Hirdetés
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz Bogyó bá' #6831 üzenetére
nem vicceltem. folyton megy a siras, h lefagy, ujraindul, nem jon a frissites, miert van fekete sav xy alkalmazasban, stb. el kell adni a picsaba, aztan majd akkor venni, hogy ha ezek ki lesznek javitva.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
válasz Bogyó bá' #7424 üzenetére
Miért döbbenet? Az egyik céleszköz, a másik nem. A telefon is elérné azt a minőséget, ha akkora optika lenne rajta olyan érzékelővel. Nem tudom szeretnél-e akkora telefont. Fényképezni csak fénnyel lehet, azt pedig a minél nagyobb és jobb lencsével lehet begyűjteni. A kompaktokban sokkal nagyobb lencse van, mint a mobilokban. Ugyanígy vérzik el egy tükörreflexessel szemben egy kompakt is, előbbivel akár vaku nélkül is lehet félhomályban/este fényképezni, utóbbival vakuval sem.
-
martin66
senior tag
válasz Bogyó bá' #8855 üzenetére
Oké, marad a SkyDrive (kis sz*r). A nagy sz*r az, hogy nincs mobil netem.
Ami lehet, hogy nem is baj, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnák letölteni pl mappákat, témákat 1:1-be.
Mondok egy példát, csinálok 1 mappát Skydrivon angol néven. Majd ide felhelyezek 40 képet és 27 PDF-et és egy PC appot. Én ezt offline-ba (net nélkül) szeretném mappástúl, szerkezetileg látni a telón. Ez lehetséges? -
MODERÁTOR
válasz Bogyó bá' #8966 üzenetére
Fél éve használok W8-at két gépen, melóhelyen asztali gép, elsősorban irodai programok, itthoni desktop pedig Edius editor, LightRoom és Photoshop (meg játékkok)
Miután a Metro UI (fuck you modern UI) tartalmaz néhány csökött megoldást , így desktop only módban használom az esetek 99%-ban.
Semmi különbség Windows 7 és Windows 8 közötti napi használatban, de komolyan...max. Ki- és bekapcsoláskor.
A "start menu" viszont sokkal okosabb lett.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
daniel909
addikt
válasz Bogyó bá' #9234 üzenetére
a faceebook app annyira sz**, hogy épp ma gondolkoztam azon, h letörlöm és használom a webeset... annyi bugja van, hiányos funkicók wáááhhh! a kedvencem mikor lezárom a képernyőt (alatta ugye fut a fb app) felhúzom a lock screen-t, és fekete lesz az app... visszalépek ugyanúgy fekete.... meg az üzenetekben állandóan lefele kell görgetni.... nagyon utálom.
btudos: mi a rekord?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
zsírsámán
senior tag
válasz Bogyó bá' #9341 üzenetére
Tanultam én, csak a drágahölgy aki bent volt, sajnos hónapok óta kielégítetlen, így egy gyengébb pillanatában a tollkérést mérhetetlen nagy pukaáradatnak nézte, így valakiken (Mert hogy azt is megszopikáztatta, aki csak tollat akart adni) levezette a hónapok óta tartó frigid feszültségét. Nem is értem mit keresnek női tanárok a BME-n...
-
Murphistic
aktív tag
válasz Bogyó bá' #11148 üzenetére
Igazából még csak gondolkozom rajta és előbb megvárom, hogy Nektek mi lesz a véleménytek. Viszont akkor +1 szavazatot felvéstem a 7.8 javára.
(#11149) savoo Természetesen, lehet kapálni WP-s telefonnal is, csak a megfelelő hardver kell, de az működik illesztőprogram nélkül is.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
cer
tag
válasz Bogyó bá' #11322 üzenetére
Ez kétségtelen,... de ez a jó nem?
Egyébként az lenne a legnagyszerűbb ha tanítanák is. Nem csak fórumokon, hanem iskolákban is. Hogy mindenki értse.
Elmondom miben bízok:
Hogy mindenki maga szabhassa testre a telefonját, a legmélyebb szinten is és ha valami rossz optimalizálhassa könnyedén. A könnyedénre úgy gondolok, hogy egy helyen, érthetően legyen meg minden ami ehhez kell.
És ez szerintem csak az Opensource-tól várható. Mástól nem. -
nagyúr
-
HuMarc
addikt
válasz Bogyó bá' #11631 üzenetére
Ööö... ezt értenem kéne?
@emvy (#11632): Köszi! Rákerestem, Winenal fel lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Bogyó bá' #11661 üzenetére
Jaja, és ahogy említettem, a HTC telókba Android fronton ez a gyári lejátszóba van integrálva. Ha fut a gépen a media player, akkor akár mikor átválthatok arra, hogy a gépen játsza tovább a zenét, hangerőt is tudom állítani, hasznos funkció, és kétlem hogy wp-ből kimaradna, várós
:-)
-
-
veterán
válasz Bogyó bá' #11731 üzenetére
Rengetegen vannak ezzel így, ahogyan a kisállatnevelgetős mou, meg ide sorolnám még a saját véleményem szerint pár számomra useless appot, de inkább nem, még a végén megint megköveznének
(#11733) btudos
Aki az os-hez köthető appok miatt vásárol telefont, az tajgetosz pozitív a szememben.
Ofc kivételek vannak, melyek erősítik ezt a szabályt számomra.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- parandroid: KerékPH!áros 2024 tavaszi balatoni megmozdulás, április 1. - és ez nem tréfa!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Alkoholista nevelde
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen