Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
7.5 wpnél saját zenét nem lehet valamilyen módon berakni csengő/jelző hangnak? o.O
Everybody lies.
-
veterán
Az unlockolás garanciavesztéssel jár? o.O
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Kicsit fura, hogy hr után már mintha az előbb ment volna a vezeték nélküli szinkronizálás o.O Legalábbis feldobta a gép, hogy telepítette az illesztőprogramot lumia 610hez, pedig a telóm a töltőn van ^^
Everybody lies.
-
veterán
válasz MasterMark #4639 üzenetére
Ennek vannak egyéb okai is, nem ilyen egyszerű a dolog.. de azért még mindig ott bujkűl mindenható indokként az, hogy mégis csak profitot kell termelniük..
Miért érné meg nekik? Vedd meg az újat, ha wp8 kell! Vedd meeeeg!Everybody lies.
-
veterán
válasz MasterMark #4649 üzenetére
610re is összeheggesztik, ÉRZEM! Nem akarok kimaradni
Vennék 820at akkor nem csak a 2 kezem tenném össze, de a lábaim is, na meg a cuki kis ügyintézős csajt is lekapnám a tpontba, merméneEverybody lies.
-
veterán
Kicsit érdekes kérdés:
Milyen logika alapján hangosítja ki a hallgatott zenét a wp 7.5, ha lehúzod a jacket?
Mertt az se túl logikus, hogy megy a zene, kihúzod, és megy tovább hangszórón.. de milyen megfontolásból teszi azt, hogy lehúzom a jacket, és elindítja a zenét hangszórón, pedig már cirka 1,5 órája le lett állítva, mikor még beléptem pl az okmányirodába.. o.O
A nokiás headsettel nem csinált ilyet, simán leállította a zenét, ha lehúztam, nem is alkotott magának automata elindulást, de mióta egy másik fülest használok (lesérült picit a nokia ) azóta már alkotja ezeket a problémákat..
Viszont feltűnt, hogy van amikor nem indítja el ha lehúzom, van amikor meg igen.. teljesen random? o.O
[Nem értem, hogy 4 fázisú jackel miért nem, 3 fázisúval meg miért csinálja..]Everybody lies.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5054 üzenetére
IE miért nem alkalmas a fb app helyettesítésére? o.O
Everybody lies.
-
veterán
Azt hiszem, hogy megszívtam..
A zune-t át szerettem volna tenni egy másik partícióra, de nem volt kedvem újratelepíteni, szóval parasztosan átdobtam a másik meghajtón levő mappába..
Hittem én ! A program indulásakor a várható error üzeneteket feldobta, viszont a szinkronizálási funkció működőképes maradt, legalábbis ezt is egy kellemes felugró kis ablakban közölte velem..
Gondoltam akkor inkább mégis újrarakom a programot, habár ezzel kapcsolatban voltak kétségeim, nem nagyon emlékszem telepítési hely kiválasztásának lehetőségére, habár egy "expressz/haladó" mód választás mintha rémlene, gondolom ott lehetett volna kiválasztani a telepítési helyet, és hasonlókat.. ^^
A problémám, hogy shift del kombóval légiesen örök nyugalomra helyeztem a mappát, viszont nem tudom újratelepíteni a programot magát, mert csak feldobja, hogy a legfrissebb van telepítve, nem érhető el frissebb verzió ^^
Ccleanerrel való takarítás után is ugyanúgy gondolja, szerinte a legfrissebb van telepítve ^^
Ötletek?
[Géprestarthoz nincs sok kedvem, de attól se riadok el végső esetben.. ]Everybody lies.
-
-
veterán
válasz Oppenheimer #5150 üzenetére
A hálózattal való folyamatos kapcsolattartás mindig is ette az akksit
Everybody lies.
-
veterán
válasz Oppenheimer #5163 üzenetére
Nem értem, miért nem hagytad rajta reggelig, aztán megnézed nap közben..
[Értem, hogy idle fogyasztást szeretnél nézni, de nap közben meg majd megint lemerül.. ]Everybody lies.
-
-
veterán
Remek, a zune-t nem tudom feltelepíteni restart után se, így jelenleg szellem zune-om van, legalábbis a gépen nicns, de telepíteni se tudom.. valaki találkozott már hasonlóval? o.O
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Chrome
- 2024 őszi fórum peca
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen