Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- iPhone topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Okkal nem beszélt a Sony a PlayStation 5 Pro részleteiről
ph Sajnos sok újítás olyan hardverhez kapcsolódik, amelyről az AMD még nem engedte meg a partnerét értekezni.
-
Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
ma A német Geske teljeskörű arcápolási rutint kínál okos arcápolási eszközökkel, saját fejlesztésű kozmetikumokkal és magyar nyelvű társalkalmazással.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz dejaris #7838 üzenetére
Bezony. Talan ez a legszembetunobb kulonbseg, foleg miota visszajott a Dell-em es melle raktam. Oppenheimer Mit nem adna erte, lehet meg a 8x-ét is.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Dunbar
senior tag
válasz dejaris #8121 üzenetére
Pl. este telefonról netezel, reggel álmosan kinyomod az elsőt. Nekem úgy szokott menni, hogy 5:39, 5:41, 5:42, 5:43, 5:45, 6-ig. Ha fuck this shit hangulatban is ébredek reggel, akkor is felébredek mire kikapcsolom mindet (mondjuk volt már olyan hogy kivettem az akkut és elkéstem).
-
-
talamasca
senior tag
válasz dejaris #9067 üzenetére
Nem tudom, de nekem a metrotube tökéletes, szerintem a gyári youtube app sem lenne jobb...
Persze, nem ingyenes.
iOS-ről jövök, ott is megszokta az ember, hogy a jobb alkalmazásokért fizetni kell.Más:
Nekem jelenleg a legidegesítőbb probléma, hogy a feliratokat semmilyen formában nem viszik a WP telefonok.
Marad ugye a "ráégetés", de azért kódolni újra filmet?...
És sajnos egy lejátszó sincs, amivel megoldható lenne.Pedig ott vannak az iTunes könyvtárban a soft muxolt feliratok (nem srt), a videó gyönyörűen megy, de felirat-bekacsolás nuku...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
regener
veterán
válasz dejaris #9173 üzenetére
Csak erre alapoztam kérdésem: [link]
daniel909 értem és már látom is: [link]
Nálunk miért nincsen a T-nek egyedi normális telefonja?Mellesleg megéri venni L800-at vagy inkább várni L620-ra? (max 60.e keret)
Már november végén akartam új telót venni (hűség lejárta), de akkormég elég drága volt T-mobile-nál a L800, robotot meg nem akarok. Viszont még mostsem fér be a L800 a 60ezres keretbe (nem oldalról rendelve, külső cégen keresztül) és ahogy megyünk az idővel én várok, de közeledik a L620 és remélem lesz még valami jóárú WP-s telefon mostanság akár L800 helyett. L610 volt nálam egy hónapig, de annak nem tetszik a formája hiába kényelmes. Viszont az elég szívás nekem, hogy egy darab HTC sincs a listán amit tudnék venni, pedig lehet meggondolnám a 8S-t.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dejaris #9312 üzenetére
15 percenkénti frissítésre vagyok állítva, azt hiszem ez nem a push
Ebben csak az az idegesítő, hogy ha most épp nem nézem meg a tegnapi logokat, akkor nem látom, hogy keresett egy barátom valami fontos dologgal, ő meg azt hiszi, hogy gép előtt ülök, csak nem foglalkozok vele..
Telepítettem valami Talk.to nevű programot, így ezzal már elvileg rá tudok nézni néha a gtalk üzenetekre, meglátjuk mennyire válik be. Ennek volt a legkevésbé undorító a designja
"Less but better" - Dieter Rams
-
pzstm
titán
válasz dejaris #9374 üzenetére
jaja. Kellett neki, de lehet türelmetlen voltam. Nem bántásnak írtam, hogy megvolt.
Paypal options él Music Pass esetében is, internetkártyámra kíváncsi leszek... Gondolom minden Xbox cucc megy paypallal....Csak Win8 Store és WP store nem....de hátha fog változni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz dejaris #9663 üzenetére
nekem értesítések gyári appra nem jönnek, üzenetek hiánytalanul.... (Me csempén látom értesítéseket)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz dejaris #9913 üzenetére
neki T-Mobileos...;(
mukibuci: mióta megvan a 8X-em arra sem jött semmi... (igaz gyárilag Porticoval kaptam )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Napelem
- További aktív témák...
- Megkimélt Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB Szürke szinben, garanciával
- Redmi Note 7,Duál Sim,4/128GB,Szép Állapot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete szinben, garanciával!
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér szinben, kártyafüggetlen, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen