Hirdetés
Hirdetés
-
Harry Potter: Quidditch Champions teszt
gp 21 év után ismét elsősorban sportolóként, és nem varázslóként tér vissza Harry Potter és sleppje, hogy megmutassák nekünk, mugliknak, hogy miként is működik a varázslók leghíresebb labdajátéka.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Üdv Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, remélem itt kapok segítséget.
Lumia 800-ról váltottam épp ma egy Lumia 720-ra. Volt pár fizetős játékom a 800-ason, amit szeretnék feltenni a 720-asra is, viszont csak a kipróbálás vagy vásárlás opciót ajánlja fel az áruház. Pedig tudtommal 5 készülékre telepíthető minden megvásárolt app.
Előre is köszönöm!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Egy jó ideje használom a WhatsApp nevű programot (gondolom sokan ismerik), még WP7-en (Lumia 800) kezdtem el.
Most áttértem WP8-ra (Lumia 720), feltelepítettem, és működött...egész pontosan két napig. Azóta nem hajlandó jelezni az üzenetek érkezését. Letöröltem, újra letöltöttem, semmi javulás.
Nincs esetleg valakinek valami ötlete? Megköszönném!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Úgy látom vásárlási gondok akadnak, nekem most oldódott meg, és ezt meg is osztom.
Nos WP7-ről váltottam WP8-ra. Volt pár játék amit anno megvettem WP7-re, és ezt természetesen felraktam az új WP8-as Lumiára is.
Internetes kártyát használok, csak annyi pénzt teszek rá, amennyiért vásárolok, és pár nap múlva kaptam egy e-mailt, hogy ismételten ki akarták fizettetni velem a már megvásárolt játékokat. És mivel nem volt pénz a kártyámon, felfüggesztik a fiókomat!
Nem sok pénzről van szó, de akkor is!!!
Na ekkor elkezdtem túrni a netet, éjjel sikerült is egy angol nyelvű támogatási chat-et összehoznom, de sajnos tökéletlen angol tudásommal nem sikerült megoldanunk a problémát.
Ma reggel folytattam a magyar Microsoft oldalon immár magyar chat, aki nem tudott segíteni, viszont kaptam két telefonszámot.
Szerencsére az egyik 0680-al kezdődött, ami talán ingyenes.
Nos itt sikerült beszélnem egy végtelenül korrekt, segítőkész sráccal, aki mindent megpróbált, de saját hatás körben nem tudta megoldani a problémát, mert az ő rendszere szerint nem ugyanazokat az alkalmazásokat töltöttem le. Ekkor felvetettem, hogy az alkalmazás ugyanaz, de WP7-re vettem eredetileg ez meg már WP8. Azt mondta, hogy lehetséges, és felajánlotta, hogy megpróbálja ő tisztázni ezt az angol nyelvű chat-en. (Köszönöm neki!).
Nos pár üzenetváltás után a Microsoft embere biztosította, hogy a szóban forgó alkalmazások mindkét rendszeren megtalálhatók, tehát jogtalanul próbálták a kártyám megterhelni.
Ennek tudatában a telefonos srác nullázta a számlámat. Tényleg rendes volt, meg segítőkész, de kérdem én, miért nem megy ez automatikusan, miért akarják kifizettetni a már kifizetett appokat?!
Nincs itt valami hiba a rendszerben? Úgy gondolom a közeljövőben nem egy ember fog WP7-ről W8-ra váltani, és akkor ugyanezt végig kell zongoráznia, mint nekem?! Remélem nem![ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17282 üzenetére
Szerintem érdemes. Én is 800-asról váltottam, igaz kb. 1 hete van még csak nálam a 720, de nagyon gyorsan sikerült megszeretnem. Főleg az akkuidőt. Jóval többet bír, mint a Lumia 800.
A WP8 gyorsabb, és használhatóbb, mint a WP7 volt, legalábbis nekem. Nagy fotós sem vagyok, viszont szebb képeket tudok vele csinálni mint a 800-assal. Valamint a nagyobb kijelző miatt kellemesebb netezni, szöveget gépelni stb.
És a külső. Tudom ez nagyon szubjektív, de szerintem gyönyörű szép a 720-as (sárga). Mondom ezt annak a tükrében, hogy a 800-as is egy nagyon szép telefon.
Szóval abszolút nem bánom, hogy lecseréltem a 800-at 720-ra!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17286 üzenetére
Igaz, hogy én nem vagyok nagy fotográfus, főleg telefonnal nem, és csak alapbeállításokkal csináltam pár képet a 720-al, de feltűnően jobbak lettek, mint amiket a 800-assal lőttem. Az estiek meg főleg.
Az telefon lassan 48 órája volt töltőn, és még 46%-ot ír. Pedig simán kimerítem az átlagos használat fogalmát.
A 800-as másfél nap körül bírta ennyi használattal.
Igen, nagyobbak a betűk, és ez nekem kifejezetten jól jön, mert a 800-ason állandóan elütöttem a betűket gépeléskor.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17305 üzenetére
Van egy Windows Phone nevű program a amit telefon PC-re való csatlakoztatásakor van lehetőséget letölteni és telepíteni, gondolom ez valami hasonló lehet a Zune-hoz. Igaz én nem töltöttem le, mert örültem, hogy megszabadultam végre a Zune-tól.
És szükség sincs rá, mert látja a PC a telefont és a memóriakártyát is, nyugodtan másolgathatsz rá mindenféle segédprogram nélkül.
Nyugodtan válts, nem fogod megbánni!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Van rá lehetőség, hogy WP8-on (konkrétan Lumia 720), a letöltött térképeket a memóriakártyára helyezzem át, vagy már egyenesen oda töltsem le? Mert nekem még nem sikerült felfedeznem...
-
hroberto
veterán
Nincs valakinek ötlete, hogy miért nem jelzi az Áruház a frissítéseket? Mindent manuálisan kell ellenőrizni is telepíteni. (WP8, Lumia 720)
-
hroberto
veterán
A mai Whatsapp frissítés óta ilyen hibaüzenetet küld a program:
https://skydrive.live.com/?lc=1038#cid=AEDCB9DC66EEC230&id=AEDCB9DC66EEC230%21168
Másnak is esetleg? Valami ötlet?
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz Psychonaut #21091 üzenetére
Így van, csak abban az országban navigál, ahol aktiváltad a telefont. (A térképek működnek ettől függetlenül.) 4725 HUF-ért tudok megvenni a teljes értékű navit.
-
hroberto
veterán
válasz KingKress79 #22612 üzenetére
Pontosan így jártam én. L800-ról váltottam L720-ra. A 800-asra megvásárolt appjaimat (Angry Birds is volt közte) telepítettem a 720-ra. Mindegyik fizetős után újra levonta az összeget. Nem értettem, mert én is úgy tudtam, hogy mivel ugyanazt az azonosítót használtam, elvileg nem kellett volna újra fizetnem.
Hosszas telefonálgatás után rájöttek, hogy azért vonta le a rendszer a pénzt újra, mert nem ugyanazok az alkalmazások voltak. Mert az egyik WP7-re készült, a másik meg WP8-ra. Tehát ugyanaz, de mégsem az!
Miután ezt tisztáztuk, a Microsoft-os úriember (tényleg nagyon kedves, segítőkész volt), visszautalta a pénzt a számlámra.
Szóval elvileg nem kell fizetned újra de, hogy azóta orvosolták-e ezt a hibát, nem tudom. (Kb. 3 hónapja volt.)Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz BobTail #22630 üzenetére
Nem, mert mindkettőn WP8 fut. Nálam azért volt probléma, mert a 800-on WP7 volt, a 720-on meg ugye a WP8. De ahogy írtam is, utólag sztornózták a levont összegeket.
woland_y2k : Mindenesetre nekem visszautaltak három tételt, amit WP7-re vettem meg és WP8-as telefonra is telepítettem. Most akkor, hogy is van ez??!!
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz mukibuci #22651 üzenetére
Te valami pszichiáter is vagy?
Amúgy tényleg. Beszélgettem már az elmúlt években nem kevés ügyintézővel. Telefonon, személyesen...
Most nem akarom a Microsoft-ot fényezni, de ilyen normális, kedves, segítőkész emberkével még sosem. Nem akart lerázni, tényleg mindent megtett, hogy tisztázzuk az ügyemet. Holott pár száz forintról volt szó, és én mondtam is neki, hogy nem milliókról van szó, nem fogok tönkremenni ha ki kell fizetnem újra. Mondhatom, ő jobban erősködött, hogy járjunk az ügy végére, és felvette a kapcsolatot még a tengeren túli Microsoft-os kollégájával is.
Szóval le a kalappal.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Egy "őskori" freemailes e-mail címmel regisztráltam anno az MSN-es időkben.
Az első WP-s telefon vásárlásakor ezt adtam meg azonosítónak, és így megragadtam ennél. Most az a problémám vele, hogy hiába hoztam létre outlook aliast, és állítottam át elsődleges aliassá, a telefonomon csak a freemail-es címmel tudok e-mailt küldeni. Gépen semmi gond ezzel, csak a telefonon.
Esetleg ha csinálok egy HR-t, és már az outlook aliassal jelentkezem be, akkor megoldódik a probléma?Viszont itt megint felvetődik a kérdés, hogy ha outlook aliassal jelentkezem be HR után, akkor a megvásárolt appokat nem kell újra megvásárolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen