- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Воланд #82307 üzenetére
Szigorú Szabványok vannak rá amit köteles minden gyártó betartani, máskülnben nem engedélyezik a szoftver kiadását.az aes256 titkosítás ugyan olyan erős egy ioson mint egy bb10en, mert ugyan az az algoritmus hajtja végre, az más kérdés lehet hogy egyes gyártók használnak-e fizikai hardveres kulcsot vagy csak szoftveres úton generárnak kulcsot, az apple és a blackberry fizikai hardveres kulcsot használ, az apple (iphone 5stől) azért mert a touchid-t nem lehet csak úgy cserélni,csak alaplappal együtt,vagyis hardverhez kódolt,így 90% hogy a titkosításban is jelen lehet hardverkulcs, a blaxkberry meg 100% hogy hardverest használ mivel fips140-2-nek megfelel, amit igen kevés eszköz kap meg a civil szférában
-
-
-
Zoli133
addikt
válasz
Воланд #79615 üzenetére
Huhh ez gázabb lett mint hittem...
A lényeg, hogy ahelyett hogy visszavinné és szólna szolgáltatónak/szerviznek hogy ez nem lett jó. Ahelyett ír a homárra meg paanszkönyvbe meg ilyenek...
Miért? Miért nem az az első hogy visszaviszi? Kinyilvánította a szerviz hogy nem akarja megcsinálni? nem. Elutasító volta ajavítással bárki? nem. De azért homár meg paanszkönyv. Ráadásul szerintem a felhasználó sincs vele tisztában milyen egy panaszkönyvi beírás utóélete és nem akar vele foglakozni, tehát saját amgát is szivatná vele. Vigye vissza (Ezúttal modnjuk egy nokia care-be) és javítassa meg ha rossz. De a többinek a jelenlegi helyzetben kerek nulla értelme van, csak magát hergeli bele eg yolyan dologba ami nagy valószínűséggel nem igaz (és egyesek ehhez asszisztálnak, gratulálok).
Ami nem volt egyértelmű még, hogy arra a javítási lapra nem lehet bármit írni. Alkatrészlistákból választhatja ki a cserélt alkatrészt. Nem egy troll szervizes viccelődik vele poénból. Valszeg ez volt beírva az alkatrészhez ezt tudta csak ő is odaírni...szerk: Átolvasni ezt se mertem, de már gépnél ülök, remélem jobb lett
-
-
válasz
Воланд #79289 üzenetére
Mondjuk ez igaz, hogy a 6tag teljes értékű alternatíva.
pilu85: valóban sok minden hiányzik rá, szerintem ez jobb nem is lesz. De ezen a + 20-30 MS-es programozó hogyan segíteni, amire utaltál az elején? MS független fejlesztők kellenének... sok... és befektetők (a háttérben minden fejlesztés, befektetés). A befektetés pedig érdek mentén történik... Na itt el is érkeztünk az egyik problémához.
-
válasz
Воланд #79286 üzenetére
A készülék share alapján a Windows-os felhasználók kb. felére gondolsz? Márhogy' nekik mi értelme van?
Na már most, ha ez arra ösztönzi őket, hogy W10 kompatibilis eszközre váltsanak... akkor semmi gond... bár ettől még nem fog nőni a részesedés, csak a szállított mennyiség. Ha viszont sok hasonló ok miatt platformot váltanak, akkor viszont az ilyen húzások nem jók...A droidon ritka, hogy az előző verzió támogatás megszűnik még akkor sem, amikor már csak a felhasználók alig fele használja.
pilu85:
már rendbe van rakva... kábé'. Ha így adták volna ki, akkor az még talán számított is volna.Nem a W10M jelenlegi állapota a baj... szerintem. Tiszta telepítéssel/telepítésekkel, vagy akár új telefonnal vásárolva és úgy rá a legfrissebb szoft.. szóval úgy a legtöbb felhasználó már nem vesz észre több hibát, mint más OS-en. Ha az a kevés hiba is eltűnne, akkor Te boldogabb lennél... nem vitatom. De az egészen már nem változtatna.
-
Postas99
senior tag
válasz
Воланд #79172 üzenetére
Ha az MS ennyire nyomja a W10-et és az UWP-t, ellenben 2017-ben talán kijön a surface phone ami (ha találgatás helyes és tényleg ezt rebesgetik) már X86 architektúra lesz, akkor ott már lehet előnyben lesznek.
Vagy csak én képzelem, hogy most mivel nem fontos a jelenlegi platform számukra, ezért ez a nagy W10 nyomulás?
Valahogy életben tartani a platformot addig amíg az UWP be nem indul és akkor már az új készülékek előnnyel indulhatnak.
Te hogy látod?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Воланд #79172 üzenetére
Mi sem értjük igazán, nem csak a cikkíró: ha az MS android platformon sok pénzt tud csinálni a szolgáltatásaival, akkor minek öntené a zsetont a W10M-be tovább. Illetve a vásárló oldaláról: ha a jó MS szolgáltatásokat megkapom android platformon, akkor minek vennék windowsos telefont, amikor csak a hátrányom van belőle?
-
SOAD19
addikt
válasz
Воланд #79169 üzenetére
Mi is az, tényleg érdekel. Annyit tudok, hogy rövidtávon, idén új telefon nem jön, és kicsit pihentetik a dolgot, persze valamilyen szinten fejlesztik a w10m-et. Jövőre meg jön talán a surface phone? Régebbről rémlik, mintha mondták volna, hogy leállnak a sok szériás telefonok kiadásával, és évi pár telefont adnak csak ki.
Jól rémlenek a dolgok, vagy részben, vagy egészben már nem aktuálisak az általam leírtak. -
-
Ricardo
titán
válasz
Воланд #78343 üzenetére
Ezt én értem, és mivel az asztali platformon ők az elsők, ez jó lehetőség, de az asztali miatt nem fejleszt rá a bank mobilfizetési lehetőséget, nem fogok tudni wifin a mobilomra képet küldeni a fényképező gépemről, és a helyi busztársaság sem fog gps alapú live menetrendet rittyenteni a mobilomra.
-
tibike8
őstag
válasz
Воланд #77979 üzenetére
Oké, bocs, nem akartam senkit bántani. Igazad van, a fejlesztőknek kellene a 10-re optimalizálni az appokat. Mindenesetre egyelőre nem tudok használni más playert mint a gyári illetve nem tudok más mél klienst mint a nem gyári. (Ez így leírva kicsit vicces
)Pedig az én életem lenne a jobb, ha nem kellene kajtatni alternatív megoldások után...
-
Peter009500
újonc
válasz
Воланд #77486 üzenetére
Semmilyen gombnyomásra nem reagál a telefon.
Arra gondoltam, hogy miközben visszapróbálta állítani a leányzó a telefont, félúton ugyebár elfogyott a virtuális üzemanyag a telefonból és megrekedt két állapot között. (jelenleg valamiért már a 3/4-ig jutott (és és megy tovább a csík) csak el ne szóljam magamat.) -
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #77194 üzenetére
igen, elhiszem bár pontosan nem tudtam hogy hogy van de örülök hogy leírtad, ezért szerettem meg igazán a Windows 10 rendszert, mert ugye 8.1-en gépet és mobilt is használva egy jelentős különbségre lettem figyelmes... míg a 8.1 gépen folyton kapja a frissítéseket, mobilon egy darabot nem kapott csak ilyen mérföldköveket mint a Demin és társai.
Gondolom ezért is kellett ezt így, hogy a kumulatív frissítések ugyanúgy müködhessenek mint PC-n, nehogy a szolgáltatóknak hetente, kéthetente tesztelniük kelljen a változásokat
-
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #77178 üzenetére
Erre a nézeteltérésetekre azt tudom mondani hogy a szolgáltatók januártól márciusig tesztelték a Windows rendszert, és prioritást kaptak a szolgáltatót érintő funkciók.
Rengeteg visszajelzést kapott az MS tőlük amiket soron kivül javított, de mivel minden teszten átment a rendszer, innentől kezdve az a része - ami a szolgáltatókat érinti a szolgáltatós telefonoknál - már nem lesz piszkálva, így a jövőbeli buildek/frissítések (mint pl. a Redstone), már kijöhet anélkül, hogy a szolgáltatónak bármiféle hozzászólása lenne ahhoz.
Hiszen sem a kumulatív frissítések, sem a nagy frissítési csomagok (mint az RS1 vagy RS2) nem fogják már módosítani/újraírni ezeket az opciókat, mi több azok nem is új rendszerek hanem szimplán "kiegészítések". Így az egész packot (kártyafüggetlentől a Vodafonig) egyben ki tudják adni anélkül, hogy külön-külön kiadnák.
-
törölt tag
válasz
Воланд #77174 üzenetére
csak hogy világos legyen... .107-et hagyták jóvá a szolgáltatók, mint ahogy ezt te mondod, de ebben a frissítésben már az a funkció benne hogy maga a rendszerfrissítés már az MS-től jön, nem szolgáltatótól, ha a szolgáltató valami frissítést szeretne kiadni, ő is megteheti. jól mondom?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Воланд #77098 üzenetére
nem nagyon érdekel hogy woland rám akarja erőltetni a képzelgéseit
próbálkozni lehet
Nincs harag ugye nagy és mogorva Woland?
Maradjunk annyiban hogy ha lesz atom biztos infód akkor megvitatjuk hogy kinek volt igaza
amúgy elmlékezz vissza, frissítési dátum miatt is lehurrogtál
hogy majd csak 20.-a után lesz... nekem lett igazam
jött is , bár nem az, de jött
tomboy: majd jövőre egy 950
-
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #77098 üzenetére
+1 a current branch az a consumer kiadás.
Egyébként élhet az Insiderben még a 10586, a Release Preview ringen, mert elvben ha érkezik valami olyan frissítés a TH2-höz, ami kérdőjeles, az ott fog. Habár az is igaz, hogy általában az ilyen cumulative updatet sosem tolják Insiderre rá.
A Redstone elvileg csak Slow és Fast ringen lesz jelen, mint régen a TH2.
Most az történt hogy ami volt .164 Slowon és Releasen átkerült a current branchra is, habár elvben a Releasen lévők nem sokban különböznek a current branchtól mivel ott ugyanaz van és ugyanaz lesz, maximum hamarabb kap cumulative-t ha a kiadási jegyzék ezt úgy értékeli mint egy tesztelni való frissítés.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Воланд #77090 üzenetére
tanuld meg elöbb hogy kell visszakövetni a kérdezz feleleket! oké.....?
tehát miról volt végig szó? olvasd alulról felfele!
Gabriel Aul @GabeAul 15 h15 órával ezelőtt
@YogeshRya Take a look here: http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/windows-10-mobile-insider-device-rollout-faq/9861c093-fe98-482e-850d-7ca86433bd7d?tm=1458232411654&auth=1 … for Q/A on what is supported. If your Q isn't answered there, post it to get clarity - itt meg le van miért nemMichele Bevilacqua @MicheleBevilac7 15 h15 órával ezelőtt
@GabeAul Gabe please, tell me directly if my lumia 920 will have Windows 10 mobile! It have 1Gb of RAM! - itt sír a srác hogy miért nemGabriel Aul
@GabeAul
@MicheleBevilac7 920 will not be supported for Current branch. You can continue to use the .164 build if you find the experience acceptable - Tehát itt annyit írt csak hogy a jelenlegi insider csoportban már nem lesz támogatva a 920, ez így van....Válasz @GabeAul @MicheleBevilac7 felhasználóknak
Michele Bevilacqua @MicheleBevilac7 14 h14 órával ezelőtt
@GabeAul this means that my phone will support the (B)Redstone branch(/B)? -kérdezi hogya az ő telefonja támohatott lesz-e a Redstone-banGabriel Aul @GabeAul 14 h14 órával ezelőtt
@MicheleBevilac7 No, Development branch builds will only go to supported devices. See here for more: http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/windows-10-mobile-insider-device-rollout-faq/9861c093-fe98-482e-850d-7ca86433bd7d?tm=1458232411654&auth=1 …
- csak a listán szereplő készülékeket támogatják a továbbiakbana twitteren arról meg amúgy a duma parti ha nem fogtad volna fel hogy miért nem kap Redstone-t!
tehát még egyszer utoljára megkérdezem, hol vagyon megírva az amit te állítasz? és ne a twitterrel dobálózz mert bebizonyítottad hogy nem vagy képes használni!
tudod mit, gondolj amit akarsz! nem érdekel... majd meglátjuk mi lesz
-
törölt tag
válasz
Воланд #77086 üzenetére
keresd csak szépen vissza mire válaszolt, de tudod mit, visszakeresem neked!
mit kérdezett srác Gabe-től? hogy a 920 támogatott lesz-e a Redstone-ban.... és Gabe mit írt vissza? hogy ebben már nem fogják támogatni.....
tessék:egy büdös szó sincs itt leírva hogy nem kap non-insider verziós win10-et az x20as széria
tovább...
amit másodjára linkeltél semmi érdemleges infó nincs a vitával kapcsolatban....
továbbá nem az Insider csoport vezetője dönti el hogy ki kap és ki nem kap non-insider verziót....ő csak abban dönthet hogy melyek azok a készülékek amikre fejleszt vagy nem fejleszt...a kövi körbe már nem fejleszt, vagyis Redstone buildokat már nem kapnak a x20-as szériák,ez tény, de javításokra ugyan úgy számíthatnak a TH2-őt használók, de funkcióbővítésre már nem....
tehát Woland úr...hol van leírva feketén-fehéren az állításod miszerint nem kap az x20-as non-insider-es 10-et?
hamár ilyenekkel dobálózol illik bizonyítani, eddig megdőlt minden állítások ezzel kapcsolatban! -
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #77086 üzenetére
Teljesen osztom a véleményed ebben. De szerintem ha valaki nem érti meg amit írsz, akkor hagyd főni a levében. Voltak/vannak olyan emberek akiknek sem a tények, sem semmik nem elegek ahhoz, hogy megértsék, hogy ez így van, mert ragaszkodnak a saját elveikhez.
A Redstone is a nyakunkon szóval hamarosan kiderül az is.
-
törölt tag
válasz
Воланд #77049 üzenetére
a kérdés az hogy igaz-e amit a program kiír
mellesleg végigbújtam a tweet-eket visszakerestem a válaszokhoz tartozó kérdéseket is, hát ráment sok időm
... egy büdös tweetben sem említik hogy a x20-as széria nem kap rendses 10et, amit linkelt valaki 920-ról szóló tweet-et hogy not supported, az arról szólt valójában hogy marad-e a 920 a insoder programban, és arra írta Gabe hogy nem támogatott...tehát félreérthető hoga csak részlegesen olvassa valaki a twittert! a másik, alapból az igaz hogy a single core and 512mb not supported vagyis az egymagos és 512 ramos telók kiestek a pixisből...
egy tonna tweet végigolvasása után sincs konkrét bizonyíték arra hogy nem jön x20as széria 10... tehát rémhírt nem kell kelteni, aki pont ellenzi ezeket!
-
válasz
Воланд #77049 üzenetére
Mármint mit? Myappfree-t használni? Nem. Screenshotot feltenni? Nem. Fórumozni? Nem. W10-zel kapcsolatban poénkodni? Nem. Ezekre reagálni? Legkevésbé sem. A te hsz-edet egy kicsit feleslegesebbnek érzem a sajátomnál.
(#77050) Ice_Man22 válasza lugosi (#77047) üzenetére
Értem, köszi. Abszolút nem használtam még w10-et, így elsőre ez egy kicsit poén volt.(#77053) Nooeca válasza lugosi (#77047) üzenetére
Érdekes, a 1520-ra nekem is lejött a frissítés után még egy frissítés. Most indult újra, mindjárt nézem. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Воланд #77002 üzenetére
csak hogy tisztázzuk, 1 hetes cikk [link] és nem kamu hírportál publikálta, a The Times világszintem elismert hírszolgáltató...99,99%-ban nem szoktak kamu hírt leközölni, a cikk szerint 2 hullámban érkeznek frissítések, és nincs eddig megcáfoló hír hogy hogy nem lesz, a micrisift bejelentette hogy 2 hullámban frissít! ennyi....
de tudjátok mit, meglátjuk....az egy dolog hogy 1 ember mit ír, majd a vezetőség eldönti, nem egy emberen áll vagy bukik hogy kapo egy telefon frissítést vagy nem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged