Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz junior11 #24361 üzenetére
Már feltetted ezt a kérdést és válaszoltak is rá: [link]
A gyári lejátszóval nincs semmi gond (lejátszási lista létrehozása nehézkes), equ és társai van a Lumiákban, csengőhang+zene hangerő egyben, 2016 valameddig biztos lesz támogatva az összes Lumia...mivel WP8 van rajtuk és addig van támogatás, frissítésekről az infókra keress rá...mi sem tudunk többet, saját zene beállítás csengőhangnak eddig is volt, az értesítések időben megjönnek, a grafikus felület nagyon szép. A 920-asom köszöni szépen, de tökéletes...nincs sem mikrofon, sem egyéb olyan probléma, ami a kezdetekben előfordult pár embernél.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz junior11 #24584 üzenetére
Persze, hogy lehet bármi a háttered a lock screenen. A picture hub-ban kiválasztod amelyik képet szeretnéd, ráböksz az opciókra (3 pötty jobb alul) és 'használat háttérképként'. Vagy valami ilyesmi, mert én angolul használom. Ja, és a háttér beállításnál lehet faszán zoomolni is a képre.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
KomloiJenci
tag
válasz junior11 #25357 üzenetére
Például azt, hogy 3,5 napig bírja az akku, mert Far Cry 3 szerű életvitelt folytatsz és sokáig nem vagy konnektor közelben, de szeretnéd ha közben 16 program fusson a háttérben internettámogatással?
Azt látom, hogy nem tudjátok eldönteni, hogy a droidot utáljátok jobban, vagy a WP-t. Szerintem itt valami más gond lesz.
[ Szerkesztve ]
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
-
-
Kyller
senior tag
válasz junior11 #43327 üzenetére
NFC-n csak kontaktot sikerült átvinni. Bluetoothon lehet mindenfélét, bár most valamiért 26 zeneszámot androidról nem sikerült átvinni, legalább is nem találja a zenék között, csak 2-t. Pedig azt írta sikeres volt a traszfer...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
BobTail
őstag
válasz junior11 #47073 üzenetére
Lehet, hogy már láttad ezeket, de én nem tudom mit csinálhattak a csehek, mert pont hogy minden tekintetben rendben vannak a 930-val lőtt képeim; szerintem az új algoritmussal simán benne van a TOP5 fotóstelefonban!
(#47072) Dave™, nem foglak győzködni, itt van előttem, látom, de majd Te is meglátod egyedül fényerőben gyenbébb 1520-hoz képest.
-
junior11
veterán
válasz junior11 #47256 üzenetére
Felkínálta a 8.1 frissítését a teló, s hogy mobilinterneten keresztül elérhető, de én nem így, hanem wifin szeretném. A mobilinternet kapcs. le van tiltva, wifit engedélyeztem, mégis mobilinterneten akar frissíteni. Hogy van ez most ?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
King Unique
titán
válasz junior11 #47707 üzenetére
Igen, valóban....
Amúgy én csomó helyen azt olvastam, h ezzel márpedig ugrik a gari, érdemes megvárni a hivatalosat, meg, h néhány dolog hiányzik belőle.
De, ha nem, az jó , mert elvileg hivatalos MS regisztráció, PFD app kell hozzá és amit felrak az is MS cucc.
Nem tudom meddig várok, de az már tényleg nevetséges, h a hivatalos oldal szerint is elérhető és ennek ellenére itthon mindig ekkora fáziskésések vannak...(#47708) hroberto: én ezt néztem a magyar régiónál:
Product | Description | Latest version | Lumia Amber | Lumia Black | Lumia CyanLumia 520 | Vodafone | 3056.40000.1349.2004 | Available | Available | Under testing
Akkor most, hogyan is van??
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen