Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Ha felrakok egy custom rom-t akkor hogyan oldható meg, hogy minden telepített programom ismét automatikusan telepedjen és ne kelljen minden kézzel felrakni ill. játékoknál hogyan marad ak meg az elért eredmények?
-
Pikkolo^^
addikt
WP8 tud telefonköyvben T9-es keresést? WM tudta, WP már nem, erős visszalépés volt ez is.
A WP7.hu L920 teszt eléggé semmitmondó lett, szerintem. Az alap funkciók fejlesztéséről és tesztjéről ismét semmi sem derült ki. Nem fogadott hívás esetén tud pittyegni vagy villogni valamelyik gomb?
Aki munkára használja a telefont és napi 1-3 órát beszél annak a kamera, játék betöltési sebességek másodlagos dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A kezdő ár az egy dolog. Majd meglátjuk mennyit esik 3 hónap alatt.
A 820 ára irreálisan magas a 8X-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Az érzékeny kijelzőért én sem, viszont az OIS-ért adnék pénz mert nagyon sok esetben hasznos.
-
Pikkolo^^
addikt
Van olyan keep alive aminél tényleg nem kapcsol le a wifi? Most próbáltam ki egyet, de az nem működött. Este óta 2 levelem jött, de csak a feloldás után töltötte le őket.
-
Pikkolo^^
addikt
Legutoljára Samsung Omnia 7 esetén ismerkedtem a WP-vel és akkor a multitasking hagyott némi kivetnivalót maga után. WP8 alatt ha megy a navigáció és bejön egy hívás akkor a háttérben futtatja tovább a navit és rögtön mutatja az utat ha visszaváltok? Ugyanez a kérdés vonatkozik a sport tracker programra is, veszi az utat miközben telefonálok?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz CyberPunk666 #21217 üzenetére
Remélem tényleg így van :-)
-
Pikkolo^^
addikt
Az Én csempénél nem jelennek meg az FB-s események csak az én legutolsó megosztásaim. Ez mitől lehet? Tavaly 7.8 alatt nem volt ilyen gond. Ráadásul a Twitter sem jelenik meg (azt mondjuk korábban nem próbáltam).
-
Pikkolo^^
addikt
Beragadt a beszédfelismerésnél a nyelv letöltése, tegnap óta tölti, de semmi sem történik. A telefon korábban már újra lett indítva, de az sem oldotta meg. Valójában semmit sem tölt le. Hogyan lehet ezt rendbehozni?
-
Pikkolo^^
addikt
2 nap FB chat után az a tapasztalatom, hogy minden teszt üzenet megjött, azonban 3 normál üzenet mégis csak becsúszott ami nem ért célba. A viber esetén eddig minden megjött és jelzett is. Ez persze a jövőben változhat
-
Pikkolo^^
addikt
Hely alapú szolgáltatásokkal kapcsolatos program van WP-re? Pl. ha hazaérek akkor bekapcsolja a wifi-t, kikapcsolja a BT-t, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm mind a hármótoknak.
-
Pikkolo^^
addikt
Emlékeim szerint a WP7 megtanulta a szavakat amiket használtam, azonban most WP8-on ezt nem tapasztaltam. Ez beállítás kérdése, vagy nem tudja megtanulni. Esetleg lehet hozzá. Külön nyelvi file-t rakni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Pikkolo^^ #21898 üzenetére
Beragadt a beszédfelismerésnél a nyelv letöltése, tegnap óta tölti, de semmi sem történik. A telefon korábban már újra lett indítva, de az sem oldotta meg. Valójában semmit sem tölt le. Hogyan lehet ezt rendbehozni?
Még mindig tölti a nyelvet. A HR-en kívül van rá megoldás?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22185 üzenetére
Az kevésbé érdekel. Inkább az, hogy egyáltalán nem akar működni, mert a korábbit tölti.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22212 üzenetére
Kiválasztottam, hogy angolul kívánom használni a beszédfelismerést és elkezdtem vele letölteni, de már több, mint egy hete folyamatosan azt tölti. Azóta már volt újraindítva, de természetesen nem oldotta meg a helyzetet.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22214 üzenetére
Azt kihagynám, főleg ha megadja magát
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest