- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
ThodEE
őstag
válasz junior11 #90099 üzenetére
Bejelentkezési lehetőségek:
"Ha nincs a gépnél mennyi idő múlva kérjen: Soha"
Jelszó : Módosítása
PIN kód : Hozzáadása
Képjelszó : Hozzáadása
Kapcsolódó:
Zárolási képernyőIlyen lehetőségek vannak itt
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz junior11 #90037 üzenetére
Az FB-nak és a gugli-nak elképesztő algoritmusú és kifejlesztett követő motorja lehet/van és ez az amiről tudunk!
Illetve nem tudunk, csak figyelni kell...egy kicsit. O_o
Hát, biztos az MS-nak is van , de ő legalább nem titkolja.---------------
Egyet lehet tenni ellenük: Kitéped örökre a netkábelt habzó szájjal!
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz junior11 #89913 üzenetére
A második mspoweruser-es linkben semmi új nincs... sajnos. Minden a terv szerint alakul, ahogy a tények mutatták. A hét elején magam és az akkori lelkes fan-ok reakcióit visszaolvasgatva arra gondoltam, hogy egy ide linkelt blogba összefoglalom, hogy: de ugye én már 1 éve megmondtam és tényekkel támasztottam alá, hogy vége... De aztán rájöttem, hogy WP-sként döglött oroszlánba rugni, kioktatni embereket stb... semmi értelme nincs. Nem változnak meg és az élet többi területén is megmaradnak olyan álmodozóknak, akik a tényekre támadnak. Az UWP álmodozók bosszantottak a legjobban, az ő valóságérzékük csúszott meg a leginkább. Azok akik a nemlétező telefonokra vártak, még meg is értettem... Ezek vágyálmok... olyan, mint a lottó nyereménybe vetett töretlen bizakodás.
Az okosoknak akkor megígértem, hogy max heti 1x posztolok, de az utóbbi 1-2 hónapban erről is leszoktam a fenti okok miatt. Már nem volt miért. Az okosok pedig vagy eltűntek a topikból, vagy feleszméltek... így a vége fele.
A 8.1-es telefonok gyorsuló kihullásával teljesen elfogy ez a piac, hiszen azok akik itt már 1 éve W10M-eznek, azok még a WP-n belül is egy olyan kisebbség részei, hogy az már vicc. Csak hangosak, mert szar volt a rendszer illetve arra még jönnek frissítések, amiről lehet beszélni a semmit. Ahogy naívan átírta a kisebbség a topik címét... az volt a legnagyobb vicc, de ezt már írtam.
Most már csak azok maradtak WP-sek, akik beérik egy app szegény félbuta telefonnal... és hitegetik magukat és a többieket, hogy az ő igényeiket ez is kiszolgálja.. és a világ 99%-a a hülye. Az ilyen mutogatók attól viccesek,... szegények.... mintha nem fognák fel, hogy ők is beállnak a 99%-ba... Mert nincs más választásuk / választásunk.Meliora sunt bono inimica
-
this is life
Ármester
válasz junior11 #88443 üzenetére
A facebook ,messenger csak egy ganyolt app amit a facebook keszitett, a kamera jo lenne de a kamera app utolso simitas funkcioja elrontja az elkeszult kepet , a viberrel ,whatsapp ,instagram jol mukodik, a onedrive,outlook, neha meg hulyul, hobortos mukodes, terkepek app perfect is lehetne ha nem rontanak el kb minden harmadik frissitessel... ezeket leszaszamitva ,figyelembe veve egesz jo a rendszer ...
Ha hianyzik a beta tesztelo felhaszhasznalonak lenni akkor ez a te plattformod.. Nem lenne rossz Os , de az ms jo szokasahoz hiven nem igazan babusgatja, es a jovoje se all biztos alapokon.
Ha meg ki akarod probalni a w10m-et akkor eloszor egy olcsobb keszuleken tedd meg .
Ennek ellenere nem cserelnem le mas rendszeru telefonra a sajatom.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hroberto
veterán
válasz junior11 #88444 üzenetére
Nem nagyon adnék az illető úriember véleményére. Már jó ideje nem használ Windowst, ennek ellenére visszajár ide sírni, téríteni.
Az általad leírt dolgokra nagyrészt megfelelő a 950. A rendszerrel nincs nagy gond, pár kisebb bug előfordul, de ez minden rendszerre igaz.
A Facebook alkalmazások kicsit lassan indulnak, de 950-en azért ez nem annyira szembetűnő.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
félisten
-
tomboy0013
veterán
válasz junior11 #88440 üzenetére
Felejtsd el a platformot ha ezek mind fontosak, eszedbe ne jusson 950-re cserélni egy Z2-őt. Még ha véletlenul ki is fogsz egy stabil működésűt(visszajelzések alapján ennek csekély az esélye) akkor is botrányosan rossz az általad felsorolt alkalmazások zöme, meg androidhoz képest lassúak is. A kamera az egyetlen pozitívum, de ezen a téren is találsz Android vonalon jobbat vagy legalább olyan jót és ott működnek rendesen az alkalmazások is.
-
-
pikszel
addikt
válasz junior11 #85740 üzenetére
Bírom az ilyen videókat. Azt demonstrálja az arc, hogy időt nyer azzal (?), hogy gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások, mindeközben meg 8 percet (+ járulékos költségek) mindenképpen kidobott az életéből.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
leslie23
tag
válasz junior11 #84981 üzenetére
egészen biztos, hogy nem.
elképzelhető, hogy évekkel ezelőtt mindenhol így volt (ahogy chipesz írta), jómagam kb. 1,5 éve használok újra Androidot (tableten), időnként Spotify-t is, soha nem találkoztam semmilyen korlátozással (leszámítva persze a 45 mp-es reklámokat, de az természetesen a free account velejárója).(#84994) iwroteapoem: annyira azért nem meglepő, hogy a Spotify nem akar UWP fejlesztésre költeni. minek? desktopon 20% körül van a Win10-es gépek aránya, ráadásul ha lenne is UWP, még ennek a 20%-nak is a java inkább a Win32-es klienst preferálná. érdemes körbekérdezni a ismerősöket, hogy hányan használnak a gépükön UWP-s appokat. jelenleg annyira gyermeteg az a platform, hogy esélye sincs a Win32-nek alternatívát állítani.
((amúgy ilyet is csak az MS tud, hogy Win8 elhozza a platformváltást (WindowsRunTime), majd a következő verzión csavarnak egyet, és megint új API jön. ))
vannak olyan szoftverek, amelyek rendelkeznek UWP változattal is (pl.: VLC, WinZip), a különbség ég és föld, nincs értelme jelenleg desktopon az UWP-nek. a mobilos <1% miatt pedig senki nem fog UWP-t írni. szerintem az MS mobilos hátrálása is ezért van, úgy látják, hogy néhány éves távlatban már egészen biztosan elbukták a mobilpiacot, aminek fő oka az appgap, ebben pedig nem lesz javulás.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz junior11 #84820 üzenetére
Applikációk hiányát nagyban befolyásolja a készülékek hiánya. Azaz hogy nincs 10 millió féle fajta Lumia mint annak idején. (a számot ne vegyük készpénznek )
Illetve az is gond hogy csak az MS gyárt. Ha nekiállna mondjuk a Lenovo is többet kiadni, nem csak azt amit tesz, a HP, Acer is több változatot, újra belemenne a HFC a Windows platformba, akkor az appfejlesztők is nekiesnének az appoknak.
De amíg gyártók nem karolják fel az OS-t, addig senki nem veszi komolyan a platformot.
-
Nooeca
senior tag
válasz junior11 #84804 üzenetére
Rebesgetés csak találgatás, egyes információk szerint több féle variáns jön több szegletbe Surface néven. A Lumia nevet azért cserélték le, mert lejáratták, és még a Nokiához tartozott, hiába volt Microsoft előtte.
Illetve szeretnének a telefonjaiknak egy kicsit komolyabb beütést adni + az univerzális felfogás szerint nem csak a rendszereknek kell univerzális OneCore, hanem a családnak is egy univerzális név.
Már el is képzeltem Surface hololens
-
Воланд
titán
válasz junior11 #77001 üzenetére
megis milyen visszhangja lesz? max egy -ket zseni forumhuszar majd evek mulva felemlegeti, es ennyi kb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
válasz junior11 #74938 üzenetére
Idén utolsó.
Más: 8.1, billentyűzeten alapból nincs kinn a vessző billentyű, ha jól emlékszem a billentyűzet - speciális beállításoknál lehetne kitűzni. Viszont amikor ebbe a menübe próbálok belépni, rendre kidob a beállítások menübe. Ötlet, a HR-t leszámítva?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
foxymaci
senior tag
válasz junior11 #71885 üzenetére
Euba elég jók a számok, de látszik hogy a többi kontinensen nem kelt nagy érdeklődést, örömteli lenne ha a 10 már kicsit nagyobb benyomást tenne a wp felé és a microsoft kicsit összekapná magát
[ Szerkesztve ]
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
csabi94
őstag
válasz junior11 #71812 üzenetére
Ott telt be a pohár, amikor egy barátom feltöltötte a Z2-őt, megnézett rajta egy filmet youtube-on, másnap csomót chatelt, az előadását felvette diktafonnal, megnézett még egy filmet, 1 órát navigált, chatelt, és harmadnap délben tette fel tölteni, úgy, hogy végig be volt kapcsolva a wifi.
-
törölt tag
válasz junior11 #71721 üzenetére
Azért remélem kicsit ennél jobban odateszik magukat Nem mintha nagyon kellene az erős hardver, de így tényleg nincs sok értelme kiadni 4-5 modellt, ha lényegében két csoportba sorolható hardverrel (budget, flagship) jönnek csak.
Mondjuk év végéig még sokminden változhat. -
-
csabi94
őstag
válasz junior11 #70172 üzenetére
Amúgy nagyon tetszetős, meg jól ki van találva, de így jelenleg csak kompromisszumokkal használható. 8.1 az kompromisszummentes volt, csak vágytam már valami újdonságra, így gyorsan feltettem, még mielőtt úgy döntök, hogy veszek egy Honor 6-ot.
(#70174) junior11: Nem, sok minden visszatart. Glance, qi, megbízhatóság, egyszerűség.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz junior11 #62954 üzenetére
Jobb google szolgáltatások mint bing (pl google maps), van google play music amit használok.
Van pár app, aminek nincs wp megfelelője.
A gépelési sebesség sokkal gyorsabb (szoktam írni telefonon).
Jobb a gyári email kliense (a wp-é megdöbbentően gyenge szerintem).
Chrome browser sokkal jobb mint a mobil ie.
Androidon működik a vállalati onedrive kliensen keresztül a vállalati tárhelyem elérése, wp-n nem (valahol poén).
Azaz elsősorban szoftveres oldalon vannak előnyei nekem, hardveresen egyik géppel sincs semmi probléma.
Hozzátehetném, hogy vízálló, de ez éppen semmit nem jelent a felhasználási szokásaimat tekintve.A 1520 előnyei a Z3 felett, hogy legyen ilyen is:
A kamera. Nem rossz a Z3-é se, de a 1520-é észrevehetően jobb, nagyon jó.
Az akksi. A Z3-é is nagyon jó, de a 1520 még annál is jobb.
Nagyobb képernyő (tablet helyett is használom).
Glance screen, állati nagy találmány, tetszik.
Sokkal, sokkal jobb a beszélgetési hangminőség.
Here drive+, nagyon jó navigáció.Tehát nem lenne igaz, hogy az egyik sokkal jobb, totálisan lekörözi, csak összességében ha mindent együtt nézek, akkor jobbnak tartom.
-
Воланд
titán
-
l925
tag
válasz junior11 #59233 üzenetére
Van itthon egy 620as is arra már felraktam. Nem vettem észre h szarabb lett volna tőle ám javulást sem tapasztalok... A lumia camera ugyanolyan lassú mint eddig volt sőt a 925 ön cyannal továbbra is gyorsabb mint a 620on denimmel.. Mondjuk persze más a hardver ez igaz ugyh bízom benne hogy az erősebb lumiákon tényleg hasítani fog a lumia camera.
A mappázás és a mobilnet kapcsoló viszont nagyon hasznos és tetszik, leginkább ezért várom már nagyon az updatet. -
félisten
-
Burt1793
veterán
válasz junior11 #56208 üzenetére
Vannak appok, amik gyorsabban nyílnak meg, mint androidon, vannak, amik meg lassabban. De igazából itt tizedmásodpercekről beszélünk, szóval engem nem izgat. Konkrétan melyik appra gondoltál? Én note3-mal vetettem össze itthon, amikre mi használjuk a mobilokat, nem volt megnyitási sebességben semmiben nagy különbség. De laggolásban sem. Az android egyáltalán nem laggol ilyen soc-cal, ez csak ios, wp trollkodás.
Sőt ott van az audiocloud nevű app, az megnyitásnál mindig belaggoltatja azt az effektet. Androidon nem laggol a soundcloud már egy középkategóriás telefonon sem. Én inkább azt érzem, hogy felesleges ez a L930, túl erős, nem használja ki a wp. Persze később majd jó lesz, hogy erősebb. -
Devas
őstag
válasz junior11 #56208 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy androidon alapból a RAMban van minden, míg a WP-n először betölti a cuccot. Másrészt meg Androidnál minden történik egyből pár másodpercig kicsit akadozva amíg be nem tölt rendesen, míg WP-n, inkább a töltőképernyőre terel pár másodpercig, amíg elő nem készíti a terepet a laggmentes használatra.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Ádám16
addikt
válasz junior11 #56023 üzenetére
Oké ez, rengetegen pedig az iOS8-tól undorodnak a használt színeikkel, sokan a TouchWiz-t gyűlölik, vagy azt, hogy laggol a G3 ilyen SoC-cal.
Tág az a vásárlói kör szerintem, amelyik szívesen használna egy ehhez hasonló letisztult, egyedi, kézre eső rendszert, csak
1. Az MS töketlenkedik, baromi lassú.
2. Az MS nem "motiválja" a fejlesztőket, sőt, már ők is inkább elcseszik az app.-okat.
3. A szolgáltatóknál ami megy, az gusztustalan. Csak a Samsungot tolják az emberek képébe, a laikusok pedig meg is eszik.Ezeken kéne változtatni, és ez a késés dolog sem lenne hátrány, mert behozható lenne a lemaradás. Ha be akarják hozni egyáltalán a lemaradást.
-
kolosanyi
veterán
válasz junior11 #55934 üzenetére
Én szeretem a WP-t, de a droiddal is elvagyok. Mindenesetre ha nem felső kategóriás telefont veszel, sokkal jobban használható marad a WP-s, mint a droidos. Táblagépről nem is beszélve, egy droidos tab csak játékszer, dolgozni nem igazán alkalmas még a legdrágább se. Cserébe Windows tabot simán munkára lehet fogni egy billentyűzettel, ha nem kell bivaly vas.
-
Gery1987
őstag
válasz junior11 #55932 üzenetére
Erre én csak azt tudom mondani hogy az ő döntésük.
A WP-vel én nagyon meg vagyok elégedve. Jobb üzemidő mint azonos Android, és jobban összerakott appok. A Rising Star appja pl egyszer dobott ki. Amúgy végig stabilan, jól működött. Egy rossz szavam nincs rá. És ugyanez jellemző a többire is. Tiny Death Star pl sokkal jobban megy itt mint droidon.
Én nagyon nem bántam meg a váltást pedig nem is Nokia-m van. Ergó még inkább hátrány elvileg.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Formula-1