Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Képátlót növelhet az Apple Watch 10
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Anbernic RG556 kézikonzol teszt
gp Az Anbernic felsőpolcos terméke alig 80 000 forintért kínál kompakt és kényelmes megoldást a PS2-es és régebbi konzolok játékainak futtatására.
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
Na most azt a pletykát mennyire lehet komolyan venni, hogy a Spartan /aminél volt az a hír, hogy egy új böngésző lesz/, az valójában különféle böngészőket tud majd futtatni önagában?
Tehát hogy 4 lapot nyitsz meg, és az egyik lapon a Firefox, a másikon az Opera, a harmadikon az IE, a negyediken meg a Chrome fut? -
Pearce
aktív tag
válasz Burt1793 #60074 üzenetére
"Mindegy, engem nem tudsz meggyőzni,"
LOL
Leírtad, hogy :"csak az, hogy szar az s5, mert nem tetszik az ui szar indok."
Majd ő leírta kifejtve, hogy mi a problémája /Knox, hátlap, szoftver, stb./ és erre te benyögöd, hogy nem tud meggyőzni?? Bazz, hol akart ő meggyőzni??
Mellesleg meg király, hogy vesz valaki egy alsó hangon 200 ropis telefont és az az egyik előnye, hogy van rá 55 launcher...egy 200 ropis telefonnal még mókoljak, persze...[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz Burt1793 #60103 üzenetére
És akkor most kit akarsz meggyőzni? Tudod, olyan az egész, hogy itt a wp-s szakmai topikban véded meg a doidot, hogy "hát így jó a droid" meg úgy jó meg nem is lassú meg a launcher is frankó meg a wp-nek baromi idegesítő hibái vannak. Akkor miért nem azt használod? Hisz akkor ott minden jobb ezek szerint. Úgy is van olyan telefonod.
Vagy akkora erőművel se olyan smooth a kukarobi?(#60115) Burt1793
"akkor majd örülni fogtok neki, ismerem ezt."
Miért, talán jövőbelátó vagy? Én pl. nem irányítanám a telefonommal a tv-t meg nem tecsőznék vele.
A kolléga meg igen. Ezeket hívják eltérő szokásoknak. -
Pearce
aktív tag
válasz Ádám16 #60432 üzenetére
"akkor hol vannak a high-end készülékek? "
Nyilván lesznek high-end készülékek is, de a potenciális vásárlók nem a 150 meg 200 ropis telefonok közül választanak. Most az alsóbb rétegekbe szánt készülékeket nyomják, hogy terjedjen a platform.
1030 meg nem úgy volt, hogy nem lesz? Rétegtelefon meg nem is fogyott sok belőle.
-
Pearce
aktív tag
válasz petrasgabor #62833 üzenetére
"Zune szerint nincs csatlakoztatva eszköz."
Felejtsétek már el a Zune-t! Az Win8-as oprendszerű telefonhoz már nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz joccadoki #64068 üzenetére
User error, ennyi.
Mellesleg jó lenne már, hogy ha 2-3 éves hírek /merthogy a 7.8-as telefonok 8-ra NEM frissíthetősége is már ennyi éves/ is eljutnának a kevésbé tájékozottabbakhoz. 2-3 év, basszus, nem fél év! Vicc, hogy manapság még ez felmerül egyesekben...de azért látatlanban telefont szerezni az megy. -
Pearce
aktív tag
válasz erahurka #66645 üzenetére
"Utálom mikor megjelennek a fanboyok itt verni a nyáluk milyen túlárazott fos az iPhone, bezzeg a Lumiák."
Miért, nem túlárazott?
Btw én meg azt utálom, hogy folyamatosan csak a panaszkodás megy. Ez szar, az szar. Bazzeg, akkor válts, ha annyira szar minden a wp-n. Nem a te vásárlásodtól fog az MS a csillagok közé repülni, meg nem a Béla vásárlásától meg nem a Feri vásárlásától. Kvázi tök mindegy, hogy hazánkban vesznek-e akár 1 db Lumiát is.
Amerika a lényeg, az MS is arra koncentrál. Mi Magyarországon semmit nem befolyásolunk.[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Ez egy wp-s topik, srácok, mit vártok, hogy folyamatosan csak szidjuk a rendszert?
Akit zavar, hogy egy wp-s topikban a wp-t szeretik a felhasználók és arról mondanak pozitív dolgokat, az eltévesztette az ajtót.
Amúgy meg persze, hogy felborul a rend, amikor 2 napja is az volt valakinek a legnagyobb problémája, hogy miért nem ismeri a szótár a "Lumia" nevet...omg -
Pearce
aktív tag
válasz Burt1793 #66708 üzenetére
"vagy ha valakinek tényleg ennyire bejön, menjen máshova dicsérni"
A szakmai-n kívül máshova? Na ne röhögtess. Amúgy Burti, te már frankón bemutatkoztál a 930-as topikban...
(#66709) kolosanyi
Senki nem fanbojkodja túl magát. Most Vodar tolt egy erősebbet, visszanézve meg nem tudom, mikor volt az iPhone szintjére emelve a wp. Mindenki tudja, hogy nem tökéletes, de ez a folyamatos hisztizés, mint a fürdős...
Amúgy meg a ha annyira szenvedés a wp, akkor lehet váltani. Ott a droid, amit Burti az egekbe emel, mert hát annyira jó, annyira szuper.(#66710) Crytec210
Nem a hozzászólásnövelés a célom...
(#66711) local1
Akkor fikázd halálra, ha te ettől vagy boldog, az biztos előbbre visz. Ezt unták meg a 930-as topikban is, hogy folyamatosan ment a sírás a lilulás meg az elálló üveg miatt. Nem volt elég egyszer beírni, be kellett 500-szor, akinek meg nem volt semmi baja, neki se hitték el. Most ez mit visz előre, ha beírod egy csomószor, hogy gyengébbek az appok? Semmit.
Amúgy ki nevezte hazugnak azt, akinek hibás? Ahogy én láttam, inkább az van hazugnak mondva, aki nem fújja a mantrát, hogy az IE milyen szar. Érdekes, hogy vannak, akiknek semmi bajuk vele. Biztos csodakészüléket fogtak ki...[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
válasz mirci18 #80275 üzenetére
Microsoft véleménye az, hogy ebben az évben javítgatják folyamatosan a mobilos os-t, raknak bele új funkciókat és következő évben hozzák ki a Surface telefont.
Persze, jövőbelátó barátunk biztos meg tudja mondani, mikor kaszálják el a Win10M-et, ha az már annyira egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz mirci18 #80279 üzenetére
"Amíg nem jön ki az új platform addig az elkövetkezendő egy évben ki fog telefont venni egy tetszhalott platformon?"
Milyen új platform? A 10-es az új rendszer. És vannak nagyobb frissítéshullámok /Treshold, Redstone 1, 2/
"Addig nem kéne ugyanúgy appokat fejleszteni?"
Milyen alkalmazásokat? MS írja meg az official youtube alkalmazást? Ez a fejlesztők feladata.
"Vagy megelégszenek az üzleti ügyfelekkel vagy éppenséggel más gyártóknak adják ki a telefongyártást ők csak a szoftvert adják."
Igen, ez a terv, kb. nem tudom már, hány alkalommal ezt nyilatkozták. Ők adják a szoftvert, az OM gyártók meg a hardvert. Ha a partnerek nem gyártanak, majd gyártanak ők telefont. Ezt is elmondták.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz bluemirage #81190 üzenetére
Figyi, mit rugózol ezen annyit, hogy minden héten beírod ezt ide, hogy mennyire alacsony a platform részesedése?
-
Pearce
aktív tag
válasz bluemirage #81196 üzenetére
"Mert a telefonok és az OS fejlesztése (még ha meglepő is számodra) üzleti alapon folyik. "
Ki beszélt itt erről? Egy egyszerű kérdést tettem fel: minek kell egy szakmai topikba minden héten beírni, hogy jaj, 1 % alatti a részesedés, jaj, a fejlesztők, jaj,jaj,jaj? Ha ennyire nem tetszik, vegyél almát, SE-t, az most úgyis szuper, nem? Hisz elérhető áron van, te írtad. Cirka 150-180 ropi.
A BB-t meg nem egy szint az MS-sel.
Ha meg már szerinted megvan a dátum, akkor el is lehet ásni az os-t. De várj, hisz a Bing, az X-Box és a Surface részleg is évekig csak nyelte a pénzt, bukás volt mindegyik és láss csodát, egyiket se kaszálták.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
válasz tomboy0013 #83963 üzenetére
Várom a magyarázatot.
-
Pearce
aktív tag
válasz tomboy0013 #83966 üzenetére
Tehát nincs magyarázat, szuper. Szerintem legközelebb gyere olyannal , aminek van is köze ahhoz, amiről éppen folyt a beszélgetés. De persze csak ha nem nehéz...nehogy erőlködés legyen belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Pearce
aktív tag
"ha ez így megy tovább lefogják lőni ezt a rendszert"
Már több embertől is olvastam ezt, de nem értem.A mobilos rendszer az asztalival együtt jön most már ki. Az MS már nem fog gyártani több Lumiát, a Surface alá akarják bevinni a telefont is. Ha kiad évente 1-2 telefont, a rendszer attól még él. Ha most a vállalati szegmensre akarnak koncentrálni, akkor azokon is csak win10m lesz, nem más. Így mi értelme lenne lelőni? Ha már valaki borúlátó akar lenni, akkor mondja azt, hogy alkalmazások nélkül fog maradni a platform, mert ez benne van, de az, hogy elkaszálnák?
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Felkészül a Surface Phone: Qualcomm’s Snapdragon processors to support full Windows 10
-
Pearce
aktív tag
Véletlenül kiment néhányaknak Fast-ra a 14998-as.
Eddig ezeket lehet tudni:
- Faster Windows Hello: cut out animation
- Glance screen: turn off the feature when charging
- Settings → new ‘Apps’ menu
- The ability to reset apps
- Feedback from every Settings page
- View 3D (Preview)[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
-
Pearce
aktív tag
válasz zsoltzsolt #93788 üzenetére
Deskopra vonatkozik, a fejlesztők miatt került fel. Még Prohardver-es cikk is volt róla: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen