Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
Katonai chipeket gyárthat az Intel
it 3,5 milliárd dollárnyi juttatást nyert el az Intel, amely katonai chipeket gyárthat az USA-nak.
-
Copycat teszt
gp Egy frissen örökbefogadott menhelyi macska egy furcsa helyzet áldozatává válik, amikor másolata úgy dönt, hogy átveszi helyét a házban.
-
Frissítve! A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
ma Telepíthető a One UI 6.1.1 tartalma, de a jelölés továbbra is One UI 6.1.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz mdraco #30662 üzenetére
Hamár facebook - használom az appot, de azt vettem észre, hogy hiába vannak személyek kiszűrve a hírfolyamomból, WP8 alatt szépen megjelenik mindenki. Sem androidon, sem iOS-en, sem asztali Win-en nem találkozom ezzel. Ez másnak hogyan működik? Esetleg van erre beállítás?
-
Kbali
nagyúr
válasz Oppenheimer #30666 üzenetére
Appban nézem, people HUB-ot nem használom.
Ráadásul a születésnapokat sem jeleníti meg a események között.
Érdekes módon így néz ki a Hírfolyam beállítás is.
Amúgy megnéztem, ez a hivatalos MS app, nincs frissebb az Áruhában.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz glehel #31070 üzenetére
Azért aki folyton leszólja a WP-t pl.: az Androiddal szemben (ez nincs benne, az nincs benne, stb...) az arra is gondoljon, hogy honnan indult az Android, milyen a gyártók hozzáállása a frissíthetőséghez, mennyi ráfordítással jutottak el odáig, ahol most a 4.4-gyel tartanak (amit alig kapott meg készülék, még a nagyobb gyártók által most piacra dobott készülékek nagy részén is jó esetben 4.1 van).
Én is használtam droidot 2,5 évig, de anno az én gyártóm is megállt 2.2-n, nem volt tovább support.
Ja: 4.0 ICS óta gyakorlatilag alapvető változások már nem voltak a főverziókban.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
Ahogy más is jelezte, nagyon fontos, hogy ne "Egyéb" kategóriás legyen a szám, mert az az, ami nem jelenik meg a telefonon. SŐt, ha egy szám nem mobilszámként lesz rögzítve, akkor SMS-t nem fogsz tudni küldeni.
A darabolást egyébként nem kézzel gondoltam, volt erre alkalmazás, de már nem emlékszem, micsoda. -
Kbali
nagyúr
válasz ClintEastwoo #31333 üzenetére
A telefonszámok ne "egyéb" kategóriában legyenek, de ez asszem igaz az e-mail címekre, stb... Arra is érdemes figyelni, hogyha valakinél nem "mobil" típusú számot állítasz be, akkor nem fogsz tudni SMS-t küldeni neki.
Érdemes ezeket a beállításokat gépen megcsinálni, szinkronizálni.
Egyesek írják, hogy hülye G, de én most is G-s névjegyzéket használok, használom a gmail-t és semmi problémám (miután az előbbiekben említett beállításokat megtettem). -
-
Kbali
nagyúr
Nem egyszerre jöttek ki, a 920 ráncfelvarrott verziója a 925. A 920 ráadásul már kifutottnak tekinthető, mint a többi 20-as szériás modell (620, 720, 820 - 520 még addig tartja magát, míg nem jön az 525 is hivatalosan).
Az 1020 már újabb dobás volt.
Most inkább a középkategória kínálatának megújítása várható szerintem.... -
Kbali
nagyúr
Ha egyébként nem vagy hozzákötve, akkor töröld és kész. Én ezt tettem, droidon sem voltam kibékülve a működésével (igaz, nem chat-ben élem az életem és nem ezzel csökkentem a telefonálási költségeimet).
Mielőtt deaktiválod az accountodat, tényleg érdemes lenne törölnöd az alkalmazást majd újra telepíteni. -
Kbali
nagyúr
válasz Sofian #35362 üzenetére
Mindig szoktam kérdezni: a fránya konkurencia mennyi idő alatt jutott el idáig? Ill. az újabb verziókban mennyi az újítás? Főleg gondolok itt az Android 4.0-4.4 vonalra.
Androidos okosok szoktak váltáskor fanyalogni, hogy ez nincs, az nincs, de azt nem gondolja át senki, hogy a droid mennyi idő alatt fejlődött oda, ahol most van, ill. a készülékeknek a támogatási ciklusa mennyi. A most kijövő készülékek nagy része még mindig 4.1, 4.2-t kap és soknak esélye sincs arra, hogy valaha eljusson 4.4-re hivatalos kiadás formájában. -
Kbali
nagyúr
válasz mukibuci #35365 üzenetére
Ilyet hol olvastál ki a mondandómból?
Mindenkinek, aki reagált: nem tisztem védeni a WP-t, én (2,5 évnyi) Androidról jöttem, a készülékem támogatása megállt 2.2-nél, főzött rom-mal tudtam felmenni 2.3.7-re. Azzal viszonylag stabil volt. Használok iOS-t is napi szinten, így van némi összehasonlítási alapom.
Amire nekem kell, arra tökéletes a WP8 - Nokia Black edísön -
Kbali
nagyúr
válasz Partyface007 #35680 üzenetére
Cégek nem 8-ra állnak, hanem hétre.
-
Kbali
nagyúr
Ja: kollégám 610-e a sima beszélgetés, e-mail, sms használat mellet a 7.8-cal rendszeresen keményre fagyott, szerviz úgy javította, hogy visszarakta 7.5-re, de egy idő után azzal is kuka (kevés a memória). Kapott most egy 620-at, na azzal semmi ilyesmi gondja nem volt még.
-
Kbali
nagyúr
válasz Воланд #36860 üzenetére
Kiindulva a nokia.hu-ról, két ajánlatot ad készülékvásárlásra.
-
Kbali
nagyúr
válasz skylinelaca #36879 üzenetére
APN jól van beállítva? Beállítások/mobil adatátvitel
-
-
Kbali
nagyúr
válasz csipszikutya #37394 üzenetére
Műköqdik neked együtt a mobil és a hardver token?
-
Kbali
nagyúr
válasz csipszikutya #37406 üzenetére
Te írtad nem, hogy bajod van a telepített mobil tokennel es kaptál nyomkodós kütyüt a banktól. Most akkor van mindkettő és mindkettővel tudod használni az internetbankot?
-
Kbali
nagyúr
Annyiban kiegészítenélek, hogy a Mastercard Mobile-ba csak Mastercardos kártyát regisztrálhatsz, míg ide Visát és Amexet is.
WP azért nincs (még), mert az iOS és Droid verziót egy cég készíti, míg a WP-t egy másik, ezért soha nincs egyszerre kész minden verzió, de az OTP legalább foglalkozik a WP platformmal is. -
Kbali
nagyúr
Egyébként: frissítettem térképet 8.0 alatt Lumia820-on. Leszedett először 2x megát, utána mégegyszer talált 2 megányi frissítést. Viszont azóta a Here Maps és a Here+ kilépeget viszonylag hamar. Telefont már újraindítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen