- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
WP10 koncepció
Egész pofásan néz ki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kicsi hírdetés!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Használ valaki HTC M8 WP-t?
Tényleg ennyire jó az akkuja?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz junior11 #53357 üzenetére
Nagyjából stagnál. Ezt látjuk már egy jó ideje. Meg hogy növekszik egy-két százalékot hírtelen és már megjósolják, hogy nincs itt baj és nemsokára eljön a jóvilág.
Pedig a reklámot nyomatják, folyamat kikezdik a konkurenciát, akcióznak, plussz helyeket adnak OneDrive-ban, lassan mindent adnak csak vidd már el azt még sem megy úgy ahogy kéne.
MegoldásHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz kolosanyi #53038 üzenetére
Ez a windows ökoszisztéma már tudod milyen régi sztori? Még a WP 7.8 környékén említették, hogy nemsokára jön...
Nagyon pofás meg minden, de kicsit el vannak késve és ismerve a sebességet ebből az egészből lesz kövi év vége talán míg mindenhova eljut.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ez már volt?
[link] jól néz ki nagyon.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Aki azt gondolta, hogy a HTC nem veszi komolyan: [link]
-
legiaap
félisten
Na UK-ban kapható az 530. Meglássuk lesz-e olyan kelendő, mint az 520 volt.
Érdekes, hogy ehhez nem adnak semmi extrát. Az Xbox one-t, 630-hoz, míg az xbox 360-at 520-hoz adják.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz MasterMark #50345 üzenetére
Zuna csak WP7-nél kellett. Itt már nem.
-
legiaap
félisten
Egy kis HTC M8 WP HANDSON
-
legiaap
félisten
válasz Pali1119 #50306 üzenetére
35ezer forintos droid után minden wp smooth ez nem meglepő. Ezt be sem kéne írni, mindenki tudja.
Ezért írtam amit.gyurkikrisz: Akár milyen cuccot tesznek bele, amíg ilyen olcsó az sántit és nem lesz sosem jó és később előjönnek a bajok, mint ahogy le is írta.
emvy: Nyílván én is így vettem a lapot. Senki nem beszélt itt 930-ról.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ja elég sok helyen itt akcióznak Samsung telefont úgy hogy adnak mellé ingyen tabletet. Most ugye lassan a WP is rádöbben, hogy az eddig osztogatott Onedrive extra helyek vagy office365 akciózás nem elég és mint korábban linkeltem adnak xbox-ot telefonhoz. Ha ez sem jön be akkor ténlyeg nagy a baj.
-
legiaap
félisten
Marketinghadjárat? Nem tudom odahaza hogy van, de itt UK-ban a csappból is WP folyik. Óriásplakátok, újságokban teljes oldal, méteres műanyag lumia a kirakatban, stb.
Nem wp igaz de Londonban lehet még ott a bazi Surface is a Trafalgar square-en.
Mikor kijöttek a fotós Nokiák akkor tele volt minden a földbedöngöljük a másik gyártók kameráit reklámokkal.
Mi kell még ennél több? Ha ennyi nem győzte meg az embereket akkor több sem fogja.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bakker ha jól láttam amit láttam a CarphoneWarehose-ban most van egy deal. 630-hoz xbox one-t adnak.
Ez mekkora már?!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Ez a 635 miért csillogós anyagú? Így még nem láttam. Vagy ebből is lesz csillogós meg matt változatú is?
-
legiaap
félisten
Lehet szavazni: [link]
-
legiaap
félisten
Ez volt már? Igen jó lett.
-
legiaap
félisten
válasz gyurkikrisz #48626 üzenetére
Na azért ne essünk túlzásokba kérem,
De kérdésedre a válasz elég gyakran váltok telefont, meg oprendszert is. Általában mindig két telefon van nálam két különböző rendszerrel. Az egyiken pl. 5 fajta böngésző van fent és mindegyiket szoktam használni. Autóm nincs még. Egyéb kérdés?
Érdemi válasz: Neked nem kell és nem is ajánlott váltani.HKorn: Hordhatod minden nap ugyanazt a ruhát csak nem árt kimosni azért.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz gabber01 #48612 üzenetére
Most komolyan ezzel akarsz érvelni a hozzászólásomra?
gyurkikrisz: Leírtam miért lenne jó alternatíva. Változatosság kedvéért, de szemléltetem akkor. Példaul te mindig ugyanabban a ruhában vagy? Gondolom nem. Miért nem? Változatosság kedvéért. Vagy csak egy fajta csakit eszel? Stb.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz gyurkikrisz #48603 üzenetére
Ezt a pénz dolgot pont rossz embernek mondod. Elég sok appot vettem már a store-ban.
Miért kéne más?
Változatosság kedvéért talán. De az neked miért baj ha lenne alternatíva? Károd lenne belőle? Nem értelek.
savoo: IGO, Sygic..?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Ádám16 #48598 üzenetére
Itt nem csak olyan appokról van szó, mint a twitter, facebook, instagram meg a társai. Az alapvető appok nyilván elérhetőek de még most is hiányos a store nagyon. Pl. Mennyit kellett várni a Waze-re vagy a Fitbitre, legtöbb nagyobb cég oldalán még mindig csak az IOS és androidos linkek vannak. A saját gáz szolgáltatómnak ami nem kicsi cég nincs appja wp-re, vagy a saját bankomnak olyan az appja, hogy a netre dob vagy van olyan app amivel távolról tudom vezérelni a lakásom fűtésrendszerét? Vagy hány fajta navi van a store-ban? Tudom ott a HERE és ha nekem más kell?hány WP exclusive game van a store-ban? Állandóan olvasom pl. aki filmet akar nézni mit ajánlanak neki. Moli player soha nem hallottam más alternatívát, pedig jó lenne. Igaza van a csávónak. Nagyon jó rendszer és most, hogy látom mennyi frissítés jön még jobb lesz de ezzel nem lehet csatát nyerni. Kellenek az appok. Lehet neked, vagy a többségnek elegendő ami van de vannak akiknek nem.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy az 530-at szeptemberben dobják piacra?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Most már szinte minden újabb komoly játék is megjelenik wp-re is, de így is elég sok IOS vagy Droid exclusive játék van amik itt nem vagy csak nagyon későn fognak megjelenni. Összességében el van maradva jócskán amúgy a felhozatalból. A másik meg, hogy itt perkálni kell. Sok játék másik platformokon ingyenes vagy olcsóbb, mint itt és a másik rednszereken több az akció is amivel ingyen hozzáférhetsz komoly játékokhoz/progikhoz. Ezt vedd fontolóra!
-
legiaap
félisten
Hoppá: [link]
-
legiaap
félisten
Ha csúsztatnak akkor csúsztassanak nem gond, de az 520-at még most is veszik ergó azt tovább lehetne kitolni olcsóbban (bár így is nagyon olcsó) ehelyett. Ezáltal még spórolnának is egy kicsit és jobban is járnának anyagilag. Rengeteg munkahely szűnt meg ami rosszul hangzik de költséghatékony. Erre itt is gondolkodhatnának kicsit úgy ahogy írtam. Bár biztos ők jobban tudják.
-
legiaap
félisten
válasz btudos #47859 üzenetére
Hat hogy őszinte legyek akkor már inkább 630-at venném meg szerintem mások is. Annyivel nem drágább. Így nem nagyon értem ezt a telefont.
Ennél még az 520 is jobb, tehát ha neki akartak volna utódot állítani ezzel a telefonnal akkor még inkább nem értem.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem vagyok képben kicsit, de a 8X-re már kijött a 8.1 hivatalosan?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz hülyegyerek #46505 üzenetére
Honnan az infó? Bennfentes vagy?
-
legiaap
félisten
válasz hibavissza #44164 üzenetére
Lényegtelen számomra, a kijelzőből foglal el helyet. Elfért volna az alatt is. Így már nem is akkora a használható terület mint ahogy azt reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Bakker már most majdnem alacsonyabb áron van a 630 mint az 520 itt UK-ban.
Azt tudtam, hogy alacsonyan nyit, de hog ennyire.woland: Durván vinni fogják az tuti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest