Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
Hirdetés
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz jockas #22656 üzenetére
megvan, hogy miket kell megkérdeznie a supportosnak, ha hülyeséget kérdez, akkor az azért van, mert elő van írva, és lepontozzák később az ellenőrök, ha nem kérdezte meg.
persze ettől még lehet, hogy ő is béna, sőtnekem az volt a gondom MS-sel, hogy félig oldották csak meg a gondomat, és nagyon nehezen értették meg.
konkrétan az volt, hogy voltak júliusban xbox akciók, az accountom elszaródott és sokáig tartott míg megjavították. megígérték, hogy az általam kívánt játékokat megvehetem majd akciós árakon később, mikor az accomat rendbehozták
csak 1db játékot választhattam, azt sem az akciós áron, csak olcsóbban vmivel. valamint a végére már csak két játékot kértem, mert láttam, hogy nincsenek a helyzet magaslatán. a 2. játék nevét el is írták a levélben és azt írták rá, hogy nem látja, hogy valaha akcióban lett volna. sőt, a 1st level azt sem tudta, hogy voltak júliusban akciók... erről ennyit. -
Oppenheimer
veterán
válasz jockas #22692 üzenetére
Nappal nem zavaró az IPS panelek szar feketéje, este viszont igen. Főleg ha a sarok felől nézem a kijelzőt. Nekem akkor el is színeződik, pl a kék lilába vált. Igaz ez HTC 8X, de tudtommal az SLCD2 is IPS panel és az SLCD2 csak egy elnevezés, ezért merek beleszólni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
jeni
félisten
válasz jockas #22692 üzenetére
de a 920-s telónak hiába 32Gb a belsö memóriája ,abból csak 8Gb használható fel a saját rendszeren belül a maradék meg a multimédiára(térképek,képek,videók)megy el,másképpen az is betelhet vagyis nem telepíthetö fel több rá egyébb alkalmazásokból ha fullon lesz az is vagyis ugyanaz mint a 820-s teló de abba még betehetö egy 64GB kari is
a 820-s telónál ha karcolódik a hátlap akkor szinte újjá varázsolható,ellenben a 920-s nem csak ha darabokba szedem egy csavarhúzóval,de az már garis vesztésnek felelne meg
mert nem így van? azt akarjátok mondani,,hogy a 920 telóban korlátlan a belsö tár területe vagyis (29GB) simán fel lehet vinni app.k mig be nem telik? na erröl nem tudtam
akkor a 820-s ilyen téren sz@r,mert csak 8Gb-ig lehet telepíteni progikat[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz jockas #22694 üzenetére
a 920 feketéjéről.AZ egyetlen dolog,amiben az elődje nálam /Omnia 7/ drámaian jobb volt.
Semmi más,csak az AMOLED feketéje .Ott nem is látszott az applistánál hogy hol ér véget a kijelző,csak a mélyfekete sötétség
Na a 920 ezt nem tudja,pont mint azon a képen látható.Persze ezzel együtt is szeretem."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Oppenheimer
veterán
válasz jockas #23097 üzenetére
Attól még a GDR3 szinte készen van, és ha októberben jön az 1520, akkor az már azzal is fog jönni. A GDR3 leakek szinte biztos, hogy pontosak, GDR2-nél is azok voltak ennyivel a megjelenés előtt. Egyébként 8X-re nekem majdnem 2 hónapja kijött a GDR2. A Noti centerről pedig: a Microsoftot ismerve nem várható olyan "radikális" újítás a rendszerben, hogy el lehessen swipeolni a főképernyő másik oldalára, inkább az ilyen béna megoldás jellemző. Mint ahogy az appok bezárásánál sem swipeolni kell majd, hanem X-re tappolni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
El Gringo
senior tag
-
StLui
veterán
válasz jockas #23267 üzenetére
Nem csak droid, iOS-en is sokan ezzel voltak elfoglalva, mintha segítene bármin is. Ahogy én használom, úgy 95%-ban kibírja a napot, sokszor 60%-on rakom este töltőre, mit aggódjak másnap, hogy kibírja e a napot, ha nem töltöttem éjszaka. Ha meg olyan aktívan használnám, akkor meg kell tölteni napközben is és kész, ezen sem segít a nézegetés. Mindenem be van rajta kapcsolva állandóan, nem kapcsolgatok én semmit, se BT se wifi, se 3G, mind megy fixen, ha kell akkor legyen és kész.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
g0n21
senior tag
válasz jockas #23267 üzenetére
Arra lenne jó, hogy megtudjam, normális-e hogy anyámé reggel 6-21 25,%ra merül, 15h-ig max rápillant néha, 15h után sem sokkal több, nincs semmi telepítve utólag, egy gmail acc van összesen, ami szinkronizál, semmi több. Nem hallgat zenét, nem kameráz hétköznap, nem streamel videókat...
És szvsz jó lenne tudni, hogy ez a 75% ez 40 perc, vagy két-három óra nyomogatástól van. (Őt kérdezhetem, nem tud rá érdemben válaszolni, csak panaszkodik)Mert ha negyven perctől, akkor valami baj van. (Csak a sajátommal tudom összehasonlítani, viszont 2-3 óra telefon, 2 óra kijelző használat után tartok 25 százalékon.)
Ennyire ótvar aksija nem lehet a 8x-nek.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
KomloiJenci
tag
válasz jockas #23768 üzenetére
Akkor ott valami más bibi lesz, én is rejtettről zúzok 820-al és gyönyörűen teszi a dolgát, hamar csatlakozik. Csak egyszer, az első használat alkalmával újként kell beállítani, megadod a nevet, majd a jelszót és többé nem kéri.
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
-
KomloiJenci
tag
válasz jockas #23967 üzenetére
Na kollégák. Nem tudom mit patkányoltam, de most kaptam Facebook üzenetet a főkepernyőre, pörög a csempe. Be van jelölve, hogy minden mozgást jelezzen, majd meglátjuk megy-e az is.
A 820 vs. 925 témához. Én 820-Al zúzok, de napi 2-3 alkalommal töltöm. Akkor képzeljük el, hogy meddig bírná egy jobb kijelzővel. Mellesleg kérdem én, mivel jobb? A navigáció se fogja megköszönni, se a videofilm.
Ha a memória nem bővíthető, akkor egy esetleges HR alkalmával lehet mindet vissza pakolgatni. Míg ha kártya lehetőség van, akkor a galériát nem kell piszkálni évekig, még oprendszer váltáskor se feltétlenül. A méret szerintem embere válogatja. Nekem ez is határeset. Az átlós sarkot alg-alig érem el ha oda kell bökni. Én ezeket a szempontokat tartottam fontosnak, hátha segít.[ Szerkesztve ]
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
marcusa
addikt
válasz jockas #23967 üzenetére
Az Amoled témához... Én nem vagyok Amoled fan, mikor Droidon nyomultam, akkor az IPS-t azon belül is a Super LCD-t favorizáltam. Viszont a WP-nál az amoled a fekete menü háttér miatt nagyon jótékony hatással van az üzemidőre, és a használatra is, főleg teljes fényerőnél, vagy ha sötétben használod. És az új Glance screen is jobban fekszik az Amolednek, tegnap leteszteltem, és 6 óra után 4%-ot merült folyamatosan bekapcsolt Glance screen-nel.
A 8GB plusz bővíthető tárhely szerintem jobb választás, mint a 16GB nem bővíthető.:-)
-
marcusa
addikt
válasz jockas #23970 üzenetére
Ott valami gond van... Nekem 1 napot akkor is kibír, ha nem vagyok egész nap számítógép közelben, és csak telefonon netezek... Pont a kijelző technológia, és a méret miatt nem rosszabb az üzemideje számottevően a 920-tól. Tudom, 920-ból is van 3db tesztkészülékünk.
A levehető hátlap pedig nagyon is praktikus, ha megkarcolódik, leesik, akkor a kijelzőn kívüli teljes külső rész egy mozdulattal pár forintból lecserélhető.[ Szerkesztve ]
:-)
-
StLui
veterán
válasz jockas #24190 üzenetére
"nekem pont megfelel": ez nem azt jelenti, hogy kicsit rossz, szerintem, és egyikre sem lehetett jobbat adni, de ettől függetlenül iOS kedvelőként, és most már lassan WP8-cal megbarátkozóként, valóban nem egy értelmes "savaztatás"
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Воланд
titán
válasz jockas #24406 üzenetére
egy nap 70%-at tekintve nem zavarna egy ekkora telefon. a maradek 30% az ami aggaszt (zsebben van, csak egy kezzel tudnam hasznalni). valoban a 920 hazaban lenne jo egy nagyobb kijelzo.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Kasya
nagyúr
-
Chaser
titán
válasz jockas #24493 üzenetére
Igen közben rájöttem a dolgokra. A végén a gamiles címet töröltem ki az ms accból, majd létrehoztam ezzel a címmel új ms acc-ot. A gmailt is felveszem kapcsolatokba és akkor lesz hotmail meg gugli névjegy szinkron is. Mailezni gyakorlatilag nem hiszem hogy fogom ezt használni, max a meglevő címeimet beteszem a gmail alá, ha jön valami majd csipog
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Laslow
senior tag
válasz jockas #24544 üzenetére
Igen, ez egy kényelmetlensége a WP8-nak. Kb. 2 sornyi kódnál nem került volna többe a MS-nak, hogy bekapcsolt rezgő mód esetén is felkínálja a Néma módot.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen