- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boncser
aktív tag
válasz
macika69 #86983 üzenetére
Kár hogy ez a vége. Sajnos azt sem lehet mondani hogy későn kezdték és ezért nem tudták utolérni a többieket, mivel mobil op.rendszerük már 2000 körül volt. Az első igazi pedig a windows mobile 2003-ban jött ki közel 14! éve. Tehát nem elkéstek hanem elb@sztak valamit elég rendesen.
-
Nooeca
senior tag
válasz
macika69 #80154 üzenetére
ez olyasmi mint amikor annak idején mondta az MS hogy minden telefon megkapja a Windows 10-et, még az 520 is. Mivel az volt a legnagyobb mennyiségben eladott telefon termék. Aztán mégsem.
A 640 a 8.1-es társaival az RS végéig van biztosítva. Az hogy ez most befejeződik a 2017 tavaszán érkező RS2-vel, vagy lehet adni a pletykáknak és csak az RS3-al fog, az még a jövő hamva. De 2018-ban annyira elavult lesz ez a hardver, hogy az MS úgy kifogja szórni a frissítési hullámból, hogy ihaj.
A surface phonet is már pletykák szerint legalább 2GB RAM-al, de bizonyos modelleket 8GB RAM-al fognak kiadni... gondolhatod, hogy ha ilyen mértékben ugranak a hardverszintek, akkor mi lesz 2018-ban a gyenge processzor/kevés merevlemez/kevés RAM kombinációjából.
Ha a pletykák igazak nem is lesz Surface Phone 2GB RAM és 16 GB ROM alatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
macika69 #79384 üzenetére
Attól függetlenül, hogy mostanában tele a tököm az egésszel újra, ennek a
Bátkynak hozzáértése az egészhez egyenlő a nullával, nem először mutatja meg, mennyire nincs tisztában semmivel!
A legnagyobb vicc ez: közös lónak számító Here Maps is elhagyja a platformot.
Ennyire nem érteni hozzá, vagy legalább utána olvasni, mielőtt publikálják, az már nem megy, erre majd jön a sok birka és csontig benyal neki és híresztelik a nagyvilágba sok marhaságot! -
-
starr
őstag
válasz
macika69 #76846 üzenetére
Nekem mindegy. Lassú volt, mint a tetű, még 640-en is, és állandóan ellenőrizni kellet, hogy most tényleg csak elhallagatott, vagy ki is fagyott?
Indulás előtt meg ellenőrizni kellett, hogy nem frissült-e, mert akkor léphettem be újra, hogy szinkronizálja a kedvenceket. Szóval bütetés volt. -
Nooeca
senior tag
válasz
macika69 #76846 üzenetére
Már két napos cikk. Itt már bőven kibeszéltük.
A Maps (Térképek) Windows 10-en eléggé fejlődik, autós navigációt is kap.Illetve van még egy valag navigációs app, amit használhatsz. Pl. a Maps nevű sima alkalmazás már jól támogatja az iránytűt is, így HERE-vel azonosan forog úgy, ahogy te.
-
-
tomboy0013
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
macika69 #70822 üzenetére
Szerinted. A WP-t használó többség meg valószínűleg nem is tud arról, hogy létezik ilyen. Tudod, nem rólunk, a kocákról beszélek, hanem az utca emberéréől. Aki azért vesz (vett) WP-s telefont, mert az Nokia. Vagy mert az ismerősöktől azt hallja, hogy nem fagy le. Én használom a glance-t, mert van a 830-ban, előtte a Jollán is használtam, de ha nem lenne sem tűnne fel. Egy értesítési lednek több értelmét látom, látnám.
-
busman
veterán
válasz
macika69 #70787 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta,de a 6-os szifon kétszer annyi lett volna mint a 930.
Eddig nem csalódtam,akku kicsit gyenge de egy napot símán elmegy.Este az eddigieket is,tölteni kellett.
Anyaghasználatra,kamerára kijelzőre meg simán egy szinten van vele,sőt...
Alkalmazások,amiket napi szinten használok,megvannak,nem,kell a sok csilli-villi ..... -
tomboy0013
veterán
válasz
macika69 #69760 üzenetére
Mivel nem lesz Windows Phone 10 ezért az biztos nem fog semmit megmenteni. A Windows 10 Mobile-nak van esélye. Ez sem 1 éven belül fog megtörténni, de szerintem vonzóbb lesz az emberek számára a 10-es Windows mint az eddigiek. Nem azért mert jobb, hanem mert agyon reklámozták már most a Windows 10 nevet. Sok ember agyába beépítik ezért sokkal nagyobb lesz az esélye a vásárló bázis növelésének, mert ugye a reklámban az van, hogy mindenen Windows 10 lesz. Megváltani 2-3 éven belül sem fogják a világot ez több mint valószínű. De lassú víz partot most. Szerintem simán ki fognak harapni egy jelentősebbnek számító szeletet hosszú távon a piacból.
-
no1r
őstag
válasz
macika69 #69756 üzenetére
a magyar "újságírókat" el kéne küldeni inkább bányába az írást meg mondjuk a szomszéd Marika nénire bízni kedves Mónikák helyett. ennyit ér a szakmai tudásuk, ezért is írtam idézőjelbe az újságíró szót.
(#69760): itt most nem is ez a fő kérdés, hanem hogy ostobaságokat írt a cikkbe az ember.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
macika69 #61458 üzenetére
Sehol nem látom a bejegyzésben, hogy nem kapja meg mindegyik a win 10-et.
"Like any upgrade to a new platform, not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware."
Ebben csak annyi van, hogy bizonyos készülékek nem fogják a rendszer összes szolgáltatását megkapni. Ez eddig is így volt. Gratula hwsw. -
HKorn
veterán
válasz
macika69 #52304 üzenetére
Ezt az utat jártam be én is, 710-ről 925, aztán most meg 930.
én úgy tudom megkapják a Denimet úgyanúgy, csak első körben bizonyos funkciók nem lesznek rájuk elérhetőek (pl 4K videózás), méghozzá a hardver miatt, de ez nem jelenti azt, hogy később ne kapnák meg.
Szóval azért még ne kapkodd el a dolgot.
-
NGA
addikt
válasz
macika69 #19505 üzenetére
Ez bizony a te problémád.
Előbb gondold már át, mit fikázol, és hogy mennyi alapja van. Természetesen biztos meg tudták volna csinálni, hogy fusson rajta, de semmi értelme nem lenne. A legkisebb wp8-as Lumia az 520 Antutu eredménye 6441 pont, mig a Lumia 900-asé, ami a legnagyobb WP7-es volt 2541 pont. Ez majdnem 3x érték. Na ezért nem fut a wp7 mobilokon a wp8.
-
NGA
addikt
válasz
macika69 #19480 üzenetére
Ne haragudj, de miért kevered ide az asztali oprendszert? Ott ha várni kell, vagy akad, azt mondják az emberek, hogy sebaj, lassu a gép, elfogadom ilyennek. A telefonon nem. Ha itt várni kell valamire 0,0002 mp-et, akkor az már lassú, akadozik, szar. A Win7 az XP rendszerkövetelményein elindul, és fut normálisan?
A Windows XP Home Edition minimális hardverkövetelményei:
Pentium 233 MHz vagy gyorsabb processzor (300 MHz javasolt)
Legalább 64 MB memória (128 MB javasolt)
Legalább 1,5 GB rendelkezésre álló merevlemez-területWindows 7 rendszerkövetelmények
1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
1 gigabájt (GB) RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterületNa akkor most miről beszélünk? Szerinted normális használati módban elfut 64 MB RAM-os gépen a Windows 7? Szerintem fel sem tudod telepiteni.
Mi van akkor, ha valami ritka csoda folytán olyan számítógéped van, amiben bele van forrasztva a 64 MB RAM, és nincs bővítőhely? Hogy rakod rá a windows 7-et? Sehogy. Na mivel a telefonban sem tudsz hardvert cserélni, igy ezért nem megy fel a WP7 telókra a WP8. Mivel a WP8-ban alapkövetelmény a 2 mag:
WP8 alapkövetelmények:
Qualcomm Snapdragon S4 két magos CPURemélem segitettem tisztázni ezt a kérdést számodra.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
macika69 #16480 üzenetére
LTE majd akkos lefedettsége lesz. Magyarországon még elhanyagolható. Mellesleg pedig amíg az olcsóbb csomagoknál korlátozzák a letöltés maximális sebességét a szolgáltatók, addig sokadlagos szempont, hogy van-e. Szerintem.
marcusa: a 820 kijelzője sokkal gyengébb a 920-énál. Szerintem.
-
daniel909
addikt
válasz
macika69 #16466 üzenetére
nem sok lényegi különbség van a 620 és 720 között... ugyanúgy 8gb, ugyanúgy 512mb ram, proci ugyanaz, felbontás ugyanaz, sőt a 720 kijelzője nagyobb azaz kevesebb ppi.
szebb meg jobb a kamera, de ennyi..
szerk: jah meg IPS kijelzője van, de ezek nem akkora dolgok szerintem.. -
Alexios
veterán
válasz
macika69 #16466 üzenetére
Miért kéne lecserélnie a 720-nál? A 710-es semmivel nem volt erösebb a kategóriájában kb, a ram tényleg nem volt megnyirbálva, de a 620 mindent tud amit a 710 és még többet, a rendszer pedig akármi lesz, akkor is frissebb marad mint a 710-en, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.
Amúgy sem azt mondta, hogy akkor most mindenki dobja el a wp7 telóját, hanem azt, hogy aki megteheti magának, annak érdemes. -
Blyan
félisten
válasz
macika69 #16464 üzenetére
Ezt magyarázd már el, hogy oké, a 800-zal volt egyazon hw... és? Hogy jön ez a lecserélhetőséghez?
A 620 ettől még sokkal erősebb egy cucc, frissebb oprendszerrel? Hatalmas igen.Akinek van rá pénze - főleg szolgáltatónál vett olcsóbb darabra - annak ajánlott a csere. Ezzel nem nagyon lehet vitába szállni.
-
daniel909
addikt
válasz
macika69 #14081 üzenetére
ez hülyeség, ha sosem volt honnan tudod h rossz? sokkal jobb a symbiannál. (családban van sgs3 és n8 is, van viszonyítási alapom.) de még egy desire is veri szegény symbit.
amúgy én is csak droidra mennék vissza, hiányzik belőle egy-két dolog most isés 4.1-től nem is olyan rossz már
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest