Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Hirdetés
-
AI segít tanítani az olasz iskolákban
it Úgy érzik, hogy le vannak maradva az IT-s képzettségben, ezért AI segítségével javítanának az olaszok az oktatáson.
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
-
-
tibike8
őstag
válasz scyllarus #77643 üzenetére
Ööö, mi ez a 'Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsoló'...?
Amúgy most vettem észre, hogy úgy alapból semmilyen értesítést nem ír ki a zárolási képernyőre. Végigpróbáltam a nem fogadott hívástól, az üzeneteken keresztül a viber/skype/whatsapp értesítésekig mindent. Jelez a teló meg ott is vannak az értesítések, ha feloldom a kijelzőt és lehúzom az értesítési sávot, de a zárolási képernyőn nincs semmi, bárminek is állítom be az értesítését rá.-------------
Ja közben megtaláltam azt a kapcsolót, de az nálam nem aktív illetve bekapcsolva látom.
[ Szerkesztve ]
-
Studiossrác
aktív tag
válasz scyllarus #79260 üzenetére
Én fogalmaztam pongyolán. Szóval ha rádugom a telefont pc-re, kiírja, hogy a 7,28 gb-ból csak közel 400 mb az üres hely (telefonom is ugyanezt írja ki). Viszont egyszerűen nem látom pc-n a telefonon lévő adatok jelentős részét. Fényképeket például át tudom másolni. Ha megnézem fájlkezelővel, akkor összesen 500 megányi adatot lát a telefonom belső tárhelyén (amit fent írtam le, hogy nem igaz). Usb adatátviteli mód bekapcsolva van + engedélyezem a telefonon pc-re dugás után.
Mit tegyek, hogy elérjek pc-ről minden fájlt ami a telefonon van?
-
csabyka666
addikt
válasz scyllarus #80871 üzenetére
Kinek mi a gyors. Alsókategóriás droidot nem láttam még dinamikusan működni.
Jogos, azt nem mondtam, hogy a nem csingcsung márkákra gondoltam, ott ki lehet fogni "jókat", egyik ismerős 50 körül vett olyat, ami hardverben veri a prémium kategóriás Samsungokat.
De megnézem én azt a Samsung/Sony...stb telót, ami 20-30-k, és hozza mondjuk a Galaxy S5 szintjét sebességben.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
válasz scyllarus #80890 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem így:
Install the ROM Manager on your Lumia 820
...és az oldalt nem akarom belinkelni, de az első google-találat...khm, ez valami vicc?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
válasz scyllarus #80892 üzenetére
Ja szerintem is valami kamu, de közben találtam egy ilyen videót is. Ha ez is kamu, akkor elég jól meg van csinálva.
Már csak azért pörgök rajta, mert ha az a pár program (Messenger, Viber, Waze...), amiért WP-s telót vettem, menne droidosként, hát az jó lenne.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
-
spider80
őstag
válasz scyllarus #81455 üzenetére
google account miatt? az a hangout,nem?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
Francia91
veterán
válasz scyllarus #81544 üzenetére
Ha megoldják, hogy elfordul fekvő módba íráskor, nincs kifogásom ellene... De mivel erre most sem képes, bekaphatják... Opera-ból azért sztem csak lehet még írni majd, remélem
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz scyllarus #81554 üzenetére
mármint a messenger? szerintem még elég messze van az egész jótól.
amit írtál, hogy folyton kifagy, nálam is jelentkezik, emellett ha több óra után nyitom meg először, akkor várhatom egy percen keresztül, ahogy betöltögeti az új hozzászólásokat, a képek csatolása szar, nem frissül elég gyorsan a galéria, a szövegjavaslatok varázsütésre elkezdenek nem működni, ha belenyomsz a szövegbe valahol, rögtön egy teljes szót kijelöl, és a context menü is előjön (kérdés minek, ha akarnám, hogy jöjjön, akkor hosszan nyomkodnám), szóval van ezzel még meló rendesen.
de legalább állítható a chat színe, szóval mindenért kárpótolva vagyok!wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
Francia91
veterán
-
taip
senior tag
válasz scyllarus #82102 üzenetére
Az appok hiánya tényleg gond lehet, bár nekem pont megvan minden ami kell.
Plusz összehasonlítva a 630-ason futó 8.1-et a 650-esen futó 10-essel, nekem kategóriákkal jobb élmény az utóbbi. Nem volt bajom a régivel, de most már semmi pénzért nem térnék vissza.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
ZavaBalazs
őstag
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz scyllarus #83143 üzenetére
Nekem átlagba 06-os formátumba vannak a névjegyeim, mégis kijelzi névvel, hogy ki a hívófél. A másik, hogy vannak olyan kollégáim, akiknek a céges mobiljuk munkahelyinek van beállítva és jelzi névvel, hogy épp ki hív. 😶
Ettől függetlenül, lehet, hogy neki megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz scyllarus #83137 üzenetére
És kipróbáltad az értesítéseket a nem béta verzióban is? Mert nálam be van kapcsolva gépházban az értesítés, toast, rezgés, hang van, mégis ott a felkiáltójel!
Lehet a bétában jól működik ez, és leköveti, h ki vagy be van kapcsolva, de a normál verzió az nem működik.
Emellett még mindig nem tehető ki lock screenre az értesítés, és még mindig nem átlátszó a csempe, így még mindig nagyon gáz az app.
-
Francia91
veterán
válasz scyllarus #83156 üzenetére
Nekem fent sincs a normál Messenger... A beta egyenlőre bejön, egy-két apróság van benne hibaként, de pont olyan, ami engem kevésbé érint. A W10-es Messenger ugyanolyan kaki, mint a 8.1-es, vagy azon már sikerült faragniuk?
Valamint a normál W10-esben nemtudom van-e, de pl a beta-ban nagyon jó, hogy végre tud fekvő módot is, tulajdonképpen az only álló mód miatt inkább böngészőből pötyögtem eddig üzeneteket, ki nem állhatok álló módban írkálni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
iihorvath
tag
válasz scyllarus #83744 üzenetére
Kar, hogy nem jött ki ma sem az ígéretek ellenére sem. Mert egyetlen MS fejű szimpatizáns se jöjjön am most azzal hogy nem is mondtak ilyent, nem is volt semmilyen időpont! Mar a frissítés csomag neve is ellenük szol, mivel évfordulós, vagyis konkrét dátumhoz köthető.
Csak a vak nem latja hogy a MS mindent de tényleg mindent elkovet, hogy a meglévő felhasznalokat elzavarja, az esetleges külső érdeklődőket elriassza!
Magam részéről 2012ben váltottam wp-re es most megyek vissza androidra egy A3 6 személyében. Azért kíváncsi lettem volna erre a frissítésre, ha tényleg ma jött volna ki is próbáltam volna. De igy meghagyom ezt az egyre fogyatkozó remenykedok taboranak! Sok sikert nektek! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen