Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
-
jockas
senior tag
válasz SsPL711 #44697 üzenetére
Ha azoknak Tank, akik így emlegetik, akkor ott baj van... (nincs olyan feleség, aki könnyebb egy 920-nál, amikor át kell emelni a küszöbön, de ha már egy 920 nehéz, akkor az elég gáz, nem? )
Azért mert van rajta két fémcsík (ami ha jól tudom elég rendesen melegszik is), nem lesz elegánsabb, mint egy olyan 920, aminél csak azt látod, hogy egyben van...de ez megint szubjektív vélemény
A fele annyi háttértár bizony elég nagy hátrány tud lenni egy olyan készüléknél aminél nincs lehetőség bővítésre, ha valakinek szüksége van rá (van rá példa, szóval nem luxus kategória a 16GB feletti háttértár). Vagy az egyébként sem olcsóbb 925-höz még venni kell a Qi töltési hátlapot.
(#44700) SsPL711! Vodánál...lehet szubjektív vélemény (de ahogy látom elég sokan így vannak ezzel), de hagyjuk már a vodát. Nincs olyan telefon, amiért én átmennék a vodához... (az meg megint más lapra tartozik, hogy jobban szeretem a független telefonokat)
A telefon nem NAS...de pont nem rég hozta fel valaki az európai térképeket. A 925-ön nem fértek volna el azok a térképek a telefonon, amiket az illető használ. A 32GB nem luxus kategória, hogy ilyen buta kijelentést tegyél, hogy a telefon nem NAS...Felesleges vitatkozni...mint ahogy említettem már nem tartom rossznak a 925-öt. A szubjektív dolgokat (kinézet, súly, kijelző) leszámítva egyértelműen egy 920 light. De ettől nem lesz rossz...csak objektíven nézve a két telefon közül a 920 éri meg jobban. Szubjektíven nézve meg mindenki döntse el, hogy neki melyik kinézete szebb vagy melyik kijelző tetszik jobban.
-
holapito
tag
válasz SsPL711 #44832 üzenetére
Helloztok egy kedves embert keresek aki tudna nekem segíteni... a barátnőmnek windows phoneja van csináltam neki egy családi profilt mert még fél éve van 18 ig nem lényeg de az a baj hogy elfelejtettem hogy mi volt ennek az emailnek a neve vagy a jelszava és az ő profiljából semmi használhatót nem látok/látunk vagy csak én vagyok hülye ehhez a wp témához ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
Dzsosy
senior tag
válasz SsPL711 #45825 üzenetére
Én itt kifejezetten a wp-re gondoltam és elsősorban szoftveres supportra.. (amúgy ismerősöm sgs2-je kétszer használta ki e remek szervizelési lehetőséget és mindkétszer elsz@artak valamit )
(#45826) batai15
Hány htc által fejlesztett vagy pénzelt app van azon a telón? és természetesen samun se jobb a helyzet. Kiadják az évi 1-2 kötelező wp-s telót (vagy nem) és kész. Többet nem nagyon foglalkoznak vele. Erre a részre a románok is képesek leszek.. (ahogy anno a dell is wp7-en)[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz SsPL711 #45997 üzenetére
Semmivel sem másabb, mókolás, ráadásul a droidosabb fajtából, mert a PvD-nél legalább nem kell külső eszközöket használni.
Nekem mindegy, ideologizáld meg, de care suittal való játszadozás jóval inkább mókolás, mint egy OTA frissítés (mert a PvD feltétele lényegében az).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dzsosy
senior tag
válasz SsPL711 #46427 üzenetére
De még csak nem is kizáróan mobilos probléma, hanem sajnos minden területen vannak ilyen förmedvények (PC-n is). De reméljük már nem sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz SsPL711 #46789 üzenetére
Naja, ez bennem is felmerült, de annó a Nokia megszűntette a chat és a telefonos supportot is. Holott régebben én kifejezetten a jó support miatt választottam őket. De ha lesz MS Care, akkor a többi termékkel mi lesz? Mert elvileg a feature phone-ok maradtak a Nokia-nál...
-
Julot
aktív tag
válasz SsPL711 #46837 üzenetére
Miért is jó? Nos én - és gyanítom legalább annyian vannak ezzel úgy mint én, mint amennyien nem, tehát 50-50% - nem a fülemen hordom a headsetet. Innentől kezdve lesz létjogosultsága a headset kijelzőjének, és így lesz egy praktikus kiegészítője a nagy kijelzős telefonoknak.Mivel van egy ügyes tartója, amit a ruhára lehet csiptetni, ezért mindíg a kezem ügyében lehet úgy hogy nibcs útban és nem zavaró, miközben el tudom olvasni a bejövö hívásokat, SMS.-eket, stb. Láthatom és elérhetem vele a telefon és a headset alapvető telefon funkcióit. Természetesen a töltöttség kijelzése alatt én sem a telefonét értem, hanem a sajátját. De nekem ez sokkal szimpatikusabb megoldás mint a villogó led! Amíg az ember a telefont a telefon klasszikus feladataira használja, addig egy ilyen headsettel el tudod dönteni hogy fogadod-e a bejövő hívásokat, (melyiket fogadod, melyiket nem ) el tudod olvasni az üzeneteidet, és nem kell elővenni a telefont a táskából, belsőzsebből, tartóból - mert azt azért kétlem, hogy te egy nagy kijelzős (5-6") huzamosabb ideig zsebben vagy kézközelben hordanád! Szerintem ez nagy előny. De ugyebár minenkinek megvannak a szokásai, van akikébe ez beleillik, van akikébe nem...
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen