- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Előkerestem a fiókból a 1020-as Lumiát, amin Windows 10 van, de szeretnék visszatérni 8.1-re. A Windows Device Recovery Tool kivételével van más lehetőség? Felismeri, letölti, de miután újraindul a telefon hibát dob, hogy nem tud flash módba menni, pedig a telefon kijelzőjén egy pillanatra megjelenik. Esetleg tud valaki valami megoldást?
Előre is köszönöm.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a telefon hova menti az olyan bluetoothon fogadott fájlokat, amiket nem tud megnyitni? (Jelen esetben egy *.ms12) Egyik mappában nem találtam se telefonon, se géppel összekötve.
-
-
valaki_xy
tag
válasz
szekfizsolt #74153 üzenetére
Szia!
-
valaki_xy
tag
válasz
csabyka666 #73762 üzenetére
Azt nem tudom, hogy miért nem találja a kereső.
Szerintem a Maps+-al annyi közük van egymáshoz, hogy ugyanúgy Here térképet használnak. De eleve, a készítőjük is más.
-
valaki_xy
tag
válasz
csabyka666 #73760 üzenetére
Jelenleg a keresővel szerintem sehogy nem találod meg, de elvileg ezen a linken keresztül le tudod tölteni, vagy a SysApp Pusher segítségével.
-
valaki_xy
tag
válasz
St3ven #73562 üzenetére
Szia!
1. Miután bekapcsoltad a hívás+SMS szűrőt a híváslistán hosszan nyomva tudsz számokat blokkolni. Akitől még nem jött hívás, szerintem csak úgy lehet blokkolni, hogy te csörgeted meg.
2. Ez egy ismert bug. Tudtommal nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
3. Néhány alkalmazás úgy van megírva, hogy vissza gombbal való kilépés után is ott marad az alkalmazásváltóban. Ilyen például a Naptár, a Messenger, meg a Facebook. Csak alkalmazásváltóból lehet bezárni.
-
valaki_xy
tag
válasz
tomboy0013 #73501 üzenetére
Végül nem adtam meg neki. Én is így gondolom. Vagy kérdezhet bármit, amire tudok, úgyis válaszolok.
(#73502) Attix70:
De én úgy hirdetem, hogy lejárt már a garancia, mer már le is járt. És igaz, hogy szolgáltatófüggő, de van olyan kép is amin látszik, hogy fent van hálózaton. -
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen kapcsolódik a témához, de hátha tud valaki segíteni. Éppen hirdetem a telefonomat és egy vevő jelölt imei számot kér. Ő ezzel mit tud kezdeni (a telefon adatainak lekérdezésén túl? Érhet-e valamilyen hátrány, ha megadom neki?
-
valaki_xy
tag
válasz
csabi94 #70641 üzenetére
Bátyámnak 820 van, nekem 1020 (ugyanakkora amoled kijelző+akksi, mint a 925-ben) és kb ugyanolyan használat mellett minimálisan jobb a 1020 üzemideje. Tehát ha csak az üzemidő lényeges, akkor szerintem nem éri meg váltani.
Más dolog, hogy a 820 előlapi kamerája tényleg förtelmes, a hátlapi nem tudom, hogy mennyivel lehet jobb a 925-nek, de azért van ott OIS, meg picit nagyobb felbontás. Cserében a legtöbb 925-nek 16GB nem bővíthető tárhelye van, ami azért szerintem el tud fogyni.
-
valaki_xy
tag
válasz
neil_mullen #69420 üzenetére
Tárterületsegéd, de ha törölni akarsz, akkor elég csak hosszan nyomnod az adott alkalmazásra az alkalmazáslistában.
-
valaki_xy
tag
Mióta van 4G-s kártyám, többször előfordul olyan, hogy 4G határán, egyszer csak nincs térerő felirat jelenik meg, és van mikor újraindításig nem javul meg, de ez a családban több Telekomos 4G-s telefonnál van, szóval ez gondolom nem a készülék sara.
Ezt a jelenséget most meg akartam örökíteni egy képernyőképpel, erre a hangerő fel + power gomb lenyomása után az értesítési sávon egy Képernyőkép-készítési hiba felirat jelenik meg. Ez mitől lehet? Azóta hiába próbálom, nem enged screenshot-ot csinálni. Megpróbálok egy újraindítást.
Szerk.: A restart megoldotta. Mindenesetre érdekes...
-
valaki_xy
tag
válasz
gyurkikrisz #67312 üzenetére
Sajnos nem csak SD-kártyás telóknál. Nekem HR előtt soha nem volt ilyen, miután egyszer csináltam néha előjön, és nem csak a Messenger-nél.
-
valaki_xy
tag
Próbáld meg, hogy a zárolási képernyő beállításainál kiválasztod, majd rányomsz az alkalmazás megnyitására. Itt megvarod, amíg teljesen betölt mindent, majd egy vissza gombbal vissza lépsz. Nekem így már jó.
Biztonsági mentést csak alaphelyzetbe állítás után tudsz visszaállítani.
-
valaki_xy
tag
válasz
hülyegyerek #65016 üzenetére
Zenét egyáltalán nem szokott hallgatni, úgyhogy nem hiszem.
(#65017) Plazmacucci:
Köszi, majd megnézem. Lehet benne valami, mert én szinte az összeset átállítottam és nincs is ilyen bajom. -
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Arról már tudtam, hogy valakinél van olyan hiba, hogy a telefonról random eltűnik minden hang, hiába van max-ra állítva. Nos ez édesanyám 735-én előjött. Újraindításon kívül van valami megoldás rá?
-
valaki_xy
tag
Azért az érdekes, hogy a telefon szerint 3 hete volt biztonsági mentés, és ezért már figyelmeztetett is, a OneDrive szerint meg ma.
-
valaki_xy
tag
válasz
#56474624 #64700 üzenetére
Szerintem ha sms helyett a leküldéses értesítés van választva, akkor mindegy neki a sim-kártya, csak net legyen.
szerk.: Repülő módban wifi-n megtalálta. Viszont ami még elég nagy hiba szerintem az az, hogy ha nincs beállítva jelszó a telefonra, akkor nem lehet zárolni.
Most picit én is nézegettem; hál'Isten azt a hibát javították, hogy zároláskor kiírja a telefon kijelzőjére az e-mail címet, most már csak azt írja, hogy a telefon tulajdonosa zárolta...
-
valaki_xy
tag
válasz
temagad.aho #63745 üzenetére
Beállítottam, de semmi. OneDrive-ban meg látszik.
-
valaki_xy
tag
Most csináltam egy mentést. A telefon azt írja, hogy sikertelen volt, és, hogy a legutóbbi az két hetes. Gépen mielőtt csináltam 02.26-ot írt, most 02.28-at. Akkor ezek szerint mégis sikerült neki?
-
valaki_xy
tag
válasz
Plazmacucci #63738 üzenetére
Fordítva jobban tetszene
-
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Most, hogy megjött a Denim, gondoltam csinálok egy HR-t. Olyan kérdésem lenne, hogy biztonsági mentés visszaállításával a wifi jelszavakat vissza rakja-e, meg, hogy minden telepített appot vissza rak-e automatikusan? -
valaki_xy
tag
válasz
Plazmacucci #62678 üzenetére
A 635 most 30k a T-nél. Szerintem célnak megfelel
-
valaki_xy
tag
válasz
lugosi #61777 üzenetére
Hogy a telefont idézzem:
"Ez a funkció kikapcsolja a mobilhálózati, a Wi-Fi és a Bluetooth-kapcsolatot, az FM-rádiót, valamint az NFC-alapú megosztást. Repülési üzemmódban a Wi-Fi és a Bluetooth-kapcsolat, az FM-rádió, illetve az NFC-alapú megosztás külön-külön is bekapcsolható."
(Beállítások->repülési üzemmód)
Egyébként szerintem a csatorna lehetett a hibás. Megint állítottam, most jó.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Ritkán hallgatok gépen zenét, de ha igen, akkor WMP-vel, erre ma egyszer csak a zene leáll és "A WMP működése leállt...". Szóval kipróbáltam a Windows 8.1-es Zene appot, és az lenne a kérdés, hogy lejátszási listákat tud-e szinkronizálni a WP-s appal felhőn keresztül. Gépen is ugyanazok a zenék vannak.
-
valaki_xy
tag
válasz
Zsoleszhun #61504 üzenetére
Köszi! Kipróbálom
-
valaki_xy
tag
válasz
Partyface007 #61268 üzenetére
Nekem PfD-s 1020-on a 8.10.14219.341 van fent. Úgy tudom, hogy Action Centerbe bekerült a mobilnet kapcsoló, meg a takarékos mód, ennyivel különbözik a hivatalostól.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
A napokban megtellett a 1020-am, és ennek örömére igen androidos lett a működése /lassulás, akadozás, pár másodperccel később reagálás/, meg már a PfD-t is abba akarom hagyni, szóval NSRT lenne a megoldás, de két dolog tart vissza. Egyik az, hogy nem lennének mappák, ezt még talán ki is bírnám, mert nemsokára talán jön a Denim-el. A másik az, hogy telepítve van most a 6snap, de áruházban már nincs fennt. Az a kérdés, hogy azt valahogy vissza tudnám-e rakni? -
valaki_xy
tag
válasz
ZavaBalazs #58658 üzenetére
Hoppá, bocsi. Már előttem linkelték
-
valaki_xy
tag
Telekomnál a Coloud Pop csak 2400, a Coloud Boom meg 3200Ft, online. Ha valakinek karácsonyra jól jönne egy jó fül/fejhallgató.
-
valaki_xy
tag
Valaki linkelte ma itt a Field Medic nevű appot. Ez elég sok mindent kiír, többek közt azt is, hogy mennyi szabad RAM van. Lumia 1020-am van. Úgy, hogy a háttérben futható appokon kívül nem ment semmi, 1,2GB volt szabad, ezért azt megpróbáltam telepakolni úgy, hogy megnyitottam egy csomó appot. És egyszer csak az tűnt fel, hogy az alkalmazásváltó maximum hét programot mutat, ha ennél több van nyitva, akkor foglalja a memóriát, de ott nem jelenik meg, sőt még akkor se, ha már "van hely" neki az alkalmazásváltóban. Érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest