- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz pprod94 #79845 üzenetére
Nekem total random, se restarttol, se oldaltol, se idoponttol nem fugg, egyszer ha olyan kedve van, csinalja, aztan abbahagyja, vagy folyamatosan csinalja egy ideig.. Egy ideje jatszok mar ezzel es meg nem jottem ra, hogy lehetne te reprodukalni szandekosan, de vicces, hogy legutobb egy wikipedias tablazatot kb soronkent tudtam megmutatni, mert ahogy megmozditottam volna, rogton eldobta.. Par sor utan feladtam a tabvaltogatast, inkabb megneztuk egy honor segitsegevel..
Everybody lies.
-
veterán
A bongeszo szetesese akkor is priceless. Tabvalasztora kilepve majd vissza a megtekintett oldalra egy megoldas, de neha egy nyomorul cikket nem tudok elolvasni rendesen, mert amint egy picit mozditanek a szovegen, rogton elkezd oszcillálni es aztan feher az egesz oldal, a gorgeto sav viszont latszik. Nagyon mokas
Everybody lies.
-
veterán
Iranyits at mindent gmailre a freemailes fiokbol es kesz.
Nekem a gmail van az outlookomra atiranyitva. De igy a gmailes reszen nagy vadregenyes tajat formal a beerkezo mappa, leven eleg reg allitgattam be utoljara a szuroket, igazan mokas kepet fest az outlookos rendezettseghez kepest
Everybody lies.
-
veterán
A hetedik napon pedig a 735-om megpihent a 10.0.10586.107 verzioszamon, amen. Mukodese is visszaallt normalisra, öröm és bódottá!
Ez a release verzioszam lenne?Everybody lies.
-
veterán
válasz Luck Dragon #78620 üzenetére
Ettol meg a messenger nem lesz kepes ra
A kosaras jatek hianyat en mar fel se tudom dolgozni, szerintem beulok egy sarokba sirni.
Everybody lies.
-
veterán
válasz tomboy0013 #78325 üzenetére
Akkor a lumia 610em a ~2 eves utolso toltes eltelt idejével egesz jo cimekre palyazhat
Everybody lies.
-
veterán
Nem tudom, hova hreztek annyit, miota w10 pre fentvan, egyszer se volt hr emlekeim szerint, trolol.
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
Ilyenek kb minden programmal elofordulnak, ahol engem bevitt a kvazi susnyasba, ott egy helyi lakos mondta, hogy rendszeresen erkeznek kerekparral, motorral, autoval emberek, akiket a gpsek erre kuldenek, aztan jon a meglepi, hogy ez az ut nem letezik a valosagban
Everybody lies.
-
veterán
válasz this is life #76689 üzenetére
Inkabb az, a terkepeken vannak furcsasagok, en is mentem mar olyan "uton", ami ut jelzes ellenere gyalogosan is neccesen jarhato, nem, hogy kerekparral, autoval foleg nem.
Everybody lies.
-
veterán
válasz this is life #76685 üzenetére
Engem a here drive se hagyott meg cserben, mindenkinek megvannak a maga tapasztalatai.
Everybody lies.
-
veterán
válasz Plazmacucci #76337 üzenetére
7.5 idejebol berogzult, hogy a kuglis sync nem mindig mukodik, igy inkabb atkoltozest javaslok mindig, ki tudja
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz lugosi #73475 üzenetére
Nekem az egyetlen gondom az angollal, hogy valamiert mindig keverem a kereszt es vezeteknev mezoket, de nem csak telefonon, hanem mindenhol.
Egyszeruen a rengeteg alkalombol, amikor megneztem es megmondtak es egyebek, nem tudom, melyik mit takar, mindig elfelejtemEverybody lies.
-
veterán
-
veterán
válasz Воланд #66897 üzenetére
Wow, eddig nem is hasznaltam ezt az appot, pedig fentvan a telefonomon, koszi.
(#66898) joysefke
Ezt nem tudom, mi alapjan gondolod, de termeszetesen nem, hanem a Pictures mappaba kell tenned az egyes mappakat, amikben a kepek vannak es azokat fogja egy-egy albumnak venni.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz gyurkikrisz #66829 üzenetére
Amugy is feldobja az ertesitest h a kapcsolat beavatkozast igenyel.
Everybody lies.
-
veterán
válasz #35202114 #66698 üzenetére
Miutan a fanboyok megegyeztek, hogy minden alma es kukarobi szar, utana esetleg meg segitenek egymasnak teljesen kielegulni, majd nyugovora ternek, hogy masnap ismet nekilathassanak ennek a remek tevekenysegnek?
Igazan vonzo, de egy szakmai topicban nem sok keresnivaloja van, ez a baj.
Everybody lies.
-
veterán
Ebbol pedig el is jutottunk ahhoz az apro problemahoz, hogy wp-n nincs valos multitask.
De latom, hogy remekul megy a marketing sablonszoveg. Remelem te se hasznaltal wp7-es telefont, mert akkor mar tudnad, hogy miert nevetunk rajtad.
"Amit nem tud, az nem kell"Everybody lies.
-
veterán
válasz hülyegyerek #66638 üzenetére
O nem ezt irta.
(#66639) Vodar
Azert ezek szinten eros tulzasok. Btw a skype pl pont kuka.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!