Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
nem fog elveszni semmi, csak hr kell a telefonon. arra figyelj, hogy meglevo outlook-os fiokra nem lehet atnevezni a regi fiokot. asszem most senkinel sem megy az atnevezes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
andris811
tag
Microsoft account email átnevezése
Itt van a hivatalos topikja. Nyomj rá a válaszon a "Me too" gombra, és ha frissítik kapsz róla e-mailt... Január 7-én lesz a következő bejelentkezés, hogy mi újság vele...[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Köszönöm a sok választ, én is a 710-et favorizálom, szerintem szebb is. És igen játékra nem nagyon akarom használni, de a lényeg, hogy a rendszer gördüljön. A jelenlegi Galaxy Minim is eleinte jó volt aztán szépen frissült minden és azóta már... Na akkor most már csak a SIM kártyámból kell valahogy micro simet varázsolni
-
Blyan
félisten
Jócskán jobb. Adreno 205 ős öreg kövület ma már.
Laller
SmartDJ is a feature only available in the OS update codenamed: Mango. SmartDJ will pick out related music from the artist, album, or song you selected, just for your listening pleasure.
Smart DJ creates a special kind of dynamic playlist, called a Smart DJ mix, which is based on “seed” music and includes content from your collection and, depending on the situation, from the voluminous Xbox Music cloud-based library.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Psychonaut
addikt
Teljesen új emailt tudsz elvileg hozzárendelni, nem csak @hotmail.com - @outlook.com csere a dolog.
Telefonon úgy tudod megoldani, hogy A Microsoft account legyen az alapértelmezett, de B cím emailjeit kapd meg, hogy új accountot adsz hozzá a beállításoknál, és a leveleket arról szinkronizálod.
-
Psychonaut
addikt
Az átnevezés. Én is panaszkodtam az Answers fórumon, hogy ez tarthatatlan, hogy a világ egyik legnagyobb IT cége képtelen egy ilyen funkciót biztosítani, és az egyetlen hely, ahol panaszt lehet tenni, egy fórum(!!!).
December 21-én írtak 2-3 hetet, ami...khm...egy ideje letelt. Próbáld meg, hátha működik már, de nem hinném.
exileee: ha jól emlékszem, ha magyarra állítottad, akkor a desktop Bing jött be, amin "rendkívül kényelmesen" lehetett keresni...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Honnan veszitek ezt? Szvsz a következő iPhone egy felturbózott 5-s lesz, mondjuk i5s néven. Hatos iPhone kb. másfél év múlva várható talán, es hogy 4,7" lesz-e? Hát ez nagyon erős prognózis így, most.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
petroleumlam
tag
Akkor felmész netes felületben az accountodra és törlöd róla a bankkártyát. Ebben a nyomkövetős cukiságban ne bízz meg. Most próbáltam ki. Az enyémet baromira nem látja a nyomkövető (ugyanis kakapcsoltam, márpedig a tolvajnál is ilyen állapotban lesz). És nem is kapcsolom be, mert egyrészt jobban meríti az amúgy is gyér akkut, másrészt nekem ne térképezze fel a Microsoft a mozgási területemet. És senki se. Ha meg ellopják, vagy elhagyom mert balfácán voltam, akkor úgy kell nekem. Lehet rá sms-t küldeni -írja a netes felület- csak szerintem első dolga az lesz a tolvajnak, vagy megtalálónak, hogy a simkártyát kicserélje a sajátjára. Azt meg ugye nem tudod és a sajátodra meg hiába küldözgetsz sms-t ha nincs is benne a telefonban.. Egyébként előre látó ember netkártya számmal párosítja az accountját és azon nem tart pénzt. Így vásárolni se lehet vele. De hát nem vagyunk egyformák.
Egyébként nagyon elment a fórum a találgatások felé, már oldalakon keresztül ezt olvashatjuk. Úgy kell sasolni ha valami infót akar gyűjteni az ember. Biztos itt kell azt megvitatni, hogy kinek a kollégái milyen telefonnal járnak?
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Valóban nincs benne Clear Black, egymás mellé téve látszik a különbség.
820-al csináltam a fotót, látszik szerintem a képen is hogy van eltérés...[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
félisten
-
nicu71
addikt
óóóó....nálunk a telenoros kiscsaj egyből a lumiákat ajánlotta,amikor tesztüzemmódban megkérdeztem...
De a T homenál haver érdeklődött a windowsphone felől,és olyan hülyeségeket mondtak.../minden alkalmazást meg kell VENNI pénzért, stb/és ajánlották az ace2-t..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
petroleumlam
tag
Attól még mert nem tudja megkülönböztetni külsőre az Ashát meg a 620-at, attól még ő adja le szervizre a telefonokat. Olvasni meg tud, így azt is észreveszi, hogy hoppá, ebből az xy típusból már a tizenkettediket hozzák ma vissza, tehát gond van vele. Azt meg nem ő adja ki tanácsba, hogy mit kell erőltetni, hanem a főnöke. De ahogyan ti mondtátok: aki nem tájékozódik vásárlás előtt egy adott típusról, az vessen magára és ne sírjon. Azt meg zárójelben megírom, hogy a galaxy meg ace tulajok fele ennyit nem sírnak mint a wp-sek))))))).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
azért azt tegyük hozzá, hogy anno, amikor még a kukarobi sehol se járt nagyjából, használhatóságban meg főleg nem, akkor aki vett egy szifont, aztán váltotta a következőre, az elég sok appot megvett már, hülye lenne most robira váltani, hogy újra megvehessen mindent
btw anno amikor vettem a wp7 telóm, kerek tizessel lett volna drágább egy 4S, ami azért nem annyira vágott volna földhöz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
Sokkal többet, ne viccelj. Friss oprendszer, WP8-as appok, gyorsabb működés, stb.
Szerintem minden WP7.x usernek megéri a váltás, amennyiben megteheti anyagilag (már pedig elég jól skálázva vannak az új készülékek).
[ Szerkesztve ]
-
macika69
tag
Egyet ne feledjünk. Akkoriban hardveresen a 710-es a 800-sal volt egy kategóriában. Nekem is 710-em van, de 620-ra tuti nem cserélném le. Én még várok. Annyival egyelőre nem jobb még (számomra) a WP8. Korábban itt a fórumban volt egy jó összehasonlító link a WP7.8 vs. Wp 8 közt. Érdemes megnézni. http://winmagazin.blog.hu/2013/04/09/kell-e_nekem_wp8
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Ha unlockolt a WP7-es telód, akkor van egy xap, ami megcsinálja (itt találod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2392250). Ez van a Dynamics ROM-ban is. Nálam HTC 7Prón teljesen jól ment.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen