Hirdetés
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Yettel topik
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Jó ez az újra rendezés.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Lenne egy kis problémám. Megváltoztak a felhasználói feltételek, és el kellene fogadni, viszont kér egy szülői engedélyt. Itt jön a probléma, hogy ha belépek az outlook lapra, akkor ott olyan életkor szerepel, ami miatt nem kellene hogy kérjen ilyet. Ha pedig nem fogadom el a feltételeket, akkor ugye használhatatlan a telefon.
Nem tudom érthető volt e ez a valami. Szóval tud valaki valami megoldást ?[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #746 üzenetére
Meg sem adtam életkort.
Az Outlook.com-on mikor bejelentkezek, akkor ott ami fel jön életkor, az elmúlt 18. Nem is értem ez az egészet.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon régi a Live címem. A kezdetkor regisztráltam, mikor az MSN indult. Talán 2005-ben ?
Nem is lényeg. De valami megoldás csak létezik. Kellene valami szülői microsoft fiók. (LoL)
Alapesetben ez mi, vagy hol lehetne ezt elérni ?(#780) mukibuci : Persze. Itt több mint 18 az életkor.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #792 üzenetére
Még jó hogy.
Xbox Live-on is és Outlook.com-on is ugyan azzal a Live ID-vel jelentkezek be.Más: Ez volt má' ? Microsoft Officially Details Xbox Music Service On Three Screens
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #798 üzenetére
Az lesz.
Kérdés: hogy van magyar support ? Lusta vagyok most angolul karattyolni.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Hol lehetne elérni a supportot, az új szerződés elfogadása közbeni probléma miatt ?
Próbálkoztam az xbox.com-on oldalon, de egy rakás fos, hívni meg nem fogom őket. (Majd pont én fizessek az ő problémájuk miatt. )
Onlien chat nuku, amikor meg rá megyek, hogy email-t küldenék, akkor ahova küld, ott nincs olyan pont, hogy online adatbiztonság stb...[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Ez a Smart DJ valami a telefonon mit tud csinálni ?
Próbáltam pár számnál, de sose működött még egyszer sem.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Az király.
Kiderült nekem közben, hogy sehogy se tudok megszabadulni ettől a szülői felügyelet bugtól, mert kellene egy email cím, amit nem tudok, így csináltam egy új ID-t, Britt lokációval. Természetesen most két MS ID-t kell használnom, mert a Skydrive 25GB kell. Mindegy.
A lényeg, hogy akkor megpróbálok átmigrálni Magyarországra, így Britt lokációval se ad többet.
Hogyan is kell ezt megcsinálni ?PS4
-
mrhitoshi
veterán
Windows Phone 8 users get free wifi. Nahát.
Xbox Surface: Microsoft's 7-inch gaming tablet. Vigyázat, pletyka.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Another Report Confirms Existence Of 7-inch Xbox Surface From Microsoft
Kezd tényleg komollyá válni. Azt a rohadt! IBM Power7-es processzor, és AMD GCN Architektúrás GPU, és ezt megspékelik egy Tablettel.
Ha ez igaz, akkor brutális lesz az új Xbox.PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Oppenheimer #2555 üzenetére
Az. Mindig is álmodtam egy ilyen konfigról, mióta megjelent az GCN platformja.
Ami még durvább, hogy a PC-s társadalom is felköthetni a gatyáját egy ilyen Xbox mellett, és ezt még megdobnák egy Xbox Tablettel.
Nagyon beteg.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Csak nem dobja el a Samsung a Flexibilis kijelzők ötletét. OLED él és virul.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Drágák, irreális áron árulják őket, mint minden telefont manapság.
Amúgy nem értem, miért kell egyből másik országra mutogatni, ha az árak szóba kerülnek. M.o.-on élünk, magyar netes újság a PH, és ezen felül senkit nem érdekel, hogy mennyibe kerül egy telefon az AT&T-nél Amerikában, akkor miért is kell leszólni azt, ha az ember kifogásolja az árakat ?PS4
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Előbbre mutató technológia, mint az elavuló, vastag LCD panelek. Mostanában lehet divat lett szidni a Samsungot, de nem kis teljesítményt nyújtanak. Majd erre az OLED vs LCD témára térjünk vissza 20 év múlva. Mellesleg elég nehéz lesz LCD panelekkel retinára helyezhető átlátszó kijelzőket gyártani, vagy hajlítható telefenokat stb... gyártani, mert kifolyik a folyadék az LCD panelből. De éljen a századát múlt LCD.
Szóval respekt azoknak, akik támogatják az OLED paneleket, mert ebben az elb@szott világban máshogy nem lehet véghez vinni a komoly fejlesztéseket, ráadásul úgy, hogy a görény cégek (Apple), még hátráltatják is a fejlesztéseket.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Ez már korlátoltság kérdése. Ha ebből nem látják azt, hogy miből következik az okozat, már nem az én bajom. Előttem is elmondták, hogy nem kiforrott a technológia. De mindegy is.
(#4019) Integrale: Mondtam valamit hasra ütés szerűen. Nem csak ott lenne értelme az OLED-nek.
De ezt nem megszabni kell, ez a jövő. Fogod a 7"-os Tabletedet, és összecsomagolod 4"-os telefonná. Vagy tudom is én.... Retinára illeszthető kijelzőket is csak hajlékony panelekből lehetne készíteni, mert ugye az LCD erre képtelen, és ez iránt a legnagyobb érdeklődő a katonaság, amit ugye nem kell tárgyalni, hogy ez mit jelent a jövőre tekintve.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Alexios #4027 üzenetére
Lehet nem a legjobb példa a hajlítható telefon ötlete. Az tény, hogy az OLED nem mindenben a legjobb, nem a legkiforrottabb, de szerintem sokkal nagyobb jövő állhat előtte, mint az LCD panelek előtt. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy lehet addig átdolgozzák magát a technológiát stb.., de a lényeg az, hogy nem kellene így leírni egy új technológiát csak azért, mert még gyerekcipőben jár. Sajnos a fejlesztéshez pénz kell, így sajnos a fél-kész "sz@rt" is árulni kell. Na túl is ragoztam a dolgot. Szerintem maga a tendencia, amit az OLED-del reprezentálnak, nagyon jó. Az hogy mostani formájában vannak hibái, ezt nem kell vitatni.
Amúgy volt egy Sony hajlíthatós telefon koncepció, ott nem kellene az áramkört, akkut hajlítgatni, csak egy részét a kijelzőnek, az szerintem megoldható lenne nem soká. De folynak kutatások a hajlítható akkuk terén, illetve átlátszó akkuk terén, már nem tudom, egy szónak is száz a vége, elég jónak néz ki a jövő.PS4
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Outlook.com hits 25 million users. Ez gyorsan ment.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
hmm. Gondolom olvastátok.
Nagyon rosszul járt a Nokia. pfff.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy Skydrive-ba feltöltött fotókat ha megosztom, akkor ne kérjen bejelentkezést a letöltésükkor ?
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Megint az ideglelés kerülget a Zune miatt.
Újra kellett telepíteni a gépet, és most ugye a zune úgy érzékeli a telefont, hogy nincs rajta szabad hely, és a csík egy darabban van, szóval nem ismeri fel a darabokat. Érthetőbben: szóval nem osztódik fel fényképek, zenék stb..ra. Ezzel lehet valamit kezdeni ?
Gondolom valami információs fájlt kellett volna lementem a régi rendszerről, majd azt betéve a mostaniba, ugyan úgy kezelné a zune a telefont, de mivel erről nem tudok semmit, ezért még ha működne is ez a dolog, akkor sem lenne jó. Van valami más megoldás a Hard Reseten kívül ?7.8-as téma: szokás szerint T-Mobilos HTC Radar még várat magára.
Más téma: Most jövök rá, hogy egy éve van meg a Radarom. Nagyon megszoktam ezt a kényelmet, és stabilitást. Tegnap tapogattam egy Sony Xperia X8-at, és majdnem a fallnak dobtam, mert nem azt csinálta, amit én akartam.
Nagyon jó rendszer ez a 7.5 is, egyetlen negatívumot tudok felhozni, még pedig a Zunet, de ezen kívül nincs semmi bajom vele, teljesen kielégít. Szóval nem volt csalódás WP-re váltani, így 1 éves távlatból sem. Aminek kifejezetten örülök, az tényleg a stabilitás. Nekem arra kell egy telefon, hogy egész nap nyúzzam, majd este is nyúzzam, majd másnap egészet előröl. Reggel buszozás közben zenehallgatás + net, majd napközben net, este net, és nem igazán szeretnék azzal foglalkozni, jaj most ki kellene kapcsolni, nincs rá időm. Nem tudom mikor kellett kikapcsolnom a Radarom, szóval ez teljesen nekem való, így képzelek el egy telefont. Ja hát igen, bulik közben fényképezés elengedhetetlen + net.
Kaptam olyan ajánlatokat, hogy megvennék a Radar 45-50e Ft-ért, mondtam, hogy ennél nekem többet ér.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz catroot #8841 üzenetére
Tuti nem, mert olyan friss a rendszer, hogy még keresgélnem alapvető programokat, amiket használnék.
Az a probléma, hogy a Zune ugye menti a telefon állapotát, na most a zune törölve lett a régi rendszerrel és azzal az "állapot" fájlal együtt, így most az új zune nem "ismeri" a telefon állapotát, csak annyit lát, hogy telítve van a tárhely.
Bár lehet nincs rá más megoldás, mint a telefon alaphelyzetbe állítása.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Miért írja ki a Skydrive app azt, hogy nincs jogosultságom megnyitni az adott excel fájlt ?
Fel van töltve egy xls fájl, amiben van egy táblázat, és ezt akarom megnyitni.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Pár tapasztalatra lenne szükségem:
Melyik érén meg jobban egy Nokia Lumia 620 vagy HTC 8S. Közel azonos árban vannak, de félek a HTC-től. Sokkal jobban "támogatottabbak" a Nokiák.
De meghallgatok pár véleményt is a témában. 620-vak valami rosszabb a kijelzője, viszont jobban támogatott, a 8S-nek nagyobb az akksija, és Gorilla Glass borítja a kijelzőt, viszont itt nincs előlapi kamera.
Szóval tanácstalan vagyok.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Nem magamnak lenne a telefon, és enyhén szólva is marha sokat skypozik az illető.
Szóval lehet a 620 lesz, mivel annak van előlapi kamerája.PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Spórolós topik
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Főzőcskés topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen