Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izé, mi olyan nagy dolog ebben az Xbox Musicban?
Amíg működött Win8 alatt (circa múlt hét közepe), addig ugyanazt a kínálatot mutatta, mint a Zune. Mivel megdöglött menetközben (a kiemeltek listája bejön, innen tudok is hallgatni, de ha belemegyek egy műfajba, elkeffen), a Zune-t szoktam egyébként teljesértékűen használni helyette
Amúgy US accountom van, és élő előfizetésem a Music Passra.
“All nothings are not equal.”
-
Meg mint zenelejátszó és szolgáltatás is marad. Tegnap is marhaságnak tartottam az ellenkezőjét, erre most kaptam egy emailt a Microsofttól, benne sok más között: "Keep listening – Your Xbox Music Pass will continue to work in the Zune PC software and on Windows Phone 7 devices"
Szóval valaki nagyon félrefordít valamit, vagy nem tudom
Persze a mérvadó az, hogy működik-e a zenelejátszás vagy nem. Mondjuk most a telefonomon most "nem sikerül ellenőrizni a zenebérletet", de ez nem a legacy rendszerek kinyírása miatt lehet... Amint beértem melóba, nézem a Zune-t. Tegnap egész napp onnan hallgattam az Infected Mushroomot.
[ Szerkesztve ]
-
Vesd össze ezzel a hozzászólással azért.
Egyébként a Zune-omban továbbra is működik a lejátszás.“All nothings are not equal.”
-
Van valaki kísérletezős kedvében? Úgy vettem észre, hogy ez a két megás animgif (ami egyébként tumblászás közben gyakori méret) kinyírja a Lumiát: úgy a színezés háromnegyedénél elfehéredik a kép, vagy kilép vagy nem, de az biztos, hogy az IE-be újra belelépni nem lehet a telefon újraindításig.
(Vesdössze egy natúr 3GS-en sokkal simább az animáció, és nem is akad ki.)
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Oppenheimer #1688 üzenetére
Oké, bár valószínűleg az nem idén lesz. December végéig megvan a WP7-es és Windows Store-os program.
A linkeket meg köszi mindenkinek. Felrakni fel fogom, jó lenne átállni a 2012-re. Pláne frankó lenne, ha a Portable Class Library is zsebből menne, jó lenne átállni a hivatalosan támogatott verzióra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz blackmajesty #2861 üzenetére
Szerintem ez nem az Apple sara, korábban találtam egy táblázatot a kiosztásokról, a legtöbb gyártó azonos kiosztást használ az Apple-lel, és a Nokia (volt!) a felcserélt kivétel.
-
válasz Alexios #3340 üzenetére
Még egyáltalán nem másztam bele a WinPRT-be, amennyit a WP8-cal érintkeztem kimerül a Silverlight alkalmazásaim pátyolgatásában és tesztelésében. (Elég jó az arány egyébként.)
Szóval tényleg van fájl asszociációra lehetőség? Egyszer korábban azt olvastam, hogy csak launch contractot támogathatnak a 3rd party appok (Open, Share, Send így kilőve), de nem tudom mi a vége. Az MSDN-en meg nem találok semmit - bár felületesen is nézem.
-
-
Lenne egy egyszerű kérdésem WP8 tulajok vagy fejlesztők felé. A WP7-es tartalmak automatikusan elérhetőek a WP8-as Marketplace-en, vagy a feltöltőnek kell valami plusz lépést eszközölnie? Emulátorral már láttam, hogy maga az alkalmazás prímán fut, de a bolti vonatkozását nem ismerem.
Állatorvosi lónak ott az NSO, ha valaki rámszánna két percet és rákeresne a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
WP8-as kérdés: jól veszem észre, hogy az Office (ugyanígy OneNote, PDF Reader) nem kezeli az SD kártyát, hanem be kell másolni a belső tárhelyre a fájlt?
-
Szerintem Nokia specifikus. Úgy circa fél éve volt második telefonnak 800-am, azzal tapasztaltam.
Szóval IE10. Még keresek egy jó tesztoldalt a felugró ablakhoz (tipp jöhet), addig is kipróbáltam három dolgot: 1) a kijelölést még mindig nem kezeli - azaz nem lehet itt a fórumon gyorsan formázni; 2) a prompt se megy (itt a Link gomb használja), se fájlkiválasztás/feltöltés nincs; és 3) a flood fill tesztet kiállta: tetűlassan de összeomlás nélkül végigjátszotta az animgifet.
-
válasz mukibuci #4441 üzenetére
A kijelölés persze, de a kijelölt szöveg manipulálása JavaScriptből kevéssé. Tehát pl. kijelölöm a JavaScript ót az előbb, megnyomom a félkövért, és a szó elé kerül a B nyitó és zárótag is...
(Ez amúgy egy iOS4-nek vagy Android 2.0-nak nem nagy kunszt.)
MasterMark: igen, a confirm konkrétan működött korábban is. De a prompt nem, és egyébként egyik se felugró ablak
[ Szerkesztve ]
-
válasz mukibuci #4452 üzenetére
Nekem továbbra se... Mit csinálsz máshogy? (A kijelölés nem veszett el, miközben görgettem. Csak a videó miatt nagyítottam be ennyire.)
[ Szerkesztve ]
-
Jöhet a kőzápor, de szerintem nem a background agent feladata az instabil push notifikációk elkapdosása vagy megkerülése. Főleg, ha továbbra is csak negyed óránként szaladgálhatnak...
tybsen: Ez a MA-s dolog elég bizarr, ilyet csak a mobilváltozattal keverve láttam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ferling7 #4802 üzenetére
Én rajtatartom vala az ujjamat a képen, de marhára nem jelenik meg semmilyen opció. (Ez most WP7.5, de mindjárt megnézem nyolcon is).
Biztos nem kevered a böngészőben megjelenő Bing keresőt a Bing alkalmazással?
Szerk.: Megnéztem, nyolcon már tényleg van erre lehetőség, illetve kapásból lockscreen háttérnek beállítani. De ez az appbar menü még nem volt meg a hetesen...
(#4805) saiyajin: Tudom, nézd meg kinek válaszoltam
[ Szerkesztve ]
-
válasz negyven2 #15177 üzenetére
Két dolog. 1) Ha megnézed az eredeti forrást, láthatod, hogy nincs veszve még a dolog. Bár fura, hogy a Google leírása kifejezetten a Windows Mobile-t mutogatja, na mindegy.
2) Nem a Microsoft sara, hogy a Google megszünteti a szolgáltatást hamarosan...[ Szerkesztve ]
-
válasz Freddycom #15395 üzenetére
A tényleges MP3 fájlt (ami egyébként WMA, nem MP3) nem fogod látni, csak ha ténylegesen letöltöd. A gyűjteménybe kerülés után ez csak egy opcionális lépés, nem is tudom hogy a telefon mikor áll neki ennek.
Offline hallgathatod letöltés után, de DRM van rajta, úgyhogy csak olyan gépen és telefonon teheted ezt, ahol a Music Passod szinkronizálva van.
-
válasz btudos #15790 üzenetére
Példának okáért az XMPP protokoll (Jabber, Google Talk, stb.) tudja ezt (multi-presence), az egyes helyeken eltérő státuszban is lehetsz. Sőt annyi logikát is szoktak rá építeni, hogy először minden helyen megkapod az üzenetet, aztán ha elkezdesz válaszolni egy helyről, egy darabig üzenet minden oda fut be.
Azaz ahogy elvárható lenne.
-
válasz legiaap #16121 üzenetére
Nem csoda, hiszen nincs is rá lehetőség.
Egyébként konferenciákon meg ilyesmi környezetekben úgy szokták még a (magyar) Microsoft és Nokia képviselők is prezentálni a Windows Phone-t, hogy kamerát raknak a telefon fölé és annak a képét vetítik ki.“All nothings are not equal.”
-
válasz Psychonaut #17223 üzenetére
Szerintem ez a több forrásos kiegészítés nem változtat a lényegen; mindkét cég kommunikációja abból áll, hogy 1) ez jó neked és 2) beleegyeztél, kuss
Egyébként mindkettőtől használok szolgáltatásokat, úgyhogy személy szerint nem is démonizálok senkit miatta.
-
Apám, vannak itt brutális dolgok Be vagyok zsongva legalább annyira, mint a 8.0 idején.
Nekem mondjuk ez is tetszik, mert gyűlölöm a tombstoningot leprogramozni: "Whaaat? When wp8.1 appx are suspended you have to store and restore your own backstack."
-
1520-on nagyon durván átszabták a felületet, sokminden látványosan kisebb lett... Hiánypótló frissítés, de azért szokni kell majd nekem.
-
válasz kuszal #41335 üzenetére
Azt a formát kivették, mert helyette új feature a helyben videolejátszás.
Hogy most azért nem tudod kinyitni fullscreenbe, mert a WP8.1-ben van még valami belső zavar (a Youtube-on működik, úgyhogy erősen valószínűtlen), vagy az Inda csinál valamit rosszul (valószínű, lásd előbb), nehéz egzaktul kívülről megmondani. Kérdezz rá az indánál.
neooen: Belső tárhely vagy SD kártya Downloads mappája esetleg? Nekem került oda néhány.
[ Szerkesztve ]
-
válasz neooen #41339 üzenetére
Ja, hát az bukó. Majd ha lesz rendes fájlkezelő, talán.
Az olx.hu/m, és az olx.hu/i2 oldalakon is tudtam keresni simán az enter gombbal.
kuszal: A WP8-as böngésző appok, pl. a SurfCube talán még ugyanúgy működnek, mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft