Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz 90Quiet #30232 üzenetére
Én 2 hete tértem át androidról, és ugyanolyan gyorsan lezajlott az átállás, mintha egy másik droidos telefonra tértem volna át. Gmail név és jelszó bepötyögése után szépen lehúzta a kontaktokat, a levelek is simán megjönnek.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz germinator66 #30347 üzenetére
Akkor majd nem használod őket. Szerintem mindkettő fasza dolog, és hiánypótló (a kinézet meg szubjektív)
-
hülyegyerek
addikt
válasz Bogyó bá' #30356 üzenetére
Az hogy neked nincs szükséged rá, nem jelenti azt, hogy másnak sem. Ami nem kell neked, ne használd, de ha lefikázol másokat érte, akkor szerintem te vagy a korlátolt, meg a begyöpösödött.
De úgy tényleg, honnan a fittyfenéből veszed a bátorságot, hogy az igényeik miatt megszóljál másokat ? Te tojtad a Lánchidat, vagy mi ?
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
Az előző telefonom egy HTC volt, abba két év után vettem egy utángyártott akksit, ami sokkal jobban bírta, mint a gyári. Báj dö véj: lutri a kínai akksi, de ha egy adott típusról többen is tapasztalatból állítják, hogy jobb, akkor nem kell félni tőle.
Jut eszembe, kínai akksi: mondjatok egy olyan telefont, amiben nem az van már gyárilag ishardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
A droidos faszbuk is egy kalap híg kaki, de ez a wp-s....Dizájnban jobb egy picit, de kezelhetőségben a béke hátsója alatt van. Csak két konkrét példa : lájkolni csak akkor tudsz, ha tizedmilliméterre pontosan sikerül eltalálnod a piktogram közepét, hosszabb szövegek elolvasásához meg rá kell bökni a bővebben feliratra, ami behozza a webes felületet, de természetesen ott se hozza be elsőre az egész szöveget, hanem ott is rá kell bökni a bővebben-re....egyszóval gyalázatos.
-
hülyegyerek
addikt
válasz istnag #32014 üzenetére
A belépéssel nincs bajom, mert elsőre megjegyezte az ie a jelszavam, de az hogy 3x kell betöltenem egy netes valamit, hogy elolvassak egy 3 sornál hosszabb szöveget, szerintem kimeríti a szadizmus fogalmát az app készítőitől. Mindez 2014-ben, és nem 1995-ben....
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #32114 üzenetére
MPAtool nevű programmal tudod megcsinálni.
-
hülyegyerek
addikt
Háttérképet tényleg baromság lenne mögétenni, de a változtatható háttérszín igenis sokat dobna rajta.
-
hülyegyerek
addikt
Elég szánalmas a "vita" amit itt folytattok arról, hogy "méhaggya a mikroszoft, hogy válasszon hátteret, meg lokkszkrínt a júzer..." Borzasztó.
Mást azért kritizálni, mert tetszik neki valami, kb. a begyöpösödött nagyfaterok szintjén mozog. (Faszé' növesztik meg a hajukat ezek a mocskos hippik, csak beleakad mindenbe, meg különben is ratyin néz ki...)Én, mint droidról frissen áttért felhasználó, nem azért vettem wp-t, mert vonzott a rendszer zártsága, meg hogy nincs fájlkezelő ( ), hanem azért váltottam, mert nagyságrendekkel olcsóbb, és szimpatikusabb, mint az ios, az androidtól viszont stabilabb, gyorsabb, és nem kell buherálni.
Semmi köze a zártság-fetisizmushoz.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz gyurkikrisz #33344 üzenetére
Ha az üzenetek lényegesek, akkor használd a beépítettet. Az időben jelez.
-
hülyegyerek
addikt
válasz gyurkikrisz #33362 üzenetére
Nem tud csatlakozni az fb-hez az üzenetek ?
-
hülyegyerek
addikt
válasz callmeakos #33961 üzenetére
Mit értesz klasszikus alatt ? Ha a régiót/nyelvet magyarra állítod, akkor qwertz-nek kell lennie...
-
hülyegyerek
addikt
válasz callmeakos #33963 üzenetére
Gyárilag sehogy se tudod átállítani. Hirtelen ezt találtam, próbáld ki : symbian keyboard
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz callmeakos #33963 üzenetére
Kipróbáltam én is, de nincsenek benne ékezetes karakterek, szóval anyukád vagy hozzászokik a qwertz-hez, vagy venni kell neki egy nyomógombos telefont.
-
hülyegyerek
addikt
Most jól teleszetelem a totyikot, de hátha valaki járt már így, és esetleg a megoldást is tudja. Amúgy egy 820-ról van szó.
Eddig elégedett és boldog júzer voltam, de ma úgy alakult, hogy navigálni akartam Győr és Zalakaros között. Egy órával indulás után újraindult a telefon, majd a drive újra le akarta tölteni a navihangot, meg a térképeket. Szépen átugrottam minden kötelező lépést, majd a navira visszatérve teljesen megbolondult a cucc, lakatlan területekre rakta rá az autót. Teljesen alkalmatlan volt utána bármire is, még szerencse hogy ott volt az asszony droidja, aztán a gugli maps gond nélkül elnavigált. Mitől bolondulhatott meg ?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Taasztalatból tudom, hogy akármiból ki lehet kapni a selejtet, csak ez pont azért b@ssza a csőröm, mert tipikusan olyan hiba, amit szervízben nem tudnak reprodukálni, szóval no javítás, no csere, csak a cry.
-
hülyegyerek
addikt
Engem a múlt héten navigálás közben lepett meg egy restarttal... Hát persze, hogy rossz kijáratnál hagytam el a körforgalmat, és tettem egy 60km-es kerülőt. Kevésen múlott, hogy most nem egy Pápa környéki kis falu főutcáján hever darabokban a nyóchúsz.
(#34693) savoo: A kugli persze, hogy genyó, de ezek szerint a Ms meg egy domina, hogy ennyire szereti szenvedni látni a júzereket.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz x1port #35545 üzenetére
Hívhatjuk őket gyűjtőnéven : Samsung Mazo Edition. Az általad említett készülékek azoknak jók, akik azt hiszik, hogy a lefagyás, meg a lassúság az feature.
Cserekészüléknek volt nálam egy Galaxy Trend. Azt éreztem rajta, hogy minden energiájával a puszta létre koncentrál, de nagyon nem sikerült neki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Wuthering Waves
- A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft