- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
gabber01 #56428 üzenetére
nagyon viszket a tenyerem hogy visszatérjek a wp-hez, 830 nagyon tetszik 735 se rossz de pusztán a benchmarkokat nézve 930-at kéne venni :-)
mondjuk sose játszok telefonon és mindenhol írták hogy 830 is bőven elég az átlagos felhasználásra csak hát elég drága még mindig a 830..... szerintem a reális ára olyan 90 körül lenne
-
toldy
őstag
válasz
gabber01 #56296 üzenetére
Faterom aki 50éves, és nem nagyon tartja a lépést a kütyük világával, imádja az L520, egyedül azért gondolkodik most a cserén mert a szeme sem az igazi, illetve a kijelző maga is kicsi, volt nála pár napot a L625öm nagyon megtetszetneki, bár lehet egy új L535 lesz belőle ha bekerül a vodához.
-
pushalias
addikt
válasz
gabber01 #56296 üzenetére
Múlt hét végén volt a kezemben valami nokiás feature phone, pár apróságot kellett csak vele megcsinálnom, mint például a névjegyek másolása a SIM-ről, és a még eredeti színű hajam is őszülésnek indult. Egy híváslista lekérésről már nem is beszélnék. Kegyetlen világban éltünk még pár éve.
-
kisgabor87
tag
válasz
gabber01 #56052 üzenetére
Ez beugratós kérdés?
Nem tudom mit jelent, de azt tudom hogy haverom 630-as telója, meg az enyém is lassabban tölt be weboldalakat mint a 4 éves trágya droid. Ezek alapján, plusz a fentebb vázolt problémák miatt nálam a WP megbukott, ennyi. Engem aztán igazán nem érdekel ki mit használ, engem csak az foglalkoztat hogy mióta megvettem a telómat csak a probléma van vele. És nem egyedi eset, mint írtam két másik ismerősömnél ugyan ez a szitu. -
kisgabor87
tag
válasz
gabber01 #56043 üzenetére
Azért tértem át, mert érdekelt milyen a rendszer, gondoltam kipróbálom. Távolról sincs szó arról hogy ott minden jó. De ott látom a fejlődést, ha valami hiba volt azt max hetek alatt javították a programokban itt nem látom ugyan ezt, pedig elvileg gondolom könnyebb a fejlesztés mert kevesebb eszközre kell írni a programot. Csalódás a cucc, és két másik ismerősöm is váltott droidról és nekik szintén. Akárhogy próbálják védeni ezt a rendszert ez gyenge, kevés.
-
tybsen
addikt
válasz
gabber01 #55699 üzenetére
Ne haragudj, nem tudom miről beszélsz, nézd meg hogy mire reagáltam:
„De valahogy sosem egy all in one készüléknek néztem az okostelefont. Számomra alapvetően telefon, ami ha kell GPS, ha kell zenelejátszó vagy rádió, ha kell akkor fel tudok ugrani a netre dolgokat megnézni.”
Erre reagáltam hogy a legtöbben nem így kezelik a telefonjukat, többek között én sem így használom Az enyémet.
-
Partyface007
őstag
válasz
gabber01 #55011 üzenetére
lehet hogy a Nokiának már nem elemi érdeke de mivel MS egy rakat pénzt fizetett neki hogy liszenszelhesse pár évig így elég csúnya lenne ha nem fejlesztenék tovább wp-re. Mellesleg a Nokia nyilatkozta hogy nem hagyják abba a fejlesztést wp-re csak más platformokra való fejlesztést előtérbe helyezik egy időre...
Mondjuk személy szerint én nem tartom elképzelhetetlennek hogy MS egyszercsak kilóra megveszi a Nokia térképrészlegét úgy ahogy van...
-
Blyan
félisten
válasz
gabber01 #51034 üzenetére
Nekem 520-ra és 920-ra sem elérhető, szvsz ez a standard szöveg arra, ha nem találja az alkalmazásbolt a telepítőt.
Akinek fent van már a telefonján, annak persze működik, miért ne tenné. De törlés és vagy HR után búcsút mondhat neki.Mondjuk az érdekelne, hogy miért távolították el a boltból.
-
Blyan
félisten
válasz
gabber01 #51032 üzenetére
1. [link] Telefonon nyisd meg a linket.
Amúgy használd az ilyesmire a Lumia System Updatert, az megtalál minden rendszer és beta alkalmazást, amit amúgy az áruházban keresve nem megy.2. Lehet már nem érhető el az áruházban, és ha ott nem található, akkor a Xap-ként sem fogod tudni felrakni.
Amúgy weben itt van. [link] De ahogy látom már nem telepíthető. -
btudos
nagyúr
válasz
gabber01 #50903 üzenetére
Igazából a baj ott van, hogy a legtöbb user képtelen elfogadni, hogy a WP alapvetően más koncepciót követett mint az Android, amit én személy szerint nagyon kedveltem. Persze buta volt, de különleges, és pont a gyökeresen eltérő felépítése tette lehetővé azt a sebességet és stabilitást, amit az új irány már nem tud hozni.
Alapvetően a Microsoft fejlesztési tempója eredményezte, de nem sikerült az alapkoncepciót követve beépíteni a hiányzó dolgokat a rendszerbe, inkább választották az egyszerűbb utat (action center kialakítása, vagy a fájlkezelő, ami tulajdonképpen egy felesleges valami, csak épp nem oldották meg, hogy tényleg felesleges legyen, inkább összedobták a Files-t), hogy kielégítsék a userek igényeit, minthogy a saját koncepciójukat tökéletesítsék. Legjobb példa a csatolmánykezelés, amihez tulajdonképpen csak át kéne emelni a Onedrive alkalmazásban meglévő file pickert, de a mai napig képtelenek voltak megcsinálni, így válaszként még mindig nem lehet egy doksit csatolni, csak OneDrive-on keresztül. (Vállalati levelezésben ez nyilván nem opció.)
Én még mindig szeretem a WP-t, nem váltanék más rendszerre, de a 8.1-gyel behozott változtatások számomra elég véleményes irányba vitték el a rendszert, annak ellenére, hogy a részegységek könnyebb fejleszthetőségének alapvetően örülök.
Nálam az aktuálisan legfrissebb PfD-s build van fent, nincs panaszom a videólejátszásra, az valami egyedi gond lesz.
-
viewdetails
addikt
válasz
gabber01 #50903 üzenetére
Ezt írtad. Most komolyan, milyen lenne, ha háborognál is?
WP ott tart, mint a droid 2.3-nál. Ehhez tessenek mérni, a fejlesztés láthatóan folyamatos, még ha nem is mindig érthető számunkra. És ahogy Blyan írta, nagyon sok user kérést beleraktak az új frissítő csomagokba.Update: és ne kezdjünk el személyeskedni, nem ez a cél.
-
zack
nagyúr
válasz
gabber01 #50415 üzenetére
Használtam HTC One-t, nekem ne mondd milyen képeket csinál.
Gépen megnézve kevéske az a 4MP. Egyébként a kamerájának más gondja nincs. 8-13MP-be ez a kamera az élmezőnyben lenne.
Nem szutykokhoz hasonlítom, de a G2, S5, G3, Note3, és még sorolhatnám hány modell pofozza fel.
Nem értem, hogy egy One-ban levő 4MP kamerát hogy tehetnek át egy az egyben egy flagship M8-ba. -
alevan
őstag
válasz
gabber01 #49296 üzenetére
Nekem fekete 920 Lumia van (amit nem neveztem el Párducnak), 8.1 után egy ideig merült, 3 HR után már normális az üzemidő. Ezen nem változtatott a mostani update sem.
Az más tészta, hogy már mikor megvettem, sem volt valami combos az üzemideje (8.0-n 2 óra netezés Internet exploreren jócskán megszívta az akkut, reggeltől D.U. 5-6ig bírta (+Facebook szinkron+snapchat szinkron+email szinkron, végig mobilneten).
-
btudos
nagyúr
válasz
gabber01 #49294 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy készülékfüggő a merülés, a 8X pl. a 8.1 utáni második preview update olyan üzemidővel rendelkezett, mint soha korábban, pedig több mint másfél éves volt már, ami nyilván valamennyire meglátszott az akksin is.
A 930-ra meg tegnap raktam fel a GDR1 preview-t, semmi hátrányom nem származott belőle.
-
Воланд
titán
válasz
gabber01 #49288 üzenetére
nem, ez nem beta. az os vegleges. gdr3 ota a preview programban kiadott es a szolgaltatok/gyartok altal kiadott frissites verzioszama megegyezett. a 8.1 eseteben jott ket frissites a dp program kereteben, igy mar harom verzioszam van a wp frissiteseket osszefoglalo oldalon, mivel egyes 8.1-es keszulekek mar gyartasban voltak es azok korabbi verziot kaptak.
-
Воланд
titán
válasz
gabber01 #49254 üzenetére
nem beta, ezt kaptak meg az oem-ek is. os reszrol valtoztatas nem lesz, max fw megy ala. wp8 gdr3 ota a dp programban erkezo frissitesek megegyeznek azzal, amit kesobb az oem-ek kuldenek ki a tobbi keszulekre. akinek fent volt a 8.1 es nokias, annak peldaul mar csak a cyan toltodott le, fog letoltodni.
-
btudos
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz
gabber01 #48612 üzenetére
Most komolyan ezzel akarsz érvelni a hozzászólásomra?
gyurkikrisz: Leírtam miért lenne jó alternatíva. Változatosság kedvéért, de szemléltetem akkor. Példaul te mindig ugyanabban a ruhában vagy? Gondolom nem. Miért nem? Változatosság kedvéért. Vagy csak egy fajta csakit eszel? Stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest