Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hát nem tudom, nekem alapvetően nem tűnne lassúnak. Androidból használtam hasonló hardverűt (4 mag 1gb ram) és kellőképpen kigyomlálva gyorsnak éreztem. A mostani P8 Lite (8mag 2gb ram) is használható, egészen addig amíg nem fut túl sok szar a háttérben mert akkor diavetítés hiába van szabadon még a ram fele.
Win10phone-nál az tetszik hogy áruházból való telepítésnél nem lassul be a rendszer, ellenben androidnál telepítéskor lassú minden mint az állat.
Szerintem az animációk is lassítják, hiszen azt is számolnia kell. Talán inkább a hullámzó teljesítményt rejti el, biztos ha nincs terhelve nagyon akkor gyorsan megjelenítene mindent.
A 640-est ingyen kaptam, nem várok tőle sokat és kevésszer volt dolgom windowsos telefonokkal. Nem szólom le, szerintem androidos ui-val animációk nélkül használható lenne.
Most csak azt érzem hogy várok az animációkra és az bosszant a legjobban nem is az hogy nem találok meg benne semmit.zolee001
Szerintem ez pont az asztalira van. Írták hogy nem jó. [link]
Csak az animációkkal van bajom, sebességre rendben lenne. -
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Amúgy egy "halott" rendszerhez szépen jönnek a havi frissítések, pl. tegnap este is....
Valóban jönnek, aztán szépen mindig ki is nyír valami funkciót, úgyhogy a halott csak halottabb lesz.
Pl. most a outlook naptár élőcsempe ment gallyra. Ha újra telepítem az outlook-ot az sem segít. -
-
Joker88
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
az MS honlapjáról volt a linkem..biztonsági frissítéseket kap a telefon még kb 1,5-2 évig.. jelen állapot szerint a 640-es termékcsalád.
a támogatott cuccokra elméletileg kinn van/hamarosan kinn lesz. ezt nemtudom neked személyzserint megmondani mert 640XL-em van... akinek pl 950-e van,az meg tudja mondani mikor jön/jött az FCU mobilra
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Platform élettartamra szól, ha win-nek vége, akkor a programnak is.
Ezért írtam, hogy róluk talán eltudom képzelni, hogy esetleg váltáskor, ha bizonyítod a win store vásárlást, droid, vagy ios-re adnak engedményt. De egyáltalán nem kötelességük az MS átverését nekik kompenzálni. -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ha nem használtad még a prémium verziót, akkor 7 napig lehet kipróbálni és így eddig lesz hangnavigáció is.
Én is pont úgy és valószínűleg akkor vettem meg, amikor Francia91 fórumtárs. Nyáron Csehországba utaztunk, kíválóan működött.
Hogy most megvenném-e, így a halott rendszerre? - nem tudom...
-
Francia91
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A Sygic-et még a Lumia 1020-asom idejében megvettem Windows Phone-ra. Kemény 6.700 Ft volt az Európa csomag élettartam frissítéssel. Térképek pár hete frissültek, a programverzió is. Tehát bőven megvan a frissítés rá. Ennyit megér egy normális navi szerintem, sosem hagyott még cserben, jó útvonalakat tervez Lengyelországba, Szlovákiába és Romániába is, eddig motoron mindig a Sygic volt a navim, és a Lumia 1020, majd később 950-es
Ráaádsul kb végtelen köztes pontot is megadhatsz benne, kiváló! -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Tudom nevetségesen hangzik ,de használj inkább sygicet ,az legalább értelmesen tervez ... Ha elég hang nélkül is akkor a próba verzió tökéletes alternatíva,amúgy szűk 6000ft.
workdontplay
Eaglenak van egy új dobozos 950-e , kérdés el e akarna adni ,és persze mennyiért ..amúgy a 950- preferalnam,akár használtan is ... -
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A HR még mindig zsákbamacska, lehet, hogy jó lesz, de lehet, hogy még rosszabb. Inkább az utóbbi.
A WDRT-vel viszont elég nagy %-ban biztos, hogy egy darabig teljesen jó lesz a rendszer. Sajnos a hardver miatt, ami a 650-ben van, elég hosszadalmas, mire odajutsz, hogy belakhatod a készüléket.
-
univerzita
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
80-ér nem éri meg, 95-körül már lehet kapni 32-5SE-t ami már nagyon jó telefon( akinek ez a méret megfelel.) A új Oled kijelzős 8-as Amerikában 1000$-induló áron lesz állítólag. De olvastam ( bár csak igaz lenne) hogy augusztusban új SE -t akarnak kiadni még olcsóbban a mostaninál mert konkurálni akarnak a középkategória android telefonoknak. Hát ennek nagyon örülnék ( én már 3 éve 930-ast használok,meg vagyok vele elégedve csak bosszant hogy a rendszert már gyakorlatilag leírták).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Minden új készülék kiadáskor, az előtte lévők árai esnek, ez az apple-nél is így van.
Sőt, most valami nagyon hájtek kütyüvel fognak virítani a 10 éves évfordulóra. Márpedig, ha ez lesz, akkor az előtte lévő -nekem is meg van még, mert más nincs helyette - 7 (+) rettenetesen ronda szappantartók árai is jelentősen csökkennek, vagy csökkenni fognak és mint a dominó dőlnek be a régi készülékek árai.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy az apple új telefonja fél millió környékén, vagy közelében fog nyitni és sorban állás lesz érte napokon keresztül, amíg ki nem fogy az üzlet.Nagyon nagy a csend, semmi infó nem szivárog, valamire készülnek nagyon...
Részemről most close ez a téma. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem tud és mint írtam ne ilyen helyeken keress telefont. Majd, ha lesz időm megpróbálom meg keresni azt az eladót, ahogy SPET is írta, kibaxott nettóért tudja neked odaadni és nem 1 év, hanem kettővel. De jelen esetben, azt sem tudom, hol áll a fejem, azért szépen böngésszed az aprót, vagy a egyszerűbb, hogy bekérdezel az SE topikba.
De a még jobb, hogy addig nem gondolkozol és keresel ilyen készüléket, amíg az istenverte nyolcast ki nem vágják a piacra. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Itt az aprón is van pár "megbízható" eladó, bár lehet, hogy most nincsen (nem néztem), de a (bontatlan, regisztrálatlan) apple garancia az ugyanaz, mint egy elbaxott MM-ban, edigiben. 70-80 ezerért elég gyakran látni, hogy árulják a készüléket két év garanciával, megbízható eladók, mint írtam.
-
bszg@
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Valamikor a WM7-8 idején egy osztrák Alpokbeli síversenyen egy bukásnál a közelben álló nézők természetesen bőszen fényképeztek a telefonjaikkal. A hátlapokat látva meglepett, hogy milyen sok akkori színes Lumiát látok. Pedig akinek ott van ideje síversenyt nézni, az középosztály.
Mostanában elég sok emberrel találkozom, és bár nem figyelek erre külön, de egyetlen embert sem ismerek, aki Lumiát használ.
(Még a beépített szótár sem ajánlja fel a Lumiát most, hogy leírtam, sőt, aláhúzza pirossal.)
Én minden esetre sajnálom, hogy így alakult.
Egyébként én is egyre jobban vágyom egy jól működő böngészőre és waze-re, de még ragaszkodom a tökéletesen működő Outlook-hoz. -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Inkabb legyel/etek optimistak, nem sokara bejelenti az ms hogy az utjara inditja a windows 10 on arm-et ,umpc-k es telefonok tomege lepi el az uzleteket, a google es az apple bejelenti hogy abba hagyjak a mobil plattformjuk fejleszteset ,mert ekkora szellel szemben mar ok sem tudnak pisalni (ez az alternativ valosag). Gyakorlatban pedig igy nez majd ki : jon majd a win 10 on arm ami egy bug halmaz lesz es az ms-nek sikerul megint egy valag penzt elegetni a semmiert ...mert oszinten bevallva meglepo lenne ha egy hasznalhato,bug nelkuli oprendszert tudnanak prezentalni arm-re, a hab a tortan hogy bar kepes lesz win32 apira epulo appokat futtatni de a rossz nyelvek szerint csak aruhazi appok telepithetoek majd ,illetve az sse licencelessel is lehetnek majd gondok az intel miatt.
Amugy pedig ne gyaszoljunk ,hanem gyurjunk waze

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Veszek gyorsan egy használt Lumia 735-öt holnap, aztán majd meglátom mi lesz. Iphone SE-hez új előfizetés kéne, mert nem szívesen hagynám ott a listaárát most sehol. Nem azért mert a 100 rugó nem korrekt ár, egyszerűen elvből nem szívesen adok ki 50-nél többet telefonért. A 735 volt az első kivétel, de igazán jobbra nincs szükségem. Ha a használt nem szimpatikus, kényetelen leszek a S3 Neot elviselni, vagy kipengetni az Iphone árát.
A WP profilomat, programjaimat, beállításokat elvileg át tudom vinni simán? Mindig csináltam biztonsági mentést ha hisztizett érte.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szintén SE-t ajánlom!

Erre tényleg lehet azt írni, hogy kicsi a bors, de kicseszett erős!
Nagyon gyors, nagyon stabil, frankó kamera, erős HW és még mindig az egyik legszebb apple telefon az 5s-sel vállvetve, hiszen annak a nagyon durvábbik változata.
Bár írtam már, nálam csak a space gray jöhet szóba, a többi nálam "gay" kategória. -
-
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A 920 nagyobb felbontasu kijelzoje miatt gyengebben muzsikalt a w10m a 9xx szerian mint a 820-on, ettol fuggetlenul a 820-at nem kinoznam a w10m-el ,foleg nem az rs1-el. Th2 alatt egesz kellemesen mukodott a nyochusz , de cab file-t felflashelni mar macerasabb mint wpinternals-al bootloadert nyitni ,registryt mokolni es uccu neki rs1...
Mas egy info egy forum tarstol :
Egy kis segítség garanciális javításhoz, mert a Microsoft oldalán semmi használható nincs. Az összes szervizzel felbontották a szerződést június 15-el.
Az egyetlen magyarországi szerviz:
iQor Global Services Hungary
Microsoft Repair Hub
repaircenter@iqor.com
Tel.: +36 94-886-319
Vásártér 1
9700
Szombathely
Az ügyintézést pedig a https://support.b2x.com oldalon kell elintézni.
Ha ez igaz thx ms es forever wp/w10m

Wp fanok rajtatok a sor ... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Az SE valóban egy kicseszett jó készülék. Baromi erős, amire kattintasz, azt villámgyorsan az arcodba vágja és brutálisan stabil, nagyon frankó fényképezővel! Az egyik kollégámnak van ilyen, próbálgattam elég sokat. Szinte hozza az i7+ telefonom gyorsaságát, csak nekem a 4 col már kicsi. minimum 5.5 és max 6 között legyen, ebbe belefér még a feleségem 6.2 coll s8+ készüléke is, mert alig nagyobb az 5.5-ös s7 edge-nél, viszont nekem az telefon egyáltalán nem jön be.
Várok pár megjelenést, aztán cserélni fogok, nyilván az ide (is), MA-ra, szinte világhírként kikerült One plus 5 a világ egyik legnagyobb átverése és egyben az egyik legjobb reklámja is, hogy szinte úgy néz ki, mint az iphone 7 +.
Szerintem, ők (is) nagyot dobbantanak most. 20-án kiderül...
[link] -
starr
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. Még 8.0 alatt.
Éjfél előtt 15 perccel arra ébredtem, hogy valami f.sznak születésnapja lesz holnap.
Weben kapcsoltam össze a FB-al a fiókot.
Ha jól emlékszem a FB-os szülinapok átkerültek a webes outlookos szülinapos naptárba.
Törölnöm kellett a weben a szülinap naptárat. Azóta sincs olyanom, mert amikor visszacsináltam visszajöttek a FB-os dolgok is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na majd egyszer mehetünk együtt motorozni. Nekem is van egy nagy dögöm a garázsban és a legutolsó csavarig szinte patikaállapotban van. Csak a család miatt alig van időm bármire, főleg mostanában, mikor a három kislányom, konkrétan a fejemen "mászkálnak" és jön naponta ezer olyan kérdés, hogy Apppúúúú ez micsodaaa? Miért, hogyan, mi jelent?

1400-as usa-ba készült yahaha venture
----------
(#93471) this is life
A 950-es topikban már leírtam erről a véleményem.

-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Rosszul fogalmaztál. Eddig sem kötött semmi ide. Mint, ahogy senkit sem.

Pl az apple, s7 edge topikba alig írok. Ha nincs hiba, akkor nem fogom fényezni a készüléket.
Az lenne a legfrankóbb, ha ide sem a hibákat kellene írogatni. Valamikor volt ilyen, de az már történelem.
Viszont, ha van, rögtön odavésem és emiatt, ahogy itt is, a "VÉDŐK", már is megmondják a frankót, hogy az nem úgy van, mert náluk nincs, akkor másnál nem is lehet semmi.Mondjuk, a samsung-nál mostanában szinte meg is szűntek a legapróbb hibák is, teljesen jó. Régen sok hülyeség volt vele. Az ájfon-t, meg főleg beszélgetésekre használom, email szinkron és az a 10 applikáció, amit megvettem oda-vissza brutál stabil a macbook-kal. Ennél szinte 0% a hiba. Akkor mit írjak...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Akkor mi ez a Creator Update ? Meg a Sörfészfone ?
Lumia 950-re Április 26-án adták ki. Akkor ha meghalt, akkor minek adták ki ? Valami nem világos nekem így.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Az USA hírekben megemlítik, hogy hamarosan jön a Surface phone, na persze. Jön az már évek óta...Viszont itt nem erről szólt ez a marharépa.
Ő WP-ről beszélt, elméletileg ez a mostani rendszer lenne, de az meg WM, szóval ő maga is belebonyolódott a hazugságokba... kotyvalék az egész.
Nekem aztán tökmindegy, Belfiore miket zagyvál. Csak nem vagyok/gyunk hülye/lyék! (már)-------
(#92890) this is life
Tudom (gondolom XD), nekem három kislányom van meg persze a feleségem. Szóval az én nevem otthon már leginkább "kuss" négy nővel szemben. : D
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Applikációról van szó és annak esetleges hibajavításáról. Volt c5 ultra-m, 5.0, visszagondolva is még mindig kiröhögné, pl az s7edge "táccsvíz" hülyeségét. A sony brutálisan ért hozzá, hogyan kell a kódokban turkálni és egy 70 ezer körüli antutu hardveres készüléket vajsimára gyúrni rendszerileg a stabilitás mellett. Akkor mi az retkes ....izéért kellene rá frissítés...

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A telefon a nappaliban fekszik az asztalon, hozzá senki nem érhetett, és ahogy Starr kolléga is írja felettem, a CU előtt ilyen a büdös életben nem volt. De az sincs kizárva, hogy talán (már) hardveres gondja is lehet...

Egy WDRT kinéz újra. Ha utána is csinálja, beadom szervizbe. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezt még leírom, aztán részemről close az off téma...
Azt az időt tavaly egy 2013-a Bmw m5-tel futottam meg és szerencse is kellett hozzá, mert nem sokan voltak a pályán, javítani még lehetne rajta, de a cél az volt, hogy 8 perc alatt legyen..., ami a gyári (turbós változat) 575 lóerő helyett még 110-el erősebb volt, tehát majdnem 700 le. Hátul 305/30 elől 275/30 20 collos pirelli p zero kerekekkel.
De gyorsan hozzáteszem, az autót hárman együtt vettük a német rokonommal és egy magyar szerelő barátommal közösen, azóta "babusgatjuk", és költünk rá csak ezekre az időszakokra. A német rokon egy autószerelő fenomén, szóval minden beépített plusz lóerő, versenyrugóktól kezdve az utolsó csavarig az ő és a magyar haver keze munkája, én ehhez hülye vagyok, csak vezetni szeretek és tudok, ők meg azt nem tudnak...annyira... hehehh (ők még nem tudták 8:20 alá sem vinni)
Mivel családos vagyok, itthon egy 2016-os VW passat kombim van most
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezt most nem értem, vagy én írtam félreérthetően.

Egyébként csak viccvót, a 36-ot a bukásra értettem,
jármű meg van, sőt azokért jobban odavagyok buzulva meg vissza, mint, pl a mobilokért.
A Nürburgringre szinte havonta megyünk a haverokkal és nekem van ott egy 7:54-es időm, ehhez egyrészt már autó is kell, meg nem kis pályaismeretség. Jah meg jó sok pénz... -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Most tolom insideren a 15063,2 buildet a 735-re slow ring , utana atallok rp agra ...meg ket hetig van meg a 735 igy most szabadon garazdlkodok ,kielem magam ...mar ugy se szamit mert sim sincs benne ....
Amugy ez melyik build ? Anno amikor feltttm a slowring buildet nem jegyeztem meg a szamat ... de az egesz turheto volt , nem ugy mint 251... -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Csak nyelvi csomag ,szotar es egyebek ... nekem az 1066 utan telepult ,de a CU update utan is fel rakta magat , amint magyar nyelvre allitottam a telefont (amugy is mahyar nyelven volt) de logikat nem keresek benne ..
Joker
Rs1-en vagy meg ? Vagy az rs2 251-hez valo nyelvi csomagot telepiti? Amugy a nyelvi updetnek viszonylag hamar fel kell telepulnie ,joval gyorsabb mint egy system update ..A zene lejatszo neon effektje egesz kellemes lesz majd... rp agon anno lejott.
-
Targonca5674
csendes tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A másikon használt fiókot megnéztem, és az tök üresnek látszik, pl. egy darab biztonsági mentést sem látok, holott hetente mentegetem.
Anno amikor belaktam, akkor létre kellett hozni egy microsoftos fiókot(én yahoo-s vagyok már régóta), amit azóta sem használok semmire. Eddig azt gondoltam, ide menteget a drága.
Az új készüléknél ha beállítom ezt az microsoftos fiókot, akkor valahogy mégis átveszi a névjegyeimet stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 12.15-ig!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm válaszod!

És most elégedetten használok droidot. Változnak az idők.