Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Üdv! Telekom függő tulajokat kérdezném, hogy nekik végleges 8.1-el (Cyannal) van-e WiFi Segéd? Nekem PfD-s 8.1-el volt, de a Cyan óta eltűnt o.O
-
valaki_xy
tag
válasz hroberto #51690 üzenetére
Érdekes, mert a honlapon nem írják, hogy számla nélkül nem érvényesíthető.
"Jelen jótállás nem érvényesíthető:- A Hatókörbe tartozó országokon kívül;
- Ha azt az Ön által vásárolt Terméket vagy azt a szoftvert, amelyen a Termék fut (a) az MMO engedélye nélkül felnyitották, átalakították vagy megjavították, vagy (b) nem engedélyezett alkatrészeket felhasználva javították;
- Ha az Ön által vásárolt Termék sorozatszámát, a mobiltelefon-alkatrész dátumkódját vagy az IMEI számot eltávolították, kitörölték, megrongálták, megváltoztatták, vagy ezek bármilyen módon olvashatatlanná váltak;
- Ha Ön nem telepítette Termékére a legújabb, nyilvánosan elérhető szoftverfrissítéseket az azok kibocsátásától számított ésszerű határidőn belül; vagy
- Ha Ön nem adja hozzájárulását, hogy a Termék megjavítás és vizsgálat céljából az MMO birtokába kerüljön."
[link]
Amúgy nekem sincs számlám (vagyis van egy GSM boltos, ahonnan használtan vették), de szerencsére még nem kellett szervizbe vinnem. (Remélem ez így is marad, ha meg nem, akkor meg elfogadják számla nélkül.) -
valaki_xy
tag
válasz spider23 #52225 üzenetére
Szintén, sima Facebook-al is. Talán majd javítják...
Más: Elég hülye kérdés, de véletlenül nem tudja valaki, hogy feloldásnál ha sokszor rontom el a jelszót akkor mi történik? Azt tudom, hogy 5 rossz próbálkozás után 1 percig nem lehet, utána 1 rossz próba után 2 percig nem lehet. Csak az időt növeli, vagy esetleg már a MS fiók jelszavát kéri, netalán végleg zárolja a telefont? Osztálytársaim néha szoktak szórakozni vele, és jobb tudni, mire számítsak... -
valaki_xy
tag
Nem nagyon értem.. Cyannal + Update 1-el kéne várnom frissítést?
-
valaki_xy
tag
És amire oly sokan vártak... Lumia 735 a Telekomnál!! "Aranyáron..."
-
valaki_xy
tag
válasz karldergroße #54115 üzenetére
Nekem néha az első szó után kitalálja az egész mondatot.
-
valaki_xy
tag
Ha már a kapcsolgatásnál tartunk.. Eleinte én is kapcsolgattam megszokásból a wifi-t, meg a mobilnetet. Mivel így nagyon keveset bírt kíváncsiságból megnéztem, hogy mi van, ha nem kapcsolgatom őket. Azóta többet bír az akksi
-
valaki_xy
tag
válasz tomboy0013 #55028 üzenetére
Megnézem, nekem frissítés előtt és után is az volt a verziószám.
#55027: Csak valami nyelvi támogatás, egy perc alatt felrakta.[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz tomboy0013 #55032 üzenetére
Akkor az lehet más.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Azt tapasztaltam a gyári zenelejátszóval, hogyha beletekerek egy számba, akkor recsegő hang van. Pont, mint a videólejátszónál, és még teljesen lehalkítva is. Zenelejátszónál most vettem észre először. Másnál is van ez a hiba? -
valaki_xy
tag
Másnak is megjött a Lumia Camera?Akarom mondani, másnak is Lumia Camera névre frissült a Nokia Camera? -
valaki_xy
tag
válasz Redneck #55498 üzenetére
Ki lehet választani a legnagyobb kapcsolatsebességet, és mindig az elérhető leggyorsabbra csatlakozik.
A Wi-Fi természetesen ki-bekapcsolható kézzel, vagy kikapcsolás után meg lehet adni, hogy mennyi idő után kapcsoljon be automatikusan.
15GB, plusz ha bekapcsolod a fényképek automatikus feltöltését, akkor kapsz mégegyszer 15GB-ot azaz összesen 30GB. És a plusz 15GB az automatikus feltöltés kikapcsolása után is megmarad. -
valaki_xy
tag
válasz Redneck #55503 üzenetére
Mert régebben annyi volt.
A Wi-Fi-t itt is be lehet úgy állítani, az adatkapcsolatot nem, de szerintem felesleges kapcsolgatni, én úgy vettem észre, hogy akkor jobban merül, ha meg nagyon kevés adatforgalmad van, akkor a háttérben le lehet tiltani a mobilnetet. A GSM/4G váltogatás is felesleges szerintem akkor, ha sűrűn vagy 4G-s helyen. -
valaki_xy
tag
-
valaki_xy
tag
válasz Burt1793 #56188 üzenetére
A _Pro__highres.jpg végű a teljes felbontású, és időeltolódás nem lehet a két kép között, mert gyakorlatilag a nagyból csinálja a kisebb, 5MP-es képet Telefonon a galéria szerintem csak a kicsit mutatja (legalábbis nekem 1020-on úgy tűnik), a teljes képet, meg a
NokiaLumia Camera-ban visszanézve mutatja.[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz kory24 #56239 üzenetére
Hello!
A Kapcsolatokban van egy olyan felül, hogy "megjelenítve:". Ha a mögötte lévő szövegre rányomsz, akkor be tudod állítani, hogy miket mutasson. Lehet a telefonszám nélküliek el vannak rejtve. Én erre tippelek.Más:Ismerősöm ma vett egy 735-öt és azt kell, hogy mondjam, a 1020-nál fürgébbnek tűnik. (Igaz, nekem a PfD-s Update 1 van fent, neki meg a Denim, bár nem hiszem, hogy ezért.) Szóval ezzel csak annyit akarok mondani, hogy szerintem nagyon jó kis gép, nekem a kameragomb hiányánán, és a fényes narancssárga hátlapon kívül tetszik. Egyébként ismét bebizonyosodott, hogy mennyire hozzáértő emberek vannak a szolgáltatóknál. a Telekomnál microSIM-et adtak mellé...
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Jó tudni, hogy ilyen is van De sajnos eddig nem tudtam regisztrálni, mert ismeretlen hibára hivatkozott
-
valaki_xy
tag
A VLC letöltéséhez mi kell? Próbáltam magyar nyelven, magyar régióval, és magyar nyelven amerikai régióval, de mindig azt írta, hogy nem vagyok jogosult az alkalmazás letöltéséhez. Angol nyelv, amerikai régióval menne?
-
valaki_xy
tag
Valaki linkelte ma itt a Field Medic nevű appot. Ez elég sok mindent kiír, többek közt azt is, hogy mennyi szabad RAM van. Lumia 1020-am van. Úgy, hogy a háttérben futható appokon kívül nem ment semmi, 1,2GB volt szabad, ezért azt megpróbáltam telepakolni úgy, hogy megnyitottam egy csomó appot. És egyszer csak az tűnt fel, hogy az alkalmazásváltó maximum hét programot mutat, ha ennél több van nyitva, akkor foglalja a memóriát, de ott nem jelenik meg, sőt még akkor se, ha már "van hely" neki az alkalmazásváltóban. Érdekes
-
valaki_xy
tag
Telekomnál a Coloud Pop csak 2400, a Coloud Boom meg 3200Ft, online. Ha valakinek karácsonyra jól jönne egy jó fül/fejhallgató.
-
valaki_xy
tag
válasz ZavaBalazs #58658 üzenetére
Hoppá, bocsi. Már előttem linkelték
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen