- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
valaki_xy #97187 üzenetére
Én sosem használtam, de ott a WPinternals.
Találtam egy két éves külföldi bejegyzést, hogy szintén Lumia 1020 nem ment flash módba, és a csóka ezt ajánlotta. Azért még kérdezz utána ennek. -
-
Attix70
aktív tag
válasz
valaki_xy #73503 üzenetére
pl.:
Szerettem volna venni egy 620-at. A hirdetés képén mellékelve volt a garijegy amin látszott az IMEI is.
Utánanézve már egy jó ideje le volt selejtezve az adott IMEI-vel rendelkező teló. Sajnos nem lehet bizalommal lenni használt telefon vásárlása során.
Vagy utána lehet nézni, hogy volt-e már javítva gariidő alatt.
Üdv, -
törölt tag
válasz
valaki_xy #67215 üzenetére
Lehetséges. Az áruházzal sem megy egyébként nálam, hogy beírok valamit a keresőbe, de nem keresek rá, csak úgy hagyom, aztán újra megnyitva csempéről (miután a feladatkezelőből "eltűnt") semmi nyoma, hogy én ott előtte írtam valamit. Számológéppel még nem próbáltam, azt is megnézem majd. Persze 512 mb ram nem túl sok, már annak is örülök, hogy mindamellett így fut a rendszer.
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz
valaki_xy #67211 üzenetére
És tényleg, most kipróbáltam, még egy megmagyarázhatatlan hülyeség a wptől.
Mondjuk nekem eddig fel sem tűnt ez a bug és az is igaz, hogy megnyílva maradnak azok az alkalmazások is, amiket nem mutat az alkalmazásváltó. A onedrive pl rögvest megnyílt, pedig nem szokott.
A zene app elég sokszor eltűnik lejátszás közben az alkalmazásváltóból, ez is elég fura. -
MrCsiT
addikt
válasz
valaki_xy #65922 üzenetére
[törölve]
Azt tudom, hogy pl. google fiókból lehetetlen törölni úgy, hogy nekik ne maradjon példányuk a kontaktjaidból (erre bizonyíték, hogy akár 3 évvel korábbi állapotot is visszaállíthatsz, egy teljes "törlés" után)
..és szerintem, az MS is így dolgozik.
Ezért nem vagyok lelkes ettől a megoldástól: mert nem kérdezi meg a rendszer, hanem eldönti. Helyettem.
Ejj,,Crytec210:
1. "Az, amit mar leirtam oda is." - azt azért Te is érzed, hogy itt nyilván hamarabb kérdeztem, minthogy Te ott feleltél volna, hm?2. nincs szó nagy számokról meg repülős meséről ott, ahol törvényi szabályozás van..
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
-
-
laci1892
őstag
válasz
valaki_xy #63692 üzenetére
Hát akkor azért hasonló árban jün ki a munkadíjjal. Ráadásúl gondolom nokia care oda figyel a minőségre ( vagy csak simán naív vagyok
) De gondolom leejtéstől nem sérül belső hardver kvázi ennyiért van egy mondhatni újj álapotú telefonja. Na mindegy. Köszönöm(köszönjük) a segítséged
-
kolosanyi
veterán
válasz
valaki_xy #58651 üzenetére
Egyet tudtam rendelni pirosban, amit a Mammutban átvehetek, a másik a Pólusban lenne, de az nagyon messze van, oda nem tudok elmenni érte, nem érek rá sajnos holnap, utána meg már utazok haza vidékre (ott meg már nincs). Viszont cserébe be tudtam váltani pár pontot, így csak 1600-at kellett kifizetnem érte. Ennyiért akárhogy szól, megérte.
-
cattus
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz
valaki_xy #55490 üzenetére
(#55490) valaki_xy + (#55499) gabber01
Jogos a korrekció, ez még nem _az_ a Lumia Camera.
Fontos a verziószám.(#55528) BobTail: Ez nem ér. Nekem 930-cal vagy 1020-szal sincs esélyem ilyen képeket lőni, pedig mindkettőben jobb a kamera
(csak az ujj bénább, ami kattint)
-
BiP
nagyúr
válasz
valaki_xy #52930 üzenetére
Bakker tényleg. Nem gondoltam volna. Biztos a 1020 elétrőísúlyelosztása zavart meg. Sosem fogtam őket egyszerre.
Meg nekem a 820-on volt egy otromba szilikontok, és amikor néha levettem,olyan könnyűnek hatott a telefon. Valahogy az maradt meg bennem, hogy az egy könnyű készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest