Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Ingyenes az Epic Store-ban a TOEM és a The Last Stand: Aftermath
gp A jövő hét folyamán a The Spirit and the Mouse lesz az ajándék.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Tudtommal a 7.5 ben levő I.E támogatja a html5-öt, ha ez így van akkor lehet ennek köszönhető, hogy több animációt látok ( [itt a friss hírek, diavetítés szerű közlése nem volt korábban] ) mint pl fél éve? (átállt az oldal más formátumra)
Vagy csak nem figyeltem és volt ott animáció korábban is?"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
[elérhető a tangó Optimus -re? ] hoz valami újat , vagy csak a nokiáknak?
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Olyan furcsaságot tapasztaltam az Optimus 7-nél, hogy ha be van kapcsolva a wifi, csatlakoztatva van egy hálózathoz (kiírja, hogy csatlakoztatva, állapotsoron a wifi jele fixen fehér),
aztán kikapcsolom a telefont, majd újra be, a wifi ugyan azt írja, hogy csatlakoztatva, de az állapotsoron az ikon alapján még keres! Internet van, de kicsit zavaró, hogy pörög az ikon, mert ebben az állásában nem tűnik el!Másnál is van ilyen bug?
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Mi ez az uj szerzodes dolog?
-
Integrale
veterán
válasz Barthezz2 #1641 üzenetére
[e szerint] lesz Bluetooth file transfer!
-
Integrale
veterán
válasz laccy88 #1788 üzenetére
Active Sync-el fel tudod másolni a kontaktokat, onnan meg meg lehet oldani a Windows Liveba való küldést, ezután pedig már csak egy lépés, hogy az új telefonodon legyen!
[EZ volt már?] 8S remélem ennél barátibb áron lesz a T-nornál
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Jó ár, csak 80 körül szántam a váltásra, reménykedtem benne, hogy a 8X is beesik e köré, de így marad a 8S, mert amíg a Telenornál leesik az ára az kb 1 év (lásd Titán)
Igen pont abban a csomagban vagyok, szerintem jogosan vártam 80k-ra a telefont!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz bull84ghia #2077 üzenetére
az Optimus 7 is kepes egyszerre rezegni es csorogni!
Legalabbis az enyem![ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Nekem az árazás mizéria nagyon szúrja a szemem, ( HTC és Nokia esetében is) elég lebeszélős hangvitelű a dolog. Nem említettek más legális forrást, csak azt amit a speedshop eléjük nyomott!
A teszt maga nevetséges volt, az a rángatózás a menüben, üzenet hangot keresett, felülről a 2-3. opció a hangok, de izomból lepördítette és végül feladta! Ez teszt??
Azt viszont nem lehet tudni, hogy a Nokia lesz-e a támogatottabb az új rendszer esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Értetlenül ülök a Zune előtt, másolnék a telefonra pár képet, de azt írja ki, hogy nincs elég hely.
Alul a sávban 11GB zene és 300MB kép a többi 3GB hol van? Illetve a telefon névjegyénél azt írja, hogy 840MB üres, de a zune azt sem látjaLehet tolok egy FR-t, ebben az esetben a kontaktokat szinkronizálja Liveról?
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Én úgy szoktam törölni mindent, hogy : Katt a gyűjteményre, középen megjelenik az összes bent lévő zene, ott nyomok egy ctrl+a-t és jobb klikk törlés!
-
Integrale
veterán
Úgy érzem nálam is közeleg az Optimus halál! Egyik pillanatról a másikra újraindult, és megállt az LG logónál.
Aksi ki / be / töltőre semmi változás.
Valami ötletetek van esetleg? HTC 8S ig jó lenne ha kihúzná!"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz catroot #4594 üzenetére
[It's Alive] Billentyűkombinációval HR és nagy nehezen talpra állt! Ilyenkor fordulok Mekka felé és adok hálát a Skydrive-nak !
-
Integrale
veterán
Tudtok abban segíteni, hogy a régiós beállításoknál melyiknek kell feltétlenül USA-nak lennie (természetesen USA reggel)? Be volt állítva rendesen, de nem jegyeztem meg
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #5014 üzenetére
[3 munkanapon belül kötelesek kicserélni vagy visszafizetni a vételárat] ha ezt mégsem tennék meg akkor hülyére vesznek, ebben az esetben panaszkönyv/fogyasztóvédelem szó többszöri ismétlése!
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #5036 üzenetére
Azt meg tudod nekem nézni, hogy más szolgáltató kártyájával működik-e?
Tnorosra nemrég lett készülék vásárolva, de van a családban szabad T-mobileos
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #5054 üzenetére
Nekem van Telenoros micro SIM-em! Ha benne vagy egy próba erejéig kölcsön tudom adni.
Van valami nyoma a Tmobile-nak a telefonban? (Boot, hangok stb)"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz Pttypang #5067 üzenetére
Én rendszeresen használom a beépített FB chat-et, szerintem teljesen korrektül teszi a dolgát.
Egy-egy visszaolvasás esetén jó lenne ha leszinkronizálná a teljes beszélgetést, de azonnal megérkezik az üzenet illetve a másik félhez a válaszom is."Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz Plazmacucci #5125 üzenetére
youtubedownloader a neve. Ugyan a telefonra nem menti le, (vagy csak en nem jottem ra hogyan kell) de nem tolti be ujjra ha megnyitom youtubeon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Raspberry Pi
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Meghozta a 9. generációs V-NAND dizájn QLC-s verzióját a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft