Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
WP8-as telefon vásárlásán gondolkodom, konkrétan kettőt néztem, a Nokia 820-at, és a HTC 8S-t. Utóbbinak az ára jobban tetszene, és pont ezért kérdezném, hogy a google maps hangos navigációja működik e úgy, mint androidon? Mert a fő érv a nokia mellett az ingyenes navi...
Köszi:-)
-
marcusa
addikt
válasz AMD Power #8911 üzenetére
Ezt tudom, hogy a nokián van igyenes nokia maps, írtam is... A kérdésem, hogy a google maps-nak a navigációja, ami androidon is van, az működik e wp-n? Mert ez az ami az ára ellenére a nokia 820-hoz vonz, hogy ott van ingyen navi.
(#8912) Plazmacucci Persze, látom a tesztet is meg a specifikációt is hogy jobb a nokia, de majd 2x annyiba kerül T-nél, ezért gondolkodom inkább a 8s-ben.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz Plazmacucci #8921 üzenetére
Hát... a nokia ára a felsõ határ, belefér, de másra is tudnám költeni a különbözetet. Mindenképp wp8-at szeretnék, mert már a 6-odik androidos telómat használom, és már unalmas hogy 2x1.5ghz is tud olyat produkálni hogy rányomok az üzenetekre, és 30mp után jön be...
Köszi mindenkinek.
-
marcusa
addikt
válasz Plazmacucci #8924 üzenetére
& AMD Power
Köszi, megrágom, de valószínűleg az lesz
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Megint kérdésem lenne
Nyomkodok egy 820-ast, és nem találom sehol, hogy Internet Explorer-ben hol lehet a kezdőoldalt megváltoztatni. Van egyáltalán lehetőség rá?
-
marcusa
addikt
Köszönöm szépen, meg tudtam csinálni, bár ez a címtár elég nagy visszalépés a google címtárához képest, csak akkor ismeri fel az egyező névjegyeket, ha a keresztnév és a vezetéknév pontosan egyezik... Ha van két névjegy, ahol a telszám vagy email egyezik, de a keresztnév az egyiknél laci, a másiknál lászló, akkor már nem is talál egyező névjegyet...
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #9822 üzenetére
Hát, ez elkeserítően rossz... Most azt csinálta, hogy összeolvasztott olyan névjegyeket is, amiknek közük sincs egymáshoz. Van egy nevem aki alatt három különböző ember telefonszámát írja, és a másik két ember neve meg eltűnt a listából... Hogy lehet a google fiókot teljesen kitörölni a hotmail-ből?
-
marcusa
addikt
Na, nagy nehézségek árán, de átköltöztettem a címtáramat a hotmail címtárba
Csak 70db névjegyem van, és így is a hajamat tépem, mert az ékezeteket az összesben át kellett írni, nem tudom mit csinál akinek több száz van...
Viszont... a képeket nem hozta át a google-ből, és nem találom hogy hol lehet képet feltölteni a névjegyhez, tudja valaki?:-)
-
marcusa
addikt
WP8-on, pl 820 hogy működik ez a frissítés? Lumia 710-en néztem annó, rádugtam Zune-ra, és szólt hogy van frissítés, de ugye 8-nál már nincs zune, ott hogy megy?
-
marcusa
addikt
válasz Fehercsoki #10107 üzenetére
Az a baj, hogy csak a hangposta szolgáltatást mondtad le, kapcsoltasd ki az átirányítást is a hangposta központi számára a szolgáltatód ügyfélszolgálatán.
(#10106) catroot Köszi, tényleg nem nagy az eltérés
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Beléptem én is a WP júzer táborba, 6 Androidos telefon után
Nokia Lumia 820-ra esett a választás. Eddig kellemesen csalódtam, minden olyan gyors, olyan gördülékeny, nincs időm megállni gondolkodni
Vásárlás előtt azt olvastam, hogy a Nokia navigációban nincs lehetőség bejelölni a fizetős utak elkerülését, ennek nem örültem, de gondoltam majd figyelek, viszont nagy meglepetésemre mégis csak tudja:
Ha kérdés merül fel, majd lehet zargatlak titeket, de egyenlőre próbálok mindennek utánajárni!:-)
-
marcusa
addikt
Ha ez így lesz, később még mindig válthatok, de egyenlőre már unalmas volt Az utolsó két Androidos telóm HTC volt a sense felület miatt, az hozott egy kis 'pezsgést', de az volt a fő oka a váltásnak, hogy még egy többmagos 1gb ram-os telefonon is gyakran előfordultak 20másodperces várakozások pl egy sms vagy email megnyitáskor...
Egyenlőre úgy tűnik, hogy jó ez a wp, de ha úgy alakul visszaváltok, nincs bennem ellenszenv egyik platformmal szemben sem:-)
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Gtalk-hoz tudtok ajánlani valami jó programot, találtam néhányat a marketplace-en, csak érdekelne, hogy van e olyan, ami bevált?
Köszi!:-)
-
marcusa
addikt
Wp8-nál van arra lehetőség, hogy a telefonon található zenét elindítsam a számítógépen, mondjuk windows media playerben? Ugyan azon a hálózaton vagyok mint a számítógép. Az előző HTC telefonom gyárilag tudta ezt, Samsung-on alkalmazás kellett hozzá a google.play-ből. Itt van ilyesmi? Tehát ha fut a gépen a media player, és én mondjuk a konyhában úgy gondolom hogy elindítanék valami zenét, akkor telefonról is tudjam stream-elni?
-
marcusa
addikt
Könnyen lehet...
Most két win7-es számítógép van otthon, a zenéket, filmeket media playerrel bármelyiken el tudom indítani, mindegy hogy fizikailag melyik gép merevlemezén található. Ugyan így volt az előző htc telefonomban, hogy a zenelejátszóban ki tudtam választani, hogy melyik eszközön akarom elindítani a zenét, telefon, pc vagy laptop. Kiválasztottam, és akkor a számítógép hangszóróin szólalt meg a telefonon elindított zene, remélem érthető:-)
-
marcusa
addikt
válasz daniel909 #11643 üzenetére
Igen, köszi, ilyet már találtam, de az a baj, hogy nem ezt keresem. A HTC telefonomban a gyári zenelejátszóban volt egy olyan gomb a felső részen, hogy "kimenet". Arra ráböktem, és ott felsorolta a telefonnal egy hálózaton lévő lejátszó eszközöket, köztük a pc-n éppen futó winmedia playert. Ha arra ráböktem, akkor a telefonon tárolt és épp lejátszott zene elhallgatott, és elindult a számítógépen a media playerben, akár úgy, hogy a gépen nem is volt rajta az a zene. De ahogy most keresgéltem, nem nagyon találtam én se erre még megoldást
-
marcusa
addikt
válasz Bogyó bá' #11661 üzenetére
Jaja, és ahogy említettem, a HTC telókba Android fronton ez a gyári lejátszóba van integrálva. Ha fut a gépen a media player, akkor akár mikor átválthatok arra, hogy a gépen játsza tovább a zenét, hangerőt is tudom állítani, hasznos funkció, és kétlem hogy wp-ből kimaradna, várós
-
marcusa
addikt
válasz Napfénysüti #11703 üzenetére
Én pl a Nokia ingyen navija miatt döntöttem a 820 mellett, és nem bántam meg, nagyon jól összerakott kütyü, és program
(#11705) Crytec210 : a 920 az 4,5", a 820 4,3"
[ Szerkesztve ]
-
-
marcusa
addikt
válasz Воланд #12072 üzenetére
Viszont a külön hangerőnek én is örülnék, legalább annak, ha az ébresztés hangerejét külön lehetne állítani.
Tudtam hogy ez ilyen, nem lepett meg, de mikor egyik este az ágyban játszottam, lehalkítottam, mert feleségemet zavarta, és úgy maradt, vicces volt úgy felkelni reggel...:-)
-
marcusa
addikt
válasz kezman #12077 üzenetére
Akkor ez valami bug lehetett, vagy úgy tettem le, hogy eltorlaszolódott a hangszórója, mert csak a sokadik csörgésre ébredtünk fel
De mindjárt kipróbálom én isÉs télleg...
Akkor nem tudom miért lehetett, de azóta minden este megnéztem hogy legalább 15 hangerőn van e
Viszont akkor nekem nem is kell a külön hangerő és hasonlók, ez így elég[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Jelzett a 820-am hogy frissítés van, most fogaskerekezik, kíváncsi leszek mi változik
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz dejaris #12651 üzenetére
De én pl ennek nagyon örülök. Droidon az operát használtam, és ott ugye szinkronizálta az asztali operával mindent, és utáltam... Mondjuk kint volt kedvencnek a 9gag.com, mobilon a desktop oldal nézhetetlen volt a sok reklám miatt, oda az m.9gag.com kellett, de ha mobilon átírtam, akkor átszinkronizálta az asztalit is... plusz van egy néhány olyan könyvjelzőm vagy kedvenc oldalam, amit nem akarom hogy a mobilon is ott legyen, mert ott nem használom.
Persze ki is jelentkezhettem volna mobilon a felhőből, de az túl egyszerű lett volna[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz dejaris #12658 üzenetére
Hát, az tényleg nem
Én már nyár óta használom, Chrome-ot váltottam le, azzal az volt a bajom, hogy folyamatosan hajtotta a winyómat, míg az fent volt folyamatosan villogott a piros visszajelző led, és akkor kaptam a tippet, hogy váltsam le Operára, azzal ez a gond megszűnt.
Facebook-on nem vagyok, viszont a technet oldalt rendszeresen követem, azzal nem tapasztalok hibát:-)
-
marcusa
addikt
válasz Oppenheimer #13111 üzenetére
Hol akad a HERE Maps? Én most beléptem Lumia 820-ason, és nekem a közelítés-távolítás, és az ide-oda mozgatás is teljesen folyékony... nem akadozik, vagy mit kell csinálni ahhoz hogy akadjon?
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #13112 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből
Most átváltottam műholdas kép nézetre, itt már tényleg kicsit darabosabb a közelítés-távolítás...
Viszont a mozgatás bármely irányba maradt folyamatos itt is.(#13113) Oppenheimer Lehet hogy nálad a nagyobb felbontás miatt akad, vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen