenetére
Viszont Nokia Data Package Manager-el lehet másik firmwaret felrakni. Akkor viszont nem a malájt fogja frissíteni.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #75261 üzenetére
Már 2016-ban belekerült? Ez igazán dicséretes
. Azért nem baj, ha überelem azzal, hogy droidon mindezt automatikusan is meg lehet oldani igen régóta?
De nem akarok droid vs. WP vitát gerjeszteni, csak arra hívom fel a figyelmet, hogy óvatosan azzal a droidfikázással. Főleg úgy, hogy WP-n 4 főverziószámot kell ugrani egy olyan alap hívásszolgáltatásért, amit 8 éve tudott már bármelyik butafon...
-
válasz
Zsoleszhun #75021 üzenetére
Úgy rémlik igen. Majd kipróbálom.
-
SoundX
tag
válasz
Zsoleszhun #74956 üzenetére
Sajnos, tudni, nem tudom... Inkább érzem, de nem akarom. Régen droidra fejlesztettem, de nagyon megtetszett a windows.
A "kezdetek" óta követem:
-NoDo
-Lumia 710
-Mango (Majd Tango)
-520
-820
-925
-930A későbbi telefonjaimmal már önjelölt mobilfotós tehetségemet is kiélhettem. Számomra lenyűgöző képeket tudtam lőni, most pedig már a 120 Fps és a 4K is támogatott, egész meggyőző minőségben. A op rendszer nagyon gyors
fluid, a "nyelv" könnyen tanulható, fejleszteni egyszerű és számomra még szép is a csempés megoldás. Mondhatjuk mindent tud ami szükséges egy normál felhasználó elvár, DE mikor valami "új" jön a képbe, zavaróan le van maradva. Szerintem nagy jövő és potenciál van a Virtual Realty-ben, az elsők között lehetne minőségi tartalmat "varázsolni" a Windows eszközökbe mégis úgy érzem,szarnak rásenkit sem érdekel. A kezdetek óta én úgy látom, hogy bármelyik rendszernél jobb lehetne, de mintha érdekük lenne, hogy ne legyen az. Helyette inkább kiadják azokat az alkalmazásokat (alias Cortana, Office etc.) konkurens rendszerre és így még ez a potenciál is elveszik a rendszerből. Hatalmas remények fűznek a 10-es system-hez. Nagyon nem szeretnék csalódni.Ti mit gondoltok erről?
-
zsamiatt
őstag
válasz
Zsoleszhun #74680 üzenetére
És hogy oldottad meg a problémát? Vettem 2A kábelt és töltő fejet. Több autóban megnéztem és mindegyikbe ezt csinálja.
-
tpeter77
addikt
válasz
Zsoleszhun #74486 üzenetére
400 kérés után leállították a belépést, majd máskor folyt.köv.
-
neilyoif
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #74162 üzenetére
Az már megvolt úgyse engedi, rögtön kidobja nem támogatott és bezárás.
-
snooze
veterán
válasz
Zsoleszhun #74129 üzenetére
Csak egy négyes lemaradt.. 😄
-
Frod
addikt
válasz
Zsoleszhun #74107 üzenetére
Köszi a tippet! Néha egyébként szoktam azt törölgetni, de akkor most megpróbálom így is!
-
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #73434 üzenetére
A Here maps akkor most megint elérhető?
-
Gery15
addikt
válasz
Zsoleszhun #73048 üzenetére
Biztosan tudja amire én gondolok? Nincsen kipróbálási lehetőség.
-
mirci18
addikt
válasz
Zsoleszhun #73031 üzenetére
Ez is virtuális gombos.
Ne már. -
válasz
Zsoleszhun #72929 üzenetére
De lehet! De eddig miért nem csinálta?
-
maglew
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #72459 üzenetére
és a google hangfelismerőjét hogy lehetne beleintegrálni a billentyűzetbe, telefonkönyvbe, vagy a térkép programokba, hogy ne kelljen pötyögni?
-
Bukk900
őstag
válasz
Zsoleszhun #72345 üzenetére
Ha az oprendszerbe beteszik az usb audio támogatást és beállítok egy külső dac-ot hangeszköznek, akkor bármelyik zenelejátszó, böngésző, spotify stb. azon keresztül szólalna meg. Én is erre várok.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #72345 üzenetére
Először nem esett le, hogy a akrperecek hogy jönnek ide
Ez nem fog változni 10 alatt? Vagy a támogatást nem tudják házon belül megoldani?
Egyébként elvileg 5.0 óta rendszerszinten támogatja a droid, és mégis jelenleg két darab lejátszó app tudja kiküldeni a hangot USB-n, és ezek közt nincs ott a gyári lejátszóAnnál csak jobb lehet, ha egyáltalán bekerül ez a funkció.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Zsoleszhun #72177 üzenetére
szerintem is érdemes inkább valami kisebb, de újabbat venni a régi csúcsok helyett, már csak a w10m preview topicból kiindulva is (1020 és 735 tulaj ismerős is azt mondta, hogy ég és föld a kettőn a preview, pedig az 1020-ban ugye van ram is bőven), 735 és 640 is jó vétel lehet. ezek amúgy is egy szinten vannak az 1020-szal antutuban!
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #71992 üzenetére
Köszi a tippet,kipróbálom,úgylátom 7 napig ingyenes és ha tényleg olyan jó akkor lehet beruházok rá!
-
bigsee
addikt
válasz
Zsoleszhun #71542 üzenetére
Köszi, lennvan!
-
Lacess
tag
válasz
Zsoleszhun #70571 üzenetére
A névjegyek nekem úgy letttek meg hogy megvolt SIM-en szerencsére az a pár ami eltűnt, így visszahoztam. A Skype nekem is ki van kapcsolva a Kapcsolatokban de mégis ott vannak a kontaktok, némelyikből 2-3db csak a Skype címmel meg hozzá egy negyedik a számmal. Összefűzni nem merem mert így tűntek el a telefonszámok ezekből a névjegyekből tegnap.
Nekem sok-sok éve van egy windowslive-os mailcímem. Ezt használtm még régen MSN-nél, majd lett belőle Skype, majd amikor WP-s mobilt vettem akkor ez lett az a Microsoft fiók amivel használni kezdtem. (Kicsit olyan szemetelős fiók is ez, van mellette még másik is persze.)
Namost én jóhiszemű, gondoltam milyen jó ez ha egy fiók az egész mert így majd milyen szépen együtt lesz minden, mármint ami Microsoftos szolgáltatás.
Jah, szépen együtt van, túl szépen... -
L4mie
veterán
válasz
Zsoleszhun #70557 üzenetére
szomorú :S droidon ha jól emlékszem 2010 ben volt :S tegnap nagyon jól jött volna, na sebaj megoldódott.
-
kisapa
senior tag
válasz
Zsoleszhun #70336 üzenetére
Fordítva biztosan működik mert azt már tapasztaltam. Az is igaz,hogy én a telefonba szoktam beírni a teendőket mert az van mindig nálam. A w10 viszont jelzi amikor reggel bekapcsolom a pc-t.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Zsoleszhun #70332 üzenetére
Lassan történik a naptár szinkronja a telefonra.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #70304 üzenetére
Azért vannak nyűgjei, de ingyen nem rossz vétel.
-
mirci18
addikt
válasz
Zsoleszhun #70289 üzenetére
Megoldódott ezzel a problémám köszönöm szépen.
(#70290) woland_y2k
Csakis fotós alkalmazások frissítéseit telepítettem.(#70292) gyurkikrisz
Általában weboldalakról akart valamit letölteni ami nem windows phone formátum.
Ezután lépett át valami teljesen más oldalra ahol online játékok és kamu cuccok vannak. -
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #70050 üzenetére
Csak Windows 10 alatt, és ott sem minden készüléken.
(#70052) CsonkaImo: Én úgy látom a kettő kombinációja. Le lehet majd futtatni egy tesztet, ami megmutatja miket kell változtatni hogy fusson. Ez főként a Google API-k MS megfelelőire való cserélését jelenti. Tehát alapvetően emulálva lesznek az appok. Legalábbis nekem ez jött le eddig.
-
cattus
addikt
válasz
Zsoleszhun #70050 üzenetére
Igen.
-
Bukk900
őstag
válasz
Zsoleszhun #70039 üzenetére
A beállításokban letöltötted a magyar hangot?
-
MasterMark
titán
válasz
Zsoleszhun #70039 üzenetére
A Here Drive tud csak hangosan navigálni.
-
Polllen
félisten
válasz
Zsoleszhun #69379 üzenetére
Mert akit az érdekelne, az szatyorban él & nem találja meg a többi topikban
-
Polllen
félisten
válasz
Zsoleszhun #69377 üzenetére
Kapaszkodj, ez Windows Phone topik... Gondolom a 60 win10-zel foglalkozó topikot nem találtad meg...
-
foxymaci
senior tag
válasz
Zsoleszhun #69113 üzenetére
Köszi
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #69053 üzenetére
Leginkább az innen-onnan, kínai webshopból rendelt hamisítványokat.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #68971 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy pontosan mi változott, a Store-ban ha rámész az appra, akkor a Details lapon ott figyel a New in this version alatt a changelog. Ebben a konkrét esetben csak valami hibajavítások videózáshoz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #68874 üzenetére
Érdekes, 530 DS-re nem jött semmi, most ellenőriztem.
Más: az Áruház ugat, hogy van egy fontos alkalmazásfrissítés (Skype, mi más, soha nem használom), és a telepítéséhez "beavatkozás szükséges". A manuális frissítése viszont tizedik próbálkozásra is sikertelen. Hogy lehet elérni, hogy legalább ne emlékeztessen folyton ennek a sz*rnak a frissítésére?
-
vakond5
őstag
válasz
Zsoleszhun #68853 üzenetére
Hivatalosan nem érdekel, pont azért kérdeztem a PfD és Insider kapcsán. A cikket olvastam, csak gondoltam megkérdezem itt is, mert a tapasztalat csak hasznosabb.
Köszi a válaszokat! -
vakond5
őstag
válasz
Zsoleszhun #68850 üzenetére
Update 2-t nem lehet rátolni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Zsoleszhun #68823 üzenetére
Sohasem állította vissza a wifi jelszavakat, szerintem ez így rendben van.
Szüleimnél és nálunk is ugyanaz az ssid/jelszó párosítás és nekem eddig nem kérte az új helyen a jelszót. Következő alkalommal letesztelem.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Zsoleszhun #68509 üzenetére
Nálam is 3+ napot bírja rss,mail,fb,IE használat mellett, ami tényleg nagyon remek
-
Zsolaf
addikt
válasz
Zsoleszhun #68215 üzenetére
Merre, nem találom...
az is jó lenne nekem. lehet h a dual miatt nincs?
ezek vannak:
Wifi
repülés üzem.
Bluetooth
mobilhálózat + sim
adatforg segéd
internetmegosztás
VPN -
tatararpad
őstag
válasz
Zsoleszhun #68173 üzenetére
Nem a teló a hibás, azért van pin kódos wallet, még gyereksarok is, abban ha pin kód sincs sem lehet vásárolni elvileg.
-
Rusher
őstag
válasz
Zsoleszhun #67957 üzenetére
Köszi a választ ezt próbáltam Én is, de nem megy....nem értem. Először néztem is, hogy miért kéne a fiókom jelszavát erre a kódra megváltoztatnom, ez hülyeség lenne szerintem (mellesleg, amit leír nincs is olyan hogy rákoppintok a fiókra és írjam át a jelszavam, nem is lehet ott ilyet csinálni...). Mondjuk most azt írja ki, hogy túl sokszor adtam meg hibás kódot próbáljam később, úgyhogy majd holnap megnézem, de emlékeim szerint ez nem volt ennyire komplikált anno...
Köszi.
-
Jones528
tag
válasz
Zsoleszhun #67882 üzenetére
Egész telefont újratelepítettem, Viber rákérdezett-engedélyeztem de így sem jelenik meg az értesítések+műveletek központban....
Modell hiba lehet? Más nem tapasztalt Microsoft Lumia 535-nél hasonló hibát?
-
Jones528
tag
válasz
Zsoleszhun #67879 üzenetére
-Zsoltifree
Névjegy-telefon alaphelyzetbe állítása?Már kaptam rá üzenetet de nem mutatja hogy be lehet kapcsolni, viberen belül pedig be van kapcsolva.
-
Levwi
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #67790 üzenetére
Ha ezt tudom nem rendelem meg mert pénteken úgyis megyek Debrecenbe a plázába, de így majd átveszem itt nánáson a t-be. Ennyiért már nem éri meg a kínait rendelni ebay-ről
-
válasz
Zsoleszhun #67685 üzenetére
Volt, de nem ez a cikk.
-
Lall
veterán
válasz
Zsoleszhun #67444 üzenetére
Na ne viccelj. Akkuidőben a 930 köröket ver a 920-ra, pedig az sem bajnok.
-
BiP
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #67445 üzenetére
A Lumia Camera v5 óta. Fene emlékszik már, mikor jött ki hivatalosan, de hónapokban mérhető.
(#67446) Melack : Ma már 200e alatt is lehet 4K tévét venni, pár év múlva meg pláne nem lesz ritkaság egy olyat birtokolni, tehát mire visszanézed a gyerekről a videót, hogy nosztalgiázz, milyen aranyos volt pár éve, pont reális lesz. Tehát azt mondanám, inkább 4K.
(ugye mit nem adtunk volna, ha a VHS korszakbeli vagy az első bélyegmozi mobilos videókat akár DVD minőségben tudtuk volna felvenni) Szóval a pillanat nem jön vissza, érdemes már most a legjobb elérhető minőségben felvenni.
Viszont -hogy legyen ellenpont is- a méret miatt én is inkább visszaváltottam FullHD-ra. Telefonon, FullHD tévén az is gyönyörű, nem tudom, 4K-ban mennyi plusz lenne, valóban van-e reális haszna rááldozni a többszörös méretet egy jövőbeni ismeretlen mértékű haszonért. -
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #67445 üzenetére
Azt hiszem az update 1 hozta el ezt a lehetőséget. Bár FullHD TV-n nem hiszem, hogy van előnye. Ha igen, akkor a gyerekről minden videót abban rögzítek, és veszek még 2 Tb OneDrive tárhelyet
-
Bukk900
őstag
válasz
Zsoleszhun #67442 üzenetére
Én még ellenálok! Megvárom, hogy mit NEM kap meg a 920 az új oprendszer lehetőségeiből. Milyen x40-es telefonok leszek még az idén, a kamera miatt esélyes a 930 is, de még reménykedem valami kisebb méretűben...
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
Zsoleszhun #67384 üzenetére
ja csak sima n 5ghz-en, ac nem kell
-
MrCsiT
addikt
válasz
Zsoleszhun #67284 üzenetére
A leírás egyik pontja azt mondja, "töröld a frissítési értesítést a firmware-re vonatkozóan".
Én az insidert is leszedtem a frissítés után, biztos ami biztos.Darellus92: más eszközzel ki lett próbálva az a wifi? Lehet, hogy router restart kell csak..
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #67299 üzenetére
Semmi baj nincs a routerrel, unokahugom fodrult hozzám hogy egy WiFi-vel sem megy a net. Nem értem.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #66929 üzenetére
Az S6-ban is csak 2500 van.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Zsoleszhun #66670 üzenetére
HR-t nyomj, es mikor visszateszed a biztonsági mentést gondosan ügyelj arra hogy ne töltődjön le az Insider app
-
Integrale
veterán
válasz
Zsoleszhun #65522 üzenetére
Igen, ebben biztos vagyok, csak éppen egy új 930-nak nem 65-70e a piaci ára, de még egy használtnak sem.
-
Burt1793
veterán
válasz
Zsoleszhun #65363 üzenetére
A tubecast és a metrotube tökéletesen működik.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #65341 üzenetére
YouTube pont az a szolgáltatása a Google-nek amin rengeteg pénzt bukik. Nagyon nem nyereséges, pedig mindenki minden nap használja, ha videófeltöltés akkor az az etalon (még ha minden újítással egyre rosszabb is).
AdBlock szerintem csak az olyan kockáknál alap mint mi akik PH! fórumra járunk(#65332) Pano: +1, jól összefoglaltad!
-
válasz
Zsoleszhun #65065 üzenetére
Rendkívül izlestelenne lehet tenni a lock screent.
-
Clemi
veterán
válasz
-
Zolly444
aktív tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Szuper, fel is tettem
-
confuser
senior tag
válasz
Zsoleszhun #64826 üzenetére
Engem lebeszélt a cikk az 532-ről. Sokmindenről le tudok mondani, főleg egy másodtelefon esetében, de az olvashatóságról nem szeretnék.
-
válasz
Zsoleszhun #64781 üzenetére
Tetu lassu a nokias, altalaban pont a lenyegrol maradt le, nalam meg ugyis annyira tropara van a kamera vedo lencse h kb nem szamit mivel csinalom a kepet
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #64781 üzenetére
LoL mire ezt leírtam, frissített a lumia camera és láthatóan gyorsabban kapcsol be. Mi van ma? Valamilyen kívánságnap?
-
kiszi07
senior tag
válasz
Zsoleszhun #64750 üzenetére
Nem mintha zavarna az a 300 Ft, csak az h ilyen dolgot nem tudok saját magam beállítani?! Ennyire kötött lenne a WP? Más téren nem tapasztaltam még...
-
válasz
Zsoleszhun #64750 üzenetére
A nokias picit dragabb
-
HKorn
veterán
válasz
Zsoleszhun #64529 üzenetére
köszi, rendelek is egyet.
-
Burt1793
veterán
válasz
Zsoleszhun #64466 üzenetére
Köszi, nagy részét ismerem, online rádiónak tunein-t használok.
(#64467) this is life: Köszi, ezek is megvannak, a zoom nagyon jó képnézegetőnek, jó a minősége.
-
Freiherr
őstag
válasz
Zsoleszhun #64428 üzenetére
Kár,hogy 2MP a kamera.
A kijelző ugyanaz,mint az 530-ban?Az elég gatya. -
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #64261 üzenetére
Ebből indultam ki amúgy valóban. Meg az 1GB Ramból. Bár lehet alaptalan a feltételezés
-
Bukk900
őstag
válasz
Zsoleszhun #64173 üzenetére
Magyar gondolkodásmóddal:
"ha nem csak egy árva Snapdragon 410 ketyegne a Coship BVC-X1-ben, akkor ez bizony legalább középkategóriás lehetne" -
l925
tag
válasz
Zsoleszhun #64158 üzenetére
-
l925
tag
válasz
Zsoleszhun #64153 üzenetére
óh na basszus.. semmi kedvem hozzá
vagy 2-3 órába is beletelne a biztonsági mentések visszaállításaival együtt
-
latyak89
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #64062 üzenetére
1 év garival 50-ért dobozban. 0 perces. Vonzónak tűnt az ajánlat
-
netpeti98
addikt
válasz
Zsoleszhun #64025 üzenetére
Pont ezért nem mélyedtem bele anno a piszkálásába, megoszlottak róla a vélemények hogy mi rakható vissza és mi nem.
woland_y2k: kíváncsi leszek lesz-e benne magyar World Flow. Bár nem látok rá sok esélyt, hogy előrhozták volna.
-
netpeti98
addikt
válasz
Zsoleszhun #64010 üzenetére
Csak olyan telefonon próbáljátok ki, amelyiket visszatudtok állítani !!!
Miért? Ha minden igaz a Sysapp pusherrel vissza lehet őket pakolni. Bár nekem most gyári rendszer van az összes appal.
-
pushalias
addikt
válasz
Zsoleszhun #63972 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest