- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Pinyo16689 #92054 üzenetére
Inkabb ugy fogalmaznek hogy az x30 szeria még lefedte a teljes piacot , de ra kovetkezo evben mar csak a 640 jott ki ami hw es rendszer szintem semilyen elorelepest sem jelentett , a x50 szeria harom keszuleke meg vsz csak muszajbol jott, hogy megtartsanak par usert/lusert beta tesztelonek ...
Az x30 utan kezdtek sorvasztani a nokia appokat ,mikozben a sajat megoldasuk a nyomaba se ert az elodnek, vagy epp megszuntettek ... sebaj majd megyek droidra (nem mintha vagynek ra ) es aztan az is becsodol 😀 ...volt symbianos telon nyussz a rendszernek, most wp ennek is game over, nincs mese droidot kell vennem hogy annak is vege legyen es a sailfish felviragozhassonAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
7s26c
őstag
válasz Pinyo16689 #92052 üzenetére
Én is onnan váltottam és nem vágyom vissza
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
this is life
Ármester
válasz Pinyo16689 #92049 üzenetére
Nem most adta fel hanem mar kb 2 eve , az x30-as szerianak nem jott utodja ,ott mar sejteni kellet volna hogy masok Redmondban az elkepzeleseik mint a mienk . De akkor meg elt a remeny , ami azota meghalt es a valosag maradt a rendszer lassu csendes elhalasa .
Snooze
Var meg a wdrt-vel a cu updatet ha akkor se javul meg az outlook ertesites akkor vagj bele a wdrt-be.Starr
Kar oltogatnod a nepet , onket rohanjunk a pelo erdobe ? az rs1 egyben van , az rs2 kozel se eri el az elod szintjet, akkor mit lehet varni az rs3(2.5-tol)..? Vsz az rs2 is okoz majd anomalikat jo ms szokas szerint ... de ez majd holnap kiderul[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
7s26c
őstag
válasz Pinyo16689 #92049 üzenetére
Ez az, hogy sajnáljuk. Cserben hagytak minket érzés van.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
BobTail
őstag
válasz Pinyo16689 #70564 üzenetére
Ha minden igaz, 120 fps is lesz
-
válasz Pinyo16689 #69720 üzenetére
Az hogy "újraírják" nem jelenti azt, hogy nem használják fel a régi kódbázist, vagy nem követik el módszeresen ugyanazt a hibát.
Pl. a W7 (rendszermagját) is újraírták, aztán mégis voltak benne olyan hibák, amik Vistán is jelentkeztek. pl. [link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Pinyo16689 #69498 üzenetére
Nekem a leírás alapján nem sikerül. A szinkronizációnál elakad, a régi leírás erről nem változott?
-
no1r
őstag
válasz Pinyo16689 #69498 üzenetére
erről tudnál esetleg egy gyors how-to leírást küldeni privátban?
lehet hogy kipróbálnám azt is, ha a maaloo-ban nem megoldható...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
kolosanyi
veterán
válasz Pinyo16689 #67990 üzenetére
Ez arra irányult, hogy nem ez az első ilyen alkalmazás. Sőt, inkább az olyanokat kell vadászni, amik normálisan megírt appok, nem pedig valami silány átportolások más rendszerekből.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pinyo16689 #67980 üzenetére
"Kicsit fapadosabb, mint az iOS app"
Tényleg? Na ne!
-
félisten
válasz Pinyo16689 #65565 üzenetére
Úgy érted a majd fél év múlva megjelenő, most preview állapotban lévő béta OS-t?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Blyan
félisten
válasz Pinyo16689 #65562 üzenetére
Mire ősszel megjelenik, addig igen. Vagyis maradsz a 8.1-en.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
savoo
addikt
-
hroberto
veterán
válasz Pinyo16689 #62799 üzenetére
Az Edigitalban gyári garancia van.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Pferi
senior tag
válasz Pinyo16689 #60757 üzenetére
[link]
Esetleg nézd meg ezt a lehetőséget. Egy percre el is gondolkodtam hogy lecserélem a 920-at, de aztán rájöttem hogy nem érdemes (számomra).[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
félisten
válasz Pinyo16689 #60510 üzenetére
Ezt a szemetet hogy képzeled el? Mint egy rumlis szobát, ahol nem lehet közlekedni a szétszórt cuccoktol? Elég butasagnak tunik..
while (!sleep) sheep++;
-
őstag
válasz Pinyo16689 #60505 üzenetére
Mondjuk ez alap szerintem..., vagy szgépről felrakni a frissítést.
Mindig mondják, hogy nem kell, mert a MS úgy írja meg az egyes upgradeket, hogy minden környezetben, minden telefonon gond nélkül foltoz és patch-el... De szerintem nem csak droidos beidegződés, hogy csak a tiszta telepítés a biztos. Ennek ellenére a többség nem így csinálja, aztán meg ha gond van akkor kínlódik, kínlódik... aztán irkál mindenhova, meg anyázik... mire végre HR vagy tiszta telepítésig eljut. Sosem értettem, hogy miért kell kísérletezni. Nem olyan nagy gáz egy tabula rasa. Sőt az ilyenekből sokat lehet tanulni.
Egy tiszta lap után derül csak ki igazán, hogy mennyi felesleges szar volt a telefonon, hiszen a gógyisabb userek többsége már csak a képek/zenék/app-ok stb... -nek csak egy részét rakja már vissza.Meliora sunt bono inimica
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pinyo16689 #60065 üzenetére
A 930 tuti független a telenornál (én is vodás vagyok, telenoros 930-cal)
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DJosef
őstag
válasz Pinyo16689 #59983 üzenetére
Volt olyan kolléga aki vett tőlük 730-at, és itthon rákérdezett a Váci úti Nokia szervízben és emai szám alapján itthon is garanciáztatható. Egyébként én is tőlük vettem a 730-at de szervizelni nem kellett még (kop,kop,kop).
Forget about it
-
Partyface007
őstag
válasz Pinyo16689 #59983 üzenetére
ha jó áron van expansys-nál amit szeretnél akkor ők elvileg gyári garit adnak...
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pinyo16689 #59981 üzenetére
ha jól tudom, az emag román cég, ha gariztatni kell akkor megy romániába a cucc, és igen, csak bolti a gari, szóval ha bezárják a kapuikat akkor szopó.
én biztos nem vásárolnék tőlük.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz Pinyo16689 #59807 üzenetére
Igen, ezért a pénzért jó lenne, ha nem kéne ennyi dolgot megszokni.
Engem mondjuk ez az elhalványulás pont nem zavar. Viszont itt a budapesti agglomerációban vannak helyek, ahol nincs 3G és bizony elég sokszor vibrál a kijelző 2G-n.
Ezt a 930 jobban egybevant nem értem, az biztos, hogy a 930 topikban a tulajok felénél jelentkezett a kijelzőelválás a gyenge ragasztás miatt. Nálam nem, szóval szerintem is egybevan a telefon. de mi a baj a 830cal? A hardverével biztos lesz baj, mert 2016ra nagyon kevés lesz, a 930 cserébe ennél is jobban fog melegedni.
A 930 kijelzőjéről: a samu galaxy s4 is gyorsan merült, abban is hasonló amoled kijelző volt, lehet, hogy a nokia megvette a samutól a maradékot. Asszem az is pentile volt, mint a 930é.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pinyo16689 #59807 üzenetére
na ja, a 830 megítélésén az nem sokat segít, hogy a media marktban kiállított darab hátlapját minden felemelésre kitépi a rátapasztott biztonsági cucc. pedig nyilván az egy olyan erőhatás, ami amúgy soha az életben nem hat rá, de mégis...
mondjuk a 930 ettől függetlenül is robusztusabb érzetet kelt.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz Pinyo16689 #59797 üzenetére
Nem éri meg feltétlenül a 930, lehet, hogy később sok frissítést kap majd és a 830 kevesebbet, de most wp8.1gyel nem olyan nagy durranás a 930. A kijelző meg nagyon sokat fogyaszt. Az s5 kijelzője jóval kevesebbet kér, miközben a főbb paraméterek azonosak. A 930 kijelzője 2gn vibrál, sötétben lilul, bár ez szoftveres bug, görgetésnél elhalványodnak a betűk, fodrozódnak a dolgok. Persze az is igaz, hogy tűéles, jó vele böngészni, ha éppen jó napja van az IEnek, a fb app is csodásan néz ki ilyen felbontással, illetve persze az ui is.
-
viewdetails
addikt
válasz Pinyo16689 #59776 üzenetére
Én most váltottam 925-ről 830-ra. A kijelzője az utóbbinak kevéssé meggyőző az AMOLED után, a sebességben kicsit jobb a 830 (értsd: nem két hanem egy betöltő animácó a progamoknál), kamera részletesebb, de kicsit zajosabb. Fogyasztásban viszont ugyanazokkal a programokkal, beállításokkal a 925 nap végére 30%, 830 60%.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
tomboy0013
veterán
válasz Pinyo16689 #59776 üzenetére
Szerintem mindenképp a 830-at válaszd. Jobb a kamera, eleve megkapja a Lumia Camera 5-öt is, teljesítménybe is egy lehelletnyivel jobb. Üzemidő és belső memória terén is egyértelműen jobb a 830, sőt szerintem a kinézete sem egy lapon említendő a 2 modellnek(bár én a 925-öt mindig elég csúnyácskának tartottam ezért is 920-at vettem régebben is).
-
félisten
-
veterán
-
netpeti98
addikt
válasz Pinyo16689 #59368 üzenetére
SD kártya van a telefonban?
-
cattus
addikt
válasz Pinyo16689 #57908 üzenetére
A Denim csak javulást hozhat, attól nem kell félni (a tapasztalat szól belőlem, 8.1 PfD --> Cyan esetében is sokkal jobb lett).
Do the thing!
-
Bukk900
őstag
válasz Pinyo16689 #57579 üzenetére
Naptár: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Pinyo16689 #57579 üzenetére
Csempe: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
cattus
addikt
-
BobTail
őstag
válasz Pinyo16689 #53540 üzenetére
Hamarosan visszakerül... de tényleg
-
Endii
tag
válasz Pinyo16689 #53519 üzenetére
Nekem aktív.
-
junior11
veterán
válasz Pinyo16689 #53519 üzenetére
Már én is várom, ideje volna megoldani...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
HKorn
veterán
válasz Pinyo16689 #52858 üzenetére
minimálisan itt is jelen van, de kevésbé zavaróan, mint 925-ön.
Run&Ride
-
btudos
nagyúr
válasz Pinyo16689 #51151 üzenetére
*480×800 és 480×854
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
savoo
addikt
válasz Pinyo16689 #51148 üzenetére
8.1 optimalizációra gondolt.
-
Dave™
nagyúr
válasz Pinyo16689 #51148 üzenetére
A 720-nál nagyobb a PPI, ezért finomabb a rajzolata. De az 520-nál sokkal szebb a 630 kijelzője (annak az utódja az ára alapján), még az alacsonyabb PPI ellenére is.
-
Dave™
nagyúr
válasz Pinyo16689 #51076 üzenetére
Ha imseri az előadót és megfelelő a régió, akkor leszedi magától.
-
jockas
senior tag
válasz Pinyo16689 #50837 üzenetére
Gyengébb proci, értelmesebb kijelző (de ha tényleg IPS lesz, akkor a "kistesóban" lesz Glance, míg a jobbnak szánt 930-ban nincs...ezek aztán tudják hogyan kell magukat t..n lőni )...eléggé felemás így (vagyis nem követi a 820/920 példát).
-
Dzsosy
senior tag
válasz Pinyo16689 #50651 üzenetére
Régen volt már 8.0-ás teló a kezembe, de úgy rémlik, hogy ott sem és wp 7 alatt sem volt a fotólista mögött kép. De amúgyis annyi értelme lenne, mint a csempék mögé hátteret tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Pinyo16689 #50651 üzenetére
Nem hiszem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
no1r
őstag
válasz Pinyo16689 #49892 üzenetére
csak pont minap néztem vissza a 820 képeimet, és van köztük olyan amit simán vállalnék bármilyen telefonfotós topicban
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
hülyegyerek
addikt
válasz Pinyo16689 #49892 üzenetére
A 820 baromi jó képeket lő egy 625-höz, vagy akármelyik Htc-hez képest. Kinek a pap....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
no1r
őstag
válasz Pinyo16689 #49888 üzenetére
azért én lőttem pár egész jó képet 820al is
persze pureview nem volt, de na...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #48642 üzenetére
folyamatosan fejlesztik az alkalmazast, ezzel a funkcioval most igy lettek kesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #48639 üzenetére
gdr1
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
viewdetails
addikt
válasz Pinyo16689 #47774 üzenetére
A PfD program biztos ami biztos alapon a hibavisszajelzések miatt jelenleg lezárta a Cyan-ra frissítés lehetőségét. Ha Cyan-t szeretnél, akkor downgrade 8.0 majd OTA upgrade Cyan/8.1
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #47774 üzenetére
a legegyszerubb az, hogy nem csinlasz semmit, hanem megvarod, amig az ms javitja a hibat.
-
Azazael
aktív tag
válasz Pinyo16689 #47737 üzenetére
Igen, magától meggyógyult egy újraindítás illetve némi várakozás után.
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #47732 üzenetére
meg fog jonni ota-n keresztul is, tok felesleges ujrahuzni.
-
őstag
válasz Pinyo16689 #47606 üzenetére
Hja, hogy 720 az alany. Akkor ott a pont!
Meliora sunt bono inimica
-
polonic
félisten
válasz Pinyo16689 #47607 üzenetére
Ez rád van bízva. Én megcsináltam, és kivárom a hivatalos cyan/8.1 érkezését.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Pinyo16689 #47600 üzenetére
A nokia recovery tool-lal csináld meg. Egy kattintás az egész.
-
őstag
Itt majd megmondják a tapasztaltak, mert én csak 1x használtam az NSU-t, de....:
Nekem úgy tűnt, hogy az NSU nem egy profi flash-elő, hanem csak egy hülyéknek készített hivatalos tovább-tovább cucc, ami az adott telefonra az utolsó hivatalost tolja rá... Tehát pl. downgradelni, vagy 8.0-át rárakni nem lehet vele. Így lehet, hogy most alapba a 8.1-et rakja már rá az adott telóra. De végül is ez a cél. Nem?
Ha jól gondolom...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
glehel
senior tag
én rátettem (925) és tökéletes. semmi hiba. igaz utána nyomtam egy hr-t mert a biztonsági mentésem nem működött előtte sem és a cyan után sem javult meg, de ha ez jó lett volna akkor hr sem lett volna.
van egy másik 925 azon is tökéletes hr nélkül is.
szerintem ez csak azokat érinti akiknek le volt titkosítva a telefon memóriája.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Pinyo16689 #46619 üzenetére
Biztos frissítik, ha elérhető lesz majd valahol, mert a MS oldalán is ez a link szerepel szoftverfrissítés ellenőrzésére. [link]
-
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #46244 üzenetére
Nekem összességében gyorsabb lett, egyedül a főképernyőn laggol be néha, amikor valami taskból lépek vissza (az ikonokat utólag hozza be...). De egyébként a menüben való lépkedések gyorsultak.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #45841 üzenetére
elmeletben igen.
-
pzstm
titán
válasz Pinyo16689 #45839 üzenetére
mindenki ugyanazt kapja, OS frissítést tartalmaz csak. Gyártói firmware ettől teljesen független.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ádám16
addikt
válasz Pinyo16689 #45758 üzenetére
Biztosan lesz minden kategóriának utódja. Tavaly a 925-öt nyáron leplezték le, szóval szerintem most is lesz valami, vagy legkésőbb ősz.
1020 utódra nagyon kíváncsi leszek. -
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #44514 üzenetére
Idővel megszokod
Amúgy ja, idegesítő, hogy némely program bezárása után a csempék újratöltődnek...A Cyan már optimalizáltabb lesz az egyes készülékekre. RemélemEternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #44507 üzenetére
Ott már 4 magos cucc van, ami sokat számít. De alapvetően a kevés RAM okozza ezt az "amáliát".
A Cyan-nal valszeg jobb lesz a helyzet.Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #44505 üzenetére
Még csinálja...valszeg a kevesebb RAM miatt.
-
PuMbA
titán
válasz Pinyo16689 #43066 üzenetére
Mivel a 8.1 csak oprendszer frissítés és a firmware a Black maradt (ezt ellenőrizheted a beállítások -> extrák + infóban), ezért amíg ki nem jön a Cyan biztos ugyanolyan marad
[ Szerkesztve ]
-
SAIKON
tag
válasz Pinyo16689 #42931 üzenetére
Nekem 720-on nincs ilyen problémám. Egy kiválasztott háttér esetén egyből bepattan ha a kezdőképernyőre lépek. Én formáztam a telót, mielőtt frissítettem.
-
laracroft
aktív tag
válasz Pinyo16689 #42936 üzenetére
925-ön sincs semmilyen várakozás!
-
Clemi
veterán
válasz Pinyo16689 #42935 üzenetére
Kipróbáltam, nálam nincs semmilyen várakozás. L820
-
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #42935 üzenetére
Tutira amiatt van. A Cyan már szerintem optimalizáltabb lesz...
-
Kyller
senior tag
válasz Pinyo16689 #42931 üzenetére
Nekem is szokta csinálni pl. ha egy kontaktot tűzök ki, akkor néha csak a hátteret mutatja 1 mp erejéig...
-
Воланд
titán
válasz Pinyo16689 #41717 üzenetére
de.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest