Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nekem harmadik hete van Lumia 1020-asom, eddig nagyon bejön a rendszer. HERE Drive+ már nemcsak regisztrált országban működik (onnan tudom, hogy ismerősömnek 930-asa van, jár vele külföldre is, és ott is pöpecül megy a navi).
Amúgy nagyon jó az offline navigációja, legalábbis szerintemAz meg, hogy kevesebb app van.... Kinek mi kell. Én használom a telefont, nem játszok rajta, nem igényelek csicsás menüt és effekteket. amit én eddig találtam alkalmazásokat, megfelelőnek találom, nem olyan sovány azért a választék.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz A_ScHuLcZ #73988 üzenetére
A 2 SIM-es nem tud LTE-t, a szimpla SIM-es viszont tud, kb ennyi a különbség, ha nem jól tudom, kövezzetek meg
Valamint van még a 640XL, ebből szintén van 1 és 2 SIM-es verzió[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Üdv!
Pár perce a Lumia 1020-asom megfagyott fényképezés közben. A kijelző alatti 3 "gomb" világít, valamint az elkészített fénykép ott van a kijelzőm, az meg világít...
Kikapcsológombot nyomogattam, nyomvatartottam hosszabb ideig is, de eddig semmi reakció. Van erre valami orvosság?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74140 üzenetére
A hozzászólás melletti 3 pont jelzi, hogy az a válasz az előtte lévő hozzászólásra, ott van a váltás, csak a gyári kliens így jelzi
(Ha jól tévedek)Amúgy meg FB-re az Operát használom, ott jobban látok mindent, jobban szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74147 üzenetére
Akkor Opera, FB alatt nincs gondom vele, más honlapokra meg jó az IE (legalábbis nálam)
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #74149 üzenetére
Hmm... Nálam csak lassabb, az 1 hónap alatt 1x lépett ki összesen... Egyedül FB-re használom, másra nem
-
Francia91
veterán
Lumiákban jelenlegi tudásom szerint 5" a legalja, legalábbis, ha a 820-asnál újabbakat nézzük. Az meg, hogy Neked a vaku mit takar nem tudom, de Xenon megoldás csak az 1020-asban van, a többiben csak LED.
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #74357 üzenetére
Nem mondtál semmi újat Lumia 928-assal, de szerezni egy független példányt már annál nehezebb....
Mivel csak az amerikai Verizon kínálatában volt. Ha véletlen berendelek Ebay-ről egy függetlenített példányt, az USA-ból jövő cuccokra majdnem mindre vám van..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz this is life #74369 üzenetére
Hát igen.. De azért egy PureView kamerásnak nevezett Lumiát (a 928-ra gondolok) gagyi dolog 1/3,2"-os szenzorral szerelni. De ez csak az én véleményem, annak fényében, hogy 5 évvel ezelőtt már az N8-asba 1/1,83"-os szenzort pakolt a Nokia. Mondjuk a maga korában az is egy mobilos kamerának számított, és azt kell mondjam, mai napig megállja a helyét, sőt! Sok gyártó még most kezdi hozni azt a szintet kamera terén, amit z N8-as hoz
Kérdés:
Néma üzemmód, vagy vmi ahhoz hasonlót hol tudok állítani a WP-ben?[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Alapvetően nem, csak ha beteszed a pipát a "vessző billentyű elhelyezése" elé a beállításokban....
Épp ez a problémája, hogy itt neki kilép a menüből a telefonja, nem tudja bekapcsolni
-
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #74946 üzenetére
Fogalmam sincs, nekem 2 hónapja van Lumiám, előtte N8-as volt 5 évig (Symbian).
Ismerősömnél volt olyan, hogy a "Hálózat+" nem volt a menüjében, és még pár egyéb dolog, és SyssAppPusher-rel kellett leszednie... De nálad más van, mert Neked ott van a menüben, ami kell, csak éppen kilép...[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz ivógéptanács #74962 üzenetére
Nem. Valamelyik magyar oldalon olvastam már, hogy sikeresen átírták Windows 10-re az appot. Most nem tudok normálisan linkelni, mert telefonról írok, de itt is van egy hír a dologról:
http://wmpoweruser.com/lumia-camera-updated-for-windows-10-mobile-devices/Szépen ki lenne cseszve az 1020 tulajokkal pl., ha ezt nem tennék át WP10-re....
-
Francia91
veterán
A sygic-et én is megvettem a Lumia 1020-asomra. Megmaradt a Here+ is, de a Sygic jobban tervez, plusz frissebbnek tűnik a térképe. Pl Romániába sokkal optimálisabban tervez, mint a Here Drive, szoktam kijárni Erdélybe, navigált már mindkettő program. Amúgy szólok, hogy most a Sygic-re 60% leárazás van január 31-ig, így az Európa csomag csak 6.580 Ft-ba kerül, én is pár hete vettem meg. Ennyit bőségesen megér!
-
Francia91
veterán
válasz maximilian4 #75095 üzenetére
A lényeg, hogy elvileg mindkettőnek friss térképei vannak, de pl a Sygic Arad és Sebes között az A1-es autópályára tervez, míg a Here Drive a kis falukon keresztül vinne, miközben pont ugyanúgy be van kapcsolva a fizetős út és autópálya opció mindkettő programban. Ebből a szempontból nagy különbség van, de vannak kisebb távok is, amiket másfele tervez a két program, nem nagy, de észrevehető különbségekkel. Általában ismerem az út 80%-át, a GPS-t csak megerősítésnek használom, de a Sygic pont azt az útvonalat tervezi, amit én is eltervezek magamnak térképen, vagy éppen a google térképen
De Budapesten és Szegeden pl tökéletes a Here Drive is, Brassóban is mentem vele, nagyvárosokban elsőrangú a Nokia navigációja is, azt kell mondjam. A sávasszisztens remek, többsávos körforgalmaknál időben jelzi, hogy melyik sávba sorolj be, hogy a megfelelő kijáraton tudj kimenni (ezt a Sygic is így teszi). Most hirtelen ezek a különbségek ugranak a két navi között. Nem nagy, de mintha az útvonaltervezés optimálisabb lenne a Sygic-nél[ Módosította: MurdR ]
-
Francia91
veterán
válasz szekfizsolt #75103 üzenetére
Érdekes, nekem az 1020-asom nem csinál ilyeneket, kb 1,5 hónapja nem volt kikapcsolva, de nem érzek változást rajta
A Sygic tényleg nagyon jó, még anno Symbian-on (Nokia N82, majd később Nokia N8) kezdtem el használni, ott szerettem meg, de ahogy megszüntették a frissítéseket Symbian-ra, visszatértem a Nokia navijához. Most, hogy Lumiám lett, megint játszik a Sygic, persze a Nokia megoldása sem rossz, Erdélyt 2015 augusztusában még a Nokia N8-ason lévő Drive-val jártam meg, szépen navigált
-
Francia91
veterán
válasz bihariszabi #75281 üzenetére
A vitához egy picit hozzászólva:
Nekem eddig bejön a WP, 2015. November óta van Lumia 1020-asom. Lassúnak nem érzem, elégedett vagyok vele. Sok helyen olvasom, hogy kevés alkalmazás van rá... Nekem bőségesen megfelelnek, amiket találtam eddig az Áruházban, nem volt még, amit hiányoltam volna. Messengerrel semmi problémám, Viber és Skype is hibátlan számomra, eddig az IE-vel sem vesztem össze. Persze nem számítógép helyett használom, videózás, fényképezés, zenehallgatás, böngészés és kommunikáció és navigáció (Here+ és Sygic), ezekre használom, és ezekre hibátlan, legalábbis nekem"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Úgy más. Nekem eddig max 10%-ig merült az 1020-asom, ha ott tartok vele, akkor minden kikapcs, és a töltésig hozzá sem nyúlok . De nagy átlagban, mire hazaérek melóból, 30% körülire szokott merülni
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #75707 üzenetére
Én nem találkoztam még ezzel, pedig a Messenger, a Skype és a Viber is futni szokott a háttérben...
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz watador600 #76130 üzenetére
Én sem szándékozok váltani, nem is nagyon érdekel a dolog, most a 8.1-essel tökéletes az 1020-asom. Ha kiadják rá, majd hónapokig olvasom a véleményeket, ha jó, akkor frissítek csak
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Üdv!
Windows 10-re megvan a HERE Drive (+) utódja, vagy hasonló navigációs alkalmazás?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz mirci18 #76302 üzenetére
A Lumia 550 tesztjéből idézek:
"A Microsoftnál előre feltelepítették a Facebookot, az Ubert (hoppácska), az Amazon és a Microsoft Áruházakat, a Shazam zenefelismerőt, a Térképet (ami már nem HERE Maps néven fut), valamint az Office programokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)"
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Lacielvtárs #76327 üzenetére
Az N8-as Nokiámról nekem is átvitt mindent a Lumia 1020-as. Unokabátyám szintén N8-as-ról váltott, csak Ő Androidra, az Android meg nem tudta áthúzni Symbian-ról a cuccokat, konkrétan semmit, "ismeretlen rendszer" üzenettel...
Kérdés: Ha majd kiadják a végleges W10-et, akkor pár hét olvasgatás után majd rámegy az én 1020-asomra is. Nos, van pl egy Sygic nevű navigációm (amit megvásároltam januárban 70%-os leárazással). Ha lefrissítem a rendszert, akkor ez megmarad-e? Abban az esetben, ha nem marad meg és újra kell tenni, a licenc megmarad? Van egy olyan tippem, hogy eszközazonosító alapján lehet a licenc a programra, de majd kijavítotok, ha mégsem így van
-
Francia91
veterán
válasz Lacielvtárs #76330 üzenetére
Nekem ugyebár a 8.1 (asszem a Denim) van az 1020-asomon, eddig azzal semmi problémát nem tapasztaltam, ezért is nem próbálkozok a W10-zel. Ami stabil és jó, abba nem szeretek belenyúlni
-
Francia91
veterán
Csak azt nem értem, hogy miért jók ennyire a nagy tepsik.... Értem, hogy divat meg meg egyebek, de ki lehetne adni normális hardverkiépítettségű telefonokat 4,5-5" közötti méretekben is...
-
Francia91
veterán
válasz bluemirage #76683 üzenetére
Én is megvettem a Sygic-ot januárban, mikor 70%-os leárazás volt rá, így az Európa csomagért fizettem 6.800 Ft-ot. szerintem bőven jó. Mellette meg ott van a Here Drive +, ami szintén nem rossz navigáció
-
Francia91
veterán
Kapni fog a Lumia 1020 is Windows 10-est? Mert a jelenlegi listában nincs benne
-
Francia91
veterán
Furcsa, mert a Lumia 435-re jön ki Windows 10, és gyengébb hardvere van, mint a Lumia 1020-asnak... Microsoft logic....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Óra topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen