Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
ma Olyan problémára hívhatja fel a figyelmet, amely alvás során fel sem tűnik.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Jövő hónap végén érkezik az Awaken - Astral Blade
gp A dark fantasy metroidvania PC mellett PlayStation 5-re jelenik meg.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz valaki_xy #52930 üzenetére
Bakker tényleg. Nem gondoltam volna. Biztos a 1020 elétrőísúlyelosztása zavart meg. Sosem fogtam őket egyszerre.
Meg nekem a 820-on volt egy otromba szilikontok, és amikor néha levettem,olyan könnyűnek hatott a telefon. Valahogy az maradt meg bennem, hogy az egy könnyű készülék. -
Def26
félisten
válasz valaki_xy #53525 üzenetére
No, megvagyok. Beszéltem közben tmobile -al. Rövid lényeg, hogy hiába veszek kiegészítő net szolgáltatást, mivel a díjcsomagom nem tartalmaz "4g engedélyt" ezért nem is használhatom az LTE -t. Telónak semmi baja.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
taip
senior tag
válasz valaki_xy #54012 üzenetére
A függetlenül 85e-ért árult telefont sikerült a Telekomnak 91e-re beárazni függően.
Tényleg lesz olyan marha, aki náluk veszi?
Na jó, ha 2 évig fizetsz nekik havi 9-10e-be kerülő csomagot, akkor "csak" 57e.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
eszgabor
aktív tag
-
BiP
nagyúr
válasz valaki_xy #55490 üzenetére
(#55490) valaki_xy + (#55499) gabber01
Jogos a korrekció, ez még nem _az_ a Lumia Camera.
Fontos a verziószám.(#55528) BobTail: Ez nem ér. Nekem 930-cal vagy 1020-szal sincs esélyem ilyen képeket lőni, pedig mindkettőben jobb a kamera
(csak az ujj bénább, ami kattint ) -
cattus
őstag
válasz valaki_xy #58654 üzenetére
Áááá, nagyon böki a csőröm, ugye ez mikrofonos, a mostani nem, meg annak már kezd megmerevedni a kábele és kissé kényelmetlen úgy. Meg azért 2k annyira nem tétel. De nemtom, még alszom rá rajta szerintem, csak nehogy a Steam Winter Sale elvigye az összes pénzem.
Do the thing!
-
kolosanyi
veterán
válasz valaki_xy #58651 üzenetére
Egyet tudtam rendelni pirosban, amit a Mammutban átvehetek, a másik a Pólusban lenne, de az nagyon messze van, oda nem tudok elmenni érte, nem érek rá sajnos holnap, utána meg már utazok haza vidékre (ott meg már nincs). Viszont cserébe be tudtam váltani pár pontot, így csak 1600-at kellett kifizetnem érte. Ennyiért akárhogy szól, megérte.
-
McSico
senior tag
válasz valaki_xy #61502 üzenetére
Igaz már régen volt, de azért dobok egy választ.
Sikerült rendbe hozni a dolgot, csak kellett hozzá némi türelem, meg taperolás.
A háttér megváltoztatás persze akkor jutott eszembe amikor már kigyomláltam a láthatatlan ikonokat."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
laci1892
senior tag
válasz valaki_xy #63692 üzenetére
Hát akkor azért hasonló árban jün ki a munkadíjjal. Ráadásúl gondolom nokia care oda figyel a minőségre ( vagy csak simán naív vagyok ) De gondolom leejtéstől nem sérül belső hardver kvázi ennyiért van egy mondhatni újj álapotú telefonja. Na mindegy. Köszönöm(köszönjük) a segítséged
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cs2 Kevés Fps, alacsony kihasználtság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen