Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz pushalias #1580 üzenetére
"Úristen, 7 grammal nehezebb! Az majdnem egy deka, vagyis szinte fél kiló, ami azért mégis csak kevés híján egy tonna! Le fog szakadni az emberek keze! Ha egy év múlva sok gerincsérült lesz a világon, nem is kell keresgélni az okokat!
Ráadásul ízléstelen műanyag vacak, ellentétben a tiszta aranyból, drágakő betétekkel készült Galaxy Note-tal."
leszakad az agyam...ekkora szöveget! be kéne kereteztetni!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Megkezdték a Lumia 820 és a 920 szállitását! [link]
-
nicu71
addikt
Hoppácska... bizonyos okokból ujrainstalláltam a Zune-t a pc-n ,előtte töröltem a telóról a zenéket ,szóval takarítás volt
És tök fura,de teljesen megújult a telefonon a Zene alkalmazás
nagyobb borítóképek,meg színes betűk,mifene...de tetszik!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz polonic #2126 üzenetére
Ó és még hányan vannak ilyenek...roppant kellemetlen fajta!
és ráadásul állandóan megjelennek,ha valami hír felbukkan,amiben otthon vannak...annyira idegesítő!Hogy szóljak a nagy elvándolási hullámról,nekem ugyan eszem ágában sincs váltani!
hacsak nem egy wp8-ra,egyszer"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Nos,az alap fészbuk csempe nekem is le van szedve,sőt!azt hiszem le is töröltem,mert SEMMIREVALÓ!
Viszont vannak remek pótlékok a piactéren,jelenleg a Facebook Wiewert használom,ebben lehet taccsmód és mobil verzsön közt lavírozni és még gyors is."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Borisz1980 #2532 üzenetére
szerintem egy hard reset megoldja
aztán a tulajdonos majd ujrateszi az adatait../remélem nem unlockolt mert akkor jaj jajaj...
szerk .kicsit elábrándoztam a témán..meg is előztek[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz bull84ghia #2545 üzenetére
nahát,nekem van azért ,ami hiányzik,de sajnos nekem sincs most pénz ilyen luxusra,úgyhogy omnia marad jó darabig!
jajj milyen aranyos társaság,maci,kutyuka,kis sárkány,meg most egy zöld breki játszani támadt kedvem![ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz saiyajin #4104 üzenetére
csinál néha ilyen különös dolgokat!Nekem éppen tegnap volt az a furcsa eset,hogy a kezdőképernyőn ott ragadt valahogy az egy hívás,egy sms,meg két email értesítés,holott már rég megnéztem,meg töröltem is,de makacsul ott virítottak.Újrainditás megoldotta.
Az biztos,hogy az újonnan összevaterázott AKG k370-es fülesemet nem nagyon szívleli,bár gyönyörűen szól,mégis néha valamiért összesz***ja magát,és magától restartol Omnia drága[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Valaki, aki járt mostanában járt mediamarktban /magyarország/ látott már ott HTC 8X-et?Úgy szeretném már megtapizni!
-
nicu71
addikt
válasz catroot #4581 üzenetére
nálam is vannak néha különös fagyások,legtöbbször zenelejátszáskor.Ilyenkor szépen újraindul,és van hogy eme procedúra alatt nullára merül az akksi...Ám a befagyott wifivel még nem találkoztam/hálistennek/
-
nicu71
addikt
Hát sokan szeretnek egy kis magasat,meg egy kis mélyet hozzáadni,a középből meg kivenni..../pl. én is /
Egyébként van hangerő rendesen ebben a beats audio cuccban?Omniában egyedül azt nem szeretem,hogy dyagnosis menüben kell feljebb tornászni a hangerőt a füleshez,de még úgysem elég hangos..én úgy szeretem,ha széteseik a fejem a hangerőtől a kedvenc trekkeknél"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
köszönöm a válaszokat...hát nagyon meggyőzőnek tűnik.
Az Omniát kimondottan sensitiv fülessel hallgatom,tehát nem azzal van baj tényleg valahogy halk,úgy ahogy Oppenheimer mester mondja."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Már sokan dicsérték a beats audio-t a 8x-en.Most tőled kérdem hogy HANGERŐ van a lumia 920-ban,kihajtja jól a denon fülest? tehát pl.maximális hangerőn leesik a fejed....veszélyben a dobhártya...gyomor felfordul stb stb.../én azt szeretem,ez van
-
nicu71
addikt
Elborzadva figyelem a kálváriádat a rejtélyes,megállithatatlannak tűnő elfogyó tárhelyeddel,meg az egyéb különös történésekkel.Napi horrorsorozat-betevőnek is bőven megteszi.
egyébként nekem is fogyogat az omnia7-el,de mivel 16 G-val garázdálkodhatok,nem nagyon érdekelt.Egy ideje azonban odafigyelek,megpróbálom a gyanús,szükségtelen alkalmazásokat kikerülni stb stb.
-
-
nicu71
addikt
válasz catroot #6879 üzenetére
guglizz rá samsung mobile usb driver...úgy tudom win8-ad van,nos az eszközök és nyomtatók menüpontban látja az omniát?esetleg ott egy hibajavítást nyomni? /nekem ez bejött amikor a 7.8 rom-ot pakoltam fel.
-
-
nicu71
addikt
válasz T0rnad0 #7549 üzenetére
én,ha most vennék telefont,és egyáltalán nem kéne szűkmarkúan bánnom a zsozsóval,akkor is wp8-at vennék,nem nagyon győz meg az a pár hiányosság,ami miatt itt megy a panaszáradat,egyszerűen nem győz meg a másik két rendszer...pedig néha elelmélkedtem hogy milyen érzés lehet egy jobbacska droiddal együtt élni.
-
nicu71
addikt
nah hát ennyi... tényleg nagyon fura,hogy valakinek minden megy,másoknak meg csak a hibák tömkelege jut...
apropó,most olvastam,hogy a legtöbb gubancot a skype okozza,a megoldás,hogy letörölni,majd ujrarakni az appot.Most nem linkelem,de talán érdemes kipróbálni?"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Fehercsoki #8518 üzenetére
szerintem az 5230 után valóságos megváltás lesz
úgy sejtem Blade után is...."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz bernadett79 #8708 üzenetére
Szia, mi az a farmerama?Nem ismerem,de ha valami jópofa dolog akkor én is szívesen csinálnám!
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz HawerKing #8738 üzenetére
furcsa!Miért szar a Bing háttér?Nálam az Omnián tökéletes a kép minősége,viszont az a furcsa hogy egy nap késéssel teszi fel az újat,és ez mindennap hajnal 2óra 40 perckor történik meg.
a bluetooth fájküldés működik neked,/a nokiás/ ?
jahhh,asszem értem!A mókusos Bing háttér tényleg nem a legeslegjobb,de a mai,a Devils Tower,az nagyon király,a local scoutban rá is kerestem nagyon érdekes hely,még egy vendéglőt is megnéztem a közelben,öhh persze csak virtuálisan...
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Plazmacucci #8742 üzenetére
Vegyél blédet!Azon a farmerama is megy!
-
nicu71
addikt
válasz HawerKing #8753 üzenetére
az a pingviszerű állat a LUNA! vagy Lunda?
De az már ezer éve volt...milyen régiós beállitásod van,mert attól is függ!?
nálam is van hogy eltér az asztali windowsos meg a telefonos bin,az egyik magyar a másik angol.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz bernadett79 #8764 üzenetére
köszy
pont nekem való,imádok ültetni...
mukibuci mi az a pléd? ez is egy ilyen játék?[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz zsírsámán #8907 üzenetére
most updateteltem az asztali verzióját,jött egy frissebb,talán ez majd jobban bírja.Egyébként a win8 automatikusan futó karbantartása szereti "rendbetenni" a dolgokat,pl a "switch off" nevű kis kikapcsoló progi nyelvét is mindig átteszi magyarról angolra,nagyon aranyos
-
nicu71
addikt
hát pontosan...a multkor benéztem a blade topikba,dögunalom,semmi más nem volt mint hogy :1.Mikor lesz a Tnél megint blade3
2. ki mit mókol össze,mit tud az új ROM,mikor lesz kész,köszönetek,meg aztán az egyik nagy romolgató bejelentette a hattyú halálát
kérdeztem is valamit,de válaszra sem méltattak,úgyhogy oda se megyek többet"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz consono #9193 üzenetére
a szegedi MM-ben még a mult héten nem volt egy wp8 sem,pedig direkt azért mentem,ki is borultam idegileg,de /mivel ez egy árkád pláza is egyben /benéztem a T-hez is és ott volt....20 percig nyomiztam felváltva a 920-t,meg a 820-at
meg egy blade3-at...zsírsámán "kinek jobb a kezdőképernyője,avagy mutasd a csempéidet"
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #9572 üzenetére
rémes alak...
-
nicu71
addikt
nektek megy a binggel a képkeresés?mittudomén beírom hogy yucca,és azt írja,hogy "nincs találat a/z/ yucca kifejezésre. ez fura /bing alkalmazás a keresőgombbal/
-
nicu71
addikt
sziszatok én a pout szerteném letölteni windowsfonom van,sos sos sos
-
nicu71
addikt
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Воланд #11332 üzenetére
szia,még csak annyi,hogy ami az iphone-hoz jó/füles/ az 100 % ban jó az Omniához.És 99% hogy a Lumiákhoz is.
Élő példa,pár hete jackdugaszt kellett cserélni az akg370-hez,amikor kész lett ,egyszerűen egy fals szokolrádió-hang keletkezett,amikor kipróbáltam az Omniával,és még le is fagyott/nade csonttá...! Viszont gyorsan rájöttem,ha benyomom a mikrofongombot akkor viszont olyan mint régen,nincs gond.Tehát fordítva kell bekötni a földelést és a mikrofont. A szerelő szaki a RÉGI Nokiájához igazította!
Értelemszerűen,ha véletlenül NEM lenne kompatibilis a jack lábkiosztása a vásárolt fülesnek,akkor ezzel a kis műtéttel csodát lehet tenni,addig is pedig szigszalaggal,meg egy darabka keménypapírral le kell rögzíteni a mikrofongombot."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 15 Pro MAX 1TB Fehér Titán - 2 év gyári Apple garancia - Apple.HU-s vásárlás
- Iphone 15 Pro 128GB független 2év gyári garancia!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen