Hirdetés
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
Megint gyarapodik a Corsair birodalma
ph Ahogy az idei nyáron már megjósolható volt, ezúttal a Fanatec felett bábáskodó Endor AG-t terelte a szárnyai alá az amerikai multi.
-
Zuckerberg hisz benne, hogy hamarosan okosszemüveget hordunk
it A Meta és az EssilorLuxottica kiterjesztették az együttműködésüket, Mark Zuckerberg hisz benne, hogy az okosszemüveg lehet a következő nagy szenzáció.
-
Igazán kecses lehet a Galaxy S25 család
ma Nem csak a ház, a kamerapúp is vékonynak ígérkezik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Burt1793 #56079 üzenetére
Az IE bug az amit mondasz. Össze vissza ugrál zoomolaskor, nem érzékeli az érintést, néha kidob. GDR1 óta van velünk, reméljük még sokáig így lesz. Úgy látszik ez az ms-nek így tetszik, ezért nem javítják.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Integrale
veterán
-
valaki_xy
tag
válasz Burt1793 #56188 üzenetére
A _Pro__highres.jpg végű a teljes felbontású, és időeltolódás nem lehet a két kép között, mert gyakorlatilag a nagyból csinálja a kisebb, 5MP-es képet Telefonon a galéria szerintem csak a kicsit mutatja (legalábbis nekem 1020-on úgy tűnik), a teljes képet, meg a
NokiaLumia Camera-ban visszanézve mutatja.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Burt1793 #56438 üzenetére
Eddig minden nagyon fasza. A nethasználatra vagyok kíváncsi mobneten. Mail és időjárás. Mást elvben nem néz.
Azt is észrevettem, hogy ha frissít akkor nem kell piszkálni, dolgozol nagyban és kilép a főmenübe és lemegy legalulra. Ez nekem új. Mármint, hogy közben nem dolgozhatok a telóval. Lefrissített mindent, feltettem a Mo térképet, hangokat.[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
-
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #56863 üzenetére
a beallitasok --> alkalmazasok --> penztarca alatt lehet pint beallitani. de ha nem tudod, akkor kikapcsolni sem fogod tudni a pinkerest.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
btudos
veterán
válasz Burt1793 #57091 üzenetére
Mert régebbi az SoC benne, jobban melegszik, a fogyasztása is magasabb, így egy feltöltéssel is kevesebbet bír azonos használat mellett. Bár sokak számára mellékes lehet, de a 735-ben ott van gyárilag a vezetékmentes töltés, amihez a 925-nél extra hátlap kell.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Burt1793 #57280 üzenetére
Lumiája válogatja: a 920-am 8-as hangerőn jó hangosan csörög, az új 530-am meg 10-esen is sokkal halkabb. Cserébe a rezgése úgy zörög, mintha az egész készülék szét akarna esni...
(#57288) Burt1793: én a klasszikus "vezetékes telefon" csörgést használom mindkét készüléken, és bizony az 530 sokkal-sokkal halkabban szól mint a másik.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
diegho
nagyúr
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #57337 üzenetére
azt hittem a lezár-feloldból össze lehet rakni, még ha nem is teljesen tisztán megfogalmazott a gombos része szóval oldalt középső, fizikai gomb, nem a windows.
amúgy nem az 520 a leggyengébb, tippre a 610-em kapásból alatta van.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
this is life
Ármester
válasz Burt1793 #57352 üzenetére
Nalam a l820-nal fel se kinalja a miracastot,azt irja nem tamogatja. Ha jol emlekszek a hw tudja , csak az ms kivette az sw-bol. Nalam csak usb lehetosege van...
CJ4567
A hangero le + power restart soft reset , olyan mintha kivetted volna az akksit ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
félisten
válasz Burt1793 #57436 üzenetére
Köszi! Úgy volt, hogy a T-s és a Vodás számomat is használatba tudom venni. A fő számom a 20-as. Aztán jött a pofára esés, mert a 70-essel nem tudtam telefonálni, a gép közölte, hogy kikapcsoltak. ÜSZ szerint valóban és mivel nem 2 napos téma ezért vissza sem tud kapcsolni. Hát akkor ennyi. Én ezért nem veszek még egy SIM-et. Így is 4k veszett el. Maradt a 30-as. Persze a 20-at meg a 30-at egybe lehetne tenni, de a BB a fő teló. A kör bezárult.
Egyre jobban megismerem a rendszert és alkalmazom a trükköket de akkor sem megy mint fő rendszer.Csengőhangot hol lehet betenni? Mert hiába küldöm a telóra az MP3-at, az nem jelenik meg a cs.hangok listáján. Biztos lehet betenni.
Illetve a böngésző hogyan indítható úgy el, hogy a kedvencek lista legalább bejöjjön. Nem is kell kis képben az oldal, csak legalább a lista. Ergo ne kelljen nekem gépelni vagy fölöslegesen érinteni a kedvencek listához.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Burt1793 #57436 üzenetére
A 930 már alapvetően Cyannal jött ki. Szeptember 20 körül kapta meg a GDR1-et, de csak a 930.
Plazmacucci: verziószámot nem tudok, rákeresni meg lusta vagyok. Ha egymásra tudod húzni a csempéket, akkor PdF, mert az 1520 még nem kapta meg a GDR1-et.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
-
Integrale
veterán
válasz Burt1793 #57941 üzenetére
Kamera kattogás a lencserendszer miatt van, fókuszáláskor hallható csak.
IE-vel az összes WP-n baj van.
Lilásodás szoftveres, ettől még persze ciki és zavaró.
Gyorsan merül, erős használattal igen, mint minden más.
Melegedés, ok.
Fogyó tárhely? Mit értesz ez alatt? Ha fényképezel persze, hogy fogy
Nem fejezte be az animációt, sem 930 specifikus dolog."Bad reklám is reklám too"
-
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #57943 üzenetére
Szerintem kompromisszum minden telefonnál van, van ahol még több is. Hozzáteszem, hogy én az általad felsorolt dolgokból nem találkoztam néhánnyal. Például nekem nem ugrik duplakoppnál a lap tetejére az IE, viszont reklámablakokból csak teljes nézetben tudok kilépni mert zoom-nál elugrál az ablak(ez az egy hibám van a gyári böngészővel). A tárhelyem sem fogy csak úgy magától, nem merül gyorsan az aksi. Zenét keveset hallgatok, de még sosem volt zene megállásom. A kamera kattogás meg nem hiba hanem a lencserendszer miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #57950 üzenetére
Azért vannak alternatívák zenelejátszó téren WP-re is. Nem vagy kötelező a gyárit használni ugyanúgy ahogy androidon sem azt használod.
A képeket felmented onedrivra vagy lemented gépre, e-mail szinkronizálásnál meg beállítod mennyit engedjen szinkronizálni és probléma megoldva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Állvány topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Itt az új LOGOUT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen