Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Jópofa kiegészítők, amiket Berlinben láttunk
ma Szinte minden kiegészítőkkel foglalkozó cég ráállt a Qi2-re, kérdés, hogy a telefongyártók mikor fognak.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Fehercsoki #8589 üzenetére
ha 2 évnél régebbi a SIM akkor ingyen...ha nem akkor mosolyogsz a kishölgyre, megdicséred és két jó szó után cserélik(öcsémnek is 710 van és mikor bementem akkor egy mosoly és két kedves szó elég volt a cseréhez )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz polonic #8946 üzenetére
sajnos nem tudom biztosra venni.
Viszont este majd megírom, hogy kaptunk meghívót, amire nyilván nem tudunk menni, mert másik kontinensen van,a jelmondata pedig az eseménynek: "release that will surprise you"
viszont álmodni sem merek arról, hogy itt tényleg olyan bejelntés lenne, ami surprise, sőt...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
hát ezaz...99,9%, hogy arról lesz szó, max az egészen pontos Corei5-öt árulhatják el. Esetleg minden Surface Pro vásárló ajándékba kap Surface RT-t
-
pzstm
titán
válasz polonic #8950 üzenetére
január 29, brazíliába szóló meghívó....semmi extra...simán Surface Pro lesz az....
MWC-n kizárt hogy bármilyen MS telefont bejelentsenek. Ha lesz valaha is Surface phone, az külön eventen lesz bejelentve.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz daniel909 #8956 üzenetére
linket, ahol MS kimondja, hogy nem, nem lesz surface phone....mert S. Elop már mondott olyat interjún, hogy nem tenne rosszatt a WP versenynek, sőt Foxconn gyárból is szivárogtak pletykák, nyilván pletyka szinten már olvastam, hogy nem, nem lesz, de amíg határozotttan nem utasítják el,addig a levegőben van(és ez nagyon jó marketing amúgy)
(most őszintén, bejelentés előtt hányan fogadtak volna, saját MS márkájú win8-as tabletre?)
(most viszont kisebb összegben fogadni mernék, hogy a Surface mint márkanév, egy frissen kialakított/kialakítandó brand, amitpár éven belül szélesebb körben, több termék esetében is be akar futtatni MS....tudod: Devices & Services de nem szeretném topikot offolni, szóval sorry mindenkitől)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz tejeskifly #8959 üzenetére
nem. Nem a szolgáltatás szűnik meg, hanem a kliens.
on March 15th the official desktop Windows Live Messenger client will be blacklisted from accessing the Messenger service, so the app will stop working and users will have to use Skype. However the back-end will continue to operate, allowing the client in Windows Phone to continue to work, presumably along with the Modern-UI client for Windows 8 and other third-party apps.
-
pzstm
titán
hát mert teljes spekuláció illetve kis okfejtés a miért igen miért nem témában. Még csak az sincs, hogy olyan névvel majd valamikor lesz valami...gondoltam hátha valakinek nem tetszik, nem kíváncsi arra mit hablatyolok össze
-
pzstm
titán
válasz daniel909 #8963 üzenetére
(eddig ugyebár rengeteg negatív visszhang jött a sajtótól, ugyh ez elég valószínútlen
hát ezt így nem mondanám...
Olvasd el ezt a legalaposabb magyar Surface tesztet:
Felszínes viszonyom a Microsofttal…iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9043 üzenetére
teljesen korrekt ár szerintem
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9048 üzenetére
ha magentas vagy bemész, mosolyogsz és kapsz egyet. Máshol is szerintem hasonlóan cserélik (2évnél régebbi simeknél tán szó nélkül újat adnak)
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9050 üzenetére
ott is cserélik ha szépen kéred tuti...ha meg nem, akkor kivágod Te, vagy szerintem párszáz forintért max akármelyik GSM shopban megoldják.
Nem lehet más nézetetbeállítani.
-
pzstm
titán
még sehogy.
Várhatóan majd így fog:
Xbox Live migrálási lehetőségiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
úgy fest pár nap múlva még gyakrabban fogok idejárni topikba
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #9140 üzenetére
S2 is megmarad azért
Most olvasom, hogy mik azok, amik must have appok és nem lesznek,de szerencsére még nem találok ilyet. Használat közben fog kiderülni, mi az ami nem áll kézre...
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #9145 üzenetére
pont olyanod van most és az cserélnéd ha jól látom?
-
pzstm
titán
válasz Maateeo #9149 üzenetére
Az igazan seamless az lenne, ha csak restart kellene, de szerintem akik regiovaltasra adjak a fejüket azok bevallaljak a hard resetet is szerintem
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #9352 üzenetére
magyarról migráltam USA accra, payment options törlődött. Paypal van. Microsoft points maradt meg egyedül. Internetkártya nincs nálam, majd megpróbálom felvenni payment options rész közé.
Surface gond nélkül bejelentkezett, SkyDrive-on minden megvan.
WP-s telót holnap kapok
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #9355 üzenetére
azt kétlem...max egy ideig akkor nem veszek WP appokat
MÁS:
csábos mosolyomnak T-s barna kislány nem tudott ellenállni, így kettő perc után kaptam microsimet tokkal egy aláírásért cserébe[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
commerce.microsoft.com oldalon próbáltad?
Surfacen vásárolt appokat simán nem kell űjra megvennem....bár még mindig Ft-ban vannak az árak...gondolom region settings miatt....
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
az a vicces, hogy Surfacen a Storeban bent maradt payment methodnak a kártyám....
Ez az xbox music hol kellene hogy legyen Win8 alatt??? mert semmit nagyon nem ad be Music app....
Jah hogy sign in isn't supported in your region....ezt dobja.....
Windows storeban most erősítettem meg bankkártyámat, sikeresen, de commerce oldalon nem látja.....
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz dejaris #9374 üzenetére
jaja. Kellett neki, de lehet türelmetlen voltam. Nem bántásnak írtam, hogy megvolt.
Paypal options él Music Pass esetében is, internetkártyámra kíváncsi leszek... Gondolom minden Xbox cucc megy paypallal....Csak Win8 Store és WP store nem....de hátha fog változni
-
pzstm
titán
nah szóval gyerekek. Migráltam USA-ba. Midnenem megmaradt. Win store vásárlásom is, magyar internetkártyát simán elfogadja, paypal hozzáadva, várom, hogy megkapjam WP8-as telefonomat
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #9393 üzenetére
simán regisztráltam a kártyámat. Support azt írta, hogy Visa vagy Mastercard esetében mindent elfogadnak, USD-ben lesz fizetve minden ottani adókkal megspékelve.
Meg írtak valami ilyet, de nem is értem mit akarnak mondani, pont elefelejtettem eddigre angolul:
Just reading thread.... We would recommend having your account set up in the region you are located to avoid issues.^JC(CIB Internetkártya gond nélkül ment)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
hehe. Pont most írtam, hogy USA acc 5 perce fogadta el CIB internetkártyámat. Persze szokás szerint csak a commerce oldalon keresztül
-
pzstm
titán
Paypal volt csak hozzáadva, gondolom xbox dolgoknál azt is úgy veszi mintha már kártya lenne. 30day trial belőve, renewal kilőve
-
pzstm
titán
ma este kipróbálom, de azt az infót kaptam, hogy WP8-on tudsz PayPal-al fizetni appokért a Wallet segítségével
Lall: 3 havonta migrálhatsz
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz polonic #9442 üzenetére
nálam 230Ft-al terhelte be. Commerce oldalon próbálkozzatok, sehol máshol. (Tegnap ismerős CIB netkártyáját is simán megette, szóval mennie kell)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen