Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
Hozzám került egy 920 amin nem működik a visszalépés nyíl, hogyan tudom rávarázsolni a navigációs sávot? Emlékszem még mikor kijöttek az első w10m verziók mindig ki kellett kapcsolni, hogy ne zavarjon
Sysapp Pusher -> touch jutott csak eszembe, de nincs benne ez a funkció. (w10m 586.456)
Minden ötletet/javaslatot köszönök előre is. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
#32839680 #81946 üzenetére
Ezt a Wajk féle slimm rom-ról írtam, 2 hetente általában jön frissítés hozzá (a fórumról egy pár ember bétatesztel neki így ki tudja javítani mielőtt kiadná) szóval le a kalappal előtte.
A gyári is példa értékű lehetne, egy 2014-es telefonról van szó, ami 4.4-el jött ki, megkapta az 5 verzióit most 6.0.1-nél jár és a legújabb android N preview (7) is már a harmadik frissítést kapta. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
zsoltzsolt #81944 üzenetére
Nem vagyok inkvizitor
-
Zsoleszhun
addikt
Talán a legfontosabb az üzemidő, nem kell délután rátölteni, hogy kibírja estig (5-6 óra kijelzőidő, stamina nélkül). A multitask, soha nem töltöget program/játék váltáskor minden azonnal ott van ahol abbahagytam. Gyári rommal is jó de a wajk féle gyomlált jött be legjobban, jobb a support mint az ms-nél valaha volt
A kamera nagyon jó a 930-ban is, szebb videókat csinált, a fényképező viszont gyorsabban reagál a z3-ban és itt is van dedikált gombja. (A triluminos ips szebb mint az amoled, kövezzetek meg). Hoztam magammal a onedrive-ot és a here navigációt ami ingyenes és makulátlanul működik droid alatt, nem értem... Ami nem tetszik, hogy üveg a hátulja (szilikon tokban van), jobban melegszik és nincs vezeték nélküli töltés.
-
Zsoleszhun
addikt
4 hónapja váltottam z3-ra két év wp után (920, 930, a páromnak még megvan a 735) rendszeresen visszanézek ide de még mindig csodálom a kirartásotokat
-
Zsoleszhun
addikt
Ma ingyenesen letölthető a Weather To-Go.
-
Zsoleszhun
addikt
Az áruház másnál is tetű lassú? És úgy indul a letöltés, hogy 0,1 / 0,1 tehát nem írja ki a file méretét?
-
Zsoleszhun
addikt
Vodás 735-re is tölti lefele advisorral
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
monosgeri21 #76771 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Teagol #76653 üzenetére
Tavaly végigjátszottam Én is egy lengyel 930-al de már nem tudom melyik verzióval működött, végigpróbáltam offlineba vagy 10-et. Linkeltek itt régebben egy lengyel wp fórumot ami tele volt letölthető programokkal talán ott nézzél szét.
#76635 Spityu27. írta, hogy csak a wdrt működik
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Lacielvtárs #76216 üzenetére
"Minden változik, a lényeg nem"
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
#43755408 #75662 üzenetére
Egyre határozattabban érzem azt, hogy tényleg maga alatt vágja a fát a MS...
A Lumia 850-nek legalább egy Snapdragon 650-el és 2Gb rammal kellene kijönnie. -
Zsoleszhun
addikt
Én a ZEDGE-t használom minden platformon, amit ezzel töltök le csengőhangot vagy jelzőhangot azt még mindig elfogadta a telefon. Ja és vannak jó háttérképek is.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Lacielvtárs #75389 üzenetére
Tipp: Amikor újrahúzod a rendszert akkor az akkumulátor kalibrációja törlődik. Mire újra "belakod" a telefont a rendszer újra bekalibrál a használattól függően ami ugye egyre kevesebb üzemidővel jár. Az akkumulátor elhasználódása elkerülhetetlen.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
bihariszabi #75263 üzenetére
Mégis szítod...
8 éve, 2008. szeptember 23. -> android 1.0 volt, nem találtam benne az általad überelt beállításokat. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
bihariszabi #75260 üzenetére
Natív hívásrögzítés a 950-en.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Plazmacucci #75020 üzenetére
És simán kihangosítva hallanak?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
busman #74485 üzenetére
Idokep app előzetes regisztráció szükségesmost olvasom, hogy 10 alatt nem elérhető. -
Zsoleszhun
addikt
Nekem sem engedi letölteni a kapott linkről X_X
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
csabyka666 #74077 üzenetére
RADYO Nekem ez jött be a legjobban, fut háttérben, lehet hozzáadni url alapján is.
-
Zsoleszhun
addikt
Nem kimondottan erre való de egy próbát megér az Awesome Lock Free
-
Zsoleszhun
addikt
Ez elég jó, letölthető szótárakkal, pont a napokban ingyenes is volt gTongue Pro Offline Dictionary. Van egy ingyenes verziója is biztos valamilyen korlátozással.
-
Zsoleszhun
addikt
Aki érdekel itt az xda leírás
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
maglew #72458 üzenetére
Szégyen nemszégyen a google keresés-t használom mert ez működik magyarul is
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
#92275200 #72451 üzenetére
Nokia 3210-esen még soha nem láttam akadást vagy animáció lag-ot
Komolyra fordítva, Én itt vettem a hardveraprón kb. 6-8 hónapja a 930-at 50EFt volt garancia nélkül. Tudom van benne egy kis rizikó de azért kapsz információt az eladóról és lehet kérdéseket is feltenni. -
Zsoleszhun
addikt
Ma ingyenes és eddig mindent lejátszott a Video Navigator Pro
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
ViktorHUN79 #71991 üzenetére
A Core Music Player a legjobb de sajnos nem ingyenes, mérlegelj megéri-e
Az equalizer a beállítások -> hang menüben van alapból.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
bigsee #71527 üzenetére
Ezt próbáld ki, ma ráadásul ingyenes is
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
enginev3.0 #71230 üzenetére
Nem jól van megadva a születési dátum és úgy látja a rendszer, hogy nem mult el 18 éves. A microsoft-os fiókban kell átállítani.
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki megtudná nézni, hogy a 735 lát-e 5GHz-es wifit? A specifikációban benne van de az asszonyé nem lát csak 2,4-eseket. Előre is köszönöm.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
LantosBerry8 #70781 üzenetére
735
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
dangerzone #70736 üzenetére
igen
-
Zsoleszhun
addikt
Ilyen okosórát próbált már valaki wp-n?
-
Zsoleszhun
addikt
Ma ingyenes az flv player, minden formátumot lejátszik minden mappából és tud feliratot is.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013 #70211 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
ZavaBalazs #70057 üzenetére
Ezt Én sem tudtam jól elrejtették
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
MasterMark #70040 üzenetére
Igen Here Drive +
#70041 Bukk900 Igen, próbáltam mind a kettőt.
Régebben 920-asom volt, ott működött csont nélkül 8.1-el is
-
Zsoleszhun
addikt
Nem tudja valaki, hogyan lehet hangot kivarázsolni a here+ból? Se a 930-on, se az 535-ön nem beszél (8.1), régiót már próbáltam váltani us-re. Nemsűrűn használom, de most jól jött volna vezetés közben...
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
Ingyenesen lehet letölteni a Core Music Player -t
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
MasterMark #69052 üzenetére
A kingston memóriakártyáival rengeteg gond van, más telefonos topikban is szidják rendesen.
-
Zsoleszhun
addikt
Frissült a Lumia Camera, tudtok valami infót mit változtattak? 60fps biztos nincs, azt néztem meg először
-
Zsoleszhun
addikt
Éjszaka megint jött valami frissítés 535-re és már megint nem írt hozzá semmit csak azt, hogy kész
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
bluemirage #68820 üzenetére
Sajnos igen, ebből megint égés lesz.
Nekem olyat csinál, ha a céges hálózatra akarok fellépni akkor kiírja hogy sikertelen csatlakozás, újraindítom és akkor egyből fellép (próbáltam a wifi ki-bekapcsot de az nem elég) Ha ott fellépek, hazajövök akkor pedig itthon nem tud fellépni csak újraindítás után. A másik nagy kedvencem a UPC Wifree mert ott kb. minden tizedik csatlakozás után be kell írjam a jelszót...
Kaptam egy tippet, hogy a wifi jelszavak megosztását kapcsoljam ki de Nekem ez sem segített.
Akkor téptem ki a hajamat amikor egy HR után nem töltötte vissza a mentett wifi jelszavakat egyszerűen elveszett a felhőbe. -
Zsoleszhun
addikt
Ez lesz az. Én kikapcsoltam egy nap után mert érezhetően lassította az elérési időmet, de lehet már a routerem kevés hozzá (TP-Link 1043ND)
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
superecneB #68571 üzenetére
Nekem sem sikerült még egyszer sem, van hivatalos postai icsekk de azt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest