- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Akkor javítottak valamit, mert februárban még az 550-en volt fagyás, random újraindulás, felvehetetlen/letehetetlen hívás is bőven. Nem egy, nem kettő, nem 10 telefonon. Én azt senkinek sem ajánlanám, bármekkora a keret.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
A jó még: - telefonálni azért erősen véleményes. Legalábbis februárban (amikor otthagytam a platformot) a hívásfogadás - megszakítás erősen problémás volt L550-en, egy olyan 20-as minta tapasztalataiból merítve.
(Ennyien cseréltük le akkor droidra/IOS-re, mivel már alapfunkciókkal gondok voltak).
Persze azóta javíthatták."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én annak idején úgy csináltam, hogy új MS fiókot hoztam létre, ahol gmailes címet adtam meg.
Tökéletesen működött 8.1-en és 10-en is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Vajon mi köze lehet az Outlook accountnak az Outlook beállításokhoz?
Valószínűleg tanúsítvány hiba.
Nézd meg, be legyen állítva az SSL a kimenő és a bejövő emailekhez is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Chuck Norris #96404 üzenetére
Előrébb is tart. Egy alsós Huawei működik a dobozból kivéve...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz betegphiu #96381 üzenetére
Az 532 nálam atomstabil volt 8.1-gyel és 10-zel is.
És gyorsabb is volt 10-zel, mint az 550, ami eleve azzal jött ki...janeszgol: én most párhuzamosan használom a két, még élő OS-t. Bár kétségtelen előnyei vannak az IOS-nek, szívesebben veszem kézbe a droidot. Root, főzött rom, ilyesmi nélkül, teljesen gyári 7.0-val.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
SoundLink micro vagy ilyesmi? Az csak egy BT hangszóró, nincs saját memóriája, a telefonod zenéi szólalnak meg rajta.
-
-
-
scyllarus
veterán
Semennyire, sima ügy lesz. Én is így használtam a WM-et, névjegyek Gmailben, a MS azonosítóm is a Gmailes címemmel hoztam létre anno (éreztem én, hogy így lesz jó... )
Költözéskor simán jöttek a névjegyek, az MS alkalmazások adatai (pl. OneNote jegyzeteim) is megvannak.
Az SMS-ek is áthozhatók az Import SMS from Windows Phone alkalmazással. (WM-on letöltöd, beépül a gépházba, backup-ot nyomsz, átküldöd a droidra, ott beolvastatod a Playről letöltött verzióval.)[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Én engedek mindent. Így, hogy már nem okoz gondot, ha elszúrnak valamit, menjen csak, lássam, hol tartanak
-
scyllarus
veterán
Hát, nem igazán. Mivel céges teló, megvan (amíg le nem cserélik, ami jövő év elejére várható).
Azért minden nap bekapcsolom, megnézem, van-e frissítés a rendszerre vagy a programokra, ha van, lefrissítem, kipróbálom, mi változott. De kb. ennyi."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Megértem, de szerintem nem lehet. Illetve ha felfelé suhintasz egyet a navi soron alul, akkor eltűnik, de értelemszerűen mindhárom.
-
scyllarus
veterán
Szerintem igen. Mintha kicsit fluidabb lett volna tőle az 550, új hibát nem tapasztaltam.
(Egy hét tapasztalata, azóta én is droidra menekültem...)[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz egykori #95457 üzenetére
Szintúgy (Gmail névjegyek). Csodálkoztam, hogy nálam nem jelentkezik a gond, de te megmagyaráztad.
Nekem ma nem volt Outlook frissítés, 10.28-án volt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz laceszgamer #95441 üzenetére
"Szórakoztam a beállításokkal is, mármint hogy miket jelenítsen meg, de ugye az csak annyi hogy azokat lehet rejteni amikhez nincs telefonszám." - Nem, dehogy csak annyi. Ott tudod kijelölni a fiókokat is, ahonnan megjelenítse, pont így jársz, ha kiveszed a pipát az elől a fiók elől, ahol valójában tárolod a névjegyeket.
Persze, lehet, hogy az előbb leírt szerverhiba volt a ludas."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz pprod94 #95428 üzenetére
Én olasszal próbáltam, az elég használhatónak bizonyult.
Egyébként igazad van, inkább csak arra jó, hogy tökismeretlen szövegnél sejtsd, hogy miről van benne szó."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Jaja, szinkronba hozták a PC-vel, az 1709-es verzió a FCU mindkettőn.
-
scyllarus
veterán
válasz MasterMark #95314 üzenetére
Úgy látszik, mert az 550-ben benne van
-
scyllarus
veterán
válasz Bogyó bá' #95299 üzenetére
RP ringen már kint van egy hete, én le tudtam tölteni. Innen szerintem már nem vonják vissza, ezen vagy legkésőbb a jövő héten ki fogják rakni publicra.
Amúgy teljesen használható lett.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Lekopogom, a FCU eddig jól muzsikál nálam.
-
scyllarus
veterán
válasz karway #95283 üzenetére
Nem, de hasznosnak tűnik. Letöltöttem, ha úgy hozza a sors, ezt fogom kipróbálni a wdrt helyett.
Köszi a tippet!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Kin Tan Te #95276 üzenetére
#95264-as hszben pont írtak róla.
-
scyllarus
veterán
Egy darab színes ikon van. Az mindenképpen elüt a többitől, akármi is a háttér. Sőt, egyszínű háttérnél még zavaróbb lenne.
Amúgy maga a rendszer mintha fürgébb lenne, némi akkuidő-csökkenés mellett. Persze, ez csak pár óra tapasztalata. Majd a BT kapcsolatra leszek kíváncsi, reggel kivételesen nem használtam a kocsiban.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Ezen nem fognak, benne van a changelogban, ezt direkt csinálták ilyenre...
Amúgy egyelőre nincs rá panaszom, de volt rá idejük, nem hinném, hogy a következő egy hétben nagy varázslat jönne.Normálként nincs kint, de RP ringen már igen, szóval nemsokára jönni fog."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Felraktam tegnap este ezt a csodálatos FCU-t. Egyelőre tesztelgetem, de ami elsőre szemet szúrt: ki bólintott rá, hogy az Áruház ikonját lecseréljék erre a színesre? Most az egy dolog, hogy úgy néz ki, mintha a négyéves Döncike rajzolta volna zsírkrétával, de a sok monokróm ikon mellett teljesen tönkreteszi a kezdőképernyő konzisztenciáját. Az MS minden eszközt bevet a maradék felhasználók elüldözésére, már nem csak hibás, de ronda is a rendszer...
-
scyllarus
veterán
válasz MasterMark #95228 üzenetére
Nem, abból van, hogy: "Microsoft’s Joe Belfiore has just confirmed that Windows 10 Mobile is never going to get new features".
Azért a nincs fókuszban vagy leállnak a fejlesztéssel nem éppen ugyanaz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Érdekes, nekem tervezés közben kilép, legalább fél éve nem tudom életre kelteni. Volt már újratelepítés, WDRT+ újratelepítés többször, Insider összes ring, release csatorna, akkor sem tudom hónapok óta működésre bírni.
Valaki írta az Áruházban, hogy a fizetős útvonalak elkerülésének bepipálásával megszűnik ez a gond. Kipróbáltam, nem szűnt meg. Plusz mivel 95%-ban autópályán megyek mindenhová, ez nem is opció, csak kíváncsi voltam.
Droidon a mai napig azt használom, hibátlan. Itt is az volt a legjobb, amíg működött.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Ez itt a nagy kérdés. Hogy várhatja el az MS, hogy a többször hitegetett és csúnyán átrázott felhasználók belevágjanak egy drága prémium termék vásárlásába? Még ha tényleg szuper cucc lenne is, ki bízna bennük még egyszer?
Az emuláció meg tudjuk milyen. Bizonyos esetekben lehet megoldás, de pont egy telefon esetében, ahol elvárás az azonnali gyors működés (hiszen ha ráérne, ott a tablet/laptop/desktop) nem hinném, hogy sikeres koncepció.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Lássuk be, az alapvető alkalmazások érdekes módon hasznavehetetlenné válása nem a MS érdekei ellen való. A cégnek most már minden hibajavítás és patch csak kiadás, ami sosem térül meg. Minél hamarabb elszöknek a felhasználók, annál hamarabb megszűnik ez a teher.
Ezek a tények. Mindenki levonhatja a saját következtetéseit.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Miután állandóan újraindult magától (az asztalon hevert, sim és hálózat nélkül), így kiléptem az insiderből.
Olyan mindegy, mi van rajta, már nem használom.
Nem sokáig voltam FR-en, de az utóbbi időben a FCU miatt elég sűrűn jöttek (1-2 hetente)fjani1981: 40k-ért már nagyon jó droidokat lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Nem fognak megjavulni. A Fast Ring instabilabb, mint valaha, pedig ott elvileg már az RTM FCU build van..
-
scyllarus
veterán
válasz hdtomi #95069 üzenetére
Droidon ingyenesek.
Attól függ, melyikre gondolsz, az Outlook, Onedrive vagy az MS Launcher ingyenes.
Az Office ingyenes verziója megnyitni, szerkeszteni, létrehozni is tud, de nem teljes funkcionalitású, ahhoz Office 365 előfizu kell.[ Szerkesztve ]
-
-
scyllarus
veterán
Nem tudom, miért szidjátok a Microsoftot. Korrekten betartotta az ígéretét, megmondták, hogy a céljuk az egy Windows. Megcsinálták, már csak egy van, az asztali
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Szombaton nekem a Fast Ringen lévő telómról egyszer csak elment a mobilnet. Újraindítás, ki-bekapcsolás, SR nem segített. Áttettem a kártyát egy másik telóba, ott ment hibátlanul.
Ez sok jót nem jelez a F.CU-ról, ugye elvileg RTM állapotban van..[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #05304832 #94923 üzenetére
Úgy, hogy okostelefont akarnak használni. Innentől meg csak két lehetőség van. És ha BG-nek megfelel, talán nekem is jó lesz a droid
-
scyllarus
veterán
Most már nekem sem jó. Akkor várok.
Más: [link]
Hopp, megelőztek, nem frissült az oldal, hiába nyomtam rá...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Nekem az Áruházat nem tudta frissíteni pár napja. Be kellett állítani a régiós beállításoknál, hogy a területi formátum ne a telefon nyelvével azonos, hanem direktben Magyarország legyen. Azóta jó.
-
scyllarus
veterán
Csak hogy valami jót is írjak, az utolsó frissítés óta nem szakadozik a BT kapcsolat az autó fejegységével. Pedig nem láttam ilyesmit a changelogban, lehet véletlenül csinálták meg
Persze az továbbra is megoldhatatlan feladatot jelent, hogy ha hangpostára megy a hívás, akkor le lehessen tenni a kormányon lévő gombbal..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Halotti toron nem illik veszekedni.
Mindenki csendben gyászoljon."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94791 üzenetére
"de a w10m rs2 telefokat inkabb csak telefonkent egy ket extra funkcioval lehet szemlelni , hasznalni" - Sajnos még ez sem mindig jön össze. Rendszeresen előfordul, hogy a kollégáimmal nem tudjuk felvenni vagy letenni a hívást...Megjelenik a felület, de nem érzékel, csak kapargatjuk, mint a hülyegyerek. A BT csatlakozási gondokról a múltkor már írtunk. Szóval "csak" telefonnak sem az igazi.
És a 8.1-et imádtam én is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
Én ezért használok egy ötéves droidot most..
Ha kocsiban ültem, a Nissan gyári BT időnként megszakadt 3-5 másodpercre (az is magától visszacsatlakozott).
Ha a hívásom hangpostára futott, nem lehetett a kormány gombjaival letenni többet. Mindig 3-at csengettem, aztán leraktam, ne szaladjak bele újra és újra.
A minden szempontból elavult, házilag alaplapcserés vacak meg hibátlanul működik.
Azt már nem is mondom, hogy a legfrissebb, teljes funkcionalitású appok is működnek, már amelyik még hajlandó 4.1-es droidra feltelepülni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94726 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy az addig szól, amíg a fejlesztők dolgoznak erre a platformra...
Ha véget vetnek a windowsos verziónak, akkor addig tartott. Lifetime = WM program lifetime."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
-
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94673 üzenetére
Ezt tanítgathatom, de minek. Legalább 100 emailt írtam már vele, amiben aláírásként András szerepel (mivelhogy így hívnak ).
Ha elkezdem írni, hogy and, a következő javaslatok szerepelnek: andi-and-ans-amd-ams- Andi. A 101-nél is.
Érdekes, a droid a 3. után megtanulta. Az ans és az ams fogalmam sincs mit jelenthet. (Na jó, az első évek franciául)
A névjegyzékben keresve sem képes Andrást felajánlani 3 betű után, pedig van pár a kapcsolatok között.
Innentől ez kuka. Jelen állás szerint előbb szűnik meg a platform, mint ez megtanulja"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94671 üzenetére
Magával a billentyűzettel nekem sincs gondom, de a szótár az katasztrófa nálam.
-
scyllarus
veterán
válasz spiderpig820 #94669 üzenetére
A W10 billentyűzet javaslatai konkrétan vicc kategória, ennél még egy palatábla is öntanulóbb.
-
scyllarus
veterán
Ja, meg az új mézesmadzag, az Andromeda OS..
Sajnos már hiteltelen az egész, ígéretek vannak, de valahogy nem valósulnak meg soha.
Pedig a 8.1 idején bíztam nagyon a jövőben."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz juuzer #94609 üzenetére
A xiaomit már nem kell agyonromolni, pont ez a lényeg.
De a témaindító írásodban nem volt arról szó, hogy csak nosztalgiázásra kell a WP. Páran meg akartak óvni attól, hogy kidobd a pénzedet, mert ha csak ilyen telód lenne, az bizony az lenne, hiszen az okostelefonos funkciókat nem vagy korlátozottan kapnád meg annyi pénzért, amennyiért jó megoldást is vehetnél.Természetesen más platformok sem hibátlanok, de azért reálisan nézve elenyésző mennyiségű probléma van ott ehhez képest...
A te eseted más, akkor a 735-re szavazok én is.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #05304832 #94580 üzenetére
Ez sajnos felhasználói szokásoktól függ. Hiába maradna az ember 8.1-en, ha ott nincs pl. messenger és skype.
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94570 üzenetére
Így, hogy már nem elsődleges teló az 550, átmentem Fast Ringre. Azt kell hogy mondjam, eddig jobbnak tűnik az rs3, mint a CU. (Mondjuk nem volt magasan a léc )
-
scyllarus
veterán
válasz janeszgol #94568 üzenetére
Papíron erősebb.
Igazából még úgy sem.AnTuTu 0.8.0 beta eredmények
Benchmark Microsoft Lumia 650 Nokia Lumia 735
Memory 768 pont 724 pont
CPU integer 5481 pont 4880 pont
CPU float-point 4896 pont 4720 pont
2D graphics 500 pont 492 pontBocs, lusta vagyok formázni
A 8.1-et meg én is imádtam, de szisztematikus munkával használhatatlanná teszik.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz juuzer #94565 üzenetére
Ha az amoled fontos (én is ilyen vagyok) akkor Lenovo P2...
De ha mindenképp a fenti kettőből akarsz választani, akkor 650."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Beállítások -Személyre szabás - Navigációs sáv - A képernyő kikapcsolása a navigációs sávra való dupla koppintással.
-
scyllarus
veterán
válasz univerzita #94484 üzenetére
Ha HERE, akkor még 8.1-en vagy.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz betegphiu #94465 üzenetére
Igen, én is észrevettem, eltűnt a hetek óta meglévő, nem létező 1 db frissítést jelző ikon.
Amúgy elég gyors is maga a teló, rosszabbra számítottam."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz btudos #94457 üzenetére
Tök jogos, bocs. Privátban akartam válaszolni, csak nem figyeltem.
Most, hogy már nem elsődleges telefonként szolgál az 550, átmentem FR-re, kíváncsi vagyok a közeljövőre"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94455 üzenetére
Ezt nem is vitatom. Az eredeti felvetés az volt, hogy kell a vas a LOS alá. Erre reagáltam, hogy szerintem a 410 elég lenne neki, pedig az sem egy atomerőmű. Lehet, nemsokára tényleg kiderül, a lányom már néha panaszkodik a gyári szoftverre
-
scyllarus
veterán
válasz janeszgol #94453 üzenetére
Nem tudom megmondani. A gyerekeknek van ilyen telójuk, letöltöttem a legfrissebb LOS-t, ha esetleg elegük lesz a nem frissülő gyári 4.4-ből, de még nem cseréltem egyiken sem. Vész esetére van meg.
Azért a 4 magos 410-en gondolom jobb lenne, és azt sem nevezném erőgépnek."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94451 üzenetére
Dehogyis, Huawei G620S-re is van, S410 + 1GB nem éppen bivaly hardver.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #94440 üzenetére
PC-re most jön, telón nem mutatja egyelőre, hogy lenne.
Vegha: neked akkor nem jöhet, CU kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Részlet a mai Nokia 3 tesztből itt a Mobilarénán: "aminek a jó szándékú bughalmaz, a Windows 10 Mobile, majd a fejlesztők elfordulása lett a vége."
Ez egy - elvileg - elfogulatlan vélemény."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz juuzer #94380 üzenetére
650-735-640 szerintem a sorrend. (Mondjuk nálam az amoled sokat számít)
Az 550-et felejtsd el gyorsan.
650-et láttam már 37-ért is újonnan."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Szórakoztató olvasnivaló: WoA
-
scyllarus
veterán
Vegyünk most Windows mobilt? rovatunk mai híre:
[link][ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Targonca5674 #94254 üzenetére
Én úgy látom, ez a TV wifis. Akkor nem kell hozzá semmilyen kütyü. A Lumián 8.1 vagy 10 van?
-
scyllarus
veterán
Mindeközben: MA hír
-
scyllarus
veterán
Az elfogulatlanságáról híres Windowscentral meg a főoldalon hozza a cikket, hogy kell MS fiókot törölni.
Ők is belátták végre."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Na, megjött a szép üzi. A LinkedIn app ugye már egy ideje nem elérhető az áruházban, most megírták, hogy akinek megvan, az se örüljön sokáig, mert 08.31-től nekik is lesz egy szép döglött csempéjük, ami nem indít semmit.
De semmi gond, böngészőből elérhető a weboldal, és még le is írják, hogy kell kitűzni a kezdőoldalra.
De jó, hogy ezt is megvették"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94125 üzenetére
A Gépház-rendszer-Értesítések freeze javult valamennyit, minimális fagyás van csak a menüpontba lépés előtt.
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94123 üzenetére
Ne viccelj, nagy javítás volt, a koreai kézírás hibája már a múlté!
-
scyllarus
veterán
Vicc lett volna. Csak arra utaltam, hogy a 8.1 sokkal stabilabb és gyorsabb volt nekem is, szívesebben használnám azt, ha lehetne.
Szerk.:550-ről beszéltem. SOHA nem volt rá 8.1, 10-zel jött ki....[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Jön a havi frissítés, akit érdekel.
(Tényleg, valaki nem tud hekkelt 8.1-et 550-re? )[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Amazon Fire TV stick/box
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest