Hirdetés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macrodroid
Hirdetés
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
Na akkor egy kis Ativ
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Ez a csúvó meg milyen játékkal játszik itt?
[link]
Tabletekre már vannak durvább játékok is vagy mifene?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Na egy kis videó az Acer Iconia Tabról.
[link]
Ez sem néz ki rosszul.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Na mondom én is meglesem mi a helyzet Omnia 7-el, de nekem sem működik a csat.
Can't connect to see who's online üzenettel fogad.Újraindítás megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Nektek is szarul jön most be az outlook.com?A naptáras részt mikor csinálják már meg olyan tile-osra?
Az még mindig a régi.Minden nap írok valamit a naptáramba, de ha mondjuk akarok törölni, de már azt sem tudom mikor írtam bele (lehet évekkel ezelőtt), azt hogy lehet megtalálni?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
-
legiaap
nagyúr
Elő lehet már rendelni a Surface-t. Október 26-án hoznák ki. Gondolkozok rajta.
-
legiaap
nagyúr
Jelenleg mobilnetről nem lehet letölteni nagyméretű cuccokat. (mi a határ amúgy? 20 mega?)
Szerintetek ez WP8-ban javítják?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Kicsit lehet hülye kérdés, de érdemes most berugázni egy RT-s Surface-ra vagy inkább várjak meg az ember a Pro-s verziót?
Igazából nem tudom az RT-s mennyivel gyengébb hardverileg. Érezni lehet majd a különbséget?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
válasz blackmajesty #1174 üzenetére
Nekem olyat csinált, hogy állandóan pittyegett, hogy jött üzenetem. Egyszer elég lett volna jeleznie azt az egy üzenetet, de ez a szerencsétlen állandóan jelzett.
-
legiaap
nagyúr
Internetet meg tud osztani az RT-s Surface?
-
legiaap
nagyúr
Nem tudom kérdeztem-e már, de az outlook-ban a naptáros részt nem fogják megcsinálni?
Még mindig a régit adja be.Meg én szinte minden nap írok bele és ezeket a beírásaimat vissza lehet valahogy nézni ilyen listásan?
-
legiaap
nagyúr
Amit a surface-hez adnak touch keybord az most érintős?
Az eszem azt mondja ja, de láttam róla közelebbi képet, ahol tök úgy néz ki, mintha kidudorodnának a billentyűk, ergo benyomhatóak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
válasz MasterMark #1313 üzenetére
Nem segít. Nálam sem megy. Valami gebasz van az XBOX oldalával.
Se a Radaron, se az Omnián nem lép be.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Hol lehet itt függetlenül kapni?
Phones4 you-nál csak kártyásan lehet venni telefonokat nem?
Csak a Carphone Warehouse-nál lehet függetlenül venni készülékeket.
Amúgy én majd szerintem berendelem amazonról függetlenül a 920-at. Érdekes, hogy előrendelni még nem lehet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Én valahogy a memória bővítés ellen vagyok. Még valahogy az van bennem, mint anno a droidnál, hogy lassabban olvassa be róla a dolgokat. Hiba forrás lehet.
Az akksi lehetne nagyobb, de 2000-nél nem igen léteznek nagyobb gyári akksik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
válasz Oppenheimer #2054 üzenetére
De nagyon bírom, hogy lassan már az egész világ letesztelte a 920-ast, de még mindig nem lehet kapni EU-ban. Őrület.
-
legiaap
nagyúr
válasz Plazmacucci #2171 üzenetére
Jó hasonlat. Legalább lehet érezni ebben van anyag, nem pedig egy búcsúban lőtt szutyokfón.
-
legiaap
nagyúr
Akinek van ideje
-
legiaap
nagyúr
Bing lesz benne egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
válasz gyuromoj #2397 üzenetére
Szürkében venném, de szerintem az még idén nem jön ki, vagy lehet egyáltalán nem. Így marad a fekete. Függetlenül venném, mondjuk berendelném az amazonról, vagy ha árulják majd a Carphone Warehouse-nál függetlenül, akkor akár ott is megvehetem. Ország, UK.
-
legiaap
nagyúr
Bakker már lehet rendelni a Lumia 920-at...én meg pár napja költöttem el a pénzem...
-
legiaap
nagyúr
Láttam már 3-4 At&T-s unboxingot és azt vettem észre, nincs bent a dobozban füles. Most csak náluk nem adnak, vagy sehol sem fognak?
-
legiaap
nagyúr
válasz Barthezz2 #2809 üzenetére
Én általában azokat szoktam használni. Valami olyasmiről hallottam, hogy így nem kell annyi fülest legyártani és mindenki használhatja a saját fülesét, gazdaságosabb. Ami egy baromság.
Pl. nem minden fülest eszik meg az Omniám, de a Radar sem. Szerintem ezzel minden telefon így van. Nem emlékszek pontosan, de az Apple fülese vagy az omniámba vagy a radarba nem volt jó és ez csak egy példa. (mondjuk fogalmam sincs miért nem volt jó)woland_y2k: na az is jó kérdés
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
-
legiaap
nagyúr
válasz Oppenheimer #2997 üzenetére
Vonzó, de akkor is csak Samsung, nincs rajta Nokia Maps, meg drive és nem fog olyan extra appokat játékokat kapni, mint a Nokiák. A 920 lehet nappal nem csinál kimagasló képet, de fog kapni rá frissítést. A Nokia azért mint eddig is láthattuk törődik a saját dolgaival.
-
legiaap
nagyúr
Lumia 800 vs 920
Amúgy az az időjárásos app az micsoda ott fent? Tetszik a csempéje.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
válasz Integrale #3202 üzenetére
Na annak a csempéje nem valami szép. Szerintem nem is illik a "Metro design-ba".
Ami szerintem bele illik az a Weather Flow, Weather, Weather Smiles és most az AAA Weather. Mindegyiknek letisztult a felülete, nem ilyen csilli-villi színes ikonos.
Ráadásul az AAA Weather Striped felülete megtöri a csempék "egyhangúságát a csíkos design-val.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Tegnap csináltam egy kis tesztet. Fent van nem egy pár youtube-os appom és megnéztem ha rákeresek valamire akkor ugyanazokat adja-e be mind. Hát nem, sőt még csak nem is pontosan azt amit a PC-n.
Kérdés miért?
Másik dolog, hogy mostanság csomó videót nem játszik le és azt írja, hogy nem támogatott formátum. Mégis mi az a formátum amit nem támogat. Roppant idegesítő. Régebben kevesebbszer találkoztam ilyen üzenettel.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen