Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
ph Az első PlayStation harminc éves évfordulóját ünnepli a japán vállalat.
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
jo, de ez megint egy erdekes megoldas.
amugy esszel a 8s vasarlasa eseten:
"Memory (RAM). Some apps and features won't work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer's website or your phone's documentation."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
nem en voltam, itt irjak.
de legalabb tenyleg jol ertettem, a data sense-hez kell szolgaltatoi tamogatas...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
Nekem méretben (igaz ebből tudnék engedni) és árban a legjobb alternatíva (külsőre meg nagyon bejött a fekete/fehér kombó) a 8S volt. Viszont így, hogy kvázi herélve van (jobban a RAM miatt, ugyanis amúgy sem tophardver) sajna felejtős.
Jó, idén tuti, hogy nem cserélek, szóval mehet le még pl. a Nokia ára. Ugyanis nekem a 8X nem tetszik, a Nokia 820 olyan áron nem kell, meg van pár dolog, ami nem tetszik benne.
Szóval marad így a 920-as Lumia, ami bejön, még a méretével is megtudnék barátkozni, viszont lehet február/március környékére nem igazán megy le az ára.
Na és mivel felhoztam az árát, nekem annyit (120+ lesz szvsz bőven az ára jövőév elején is) a váltás nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Gabesz77
senior tag
Meglátjuk. Most egyelőre úgy tűnik, hogy inkább arra koncentrálnak, hogy az egész Win 8 felület egységes legyen. Ami jó dolog, de valljuk be, hogy a legtöbbünket nem igazán érinti. Pont abban kéne nagyot virítani, amit mondasz: alkalmazások. Ez az , ami ide-oda csábíthatja a felhasználókat, s ebben eddig szerintem gyenge a MS.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Integrale
veterán
Jó ár, csak 80 körül szántam a váltásra, reménykedtem benne, hogy a 8X is beesik e köré, de így marad a 8S, mert amíg a Telenornál leesik az ára az kb 1 év (lásd Titán)
Igen pont abban a csomagban vagyok, szerintem jogosan vártam 80k-ra a telefont!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
MODERÁTOR
Lalll és Blyan:
Akkor veszek Nokiát (L920), ha rendben lesznek azok az appok nagyjából, amiket iOS-en is használok.ezekből már eddig is nagyjából működött:
twitter, facebook, kik messanger, hvg, skydrive, whatsapp, vimeo kliensAmi hol működött hol nem:
foursquare, 9gag kliens, rendes YT kliensAmi abszolút szar volt, vagy nem létezik jelenleg WP7-re de nekem nagyon fontos:
viber, egy AVPlayer (iOS) vagy RockPlayer (droid) szintű videó lejátszó, skype - ezt ugye tudjuk hogy elvileg nagyon jó lesz, Waze, teamviewer kliensAmi viszont a legjobban bassza a csőröm, hogy működjön a rohadt notification rendszer. Ha az nem fog olyan patentül menni, ahogy iOS-en vagy droidon, akkor marad az iOS
plusz az MS vesse be minden befolyását a szoftverfejlesztőknél, és igenis követelje meg, hogy a droid / iOS kliensekkel párhuzamosan EGYSZERRE jelenjen meg a WP verzió is, mert az hogy egy tetves angry birds seasons pl. 1 évvel megjelenés után sincs meg WP-re egy kicsit cinkes (nem kell szó szerint az AB-öt alapul venni, de értitek a lényeget).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
ha van wifi a gépen, akkor tudsz belőle hotspot-ot varázsolni, csak kell hozzá egy segédprogram, mindjárt megnézem mi volt az
szerk: http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/WiFi-HotSpot-Creator.shtml próbáld pl ezzel
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Mathematics
csendes tag
Ezt jó hallani. Nekem sincs sok bizalmam az Android irányába, de úgy tűnik nincs más választásom. A Windows Phone 8 -ról hallottak számomra csalódást okoztak (drukkolok, hogy a későbbi rendszer jobb legyen), az iPhone 5 nagyon drága, pláne hogy én a Telenorral szeretném használni.
Az egyetlen reményem a Nexus 4-ben lévő nagyon-nagyon erős hardware, és a Google által kiadott remélhetőleg stabil Android. A UI valószínűleg nem lesz olyan szép, de mint írtam nem tűnik úgy, hogy lenne más választásom.
Most egyébként egy LG Optimus 7 -et használok.
-
blex
senior tag
-
legiaap
nagyúr
Én valahogy a memória bővítés ellen vagyok. Még valahogy az van bennem, mint anno a droidnál, hogy lassabban olvassa be róla a dolgokat. Hiba forrás lehet.
Az akksi lehetne nagyobb, de 2000-nél nem igen léteznek nagyobb gyári akksik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dzsosy
senior tag
-
félisten
-
catroot
veterán
Ha csak rólam lenne szó, akkor azt mondám, hogy ok. Csak hirtelen kézbe véve hármunknak nem volt annyira szembetűnő az a 40g különbség.
De itt jegyezném meg, hogy mindkét teló önmagában nem a könnyű, légies kategóriát képviseli.
Ettől neked lehet még nehéz a 150g is zsebben, nincs ezzel semmi baj. Nekem is külön élvezet lenne nyáron rövid gatyában hordani
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
veterán
Azért a full műanyag erős túlzás, lévén valami csak felveszi wireless charging közben az áramot
(Igen, értem hogy azt akarod mondani hogy az egész ház műanyag, de mondjuk ez nem az SGS3 féle tejfölösdoboz akkor sem )
Én SGS-ről váltottam, 2 napomba telt megszokni hogy k**va nehéz ahhoz képest a HD7, azóta meg se érzem, sőt.... Megszokás kérdése az egész, huzamosabb használat során eltűnik a különbség.
Nagyon harapós kedvedben vagy ma, pedig nem akar senki se bántani
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Epson nyomtatók
- Akciókamerák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen