Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Nem, itt meg lett mondva, hogy ez a végleges változat és nyugodtan tegye fel mindenki
Én meg csak röhögök most a markomba Jó lesz nekem a nokiás frissítéssel együtt a T-s változat, megjelenés után pár nappal legalább, ahogy szoktam.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Oppenheimer
veterán
Es ha igazad is lenne - nincs -, akkor Szerinted ezt kijavítanák a véglegesig?
Várhatóan az egyetlen dolog ami megoldásra kerül majd a hivatalos megjelenesig, az a merülési anomialia.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Alexios
veterán
Majd ha jön a publikus, gyanítom működni fog rendesen a magyar szótár meg magyar word flow is.
Nagyon naív vagy.
És a 630 még mindig pár hónap múlva jön, ha hiszed ha nem ez a végleges, amit a gyártóknak is elküldtek, valószínűleg ezzel fog érkezni a 630 is, max bekapcsolás után jelez hogy van frissítés. -
Oppenheimer
veterán
Angolt es magyart hasznalok felváltva, ugyh én is tudom. Valoban nincs kapcsoló a szavak hozzaadasara, de regen sem volt. Ebből arra következtetek, hogy a swipe funkciotol függ a szótár bovithetosege.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
StLui
veterán
Én nem is tettem fel, de amikor ezt megemlítettem, hogy nem fogom, majd csak ha jön a végleges, nyilvános, és akkor is ki szoktam várni pár napot, finoman hülyének lettem nézve, azóta is 8.0-án vagyok
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
ilgatto
tag
Köszönöm neked is, jó hír. Csak ne most jöjjön, most pont nem leszek itt. Azért az ilyesminek 2014-ben lehetne egy nemzetközi honlapja.
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Bjørgersson
félisten
Értem, hogy ezen vagytok fennakadva, de még mindig nem látom az összefüggést. Ki a francot érdekel, hogy összekeverik a Star Warst a Star Trekkel? És ezért miért ne javíthatnák ki a 8.1 hibáit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
-
Integrale
veterán
Peobald ki a double-tapot akar itt a forumon vagy mas oldalon. Nyisd meg a forumot, teljes oldal legyen a kepernyon, majd dupla tapicskolassal probalj ranagyitani a jobboldali "itt szoltam hozza" reszre, meg fogja nyitni az erintes helyen levo linket. Es ez mas oldalon is igy van, eleg bosszanto.
"Bad reklám is reklám too"
-
gyurkikrisz
őstag
Ha lemerül felrakom töltöre, nem szarozok vele hogy jajj 1%-al kevesebbet merül. Azt a 8 órát amikor nem tudom tötlõre tenni kibírja, délután meg akkor töltöm amikor akarom. Néhányaknak sátáni fogalom az hogy éjszakára felrakja a telót töltöre?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
hat az nagyon jo. a 630 ezeket az os frissiteseket mikor fogja megkapni? hozzadobjatok a global cyan frissiteshez?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
De látom csak nem jött át, hogy én és a másik fórumtárs miről beszélünk.
Nálunk nem az volt a gond, hogy egy szám duplán volt elmentve és nem ment az azonosítás, hanem maga a hívás azonosítás fosta össze magát wp-n és az összes elmentett számot ismeretlennek (gy.k.: név nélkül, csak a számot jelezte ki, kép, csengőhang nélkül) mutatta. Szóval ez nem a szinkronizálás hibája, hanem szoftveres bug.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Pinyo16689
senior tag
A 720-on 8.1 alatt ha olyan csempét teszek ki, amin fotó van, a start screenre visszalépéskor néha csak 1-2 mp késéssel jelennek meg a képek. (pl kontakt) Ezt az új firmware javítja, vagy ez az 512 mb ram miatt van, és ilyen marad? A képek csempe esetén csak akkor csinálja, ha egy adott képet választok ki háttérnek, ha a kedvenc képeket, vagy az összeset, akkor nem...
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
akela91
addikt
Köszönöm szépen, és kb mennyi idő míg kijön a hivatalos. Check for update-nél azt írja nincs elég hely. Nem lehet, hogy akkor mégis elérhető az offical(nem európába szánt mobil)?
"you need to make 119 mb of storage available before you can download the uptade"
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
Nem rég láttam valami hírt, hogy WP8.1-el lesz valamilyen "okosóra".
Más: Az akkufigyelőkkel nincs nagy probléma WP8 alatt (bár láttam pár embert, akinek meggyűlt a baja az Insiderrel).
Probléma jelenleg WP8.1 alatt van...ha az akkufigyelővel van gond WP8.1 alatt, akkor az az app hibája. Ha nincs akkufigyelő, akkor a rendszerrel van valami. Ahogy én látom inkább az utóbbi sanszos.
Önmagában egy normális akkufigyelő app nem meríti ennyire a telefont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Note 10 pro
- Eladó használt új állapotú Samsung Galaxy A32 5G 128GB 8GB RAM Dual (A326B) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S20FE Snapdragon újszerű állapot
- Dobozukkal kártyafüggetlen Iphone 11 128gb,80% akksi,gyári!
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen