Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szerintem a legegyszerűbb ha egy tiszta Live accounttal kezdesz... Én is eldobtam a francba a régit...(ha csak nem fontos az MSN).
A százalékos battery status pont nem lesz elérhető csak homebrew appokkal. talán majd wp8-ban.
A wp 7.8-nak kiszivárgott egy korábbi romja, ezt telepíti minden félőrült a mókolt telefonjára. Ez nem hivatalos update még, és sokan bukják a garit is vele.
randras: ne fenyegess
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
-
MasterMark
titán
-
catroot
veterán
Viszont most megnéztem a google címtárat, ott kilehet jelölni egyszerre többet is shift-el (kijelölöd a rublikában, hogy honnan, aztán nyomsz egy shiftet és a listában ráböksz a listád utolsó nevére, így kijelöli az összeset).
Szóval max. így exportáld be a google címtárába (ha van gmail fiókod) és töröld ki úgy őket, aztán ezt importáld be a Live-ba. vagy ahogy fentebb írják külső programmal megoldod.
@Lalll
Többet ki lehet, csak nem egyszerre!
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MasterMark
titán
-
zsírsámán
senior tag
Beállítások-->Terület+nyelv-->mindent átállítasz angolra, újraindítod és keresel hozzá qr kódot a neten. Nekem így sikerült elővarázsolnom.
Szerk: Bocsánatot kérek, már nem működik. Megpróbáltam mégegyszer, hogy biztos legyek abban amit leírtam, meg is találtam, de nem engedte frissíteni a régióm miatt, így nekem a 3.1 van letöltve, mert akkor még ki lehetett játszani ezt a kis kaput, de mostmár 3.5 van a marketplacen, ezt már nem lehet így letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
Ma én is megtapiztam végre a 920-at, és pont mellette volt a 820 is. Hát, én nem értek egyet veled. Nekem pont nem tetszik a 820 pixeles kijelzője, emellett még az sem, hogy amoled, oké, a feketéje egy kicsit jobb, bár a 920-é is eléggé jó, viszont a fehér az amoleden olyan sárga volt, hogy inkább nem kell. És mellettük ott volt a galaxy s3, amit már többször is fogdostam, annak sem tetszik annyira a kijelzője. Eddig is mondhatni amoled ellenes voltam, mert pl a nexus s-em slcd-je is jobban tetszett, mint a galaxy s super amoledje. Szóval nekem a 820 egyetlen hibája az a kijelző, ekkora mérethez ilyen áron igenis adjanak hd felbontást, ne szúrják ki a szemem a wvga-val. Amúgy tényleg nagyon kézbe illik a 820, pont tökéletes a mérete.
A 920 egy kicsit nagy nekem. Pontosabban már túl széles, és még vastagabb is, amitől még kevésbé illik a kezembe. De nem érdekel, mert annyira tetszik a külső, és a kijelző, hogy már csak pénzre van szükségem, hogy megvegyem. Bár a 8x-et még meg akarom fogdosni, de szinte biztos, hogy a lumia mellett döntök.
A SGS3 kicsit kényelmesebb méretű, mert keskenyebb és vékonyabb egy hajszálnyival, de ennyi, amiben jobban tetszik, semmi más.
Ja, és a két lumiánál nagyon kellemes a fogása a matt fekete burkolatnak, de én nem akarok feketét. Szóval majd meg kell barátkoznom a fehér, sárga vagy piros fényes burkolattal.
És nem, nekem nem volt nehéz a 920 sem. Sőt, sokkal jobb volt kézbevenni, mint a SGS3-at, az kb egy játék ez mellett. Lehet, már megszoktam, h az Optimusom is nehezebb az átlagnál.Más:A billentyűzet témához annyit, hogy imádom a wp billentyűzetét, jobban tetszik mint a droidé, de többször ütök félre rajta. De most rájöttem, hogy miért. Mert az Optimus kijelzője egy rakás szar, össze-vissza érzékel. A Lumia 920-on olyan szépen tudtam írni, mint az álom.
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem fogyaszt keveset, ez kétségtelen. De ha most vetted újonnan, akkor néhány feltöltés után ez lényegesen javulni fog. Nálam most, közel 3 hetes korában:
- egész nap cseszegetem (jó, mondjuk 4-5 órát): 1 napot bír ki egy töltéssel
- normál használat, napi 1,5-2 óra aktív netezéssel: 2 nap.
- szinte nulla használat (napi tíz-tizenöt perc telefonálás, ugyanennyi mail): bő 3 nap.
De szerintem ez ebben a topicban eléggé OFF.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én az Akkumulátort használom. Elvileg az is kér, de akkutakarékosság céljából a GPS ki van kapcsolva nálam. Oldja meg magának, ha akarja! (Soha nem nyavajgott eddig, hogy nem tudja lekérdezni...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
x1port
addikt
Nem tudom pontosan mennyi de körbenézve az áruházban kizárt dolognak tartom,hogy milliókba kerüljenek.
Még ha az üzemeltetést/karbantartást is beleveszzük.
Ettől függetlenül ha tv reklámra telik ami valóban sok milliós összeg akkor ennek is bele kellene férnie a keretükbe. -
Blyan
félisten
Nem tudom itt mi a helyzet, de emlékeim szerint az iOS-szen is csak akkor van úgy ahogy írod, ha univerzális appról van szó, tehát amiből nincs külön iPhone és iPad változat. Mert ha az utóbbi, akkor szépen csengethetsz mindkét eszközön.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
-
shunter
aktív tag
-
no1r
őstag
a válaszom az, hogy nem (csak) a gépház mérete zavaró, 4,5 felett. a kijelzőt sem kényelmes használnom, túl nagy, már a 4,5 is sarkos mert alig tudom kezelni egy kézzel.
számomra ez egy mobiltelefon, nem pedig egy kicsinyített tablet. elsődlegesen telefonálok, üzenetet váltok, a többi funkció hasznos extra, ami ha nincs nálam PC akkor segít.930 majd egy centivel magasabb, mint a 1020 aminek a tetejét így sem érem fel egy kézzel. kicsi a kezem. ez van. de emellett még mindig nem akarok a zsebemben féltéglával rohangálni.
szóval maradnak a gyengébb modellek, halleluja.(#55859) tomboy0013 : nem játszok (vagyis elvétve) és nem nézek videót telefonon
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
-
confuser
senior tag
Mindenki a keretet szeretné csökkenteni, hogy a kijelző - ugyanakkora készülékméretnél - nagyobb lehessen. Az oldalsó keret csökkentésével nincs is baj, az tényleg elősegíti az egykezes használatot (kivéve azt az alsó sarkot, amelyik kezedben fogod a készüléket), de az alsó keret - ahol a gombok vannak - minél kisebb, annál kevésbé fogod elérni az alsó részét a kijelzőnek.
Nekem nemrég van 930-am (5"), 4"-ról váltottam, és annak ellenére hogy az átlagnál jóval nagyobb a kezem, nem érem át a kijelzőt. Általában jobb kézben fogom a telefont, és gyakran fogást kell változtatnom, hogy elérjem, amit akarok. A bal felső csempe, az Action center lehúzása és a fizikális gombok elérése egyértelműen csak akkor megy, ha "megigazítom" a kezemben a telefont, különben extrém módon kéne érte nyújtózkodnom, és a telefon még leesne.
Azt kell hogy mondjam, hogy a 73x az, ami (méretügyileg) még az átlag ember számára jól kezelhető. A kijelző 4,7", és az a tény is sokat segít, hogy a navigációs gombok szoftveresek. Sokan szidják emiatt a készüléket, hogy minek van ott az alsó káva, hogy egyszer nincsenek rajta fix gombok, de az a kb. 1 cm pont abban segít, hogy elérd a szoftgombokat... nem is keveset segít!
Ennek ellenére ideálisnak inkább a 4,5"-t mondanám, azt szinte mindenki képes lenne átérni/kezelni. Kompakt méret, még a 720p is bőven elég lenne felbontásnak, így nem kellene bele (feltétlenül) bitang processzor és akkumulátor. Őszintén szólva nekem egy ilyen telefon az álmom. 4,5", Clearback, 720p, SD800, 2GB RAM, Glance + szenzorok. De ennek az olcsósított változata is nagyot ütne szerintem SD400-zal és 1GB RAM-mal. De ez csak álom marad, ebben biztos vagyok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512/12GB Black 3év Garancia!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 13C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen