Hirdetés
Hirdetés
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bernadett79
tag
Ráadásul megszűnik a Zune, és nem kell azzal szívni csak ezt nem értem
ha a win 7 teloba nem lehet fájlt küldeni inkább melőzőm és várok a win 8 ra mert én a telot csak zenehalgatásra fényképezésre és internetezésre használnám meg persze telefonálni csak a mostani telom adndroidos igy azt már unom folytom lemerül az aksija 2 nap max amit birGaál Bernadett
-
gzbotii
veterán
Nekem meg egy Sony ion vagy One S kinezetel kellene.
A lenyeg a kovetkezo lenne: 8mp (jo minosegu) kamera+ 2mp elolapi kamera, S4+ ketmagos processzor, 3.7" 960x640 IPS kijelzo,
unibody keszulekhaz (kevlar, keramia, polikarbonat, "barsonyosHTCmuanyag"), 32GB belso memoriaAki tud ilyet, WP8-al, szoljon batran
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dunbar
senior tag
Annyira nem tetszenek, mint az Omnia (külsőre), a kijelzőben szeretnék majd egy ugrást váltáskor, így ha választhatnék is az Omniát választanám. És valószínűleg marad is sokáig, mert nagyon szeretem, zenére oké, fényképezőnek oké (legfőképpen iskolai anyagok fényképezésére használom, és egy A4-es oldal ha olvashatóan látszik akkor nekem elég), játszani már nem játszom jó ideje, videókra meg netezésre szeretem, de oda jó lenne HD kijelző, videók miatt a 16GB-nál nagyobb hely (ATIV 32+64GB kártya, cserélhető akkumulátor + 4,8" HD SAMOLED a sorozatfüggőségemnek nagyon szimpatikus) WP8 nem jelentene előrelépést nekem, hacsak nem raknak bele több videoformátum támogatást, és gondolom nem fognak.
Igazából külsőre az itt linkelt koncepción kívül egyáltalán nincs olyan a piacon, ami annyira tetszene, mint az Omnia.
-
btudos
veterán
Degonosz
Ha ez valóban teljesülne, baromi jó vétel lehetne a karácsony utáni időszakban Bár én akkor is a 8X-re pályázom, kell az a HD felbontás. Ha már egyszer hardverben szintet lépek, nem akarok pont a kijelzőn spórolni. (Nem beszélve arról, hogy egyre jobban bejön a neonsárga 8X, bár lehet hogy csak kezdek megőrülni )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
veterán
Az ugyis csak Ft-ban es az aktualis mai ft-lej arfolyamon, szoval nem relevans Tolem akar 200.000 Ft is lehet, ha nekem csak 1000 lejbe kerul Es megegyszer kormanyt csereltek addig, akkor meg ott is lessz
En abszolut de semmi ertelmet nem latom HD, F-HD-nak meg vegkepp 5"
Amugy is az idealis kijelzomeret 4-4.3" es arra eleg qHd (540x960 felbontas)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
én azt nem értem, hogy miért nem lehet megoldani az offline üzenetküldést is, mert így csak pofozgatjuk a szart... Marha nagy élmény, amikor folyamatosan átvált offline-ra a partner fb állapota, és egyből nem enged üzenetet küldeni neki
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Oppenheimer
veterán
Akkor még madár voltam mert droidot használtam De ez a WP8 eddig csalódás nekem. Semmit olyat nem mutattak be ami instant get érzést váltana ki, bezzeg a Nexus 4 300$ és igencsak elég jó cucc lett... Megingatott a hitemben és már lehet hogy nem vagyok WP fanboy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
Kiindulva abból, hogy a JBL-el (NFC és BT képes hangszórók) és a Monsterrel (BT fülhallga) elég korrekt felhozatalt hoztak össze a Nokiások, szinte biztosra veheted, hogy oda az új Lumiák kerülnek.
szerk.:
A Developer conferencet itt lehet majd követni.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Már ha valóban bele is teszik a későbbiekben, valami ilyesmi formában.
Simán el tudnám képzelni, hogy elmulasztott esemény után a felső sortól kezdve kitenné ilyen dupla méretű csempékben a dolgot(alattuk meg ott lenne, amit te kipakoltál ugye), amit egy sarokban lévő x-el bezárhatsz, vagy a figyelmeztetésre kattintva egyből a megfelelő helyre dob(és közben bezárja ezt a figyelmeztető csempét).Vagy akár így is, hogy egy réteggel föléjük teszi oda.
Everybody lies.
-
catroot
veterán
Basszus, ez eszembe se jutott...
Amúgy, ha ne adj' Isten elhagyom a telefont és fogom magam törlöm a telefonon lévő tartalmat (webes felületen keresztül), attól még követni lehet a telefont, igaz?
Szóval az a tartalomtörlés nem egyenlő a HR-el Ilyenkor egyébként, mivel bankkártya van hozzáadva, mi a teendő? Az MS accountnál deaktiváljam pl. a bankártyát, vagy mi?
Szerencsére még nem jártam így sosem, azért kérdezem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
veterán
Es ilyenkor csak ugy beenged a telefonba? Hmmm..erdekes, ki kell problanom.
cer: nyugi, en az uj notimara raktam Win7-et, ugyesen jelszo minden beallit. Driver telepites utan ugye restart ...es nem tudtam mi a kod. Mi kovetkezett? Ujra Wint huzni ra
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
cer
tag
Nagyon köszönöm!
Közben ahogy kutakodtam rátaláltam egy leírásra melyben azt taglalják, hogy a HD7-esnek a memóriája ( az a 16 GB ) az egy cserélhető micro SD kártyával van megoldva és állítólag azt mint Storange-ot lehet használni.
Szét is szedtem és meg is találtam a 16GB-os SD-t. Betettem egy adapterbe, de itt nem várt dolog következett.
A rendszer (Win 7) felismerte, de nem teljes meghajtóként. ( Erről majd csinálok képet, mert egy érdekes jelenség, ilyet még nem láttam. )Ekkor tovább olvastam a témában és állítólag a rendszer a telefon belső memóriájából és ez esetben a 16GB másik memóriából alkot egy RAID 0-s tömböt, ami magát a rendszert képezi.
Kérdés az hogy innen próbálkozott-e valaki?
Az említett félig felismert meghajtókkal mit lehet kezdeni? -
Murphistic
aktív tag
Átszámítva kb. 120€-ba került. (cseh üzlet (angol nyelvű a szöveg)) Más fórumon úgy tűnt, hogy mindenkinek Lumia 800-asa van, ezért gondoltam, hogy hátha kicsit kínos itt is, de nem és ennek örülök .
Akkor megpróbálok frissíteni a Tangora, de előtte még jó lenne levadászni azt a két videót, amit a Zune nem akar leszedni. Gondolom nem történne semmi se velük, de mindig ajánlatos a frissítés előtt biztonságban tudni az adatainkat.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
btudos
veterán
Live tile nálam nem frissül, adtam neki esélyt, de így...
Elvileg az ingyenesben is van live tile, de nem megy(nem tudta lekövetni az idő múlását, csak ha belépek az appba, akkor frissül.) plusz annyira nem néz ki jól nálam
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic V2 - Media Marktos Vásárlás -16 napot futott - Dobozában - 3 év GARANCIA
- Promax 15, natúr titán, független, még több, mint 2 év gyári garancia, karcmentes gyönyörű állapot.
- Iphone 11/12/13 Keresek
- Galaxy Z Fold 3 256 GB független, hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple - Kártyafüggetlen, GARANCIA, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen