- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezt anno én is megszívtam... a sima továbbításnál lemaradt a csatolmány:
1., előbb le kell tölteni, azaz előbb ráböksz a csatolásra, majd nyissa is meg a csatolmányt és ekkor már a továbbításként megy a csatolmány, hiszen már tuti a telón van és látja a kliens. Asszem így szoktam csinálni.
2., A másik körülményesebb, de logikus, hogy előbb lemented a csatolmányt és úgy csatolod a továbbított levélhez... de asszem az első szokott működni. -
-
-
-
Bootsyka
tag
Egy lumia 530am van és ha saját csengőhangot állítok be ébresztőnek, olyan hangos lesz néhány másodpercen belül hogy szó szerint kilök az ágyból :-)
Droidon megszoktam hogy ha levettem a csengőhang erejét akkor az ébresztő is halkabb lett... Persze megoldom majd máshogy, pl úgy szerkesztek zenét hogy alapból beállítom a folyamatos hangerőemelkedést... De mondjuk a Ringtone makerben is lehetne ilyen funkció...
Szundi idejének módosítását hol találom? Thx -
confuser
senior tag
Egy kényelmi funkció, aminek a hiányát nem viselem el a 150k-s telefonban. A 150k-s telefon azért 150k, hogy tudjon mindent.
Egyébként nekem sosem volt, de mindig is akartam. Lehet, hogy 2 nap alatt megunnám, de a lehetőséget szerintem jogosan követelem egy csúcskategóriás telefonnál. Fájó szívvel adok ennyi pénzt egy telefonért, de ha már megteszem, ne kelljen lemondanom semmi - egyébként más, alacsonyabb kategóriás telefonokon meglévő - funkcióról.
-
BiP
nagyúr
Nem, ez még nem a Denim volt. Ez simán Cyanos FW update. 14252 -> 14353. Ill. OS verzióban is utolérte a PfD-t.
Aztán 1 nappal később pedig frissítették azt is, tehát újra "elhúzott" a PfD-s OS verzió(#52840) HKorn: valóban, kicsit félreértettem a felvetést és a kérdésed. (woland a Denimre gondolhatott új FW címen. Pedig kapott új FW-t a 930, csak még nem a Denimet. Emiatt írtam én is inkább FW update-ként, úgy talán egyértelműbb).
De azért sosem árt, ha tisztázzuk, sokaknak nem mindig egyértelmű, mi frissül mikor. -
pzstm
titán
Microsoft now rolling out Windows Phone 8.1 Update 1 for Lumia 930
Ez még nem a Denim, és akinek eddig hibával elszállt (mint nekem
) annak ezután is el fog megnyugtathatom
-
confuser
senior tag
Nagyjából ezek a lényegi különbségek igen, de ha az egyik egy kicsit is erősebb lenne, nem gondolkodnék a másikon.
Közben nézegettem ebay-t, 920-at már egész kedvező áron lehet venni. ~55k újonnan, és mivel Belgiumból küldenék, elvileg semmi nem jönne már rá (áfa, vám). De megvárom a 730-at, nem sietek sehova
-
junior11
veterán
-
Zsoltika11
tag
-
SsPL711
őstag
- 1280×800-as WXGA felbontás támogatása
- 6,01"-től 7"-ig való képernyőméretnél már támogatják a 1280×768-as WXGA felbontást
- 6"-os készülékek 540 x 960-as felbontás támogatása
- Dual SIM-es készülékek C + G rádiótípus támogatása
- Bluetooth: PAN (Personal Area Network), aptX kodek, és AVRCP támogatás
- Az Áruház élő csempéje rögzíthető lesz dupla méretűként is
- Mappák támogatása
- Interaktív készülékházak támogatása – telefon kinyitásakor feléledő képernyő
- Cortanával mostantól lehet telefonkönyv bejegyzéseket hozzáadni
- Network Time Protocol támogatás – automatikusan beállítja az időt, és dátumot, még ha nincs elérhető cella adat
- Voice over LTE (VoLTE) támogatás
- A fejlesztők készíthetnek interaktív záró képernyőket
- A fejlesztők használhatják a hivatalos Fájlok alkalmazást -
margithid
veterán
-
zack
nagyúr
Lesz blog.
Már akkor megfogalmazódott bennem, amikor ezt leírtam. Át is tettem, de még nem aktiváltam. 1-2 dologgal még ki akarom egészíteni a napokban.
Mindenkinek köszönöm a pozitívumokat, és örülök, hogy örültök az elégedettségemnek.
Mindjárt 1 kérdés... A fényképek csempén miért nem megy a live tile? 8.0 ment, változtatta is a képeket a csempén, de most egy darab se jelenik meg. Beállítási gond?
-
Z0C!
őstag
nekem pedig van.
Mivel only bankkártyás fizetést erőltetem, a saját bankomnak nincs appja, de még olyan sem, amivel egyenleget tudok ellenőrizni, így marad a webes felület.
Továbbá szimulátorozok így úgynevezett HUD-ként szeretném a telómat használni. Droidnál számtalan lehetőség volt, itt pedig lfaszse...
De hiányzik a Miskolc menetrend is.szóval a hiány nem minden oldalról mondható el.
-
Dosi
tag
Igen és ez h a legtöbb dolog iOS és Droidra van először, WP-re meg vagy lesz vagy nem, olyan tyúk és a tojás, ha a szolgáltatók nem csinálnak az adott oprendszerre appot akkor lehet valaki nem is vált pedig maga az os jól fut és stabilan. Amíg viszont nem látják hogy nagy a felhasználóbázis addig nem lép a szolgáltató(és itt nem csak a Vodafonera, Telenorra gondolok, hanem minden olyan cégre/vállalkozásra akiknek van appja androidra/iOSre és sokan használják) és amíg nem lépnek addig amolyan kihasználatlan marad az os és a kínálat nehezen növekszik...
-
Dosi
tag
Ezzel én is így voltam mikor anrdoidon kerestem egy fájlkezelőt
(mondjuk Sony telefonokra amin alapból nincsen mert ugye minek az...) nahát napok teltek el mire találtam olyat ami megfelelt az ismerősnek a telójára. Szerencsére az S4-gyel ilyen probléma nemvolt, ott tök normális egyszerű volt az egész. Meg ha valami appot kerestem valami okból és 321342421414 találatot dobott fel amelyik tökre nem az volt és meg se közelítette utána googleben kellett keresnem h megtaláljam az appot... most h vettem egy L1520-ast
fájlkezelő van és jó, lejátszó ami van benne a 8.0-ban vagy PfD 8.1-ben fura hogy nem támogatja az mkv, xvides avit(és nem mind1 hova másolom) vagy nagyon kicsi az a lista amit elfogad, erre ott a moliplayer (tudja azt amit az alap samsungosom tudta, kivéve a feliratkezelést... vagy szimplán nyomi vagyok hogy nem tudom hogyan olvastassam be vele a beépített menujéből)
A Nokiás navi külön megváltás volt h nem az online alapú izé mobilnetevős gugli mapsot kell hasznalni, ami semmit nem ér ha elfogy a mobilneted - anélkül meg csak foglalja a helyet, az offline részét pedig nem minősítenémaztán ugye ott a videószerkesztők, fényképszerkesztők...sokkal jobbak az alap ingyenesek mint ami androidon megfordulnak fizetősben, kicsit fura ha rákeresek valamire nem biztos h dob vele egyenértékű találatot, biztos van jó alternatíva, de ha egyből úgy kezded h fúú nem veszek WP-s telót mert nincs rajta pont ez a nevű app, de lehet van más alternatívája, mint pl dropbox sincs de a Cloud6 progi pont ugyan az nyújtja mint az androidos társáé.
Én személy szerint ha nincs alternatíva egy appra, csak 1 van de az teszi a dolgát mint Dreiwettertaft a sivatagban, medencében, esőben, űrben, szélben akkor pont nem érdekel h nincs alternatíva (és ha nincs lehetséges hogy pont emiatt mert teljesen megfelel...), nem feltétlen kell az Androidos vagy iOS-es példát követni h legyen 87.846.513.216.898 app(és húú tegnap átlépte a 90.000.000.000.000 határt yeee celebráció van), ha van ami rendesen működik akkor a többi fölös mert nem fogják annyira használni... SZERINTEM!u.i.: nekem személy szerint egy app hiányzik a GO SMS Pro( 1k sms-em van fent dropboxon ami várja a letöltést...)
-
Clemi
veterán
Na ez egy jó kérdés
Egyébként nem a Gmail naptár miatt van ez, mert a Live naptárral ugyanezt csinálja a telefon, sőt ha email és eszköz értesítés is be van állítva (én úgy szoktam, hogy 1 nappal előtte mail, és 1-2 órával előtte eszközön felbukkanó értesítés) akkor a telefonon 2x jelenik meg a felbukkanó riasztás. Marha nagy baromság, de hogy miért nem javítják még ki, elképzelni nem tudom.
-
Dave™
nagyúr
Nem vitatom a testreszabhatóságot, de ha az állítgatással be lehetne lőni teljesen természetesre a színeket, akkor valószínűleg gyárilag is úgy lenne kalibrálva. A színek mellett pedig továbbra is probléma (hacsak nem oldották meg mostanra) a foltosodás, a beégés és a degradáció, bár utóbbi lehet nem lesz számottevő az életciklusa alatt.
-
-
SsPL711
őstag
Lehet, hogy a routeren kéne csatornát váltani, elképzelhető, hogy ha van a routered közelében más wifi jel, akkor azokkal interferál. Kéne próbálni egy kevésbé "foglalt" csatornát. Vagy az is lehet, hogy ha automatán van a routered csatorna választója, akkor a WP által kevésbé támogatott csatorna számon van.
Volt nekem olyan, hogy 11-es csatorna felett nem látta a netbook a wifit. -
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest