- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Ha a nagyítóra megyek még mindig a googleba hoz be valami baromságot... Ez másnak is így van?
-
Rob700
senior tag
Az Outlook-van hol lehet beállítani, hogy az egy héttel ezelőtt érkezett mailokat is lássam?
-
Rob700
senior tag
Használta már valaki hosszabb navigálásra a win10m-os térképeket? Ha igen mik a tapasztalatok?
-
Rob700
senior tag
Valami miatt két fiókom volt. Egy 8.1-ről áthozott hotmail2 és a win10m-on létrejött hotmail... Töröltem a régi hotmail2 fiókot (a mail cím azonos volt mindkét fióknál). Mióta csak a hotmail fiók van meg rendben szinkronizál és még a csempén is értesít a bejövő mailokról. Kánaán...
-
Rob700
senior tag
Az milyen már, hogy mióta fent van a win10m nem szinkronizál az outlook??? Nem hogy automatikusan, még manuálisan sem... Csak pörög....Na mégis sikerült, beállítási gondok voltak...
-
Rob700
senior tag
Nektek jelez az áruház csempe ha frissítés érkezik?
-
Rob700
senior tag
Nekem az elején mutatta a csempe a dátumot, de most csak outlook jel van...
Most meg április 1-ét mutat... -
Rob700
senior tag
Tudja valaki miért nem tudok az Asphalt 8-al "local wifi"-n játszani más ellen? Nyilván egy wifire vagyunk felcsatlakozva de mégsem lájuk egymás "szobáját"... Win 8.1 és. IOS 9.2...
Van valam akadálya Windows részről esetleg?
-
Rob700
senior tag
Egészség és fitnesz alkalmazás helyett melyik a jobb választás ha biciklizni is akarok? Fitbit vagy Runtastic?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #74862 üzenetére
Használ valaki mirecast stick-et? Van valami bevállt típus a gyári Nokia Hd-10-en kívül?
-
Rob700
senior tag
Végül Megoldódott, Köszi!
-
-
Rob700
senior tag
Tudná valaki, hogy lumiáról Iphone-ra, hogyan lehet átköltöztetni a névjegyzéket?
Tud a Lumia olyan formában névjegyzéket lementeni amit az Iphone megeszik? -
Rob700
senior tag
Sziasztok! Adott egy Lumia 520 és a Viber nem hajlandó csörögni rajta. Csak akkor lehet hívni ha meg van nyitva a Viber rajta... A telefonra van telepítve a Vibert, engedélyezve van rajta a háttérben futtatás. A Lumia 1520-amon gond nélkül működik... Szerintetek mi lehet a probléma?
-
Rob700
senior tag
Van arra valami orvosság, hogy az egészség és fitnesz alkalmazásban miképp lehet átállítani az edzést futásról mondjuk biciklizésre?
-
Rob700
senior tag
A családi szobát használva barátnőmmel a naptárban mind a kettőnk rögzíti a hetét ki mikor dolgozik és milyen egyéb programja van a héten. A kérdésem a következő lenne: Elállítottam a háttérképet de szeretném a gyárit visszatenni, hogyan lehetséges ez? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy miként lehetne különböző színnel jelölni a saját, illetve barátnőm bejegyzését?
-
Rob700
senior tag
válasz
Rob700 #58122 üzenetére
Döbbenet! Működik a zárolásin a Bing időjárás app. Glance-n még nem jelent meg, de ez már idővel működni fog. Az volt a baj, hogy SD kártyára volt mentve az alkalmazás. Töröltem az időjárás appot, majd beállítottam, hogy telefonra mentse az alkalmazást. Újra letölöttem majd beállítottam a szokásos zárolási dolgokat és patent.
-
Rob700
senior tag
válasz
SsPL711 #58076 üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Tudom, hogy az accuweather nem jelenik meg Glance screen-en, de zárolásiba ha megjelenne a Bing időjárás akkor már jó lenne Glance-n is...
Trixi78: Volt, hogy 2napig így hagytam, hogy majd csak megjelenik zárolásin-glance-n... Nem történt semmi.
-
Rob700
senior tag
válasz
SsPL711 #58074 üzenetére
Leszedtem az AccuWeather-t. Beállítottam zárolásinak (mondanom se kell, hogy pofon egyszerűen) és simán ott van zárolásin, ahogy azt kell...
Aztán visszamentem és beállítottam a Bing időjárást és kimentem a csempébe, beléptem megvártam, hogy minden betöltsön. A végeredmény ugyan az, zárolásin kék háttér glance screen-en nulla... -
Rob700
senior tag
Járt már úgy valaki, hogy a Bing időjárás appot hiába állította be zárolási képernyőbe csak egy kék háttér jelenik meg? Glance screen-en pedig semmi... Minden jól van Elvileg beállítva: Az alkalmazás futhat háttérben, a zárolási képernyőbe be lett állítva, hogy az időjárás jelenjen meg, ezután meg is nyitottam az alkalmazást és ott újból beállítottam a zárolási képernyőt. Az alkalmazás kint is van csempében... Megtörtént a telefon ki-be kapcsolása, alkalmazás letörlése és újbóli telepítése. Fura módon a Bing egészség és fitnesz alkalmazása is be lett állítva ugyan így zárolásinak és csak akkor állítja be ha el van indítva egy edzés és win gombbal "háttérbe" teszem. Viszont Glance Screen-en ez sem jelenik meg... (Lumia 820)
-
Rob700
senior tag
válasz
kolosanyi #56314 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám... Már mindent kipróbáltam de nem tudom zárolásira varázsolni az időjárás appot.
Az sd kártyámon van pár video amit a legutóbbi "video" app frissülése óta egyszerűen meg se tudok jeleníteni... Rámegyek a videó menüpontba és annyit ír ki, hogy tv-videók-filmtekercs, aztán csak gondolkozik...
-
Rob700
senior tag
Hogy lehet kitenni a Bing időjárás app infóit glance screen-re?
-
Rob700
senior tag
Lumia 820-asamon meghalt a kijelző, hogy tudok róla mindent törölni ha el akarom adni?
-
Rob700
senior tag
Más is észrevette, hogy a fb Messenger app elég durván zabálja az akksit?
-
Rob700
senior tag
Miért nem tudom feltenni se a sima fb se a fb beta appot sem? Letölti és telepítéskor azt írja, hogy beavatkozás szükséges...
-
Rob700
senior tag
Az NSU-val feltett Cyan ugyan az lesz mintha OTA-n raknám fel? Kell valami extra biztonsági megtést csinálni vagy csak úgy mint OTA-n elindul a frissítés és kész?
-
Rob700
senior tag
Sziasztok. Most frissítettem barátnőm 520-asát 8.1-re és ahhoz, hogy tudjon frissíteni 13 alkalmazást kéri a Microsoft jelszót (a felhasználónevet meg már automatice beírja) de a jelszót elfelejtettem, és a jelszóemlékeztető mail címet is... Ilyenkor mi van?
-
Rob700
senior tag
Ha mailba küldök egy full-Hd videot (kb 30mp-es) akkor automatikusan a mellékletbe csatolásnál tömíti a videot. Be lehet valahol állítani, hogy eredeti méretben küldje?
-
Rob700
senior tag
Nem tudok fb-on chat-elni, se a Facebook Beta alkalmazással se a beépített klienssel... Egyszerűen nem lehet rámenni a küldés ikonra...
-
Rob700
senior tag
Frissült a Nokia Camera!
-
Rob700
senior tag
Tárterületen belül a telefon memóriában az ideiglenes fájlok majdnem 430Mb-ot foglalnak el. Törölni viszont nem tudom őket, mert hiába megyek a törlésre 15percig azt jelzi, hogy törli... Végül mégsem törlődik... Van valami megoldás? Lumia 820
-
Rob700
senior tag
Tegnap kipróbáltam a Bing féle "egészség és fitnesz" alkalmazást, bicikliztünk 40km-t és egyszer véletlenül Kiléptem és nullázódott. Van egy "előzmények megtekintése" pont, de oda hiába lépek be nem mutat semmit. Van erre valami megoldás? Egyébként az app nagyon jó. Egyszerű, magyar nyelvű és alig fogyasztja az akksit.
-
Rob700
senior tag
Balatonról Debrecenbe szeretnék holnap utazni és nem tudom úgy beállítani a navigációt, hogy M7-bp-M3. Minden áron M0-n akar vinni... Köztes célt hogyan tudnék beállítani?
-
Rob700
senior tag
válasz
tomboy0013 #45371 üzenetére
Nálam is frissült a Beta, kicsit más lett, de szerintem jobb. Nyavajgott, hogy tegyem fel a Facebook Messengert. Feltettem, de egy forintot nem ér. Nem értesít ha írtak fb-on, a gyári beépített viszont igen... Szóval maradok a beépítettnél...
-
Rob700
senior tag
-
Rob700
senior tag
Kicsit meguntam a Vibert, hogy hol jelzi az üziket és a hívást hol nem.... A Skype stabilabb ilyen téren?
-
Rob700
senior tag
Van YouTube-on valami normális videó ahol megmutatják hogyan lehet a zenelejátszóban lejátszási listát csinálni? Nekem az is jó ha valaki elmagyarázza...
-
Rob700
senior tag
Frissült a "Megjelenítés"... Valaki be tudná Nekem linkelni, mert a saját telomon még nem frissítettem és nem dobta ki automatikusan az áruház.
-
Rob700
senior tag
Az Icon-930 kamerája ugyan az mint az 1520 kamerája?
-
Rob700
senior tag
Sziasztok. Vettem egy Lumia 520-at is, de nem irja ki, hogy Lumia Black. Mit is kell hozzá letölteni, hogy ezek a dolgok frissüljenek?
-
Rob700
senior tag
Mennyire vagytok megelégedve a Bing időjárás app-al?
-
Rob700
senior tag
Frissült a hálózat+ és az érintés menüpont (ez utóbbiban Megjelent egy információs sáv bekapcsolási lehetőség) ez mi lehet?
-
Rob700
senior tag
Sziasztok, valami igényes netrádió progi? Tunein-en kívül, mert az szaggat meg minden baja van...
-
Rob700
senior tag
Melyik a jobb edző program? A Bing-es vagy az Adidas? (sajnos az Adidas nem magyar)
-
Rob700
senior tag
Melyiknaz a progi amivel SD kártyára lehet menteni a térképeket?
-
Rob700
senior tag
Tunein gyengélkedik még?
-
Rob700
senior tag
S.O.S kérdés! A navigáció csak pályán akar vinni Székesfehérvárról Vecsésre, de csomószor észrevettem, hogy mindig pályára akar vinni. Mi lehet a baj? Autópálya-fizetős út le van tiltva és nem tud elnavigálni...
-
Rob700
senior tag
Skydrive-ra felmegyek laptoppal, hogy lementsem a telefonommal készített fotókat, kijelölök vagy 25-30képet és zip-be elkezdi leszedni. Kérdésem a következő lenne: Miért ilyen iszonyat lassú a képek letöltése? 180mb cuccot már 15perce tölti...
-
Rob700
senior tag
Nektek kifogástalan a Tunein? 15-én jött egy frissítés rá, többen írták azt, hogy megjavult de nekem ugyan olyan rossz...
másik: linkelné valaki a fb Beta-t? Nem találom az áruházban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest