Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
hali, a következő a problémám (lumia 610):
a dedikált "bing-gomb"-ot mindig is nagyon szerettem, mert a leghasznosabb dolog a világon, ezért mindig viccelődtünk rajta a haverjaimmal... aztán a telefon egy nap megunta, hogy rajta röhögünk, átállt a keresőgomb arra, hogy böngészővel automatice behozza a googlet.
anno azt hittem volna, hogy ennek örülni fogok, de igazából ez még agybaszóbb dolog, mint a bing kereső, mert arra ha véletlen rányomok, csak egy vissza gomb és folytatom amit csináltam (ez általában böngészés), de az új verzió ezt elbarmolta, mert annál a vissza gomb nem az előző betöltött oldalra, hanem a kezdőoldalra dob. extra, hogy ugye a bing felületen van a zenefelismerő, illetve a qr olvasó, na most azóta ezeket az istennek se találom. nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is leírom, de (így az alternatíva fényében) hiányzik az a bing keresőfelületvalami tipp, hogy ez hogy állítható vissza (hard resetet mellőzve, ha lehet? )?
bár a legjobb szerintem az lesz, ha veszek magamnak egy szelfitelefont helyette, de arra még várni kell, addig meg orvosolnám a problémátwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
na most ezzel az a baj, hogy ez meg azt állítaná be, hogy magán a böngészőn belül (is) binget használok. eddig úgy nézett ki, hogy böngészőhöz google volt, de a dedikált gomb megmaradt bingnek.
de kipróbáltam, hátha, ebből meg az lett, hogy a dedikált gomb a bing.comot hozza be böngészőn keresztül. azért köszönöm a tippet.
egyéb ötlet?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
na, ez megoldotta, köszi! (a böngészős kereső maradt google, de így is megy)
moleculez: ezek szerint a gyári bing alkalmazás csak angolra van megcsinálva, ha a keresés nyelvét magyarra állítod, a keresőmotort meg googlere, akkor böngészős google lesz a nyalókából. legalábbis 7.8-on nálam így megy...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
hali!
lumia 610-em már nagyon az utolsókat rúgja, közeljövőben (1-2 hét max) szeretnék újat venni, max öt számjegyű összegért, mondjuk a lélektani határ 80k.
úgyhogy a kérdés adott: 730/735 (már ha az előbbi érkezik ide egyáltalán, mindenhol csak a 35öt látom), vagy 925 a jobb vétel?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
én ma az arénás mm-ban láttam kirakva a 735/830/930-at, (a két új fehérben, a 930 feketében volt)
a 930 mellett kicsit kínai érzet volt a 735, a 830 meg csalódás volt olyan szempontból, hogy a telefont a pulthoz rögzítő mágneses biszbasz minden egyes pultról felemelésnél szinte kitépte a hátlapot, középen pöckök ki, teljesen elvált a hátlap a mobiltól, csak alul/felül tartotta magát.mondjuk úgysem a 830at mentem megnézni, hanem a másik kettőt, szóval annyira nem hozott lázba.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
lehet kicsit off ez itt, de nem tudom, hol tudnám megkérdezni
lehet vásárolni gari kiterjesztést, vagy valami biztosítást, vagy bármi ilyesmit telefonra? kinéztem egy 930-at, de csak 1 év gari van rá, nem ártana bővíteni még egy évvel...
-
ZavaBalazs
őstag
hejhó!
péntek óta a 930-asok táborát gyengítem (egy 610-est váltott, úgyhogy most valahogy így érzem magam használat közben ) pár kérdésem lenne:
1, fb messenger app. (ugye előzőn nem volt, ott a fb chat az sms-sel összevonva működött, tehát ez nekem új) ez komoly, hogy nem lehet deaktiválni, mindenképp megkapom azonnal, akárki akármikor akármit ír? illetve valahogy azt sem találom, hogy a toast értesítést, meg a hangot hol lehet kikapcsolni. mondjuk lehet, hogy azt telepítésnél kérdezte, és épp egy gyengébb pillanatomban talált... ezt leszámítva semmi gond nincs vele, fasza a felülete az appnak, de ha a fentiek nem állíthatóak, Zuckerberg tehet egy szívességet.
2, pár videót, amit csináltam, feldobtam onedrivera (azokat, azt hiszem, nem szinkronizálja automatikusan, csak a képeket, amint wifit talál, ugye?), azóta ezek kétszer foglalják a helyet a telón; legalábbis a storage sense szerint az onedrive app 3,35 gigát foglal (lebontva: install: 12.01 MB, data: 3.34 GB), emellett meg a videos résznél is ír 1.07 gigát. na most ennek nem épp az lenne a lényege, hogy (törlés után) nem a telón, hanem a netes tárhelyen vannak ezek elrakva? vagy csak én értettem valamit nagyon félre?
az meg már csak a bónusz kérdés, hogy mitől lett 3,34 giga, amikor csak 1,3-at használok a tárhelyből...)illetve még egy, a zune nem ismeri fel a telefont (tudom, tudom, mi a rákért akarom magam szívatni vele?), ez miért van? emlékszik még az előzőre, és csak egy készülék társítható hozzá? annyira nem életbevágó a használata, csak érdeklődésképpen.
-
ZavaBalazs
őstag
1, köszi, ez mondjuk eszembe juthatott volna magamtól is appon belül kerestem csak.
2, ez is nagyjából megoldódott, már csak 900 mega adat gazdáját keresem online felületet már néztem amúgy, az 1,3 gigát onnan mondtam.Integrale, hroberto, szintén kösz!
p.s.: tudom, hogy megy sima meghajtóként a móka, mint még anno az 5310-zel és társaival (épp ezek miatt nem is értettem, hogy a win7 miért nem így működött...), ez volt az egyik ok a sok közül a váltásra, na meg valahogy fel kellett rá dobnom a zenéket csak mint mondtam, lehet szerettem volna magam szívatni vele, de ha nem, hát nem, megvagyok nélküle is. azért a 610-hez, mint póttelóhoz, még jól jöhet.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz this is life #55270 üzenetére
átlátszó csempéhez nem kell semmi extra app, a start+theme menüben (ahol a csempeszínt állítod be) egyszerűen berakhatsz egy hátteret, vagy félreértelek?
én most elkövettem azt a gyilkosságot, hogy beállítottam háttérnek egy teli fekete képet, így most nincsenek is csempék, csak lebegnek a semmiben a logók+feliratok
szerk. igen, még egyszer átolvasva valószínűleg félreértettelek. bocs.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
520 tulajokhoz irányul a kérdés, érdemes frissíteni a telón, ha jelenleg 8.0.10517.150 verziószámú wp van rajta, vagy rosszabb a user experience?
kezdő/alapszintű felhasználó a tulaj, tehát annyira nem hiszem, hogy mindenáron ragaszkodik az új feature-ökhöz (bár az action center érdekelné), ellenben ha szaggatósabb lesz, azért valószínűleg morcos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
hejhó,
az IM+ fizetős verziójánál a "cloud-based chat history" azt takarja, hogy azokat az üzenetváltásokat is beszinkronizálja a chat-folyamba, amit laptopon/pcn/stb történnek, mobilon kikapcsolt IM+ mellett? (avagy röviden szólva: az összeset) ha ez ezt fedi, akkor örömmel küldöm nekik az ezrest.
(hello BobTail )
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Szakáczki #55660 üzenetére
na most lehet én csinálok valamit rosszul, de még úgy sem rakja be a gépen küldött üzeneteket a mobilon küldtt/kapottak mellé, hogy közben az app aktív, és meg van nyitva az aktuális csevegés, de ha kinyomtam gépen, akkor berakta. cserébe legalább 17 perccel későbbi időponttal írja a beérkezetteket, ellenben az elküldötteket normál időben.
szerk.: na most berakja úgy is, hogy mellette fut a gépen, de csak találomra, valami bekerül, valami nem, amit én írok az sosem. ez így sovány, akkor már inkább im+...
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Integrale #56185 üzenetére
nem úgy van, hogy a galériába 5 mp felbontással kerülnek a képek, felhőbe megy a 16 mp-es verzió? lehet, hogy az volt a probléma, hogy az 5 mp-es verzió lett kivetítve, és az nem tetszett a kollégának.
vagy az a probléma, hogy hülyeségeket beszélek...
-
ZavaBalazs
őstag
mit lehet olyankor csinálni, ha egy fb esemény, amire eredetileg bejelöltem, hogy megyek, aztán megváltoztattam "nem megyek"-re, az istennek se akar eltűnni a naptárból? elég zavaró, mert novembertől januárig írták ki az eseményt, és minden napra be van baszarintva a naptárba.
-
ZavaBalazs
őstag
van arra valami mód, hogy wifi kapcsolatoknál prioritási sorrendet állítsak be?
ugyebár utcán felmegy a wi-freere, örülnék ha utána buzerálás nélkül átállna az otthonira magátólwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #56619 üzenetére
erre valami tipp?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz CryOut #57324 üzenetére
a lumia 610-em előfordult, hogy nem reagált a felfele csúsztatásra híváskor lezárt állapotban, ekkor középső gomb 2*, azaz lezár-felold, és akkor már fel tudtam venni (szóval igazából ha nem ment, akkor is volt rá 1 másodperces fix)
lumia 930-on 1+ hónap alatt még nem tapasztaltam ilyet, tehát vagy a wp 7.8, vagy a gyenge mobil a ludas.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #57337 üzenetére
azt hittem a lezár-feloldból össze lehet rakni, még ha nem is teljesen tisztán megfogalmazott a gombos része szóval oldalt középső, fizikai gomb, nem a windows.
amúgy nem az 520 a leggyengébb, tippre a 610-em kapásból alatta van.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DJosef #57482 üzenetére
a glance az zárolt telefonon kikapcsolt képernyőn működő óra, értesítések stb (valahogy így, videó), de ezen a telefonon sehogy sem fogod tudni bekapcsolni, nem tudja.
csendes órákhoz kell cortana is, ahhoz meg usa/angol régióra kell állítani a telefont (és aktív helymeghatározás sem árt )
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz cellpeti #57505 üzenetére
nem lehet, hogy a nem beszinkronizált mailek régebbiek, mint 1 hét? ha de, akkor állítsd be a szinkronizáció beállításokban, hogy ne csak az utóbbi 1 hét mailjeit szedje le, hanem az összeset. (utána érdemes visszaállítani 1 hétre, mert onnantól, hogy lenn vannak a régiek, tök fölösleges mindenkorra szinkronizálni)
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Vismajor01 #57657 üzenetére
vannak jó ingyenes appok, persze, én pl még nem vettem rá appot, az ingyenesekkel megvagyok teljesen jól. van rá ebook olvasó (én pl a tucan readert használom), tudsz rá másolni gépről, azt hiszem kábelen és wifin keresztül is.
8.1 óta van már (felülről) legördülő menü, kapcsolókkal, értesítésekkel. mobilnetet (még?) nem tud kapcsolni, ehhez azt hiszem 3 érintés eljutni, de wifi, fényerő, bluetooth, gps, rotation lock, ilyesmik benne vannak az opciókban.
szerintem erre is fogsz találni how-to-kat, más nem megkérdezed itt
lehet filmeket másolni (szintén kábelen és wifin is), filmezésre a moliplayert szokták ajánlani (ez fizetős app, de van trial version ha nem tudod megoldani), ez elvileg visz kb mindent, feliratokkal is jóban van.
lehet csengőhangot csinálni, de úgy rémlik, hogy max 40 másodperc hosszú lehet? (én ebben nem vagyok otthon, nekem jó a nostalgia)
sd kártya passz 930-ba nem megy bele.amiket leírtál, arra mind teljesen jó, a gyári zene app lehet necces, sokan nem szeretik, néha elmegy a hangja... de vannak rá alternatívák, én már vagy ötöt leszedtem, most épp a zbox nevű a kiválasztott, amit pont a napokban linkelt valaki, akinek nagyon szépen köszönöm!!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz batistuta10 #57710 üzenetére
vagy ha már ilyen kell, a mai napon pont ingyenes a status tiles (a leírás szerint az egyetlen ilyen app, ami a microsoft által tervezett ikonokat használja), hátha valakit érdekel.
szerk: meh, hát ez nem egy nagy wasistdas. mondjuk mióta van action center, ezek az appok többé-kevésbé értelmüket veszítették, szóval nem is tudom, mit vártam.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz azigazimoris #57906 üzenetére
Asszed mi? Én július óta, kb 80 oda-vissza levélben próbálok kiharcolni egy darab kib*** műanyagot magamnak, mert hibásan küldték a rendelésemet (konkrétan egy Rubik kocka egyik sarka volt rossz) szerinted 1-10 skálán mennyire kaptam már meg?
-
ZavaBalazs
őstag
akkor azóta átírta a cikkben az összeset, nálam még így nézett ki.
ezek szerint a gsmshop24-ben 59-ért a tiéd!
szerk: kcsa, köszi, nem figyeltem. a napi fail letudva[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
na jó, de ha a baráti körrel/családdal x éve (még régebbről, minthogy egyáltalán megtudta volna, hogy mi az az okostelefon) a gmail chatjét használja az ember, akkor mondja nekik azt, hogy srácok, települ mindenki át whatsappra, mert a mobilomra nem csinál hangouts appot a google?
az IM+ bár kompromisszumos (nem szinkronizálja be a offline kapott üzeneteket, csak azt kapja meg ami akkor érkezik, amikor be van kapcsolva), de arra, hogy út közben is elérjenek, igazából teljesen jó.
mondjuk annak örülnék, ha lenne egy messenger szintű, csak tényleg offlineba rakható dolog, de igazából ezzel is elvagyok.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
Arra amúgy van valami normális magyarázat, hogy az action centre wifi kapcsoló lekapcsoláskor miért visz a wifi menübe, hogy ott még külön le kelljen nyomni, és miért nem csak lekapcsol, mint bármi más kapcsoló?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pttypang #59172 üzenetére
Szerintem nagyjából ugyanannyiszor szokták ki meg bekapcsolni, általában +-1 a különbség
Értem én, hogy másik hálózat választására hasznos, de ez így logikátlan szerintem. Legjobb egy on-off lenne, ami hosszan nyomva menübe dob, vagy a switchek alá egy második gombsor, "open wifi settings" es társai (bár nem tudom ezek rendszer oldalról mennyire megoldhatóak) de így, hogy én pl az esetek 95%-ában csak kapcsolóként használom, ez inkább egy bosszantó apróság, mint hasznos feature (tudom, nem vesz el sokat az életemből az a +1 sec )
Na majd a win10!kolosanyi: Hát ezaz, ha már mindenképp be kell egyikkel hozni a wifi settingst, akkor talán még a bekapcsnál logikusabb lenne. No mindegy
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
az emailben letöltött képeket honnan lehet kipucolni? asszony előszeretettel küldözget 5 megás jpg képeket (de hogy miért? ), amiket nem találok se a fotók közt, se laptopon fájlkezelőben, de a storage sense alapján foglalja a helyet.
ugyanitt akkor már megkérdezném azt is, hogy mi a teendő, ha az onedrive a storage sense szerint 900 megát foglal, pedig már nincs beakadva feltöltés?bónusz kérdés. lumia 930-am van, 5+16 mp jpg képeket készít. jól tudom, hogy a galériba az 5 mp képeket rakja be, onedrivera meg csak a 16-osokat tölti fel? azaz ha a 16-osokat töröm a mobilról miután felment onedrivera, az 5-ösöket fennhagyva, akkor a galérián semmi változást nem veszek észre, ugyanúgy meg tudom mobilon nézni a (gyengébb minőségű) képeket, csak több helyem lesz?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
bump, erre valami ötlet?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
na akkor próbáljuk meg még egyszer, erre valakinek ötlete?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz btudos #59324 üzenetére
+Plazmacucci, köszi! akkor a mailben letöltött képekkel kapcsolatban keresgélek majd, ha találok valamit bedobom ide is.
a 900 megás, de beakadt feltöltés nélküli onedrivera valami tipp? törölni nem tudtam az appot, HRt meg ha lehet, kerülném.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
azt nem bánnám, ha program helyett inkább egy univerzális kapcsolótól függően lennének átlátszók. mondjuk a színséma+háttér menübe bedobhatnának egy "all tiles transparent" on/off csúszkát, user szemszögből egyszerűbb lenne, mint összevadászni innen-onnan átlátszó csempéket, az fix.
remélem azért lesz rá mód, hogy az app lista megmaradjon fekete háttérrel, oda nem állna jól a színes háttér (ami most épp nem sokban tér el nálam egy accent colourtól, valami kellemes színű elmosódott zöld biszbasz), tehát ha választható lenne, hogy mindkét helyen meg akarom-e jeleníteni a hátteret, vagy csak a kezdőképernyőn, az remek volna. ha meg nem, én elvagyok az accent colour egyszínű csempékkel is...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Воланд #59654 üzenetére
sejtettem, hogy valami ilyesmi van mögötte, azért is emeltem ki, hogy user szemszögből lenne így egyszerűbb az élet.
a proggereknek nem lehet megadni követelményként, hogy tegyék elérhetővé az OS számára, vagy írjanak bele átlátszó-nem átlátszó csúszkát, vagy bánomisén?
mondjuk ez huszadrangú probléma, csak így hirtelen eszembe jutott.#59653 Integrale: ja, az app listában is elférne egy olyasmi megoldás, mint a csempéknél a mappa. azzal meglenne arra is a lehetőség, hogy tetszés szerint csoportosítsd őket (rábökve meg lenyílna a lista), meg arra is, hogy akinek így tetszett ahogy van, használhassa továbbra is így.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ArsenalF #59718 üzenetére
hát ebben váltakoznak a "meh" és a "faszság" ötletek. alulról feljövő action centernek örülnének az 53x-73x felhasználók, az tuti ha már mindenképp könnyen elérhetőbbé kell tenni az action centert, dobja a tetején a tök értelmetlen 4 funkciót, és balról behúzva jöjjön elő, az még nem foglalt, és tényleg egyszerűbben elérhető, mint a teteje (cserébe nem tud olyat, hogy csak félig lehúzod, hogy az akkut, órát, kapcsolókat megnézd, ez mondjuk orvosolható úgy, hogy a balról lehúzásra fentről jön le az action center, de ez meg eléggé anti-intuitív)
egyedül ami értelmes belőle, az az interaktív csempe (de ezt már csillióan kitalálták, reméljük a MS-nél is van ilyen ember), meg az oldalra görgethető kapcsolók, hogy ne csak 4-et lehessen kitűzni.na jó, még talán a fájlkezelő, mert bár alap dolgokra nem hiányzik, az emailben letöltött cuccokat (pl nagyméretű képek) jó lenne kipucolni, és ezt a storage sense nem tudja, gépre dugva meg nem találom őket. igazából elég lenne, ha a storage sense tudná, és akkor nem is kell fájlkezelő.
lol, az alulra tett status bar fel se tűnt, kérek designer cuccából, jó anyagnak tűnik!
#59728 woland_y2k: á, ezt nem tudtam, nekem (gyerek híján) az még be se lett állítva.
akkor rakjuk a kids cornert fentre, és balra az action centert![ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Integrale #59734 üzenetére
köszi, néztem már ilyennel is (meg ahogy nézem ez dettó ugyanaz, mintha gépre dugnám), de az emailben letöltött képeket nem látja ez sem, a storage sense viszont érzékelte, hogy nőtt az email+messaging által foglalt tárhely.
igazából nem akkora kín, most foglal 366 megát a mail, van még bőven szabad helyem, meg törölhető dolgok is (pl a highres képek a camera rollból), csak így nem szívesen nézem meg mobilról, mert csak gyűlik törlési lehetőség nélkül, szóval inkább gépről nézem, ahhoz meg néha várni kell.mondjuk gondolom egy mail fiók törlése, újra hozzáadása megoldja, de az meg macera.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pinyo16689 #59807 üzenetére
na ja, a 830 megítélésén az nem sokat segít, hogy a media marktban kiállított darab hátlapját minden felemelésre kitépi a rátapasztott biztonsági cucc. pedig nyilván az egy olyan erőhatás, ami amúgy soha az életben nem hat rá, de mégis...
mondjuk a 930 ettől függetlenül is robusztusabb érzetet kelt.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Integrale #59810 üzenetére
kajak? pedig nem egyszer emeltem fel pont azt a telót (párszor meg kellett fogdosni, mielőtt rászántam magam egy masszív pénztárca fogyasztókúrára, az aréna meg úgyis itt van 10 percre), nálam sose szedte ki. a 830-nál meg rendszeresen, az volt csak a kérdés, hogy épp 4 vagy 6 pöcköt szedett ki.
mondjuk teljesen nem is jött ki, szóval annyira nem para az sem.Burt: tehát azért van rajta, hogy a hátlapot ne lopd el, ezek szerint a telót nyugodt szívvel kihoznád nekem hátlap nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pinyo16689 #59981 üzenetére
ha jól tudom, az emag román cég, ha gariztatni kell akkor megy romániába a cucc, és igen, csak bolti a gari, szóval ha bezárják a kapuikat akkor szopó.
én biztos nem vásárolnék tőlük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen